Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casillas schrijft geschiedenis: 'Dat is altijd goed voor een keeper'

Laatste update:

Iker Casillas mag zich de eerste doelman aller tijden noemen met minimaal honderd clean sheets achter zijn naam. De keeper van het nationale elftal van Spanje hield ook vrijdagavond tegen Engeland zijn doel schoon: 2-0. Het was voor de sluitpost van FC Porto interland nummer 165 in het tenue van la selección española.

Casillas reageerde na afloop uiterst koeltjes op de statistiek. "Het is altijd goed voor een keeper als hij de nul houdt. Dit was een wedstrijd tussen twee goede selecties met goede spelers. In de tweede helft hebben we de wedstrijd naar ons toegetrokken. Dit is een positief resultaat richting het EK van volgend jaar."

Casillas kreeg veel applaus in het José Rico Pérez, de thuishaven van Hércules. "Ik heb hier vele malen met Real Madrid en het nationale elftal gespeeld en ik ben altijd met een goed gevoel vertrokken. Alicante is een mooie stad, met een mooi klimaat en het is altijd plezierig om in dit stadion te kunnen spelen."

Iker Casillas (165 caps) is na vanavond de eerste doelman OOIT die in minimaal 100 (!) interlands de nul houdt. LEGENDE (Y)

Posted by voetbalzone on vrijdag 13 november 2015

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waanzinnige keeper die een waanzinnige prestatie levert, petje af. Zo spijtig dat hij niet in Madrid is gebleven, maar langs de andere kant is het wel beter dat hij weer volop speeltijd krijgt bij Porto. De Gea heeft zelfs moeite om hem uit de basis te spelen, ik vraag me af wie er uiteindelijk onder de lat zal verschijnen in Frankrijk. Overigens zie ik Iker met gemak het aantal van 200 interlands halen als hij deze vorm behoudt en zijn basisplaats bij zijn club. Hij is nog best jong voor een keeper en kan zeker nog 5 jaar mee.

14 november 2015 om 09:54

Wat een luxe heeft Spanje zelfs op de bank

14 november 2015 om 11:02

Het heeft vrij weinig te maken met hoe ze spelen dat De Gea nog steeds niet de nummer 1 goalie van Spanje is, want die is al jaren zoveel beter dan Casillas aan het keepen.

Ik snap eerlijk gezegd nog altijd niet dat Real hem liet gaan!! Pas op Navas doet het uitstekend hoor, (al moet ik zeggen dat ik dat niet het verwacht) maar Casillas hoort gewoon bij Real!! En hij keept weer op een hoog niveau!!

Ben benieuwd wanneer de Gea hem echt mag gaan opvolgen. Ze hebben prima keepers daar om uit te kiezen. Had nu eigenlijk verwacht dat de Gea wel eerste keeper zou zijn.

Iedereen die Iker nog af loopt te zeiken check de statistieken!!!! Respect Iker geen 1 andere keeper die zulke statistieken kan overleggen. Kom niet aan met tegen malta en andorra kunnen wij ook de nul houde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren