Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruno Martins Indi somt voordelen op van langer verblijf bij AZ

Laatste update:

AZ heeft goede hoop dat Jordy Clasie en Bruno Martins Indi ook volgend seizoen het shirt van de Alkmaarse club dragen. Directeur voetbalzaken Max Huiberts verwacht dat Clasie op korte termijn zijn handtekening zet onder een nieuw contract in het AFAS Stadion. De huidige verbintenis van de middenvelderbij AZ loopt over enkele maanden af. De uitdaging om Martins Indi in Alkmaar te houden lijkt iets moeilijker te zijn voor de clubleiding.

De centrale verdediger wordt gehuurd van Stoke City, waar zijn contract afloopt in de zomer van 2022. "Dus het wordt nog wel een ’klusje’ om hem over te nemen", laat Huiberts donderdag weten in een reactie aan het Noordhollands Dagblad. "Financieel moet het wel passen binnen de mogelijkheden van AZ." Martins Indi zelf kan nog niet met zekerheid zeggen waar hij volgend seizoen speelt, al benadrukt de huurling wel dat hij het goed naar zijn zin heeft in de selectie van trainer Pascal Jansen.

"Of het een optie is dat ik hier volgend jaar weer ben? AZ past bij me, de manier van spelen staat me aan. En spelen bij AZ biedt me de kans op een Europees podium en op het spelen om prijzen", verklaart Martins Indi in een onderhoud met bovengenoemde regionale krant. "Ik heb het enorm naar m’n zin en sta open voor een langer verblijf. Of dat er komt, is afhankelijk van meerdere partijen." Martins Indi verdient bij Stoke City een riant salaris, al is geld niet de voornaamste drijfveer van de mandekker. "Voor mijn sportieve doelen heb ik veel over."

Clasie ziet een langer verblijf bij AZ ook wel zitten, zo bleek onlangs uit een interview op de website van de club. "Op dit moment ben ik gewoon gelukkig hier en ben met de club in gesprek. Dus we gaan vanuit daaruit de komende weken zien wat mijn beslissing gaat worden." De woorden van de voormalig Feyenoord-middenvelder zijn voor Huiberts de motivatie om de deal met Clasie helemaal rond te maken. "Het gaat de goede kant op, ik heb er een positief gevoel over."

Zie jij Bruno Martins Indi volgend seizoen bij AZ spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

leuk dat Martins Indi aangeeft zelf te willen blijven
maar daar moet het Stoke nog wel mee eens zijn natuurlijk

maar voor AZ zou het een goede optie zijn

22 april 2021 om 12:43

Hij maakt naar mijn mening nog veels teveel fouten voor AZ. Martins Indi kan niet spelen met ruimte in zijn rug, waarbij AZ best hoog speelt. Ik vind Leeuwin en Letschert ook tekort komen voor AZ. Ik heb Beukema te weinig zien spelen, dus hopelijk heeft hij genoeg snelheid en inzicht om die ruimte op te vangen.

22 april 2021 om 12:46

Letschert speelt erg goed vind ik. Hij heeft ook wat wedstrijden op lcv gespeeld en daar was hij iets minder. Logisch ook omdat hij RCV is.

22 april 2021 om 12:50

Lijkt me niet dat BMI veel geld zou moeten kosten. Lijkt me ook niet realistisch dat ze exorbitante bedragen gaan vragen, blijft de nummer 13 van de Championship.

22 april 2021 om 14:54

@arsenallz maar zijn salaris kan wel te hoog zijn voor AZ.

22 april 2021 om 16:06

Correct, al lijkt het me dat hij al niet meer zoveel verdient bij Stoke als hij in het begin deed. Meeste spelers hebben een soort degradatie-clausule om te vertrekken en een eventuele salarisverlaging.

Zowel Clasie als BMI zijn degelijke spelers die wij goed kunnen gebruiken in een jaar waarbij er een groot verloop gaat zijn binnen de basis 11. Hoewel ze zich nog niet erg hebben onderscheiden dit seizoen, hebben ze met hun ervaring wel de potentie om volgend seizoen de nieuwe aanstormende talenten te begeleiden naar opnieuw een top 4 plek.

Een verlenging van Clasie zou ik zo verkeerd niet vinden. Koopmeiners vertrekt vrijwel zeker en dan heb je met Clasie/ Reijnders prima opvolging. Over BMI ben ik minder te spreken, zeker als hij nog een (paar) miljoen gaat kosten en veel gaat verdienen. Ik had toch wel wat meer van hem verwacht. Aan de bal is hij echt ontiegelijk matig en bij voorzetten staat hij voor m’n gevoel altijd op de verkeerde plek. Ik zie liever een voetballende linker centrale verdediger zoals van de Ven, die tenminste wel kan indribbelen.

22 april 2021 om 12:44

Tja, AZ gaat heel veel geld ontvangen dus kan er wel wat meer uitgegeven worden. Hij is al 29 met nog een jaar contract dus hij moet ook niet al te veel kosten.

22 april 2021 om 12:51

Ja ik zie hem ook graag komen, maar je hebt toch 2 linker en 2 rechter centrale verdedigers nodig. Met Letschert, Bmi, Beukema en Van der Ven zou je dan gebakken zitten. 2 ervaren spelers en 2 grote talenten. Hadzidiakos heeft aangegeven een stap te willen zetten en ik denk dat dat ook gewoon prima is. Degelijke speler die niet meer het niveau haalt van voor zijn blessure.

22 april 2021 om 12:59

Klopt wat je zegt. Maar zijn Beukema, Van der Ven en BMI niet alle drie linkspoten? Dat is dan wat minder handig. Laat maar. Ik zit fout. Beukema is een rechtspoot.

BMI is een erg leuke gozer, redelijke verdediger, maar voetballend niet heel goed en doet soms een beetje rare dingen.

22 april 2021 om 15:04

Klopt, maar Az heeft niet al teveel opties achterin en Indi hoef je niet "in te werken".
Een vertrek zou betekenen dat je naast een linksback ook nog op zoek moet naar een CV.
Zo slecht gaat het ook weer niet als hij er in staat.

Zou wel goed zijn voor AZ. Dan kan die Sam Beukema wennen aan het niveau op de training en af en toe een wedstrijd spelen als Martins Indi geschorst is. Als je alleen Beukema als linker centrale hebt, dan neem je wel een grote gok. Hij heeft nog nooit op het hoogste niveau gespeeld.

Denk dat het een prima idee is hem vast te leggen. Straalt over het algemeen toch een hoop ervaring en rust uit, eigenlijk een beetje zoals Vlaar dat deed. Misschien voetballend niet de beste maar een goede leermeester voor Beukema komend seizoen.

Ik vind BMI niet zo goed meer. Hij heeft in Porto en Engeland nooit meer het niveau gehaald als in zn Feyenoord tijd en toen hij in het Nederlands elftal zat in oa Brazilië . Aardige vent maar daar redt je het niet mee. Clasie is en blijft een gok. Ook hij heeft na Feyenoord nooit meer hetzelfde gepresteerd in Engeland en bij Brugge. Ook het jaar bij Feyenoord daarna bracht hij niet wat er van hem verwacht werd. Ook alle optredens bij AZ waren niet zo heel goed. Hoop voor hem dat hij kan blijven want er zijn al genoeg van deze spelers in de vergetelheid geraakt en dat gun ik m niet.

BMI is zwaar over de top. De beste man komt van Stoke en heeft nu een aantal jaar premier league als bagage maar dat zie je niet terug op het veld. Staat vaak verkeerd bij voorzetten van de zijkant, dekt aan de verkeerde kant, kan niet koppen en verliest fysieke (zou zijn kracht moeten zijn) duels door verkeerde inschattingen. Grossiert in fouten die op die leeftijd en staat van dienst niet mogen. Als hij dan bijvoorbeeld kan opbouwen om te compenseren ok maar dat is ook hopeloos. Zwaar teleurgesteld in het voetballend/verdedigende vermogen van deze man,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren