Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buffon: 'Dit team laat zich echt niet naar de slachtbank leiden'

Laatste update:

Dat Barcelona in de finale van de Champions League staat is voor velen geen verrassing, maar dat Juventus het ook gehaald heeft is dat voor veel mensen wel. Toch zegt aanvoerder en keeper Gianluigi Buffon dat het wel degelijk een doel van Juventus was. “Het was ons doel om de finale van de Champions League te halen”, geeft Buffon te kennen.

/

“Het is mij en mijn teamgenoten de afgelopen jaren niet gelukt, maar nu wel. We hadden het misschien niet verwacht om het te redden, maar om meerdere redden was het een fantastisch jaar. De belangrijkste reden is coach Massimiliano Allegri, die ons in een jaar of drie sowieso in de finale had gekregen. Het is eerder gebeurd en daar zijn we erg blij mee.”

“Beide ploegen hebben ervaren spelers, spelers die vaker in grote wedstrijden hebben gespeeld. De eerste tien minuten zullen misschien wat nerveus zijn, maar over de gehele negentig minuten zul je twee teams zien die willen bewijzen waarom ze de finale hebben bereikt.”

Dat Barcelona als favoriet wordt gezien, is volgens de sluitpost niet meer dan logisch. “Dat komt door hun individuele kwaliteiten. Een ploeg met Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez en daarachter nog eens Andrés Iniesta, is altijd de favoriet. Wij hebben echter ook goede spelers: Carlos Tévez, Leonardo Bonucci, Claudio Marchisio, Andrea Pirlo, Paul Pogba... Dit team laat zich echt niet naar de slachtbank leiden.”

Denk je dat Juventus de finale wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de ene kant wil ik hem niet zien, aan de andere kant Moet ik hem wel zien (zo nerveus ben ik)..... wat een marteling toch!!!;;

5 juni 2015 om 17:37

Man stel je niet zo aan wees blij dat ze in de finale staan en kijk gewoon naar een mooie wedstrijd die hoop ik gewonnen wordt door Barcelona want die spelen het mooiste voetbal maar als Juve hem wint en ook nog verdiend dan is het ook prima , maar een marteling hou op zeg .

5 juni 2015 om 17:43

Ja oké ik overdrijf misschien wel, maar het zijn gewoon de zenuwen haha

5 juni 2015 om 17:51

Sloep01, ben benieuwd of jij zo rustig kan relativeren als Ajax in de CL finale staat ;-)

5 juni 2015 om 17:59

Volgens mij overdrijf je niet man. Ik heb gewoon bij elke competitie wedstrijd van Galatasaray hetzelfde gevoel laat staan jou met Juventus in CL finale. Ik zweet zo erg dat ik bijna ga uitdrogen man laat ik het maar zo uitdrukken

5 juni 2015 om 18:12

Hij is toch gewoon enthousiast en als echte supporter is hij nerveus. Hoef je toch niet gelijk de kop in te drukken. Als het om Ajax gaat of het nederlands elftal in grote wedstrijden ben ik ook nerveus.

5 juni 2015 om 19:37

Ja dat kan ik want ik zou het al werelds vinden als ze uberhaupt de tweede ronde zouden halen, ik ben wel ajax fan maar kan heel goed relativeren hoor.

5 juni 2015 om 20:31

Ok, ik ben ook erg sterk in het relativeren vind ik zelf. Maar als Nederland de halve finale tegen Argentinie speelt dan ben ik toch behoorlijk nerveus en kan ik rare dingen roepen tegen mijn tv die ik normaal nooit zou zeggen.

5 juni 2015 om 17:40

Marteling?
Komop man.

Ik denk dat als Barcelona de 1-0 maakt, dat het wel een slachtpartij gaat worden want dan gaat Juve op zoek maarja, hopen op een mooie wedstrijd waarvan ik niet weet of ik die kan kijken...

5 juni 2015 om 17:44

Hopen dat we zo lang mogelijk de 0 kunnen houden, wie weet schiet Pirlo wel raak vanuit een vrije trap, zou de dynamiek van de wedstrijd kunnen veranderen.....

Hopelijk kan je hem wel kijken!

5 juni 2015 om 17:58

Ik ga m'n best doen maar denk niet datk optijd thuis ben.

Als Pirlo dat doet waardoor Juve wint dan koop ik per direct een shirt van hem ahah.
Heel veel succes

5 juni 2015 om 18:05

@MaceReal, spijtige zaak,een CL finale wil iedere voetballiefhebber toch wel zien. Ik hoop voor je dat je het toch haalt op een of andere manier. En dan hoop ik vooral dat barca wint of gewonnen heeft als je de tv aanzet

5 juni 2015 om 19:22

Ik baal er ook van en ben aan de ene kant blij dat het geen Real is want dan had ik een probleem gehad haha.

Maar ik hoop toch dat er 120 minuten gespeeld gaan worden, kan ik tenminste de verlenging kijken + einde van 2e helft.
Als barcelona wint dan zullen ze dat wel hebben verdiend, maarja als Realfan hoop ik toch op een stunt van Juve.

Okee doel is bereikt laat maar Barca dan maar winnen. Even zonder dollen, ik hoop dat het een finale word waarbij we 90 minuten lang smullen.

5 juni 2015 om 17:32

Of 120 minuten! Zo'n CL finale kan als neutrale kijker niet lang genoeg duren.

5 juni 2015 om 18:05

@Krentenbollen, liever geen 120 minuten. Zou niet goed zijn voor mijn hart ! :D

5 juni 2015 om 21:19

Volkomen begrijpelijk als supporter, zelfs ik zit met de kriebels te kijken en ik heb in deze finale geen voorkeur.

5 juni 2015 om 17:33

Hopelijk meer dan 90 minuten, maar dan wel met Juve als winnaar.

Ik heb gewoon nachtmerries gehad! Juve stond met 2-0 voor en toen was het ineens 4-2 voor Barca haha. Ik hoop op een spannende finale waarbij beide ploegen alles gaan geven! Forza Juve!

5 juni 2015 om 17:56

Was het 4x Messi?

Dus hun doel was om de finale te halen..... dan kunnen ze nu wel stoppen dus

5 juni 2015 om 18:21

Juve is het moeilijkste team om tegen te scoren. Zelfs bij 1-0 achter zullen ze niet vol op de aanval gaan. Jammer dat Lichtsteiner altijd speelt , dat is een zeer zwakke schakel. Maar Barca is achterin en op het middenveld niet zo sterk. Bayern liep er soms kinderlijk eenvoudig doorheen.

5 juni 2015 om 18:49

Lichtsteiner is in mijn ogen weldegelijk een topper op de rechterflank hoor. Blijft maar gaan, gecombineerd met toch een vreselijk goede dosis talent. Ik zou wel willen weten waarom je hem een zwakke schakel vindt?

5 juni 2015 om 19:55

Omdat zodra hij over de middenlijn komt , hij niks goeds met een bal doet. Dat blijven gaan is zo te trainen , goed voetballen niet.

Juve hoeft nooit onder te doen voor geen enkel team, ook niet voor Barca. Dat is al zo sinds ik mij kan heugen en nu zie ik dat ook niet anders.
Voordat de CL ook maar was begonnen , het 1e dat ik riep was, let op Juve gaat Finale halen , of ze het winnen laat ik in het midden. Ik werd uitgelachen
(baal nogsteeds dat ik niks had ingelegd haha)

Op papier, met name vanwege de voorhoede van Barca neigt een ieder bijna te zeggen Barca.
Maar als totaal pakket vind ik juve minstens gelijkwaardig.
Er is genoeg ervaring in het team , ook zal je niet zo 1 2 3 zien dat Juve snel tegengoals krijgt laatstaan 2. Ook betreft dit 1 duel.
Ze spelen ook erg compact maar kunnen evengoed dodelijk zijn in de counter, wel jammer van Chiellini.

Maar MSN zal te maken krijgen met echte mannen als verdedigers geen poespas, Neymar kan zijn borst nat maken.
But then again, een keertje even niet opletten en Messi vind het net weer.
Wat Buffon betreft, dat is zeker een keeper die voor het verschil kan zorgen.in mijn ogen altijd al 1 van de beste keepers ooit die ik bewust meemaak/heb meegemaakt.
ik verwacht een harde sportieve en spannende strijd may the best win, succes Barca en Juve en haar fans. Wie ook zal verliezen mag gerust met opgeheven hoofd t podium verlaten.

5 juni 2015 om 19:57

Neymar mag zn borst natmaken? Er loopt ook een scheidsrechter rond he? Als Juve van plan is te gaan schoppen , eindigen ze met 9 of 8 man. Neymar kan werkelijk elke speler dollen. En Messi is alleen te raken op een manier die direct rood zou opleveren. En Suarez houdt er allemaal maar van.

5 juni 2015 om 20:50

Lol wie heeft het over schoppen? En net alsof ik fan van zoiets ben.

Barcelona is natuurlijk de grote favoriet, maar ik kijk er niet gek van op als Juventus de finale wint. Het gaat om één wedstrijd en Juventus heeft wel écht een team. Spelers willen voor elkaar werken, Buffon is nog steeds een uitstekende keeper en het middenveld steekt erg goed in elkaar. Wel jammer dat Chiellini er niet bij zal zijn (toch de sterkhouder achterin) ... Denk dat het 1-0 voor Juventus wordt door een counter waaruit Morata.op aangeven van Tevez (weggestuurd door dieptepass van Pirlo) scoort.

Daarna zal Juventus voor eigen goal hangen en Barcelona krijgt misschien nog wel kansen, maar ze zullen niet meer scoren. (door de druk en door de passie van de Italianen)

Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Barzagli
Evra
Pirlo
Marchisio
Vidal
Pogba
Morata
Tevez

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren