Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stengs maakt basisrentree bij Feyenoord; Slot wijst vervanger Hartman aan

Laatste update:

Niet Bart Nieuwkoop, maar Marcos López is tegen FC Volendam de vervanger van Quilindschy Hartman. Verder maakt ook Calvin Stengs zijn basisrentree bij de Feyenoorders, wat ten koste gaat van Ramiz Zerrouki. Verder zijn er geen wijzigingen waar te nemen in de opstelling van Feyenoord, dat vanaf 18:45 uur een volgende stap kan zetten richting Champions League-voetbal. De wedstrijd is te zien op ESPN 2.

Timon Wellenreuther staat onder de lat bij Feyenoord. Justin Bijlow is inmiddels in de laatste fase van zijn herstel beland en dus staat Slot binnenkort voor een lastige keuze. Door de blessure van Hartman leek Slot net als tegen FC Utrecht te gaan schuiven in de opstelling, maar dat blijkt toch niet het geval. Lutsharel Geertruida (rechts) en López (links) zijn de backs, terwijl Thomas Beelen en Dávid Hancko het centrum vormen.

Op het middenveld kiest Slot ervoor om Calvin Stengs te laten starten in Volendam. De linkspoot maakte vorig weekend tegen FC Utrecht zijn rentree als invaller en maakt nu dus zijn basisrentree. Nummer 10 Stengs wordt in zijn rug gesteund door Quinten Timber en Mats Wieffer. Voorin wijzigt Slot niets: Santiago Gimenez wordt op de flanken gesteund door Yankuba Minteh (rechts) en Igor Paixão (links).

Voor hekkensluiter FC Volendam is het vijf voor twaalf. Het Andere Oranje heeft dringend zeges nodig om degradatie af te wenden en staat tegen Feyenoord op voorhand voor een schier onmogelijke opgave. Volendam won sinds 16 december geen wedstrijd meer en sprokkelde sindsdien vier punten. Eén van die punten werd afgelopen weekend behaald, toen Robert Mühren in minuut 93 de 1-1 binnenschoot tegen Almere City.

"Natuurlijk moeten we wedstrijden gaan winnen, dat weet iedereen", blikte trainer Regillio Simons vooruit tegenover het Noordhollands Dagblad. "Of dat tegen Feyenoord een reële optie is? Nee. Die druk moet je de spelers niet meegeven. Ik probeer de druk er juist vanaf te houden. Want de kans op winnen is het grootst als de druk minder is." De laatste thuiswedstrijd die FC Volendam won, was op 29 oktober. "Er zit iets in de thuiswedstrijden waardoor er een bepaalde druk op ligt", verklaart Simons die weinig vleiende statistiek. "De jongens willen heel graag, misschien willen ze wel te graag."

Feyenoord zag FC Twente woensdag punten verspelen tegen sc Heerenveen (3-3), waardoor de Rotterdammers het gat met de Tukkers kunnen vergroten naar elf punten. Ook bij een minder resultaat is plek twee, met het bijbehorende Champions League-ticket, zo goed als zeker. Een nieuw sportief hoogtepunt voor de Rotterdammers, die de laatste jaren al flink aan de weg timmeren in Europa.

Slot focust zich vooral op het heden en wil eerst zien te winnen in Volendam. "In de situatie waarin Volendam zit, is elk punt er één. Ook voor het vertrouwen van het team", deelde Slot op de website van Feyenoord. De Rotterdammers zijn in ieder geval wel gewaarschuwd. In de eerdere onderlinge confrontatie dit seizoen sleepte Feyenoord de overwinning pas in blessuretijd naar zich toe (3-1). "Die wedstrijd heeft aangetoond dat wij ons tegen geen enkele tegenstander minder scherpte kunnen permitteren", aldus Slot.

Opstelling FC Volendam: Backhaus; Buur, Benamar, Flint, Plat; Mirani, Maulun, Cox; Booth, Vivaldo, Johnson.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, López; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Bekijk FC Volendam - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

FC Volendam - Feyenoord:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, laat Lopez het naar eens proberen. Door het succes van Hartman hebben we die eigenlijk niet goed kunnen beoordelen, soms een uitstekende invalbeurt, soms misbruikt op RB, en soms niet opvallend. Heel benieuwd hoe hij het gaat doen.

4 april 2024 om 17:55

Heeft Lopez weleens goed gespeeld in een Feyenoord shirt? Oprechte vraag. Altijd zo ver onder de maat van wat ik heb gezien.

4 april 2024 om 17:58

Zeker, ajax uit nadat hij ingevallen was voor hartman. Daarnaast vaak gewoon oke tot prima ingevallen/gespeeld. Maar inderdaad soms ook onder de maat

4 april 2024 om 18:00

In de Arena had hij een fantastische invalbeurt. Is ook de enige goede pot die ik me kan herinneren.

4 april 2024 om 18:24

Dacht dat hij ook een keer prima speelde tegen psv. Edit: opgezocht, ingevallen tegen psv na 20 minuten, met de 2-2 vorig jaar. Sofacscore gaf hem een 7,3, daarmee zat hij bij de beste 5 spelers (alleen Wieffer een 7,4 en 3 anderen ook een 7,3)

4 april 2024 om 17:56

Ik denk dat Lopez speelt omdat Nieuwkoop geen 3 wedstrijden in de week kan spelen. Zondag tegen Ajax verwacht ik Nieuwkoop in de basis en Hancko linksback. Lopez heeft mij op Ajax uit vorig jaar echt totaal nog niet kunnen bekoren. Ben benieuwd!

4 april 2024 om 17:57

Jawel hoor. Kan er niks van. Maar met wat speelminutrn tegen een degradatieploeg krijgen we er misschien meer voor einde seizoen.

Ik zeg 0-5! Even opwarmen voor zondag. M’n telraam gaat overuren draaien….

4 april 2024 om 17:59

Net zoals thuis, bedoel je?

4 april 2024 om 18:30

Ahum…. Nee laten we het nu wat beter doen ouwe reus.

4 april 2024 om 18:05

Helaas, maar het blijft wel Feyenoord. Altijd als het gunstig is om een keer makkelijke wedstrijd te spelen, wordt het juist een draak van een pot. Veel te vaak al meegemaakt. Als laat ik mij graag verrassen en lukt het vanavond wel een keer.

4 april 2024 om 18:19

Moet zeggen dat zelfs ik wel veel vertrouwen heb in zondag. Brobbey is er ook nog eens niet bij...

4 april 2024 om 18:30

Niet dat het verschil maakt. Maar is Brobbey momenteel geen twijelgeva!?

4 april 2024 om 18:46

Oh echt? Ik weet het niet eerlijk gezegd. Met Brobbey vind ik het toch spannend 😛

4 april 2024 om 19:46

Brobbey wordt inderdaad pas morgen/zaterdag bekend of hij wel of niet kan spelen, maar zal sowieso niet starten lijkt me. Enige spelers die er sowieso niet bij zijn zijn Berghuis en Henderson. Ook Sutalo (terug van blessure) en Kaplan (na schorsing) maken hun rentree in de selectie na eerdere afwezigheid in ieder geval.

De voorspellingen zaten er naast; dus toch Lopez en Stengs.

Stengs tegen Volendam lijkt niet zo gek en als het mogelijk is na 50-60 minuten wisselen.

4 april 2024 om 18:28

Ik vrees wel dat dit betekent dat we zondag Zerrouki weer gaan zien. Stengs zal waarschijnlijk niet meteen na een blessure 2x kort op elkaar in de basis staan.

4 april 2024 om 18:34

Denk dat hij vooral hoopt op een vroege voorsprong zodat hij Stengs zsm kan wisselen. Geloof niet dat hij vandaag 90 min zal spelen en zondag amper minuten gaat maken.

4 april 2024 om 19:42

Die vroege voorsprong was ook ijdele hoop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren