Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Capello waarschuwt: ‘Hij zou bij Barcelona op de bank belanden’

Laatste update:

Barcelona is druk bezig met de invulling van de selectie van volgend seizoen en volgens verschillende buitenlandse media denken de Catalanen serieus na over het aantrekken van Lautaro Martínez. Fabio Capello, oud-trainer van onder meer Juventus en AC Milan, zou het echter zeer onverstandig vinden als de Argentijnse aanvaller Internazionale deze zomer inruilt voor Barcelona. De 22-jarige spits kwam voor de coronacrisis tot 16 doelpunten in 31 wedstrijden namens Inter in alle competities.

"Ik zou bij Inter blijven als ik Martínez was", adviseert Capello in een interview met La Gazzetta dello Sport. "Bij Barcelona zou hij namelijk op de bank belanden." Trainer Quique Setién beschikt in het Camp Nou over Lionel Messi, Luis Suárez, Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé en Ansu Fati op aanvallend gebied. Daarnaast zijn er geruchten over een mogelijke terugkeer van Neymar, terwijl de aan Bayern München verhuurde Philippe Coutinho nog onder contract staat bij de Catalaanse grootmacht en mogelijk deze zomer terugkeert.

Martínez heeft naar verluidt een ontsnappingsclausule van 111 miljoen euro in zijn tot medio 2023 lopende contract bij Inter, al is deze bepaling naar verluidt alleen geldig in de eerste twee weken van juli. Volgens berichtgeving in de Spaanse media is Barcelona bereid om een speler in de deal te betrekken, om zo de vraagprijs van de Italianen naar beneden te brengen. Met name Ivan Rakitic en Arturo Vidal zijn genoemd als mogelijke opties.

Capello voorspelt echter moeilijkheden voor Barcelona in de jacht op Martínez. "In economisch opzicht lijkt alleen Real Madrid zich staande te houden tijdens de coronapandemie. Barcelona en Atlético Madrid gaan een hoop pijn voelen." Capello denkt dat de coronacrisis gaat zorgen voor een normalisering van de transferbedragen. "Er zijn de afgelopen jaren waanzinnige bedragen betaald, maar nu keren we terug naar een aanvaardbaar niveau. Er zijn slimme bestuurders nodig om het systeem te herstellen. Egoïsme kan in de huidige omstandigheden fatale gevolgen hebben."

Lautaro Martínez moet inderdaad niet naar Barcelona vertrekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

op korte termijn normaliseren de bedragen wellicht, maar wanneer het hele corona gedoe over is zal het snel weer naar de gekkigheid schieten. Bestuurders vergeten deze crisis snel

28 april 2020 om 14:20

Dat denk ik dus ook. Enige manier om hier iets aan te veranderen is als zoveel de nationale bonden en als Uefa en Fifa met nieuwe reglementeringen komen. Geldt trouwens net zo goed voor andere bedrijven die elk jaar wel miljoenen omzet draaien, al dan niet met winst, maar wel na een maand crisis al bij de overheid aankloppen. Er is en gaat geen betere moment komen om voetbal alsook andere zaken te veranderen.

De kans dat Lautaro op de bank komt daar is ook gewoon groot. Daarom koopt Real ook geen tweede grote spits naast Benzema, 2 man tevreden houden is lastig

28 april 2020 om 13:45

Maar die 2e man hadden ze met 60 miljoen al gekocht met Jovic. Maar inderdaad, probeer dit soort mensen maar eens tevreden te houden. Geen enkel topper accepteert een roulatiesysteem

28 april 2020 om 13:50

Zegt een voormalig real coach. Die er aan toevoegt dat Real de enige is die overeind blijft in de crisis.... Ik denk dat ze bij Barca sowieso een aanvaller gaan verkopen en dat het Dembele zal zijn. Hij zal misschien wel een jaartje moeten wennen om volgend jaar de plek van Suarez over te nemen die ook al op leeftijd is natuurlijk.

28 april 2020 om 14:10

Fcvoe/ iemand als Lautaro hoeft toch niet te wennen? Die lijkt echt wel helemaal klaar voor een grote stap, als barcelona hem wil halen voor drie bekerwedstrijden en 5 laliga games, zou ik zeggen hou hem lekker in Milaan, net als dat Jovic eigenlijk nog wel een jaartje in Frankfurt had kunnen blijven

28 april 2020 om 14:39

Ik denk dat iedereen een jaartje nodig heeft om zich aan te passen. Suarez is inmiddels 33 en regelmatig geblesseerd dus hij zal genoeg wedstrijden spelen lijkt mij. Benzema daarin tegen is wel 32 maar mist volgens mij bijna geen wedstrijd dus daar zit nog wel een verschil in.

Ik zie martinez ook niet als een pure nummer 9 eigenlijk. Ik vind hem het beste renderen in een systeem met 2 spitsen zodat hij wat vrijheid heeft, een beetje zoals ik mbappe ook het beste vind naast iemand in de spits. Dat is natuurlijk iets dat Barca never nooit gaat doen, dus zou ik het geen slimme transfer vinden hoewel hij een fantastische voetballer is

28 april 2020 om 14:48

Het grappige is dat ze met Griezmann nog een speler hebben die veel beter in een 2 mans aanval rendeert. Helaas wordt je gelynched wanneer je bij dat soort clubs de formatie aanpast, terwijl het wel de oplossing kan zijn en je prima attractief voetbal kan spelen met 2 aanvallers. Je insteek hoeft er niets anders mee te worden.

28 april 2020 om 15:28

Lautaro is een pure nummer 9, is ook doorgebroken in Argentinie bij Racing als een pure nummer 9 in een 433. Ook speelde hij tijdens de Copa America in de spits bij Argentinie en de wisselwerking met Messi verliep goed. Dat hij nu bij Inter om Lukaku heen speelt wilt nog niet zeggen dat hij geen spits is.

30 april 2020 om 16:56

Hij heeft het gedaan en kan het, daar heb ik het niet over. Ik vind hem echter veel sterker in een systeem met 2 spitsen. Heeft als enige spits bijvoorbeeld nooit meer dan 15 competitie goals gemaakt, er zijn er gewoon betere als je echt op zoek bent naar een voetballende nummer 9 naar mijn mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren