Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bundesliga-trainer geniet van succes Ajax in Europa: ‘Ik heb hem gefeliciteerd’

Laatste update:

Alfred Schreuder is vanaf komende zomer hoofdtrainer van TSG Hoffenheim, de club waar hij eerder assistent van Julian Nagelsmann was. Laatstgenoemde volgt de verrichtingen van Ajax in de Champions League met meer dan gemiddelde belangstelling, niet alleen vanwege zijn goede band met de vertrekkende assistent-trainer van de Amsterdammers.

“Ik heb hem gefeliciteerd”, vertelt Nagelsmann, die komende zomer naar RB Leipzig vertrekt, in gesprek met Kicker. “Ajax heeft een mooie, attractieve stijl. Ze creëren ook veel kansen. Soms doet hun spel me een beetje denken aan onze manier van spelen.” Hoffenheim bezet momenteel een zesde plaats in de Bundesliga, terwijl zijn toekomstig werkgever derde staat.

Nagelsmann geeft Ajax een goede kans tegen Tottenham Hotspur, de tegenstander in de halve finale. “Wanneer je Real Madrid en Juventus uitschakelt, kun je ook Tottenham verslaan. En als je de finale haalt, kun je het toernooi ook winnen”, verzekert de Duitse trainer.

Ajax treft met Tottenham een tegenstander waarvan het in Europees verband nog niet wist te winnen: twee duels, twee nederlagen. In 1981/82 stonden Ajax en Tottenham tegenover elkaar in de eerste ronde van de Europa Cup II. Toen wonnen de Engelsen in Amsterdam met 1-3 en in eigen huis met 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Ajax kijk denk ik ook soms: "dit doet mij wel een beetje aan Hoffenheim denken".

Zonder gekheid, het blijft enorm vet om al deze berichten te lezen en het is nog een beetje onwerkelijk dat het om een Nederlandse club gaat.

18 april 2019 om 21:10

Haha ja mag toch hopen dat het verkeerd vertaalt is, en hij iets als dit bedoelt.. 'soms hopen wij hetzelfde te kunnen spelen'..

Ik ben benieuwd hoe ten hag het volgend jaar zonder schreuder gaat doen. Volgens mij komt veel van de tactiek bij schreuder vandaan. Tegen juventus was schreuder ook continu bij ten hag in het oor aan het 'instrueren'

18 april 2019 om 21:16

Tsja, als dat al waar is moeten we hopen dat Ten Hag veel van Schreuder heeft geleerd en/of er uitstekende vervanger komt.

18 april 2019 om 21:38

De vervanger is al bekend, Christian Poulsen. Ik ben iig in mijn nopjes😂

18 april 2019 om 21:22

Direct in het begin zag je ze al samen aan de lijn, waarschijnlijk aan het bespreken hoe om te gaan met Juves poging Frenkie de Jong gelijk in te klemmen.

18 april 2019 om 21:26

Sinds Schreuder kwam is het met Ziyech ook steeds beter gaan lopen.

18 april 2019 om 21:36

Zeker. Die twee hadden bij Twente al een goede klik. Twijfel alleen aan de rustige, ietwat saaie Schreuder als hoofdtrainer in het turbululente mediacircus dat Bundesliga heet. Die communicatie aan de lijn tussen EtH en Schreuder in het begin bij Juve miste ik destijds in de EL-finale inzake de rol van Fellaini. Tenminste van buiten kwam het in elk geval apatisch over.

18 april 2019 om 22:01

Vind het ook meer een hele sterke tweede man, eigenlijk een beetje hetzelfde als Rutten. Die is ook gewoon veel beter als veldtrainer.

Ik vraag me toch ook af hoe Peter Bosz nu naar dit Ajax kijkt. Ik wil niet zeggen dat zijn EL-finale uit de boeken is, zeker niet, maar hij is wel overtroffen.zou hij spijt hebben?

18 april 2019 om 21:19

Financieel denk ik niet. Sportief zou kunnen natuurlijk.

18 april 2019 om 21:59

Ik denk dat Bosz hetzelfde had kunnen bereiken, misschien had het tussenjaar dan ook beter geweest zelfs, want was dat een teleurstelling zeg al wil ik Keizer niet direct alles in de schoenen wil schuiven, Bosz had het goed op de rit

18 april 2019 om 22:09

Bosz zat bij andy van der meyde in de auto. Opgenomen na het afdrogen van real Madrid. Als je dat videotje kijkt weet je het. Hij geniet ervan en zei keurig dat hij totaal geen hand heeft in dit succes.

18 april 2019 om 22:12

Moeilijk te vergelijken. Persoonlijk denk ik dat keizer of Frank de Boer dit ook had kunnen bereken. Allemaal hadden ze geen Tadic en Blind, verder gerijpte toptalenten, Neres in bloedvorm etc etc etc. Vindt de rol van Overmars, beschikbaar stellen van deze topselectie, vele malen belangrijker dan de rol van Ten Hag.

18 april 2019 om 23:36

Dit is natuurlijk onzin. Natuurlijk moet je de spelers ervoor hebben maar ten hag zet ze wel juist neer en stuurt ze met de juiste instelling het veld in. Frank de boer speelde veel behoudener. Ik ben frank dankbaar voor de 4 titels, maar die heeft echt boven zijn kunnen gepresteerd.

18 april 2019 om 23:36

De spelers maken de coach. Dat FdB dit ook zo kunnen doen weet ik niet. Hij houdt graag de touwtjes in handen en misschien dat hij de spelers niet de ruimte geeft die Ten Hag wel geeft waardoor ze tevreden zijn en zo vrij en met plezier spelen zonder een donderspeech te verwachten. En ja hij heeft veel prijzen gepakt, maar het spel vond ik toen verschrikkelijk om naar te kijken. En Keizer kan ik niet goed beoordelen maar die vond ik te licht voor Ajax op dat moment en had weinig geluk. Dat Bosz dit wel zou kunnen flikken ben ik het wel mee eens. Heeft ook gewoon top gepresteerd met een finale en mooie wedstrijden.

18 april 2019 om 23:44

Ik vind dat je Ten Hag hiermee te kort doet. Alsof elke andere trainer even de halve finale van de CL zou halen inclusief 3 voorrondes overleven. Ten Hag heeft het counteren in combinatie met het gegenpressing geïmplementeerd. Het ijzersterke conditionele Ajax van nu is ook geen toeval. Ze hebben veel meer wedstrijden dan de meeste teams gespeeld maar toch ogen ze topfit en hebben ze amper blessures. Moet dat nog maar zien met een andere coach. Hij heeft Tadic in de spits gezet, Mazraoui rechtsback gezet. Tot nu toe voor elke grote tegenstander in de CL heeft hij tactisch een altijd een ijzersterk plan gehad. Hij staat nota bene eind april in de halve finale van de CL (na 22 jaar), koploper in de eredivisie (met 100+ goals) met veel meer wedstrijden dan de rest, staat in de bekerfinale.. Met alle kritiek en vuile media spelletjes is hij onverstoorbaar doorgegaan met wat hij voor ogen had vanaf dag 1. Nee ik vind dat je Erik ten Hag veel te kort doet als je zegt dat een Keizer of de Boer dit ook wel had bereikt. De man verdient alle credits en werkelijk waar alle lof.

19 april 2019 om 00:48

Absoluut. Begin van het seizoen kreeg hij bakken kritiek over zich heen. Dan mag hij nu ook alle credits van de wereld krijgen voor deze wereldprestatie. Ook ik eth steeds beter worden in zijn interviews. Waar hij voorheen in mijn ogen veel open deuren intrapte en voor makkelijke standaard antwoorden koos, hoor ik hem nu hele goede analyses van de wedstrijden geven. Had het niet verwacht maar kan straks zo de geschiedenisboeken in gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren