Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruma gaat met ‘voorbeeld’ samenspelen: ‘Ik keek tegen hem op’

Laatste update:

Jeffrey Bruma ziet met zijn transfer naar VfL Wolfsburg een wens in vervulling gaan. Niet alleen omdat de centrale verdediger altijd nog eens in de Bundesliga wilde spelen, maar ook omdat hij de kleedkamer nu gaat delen met de 32-jarige Braziliaan Dante.

/

“Hij was een speler waartegen ik als jonge voetballer al opkeek, een voorbeeld. Zeker toen hij bij Bayern München speelde, heb ik hem goed aan het werk kunnen zien”, aldus de 24-jarige Bruma, die Wolfsburg naar verluidt ongeveer 13,5 miljoen euro kost. Bruma wordt dinsdag medisch gekeurd en zet vervolgens zijn krabbel onder een vijfjarig contract.

Kevin Hofland, die 89 wedstrijden voor die Wölfe speelde, denkt dat Bruma het goed kan doen: “Bij Hamburger SV was hij nog jong en onervaren. Dat is nu anders. Hij is rijper geworden. Hoewel hij nog maar 24 jaar is, is hij al erg, erg ver”, aldus Hofland in een interview met de Wolfsburger Allgemeine.

Jeffrey Bruma vinden we na zijn transfer terug op plaats ... ACHT!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 26 juni 2016

Wordt Jeffrey Bruma in de toekomst beter dan Dante, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dante was vroeger dan ook echt geweldig.

27 juni 2016 om 16:07

Whaha heerlijk XD altijd al een grootheid geweest

Fijn voor hem. Hoop ook voor nederland en psv dat het een belangrijke vaste waarde gaat worden. We kunnen wel weer wat successen gebruiken na rekik en depay

27 juni 2016 om 11:55

Dat hoopte we ook bij de transfers van Indi, De Vrij, Wijnaldum, Depay, Rekik, Van der Wiel, Siem de Jong, Dost, Van Ginkel, Luuk de Jong, Affelay, Janmaat, Van Wolfswinkel, Clasie, Berghuis, Fer, Anita en ga zo maar door. De voetballers die de afgelopen jaren vanuit Nederland vertrokken zijn doen het tot nu toe vaak aardig in Europa, maar denderend is het zelden. Ik hoop nu weer met jou mee dat het bij Bruma wel lukt, maar gezien de trend ben ik sceptisch.

27 juni 2016 om 12:02

De Vrij heeft het toch wel erg goed gedaan bij Lazio, alleen pech gehad met die zware blessure. Daarvoor was hij een onbetwiste basis speler. Ook Wijnaldum heeft het gewoon prima gedaan bij een erg zwak team. Verder ben ik het met je eens, leuke spelers maar geen wereld top.

27 juni 2016 om 13:25

Ik denk niks, ik hoop alleen. Verder heb ik het ook meer over psv. Maar inderdaad, het is opmerkelijk dat eredivisiespelers uberhaupt nog worden overwogen

Beter worden dan Dante? Dat betwijfel ik. Dante was in zijn prime een van de beste cv's.

27 juni 2016 om 11:33

Zeker, heerlijke verdediger was het, maar viel ook heel ver terug na een fantastisch jaar.

27 juni 2016 om 12:07

Dat had ook te maken met het vertrek van Heynckes en de komst van Guardiola. Er zat dag en nacht verschil tussen de speelstijlen, zeker voor de verdedigers. Boateng heeft veel snelheid en kon zich aanpassen, Dante heeft die snelheid niet en kon zich niet aanpassen. Toen hij (mede daardoor) ook nog eens foutjes begon te maken leek het allemaal niet zo best nee. In mijn ogen doet dat niet af aan zijn kwaliteiten, hij is gewoon een 'traditionele verdediger' waar we er in Nederland veel te weinig van hebben.

27 juni 2016 om 18:31

Ben ik niet helemaal met je eens. Ja, er zat verschil in het spel. Guardiola nam het 'barca-spel' mee naar Bayern, en kijk wie er centraal achterin bij Barca spelen/speelden. Pique, Mascherano, Bartra, stuk voor stuk spelers met weinig snelheid, en de spelers met snelheid die kwamen (mathieu, Vermaelen) speelden en spelen nog steeds niet tot nauwelijks.
Een CV bij Guardiola hoeft geen snelheid te hebben, hij moet kort op de man zitten, het spel kunnen lezen, en tegelijkertijd het middenveld de verdediging laten helpen o.a. door coaching. Deze eigenschappen zijn totaal niet Dante, dat is juist een speler met power, instelling, maar geen 'positiespel-speler'.

27 juni 2016 om 21:01

Dat is zeker de reden. Ik was kapot van het Bayern onder Heynckes, onder Guardiola heb ik dezelfde afkeer gekregen voor Bayern als die ik heb voor de Spaanse ploegen.

Die speelstijl is inderdaad echt killing voor een speler als Dante. Je hebt inderdaad gelijk, het doet niet af van zijn kwaliteiten, want in een systeem zoals onder Heynckes zou hij nog steeds van absolute klasse zijn.

Dante een voorbeeld, klinkt een beetje raar eerlijk gezegd. Goede speler maar toch niet gelijk een speler die ik als voorbeeld zou zien. Hoe dan ook een flinke verzwakking voor Psv. Bruma weg, van Ginkel vooralsnog weg, Lestienne weg, Schaars weg, Marcel Brands mag aan de bak. Mij lijkt dat er genoeg geld is door de CL en ook weer deze transfer. Ik ben benieuwd in hoeverre PSV de selectie op sterkte kan houden. Afgelopen seizoen had men een uitstekende groep, ook in de breedte. Alleen op de vleugels kon het misschien nog wel beter. Ik denk alleen dat het heel lastig wordt om goede vervangers te halen.

In Nederland zie ik sowieso niet zo snel een speler die en haalbaar en goed genoeg is. Een Letschert of St Juste worden genoemd maar dat vind ik subtop niveau. Ik denk dat men vooral in het buitenland voor versterkingen gaat kijken.

27 juni 2016 om 11:44

Ben het met je eens dat Bruma een grote aderlating is. Lombaerts zou een goede vervanger zijn, maar dat is een linkspoot en dus niet ideaal. Verder zou het wel moeten lukken om van ginkel terug te halen (wellicht huren als kopen niet lukt). Lestienne is wel vervangbaar en Schaars moet je blij zijn dat hij vertrekt. Heeft meer punten gekost dan gewonnen.

27 juni 2016 om 12:05

schaars heeft meer punten gekost ?? Wie was er tegen excelsior belangerijk voor de 3-2 ?

27 juni 2016 om 12:24

Wie verloor de bal waardoor Nigel Hasselbaink (excelsior ja) de 1-1 maakte?

27 juni 2016 om 19:06

Ik denk dat het nog best lastig gaat worden. Ik ken Lombaerts niet zo heel goed, heb het idee dat het een ander type is dan Bruma. Is een linkspoot, niet zo snel heb ik gehoord. Ik moet het nog maar zien of dat de juiste vervanger is. Zou ook nog kunnen dat Moreno weg gaat en Lombaerts daarom eventueel gehaald wordt.

Van Ginkel is voor PSV een topspeler, maar vooralsnog lijkt hij weg te gaan. Schaars was een bruikbare kracht, ben echt niet blij dat hij weg gaat. Als ook Maher nog vertrekt waar het wel naar uitziet dan zal er op het middenveld zeker twee spelers bij moeten.

Lestienne is op zich een uitstekende speler, vlak voordat hij uitviel echt een smaakmaker bij Psv. Ik meen dat hij in zijn eerste tien competitiewedstrijden op drie goals en zeven assists stond. Daarna natuurlijk niet zo veel gespeeld. Maar op de vleugels viel het vorig seizoen mede daardoor tegen, daar moet ook nog wat bij Flink wat werk voor Brands.

27 juni 2016 om 11:45

Dat zijn talenten. Lombaerts is zeker psv waardig. Verder is brands niet vies van een hoge hoed. Moreno, guardado, van ginkel en de jong kwamen ook eigenlijk uit het niets

27 juni 2016 om 11:57

Ja, daarmee had hij succes, maar hij zat er ook enkele keren flink naast. Brands durft risico te nemen. Dat is te prijzen en kan erg goed uitpakken, maar ook flink tegenvallen.

27 juni 2016 om 12:45

Dat is wel heel cliché. Is toch inherent aan het vak TD dat aankopen slagen en falen?

27 juni 2016 om 19:14

Brands is ook van Maher, Ruiz, Hiljemark, Narsingh, Derijck en Zanka. Het is niet zo makkelijk om echte versterkingen te halen. Afgelopen twee transferzomers heeft hij het goed gedaan maar daarvoor zaten er ook de nodige missers tussen en was de selectie steeds niet in balans.

ik ben blij dat PSV hem kwijt is!

27 juni 2016 om 12:08

Verklaar je nader.

27 juni 2016 om 12:16

Ik ben voor Ajax en vind hem 1 van de, zo niet DE beste verdediger in de Eredivisie.schat de kans laag in dat PSV een verdediger met dezelfde kwaliteit voor hem terug krijgt.
Daarbij is het goed voor zijn ontwikkeling en dus voor het Nederlands elftal dat dit soort jongens in grotere competities gaan spelen!

En Dante bedenken dat hij er nu weinig meer van bakt.

Bruma heeft nu wel een leeftijd waarop een transfer naar een club als Wolfsburg te rechtvaardigen is. Elke speler die zo'n transfer maakt, zal weer stappen moeten zetten, maar dat is niet meer dan normaal.
Ik denk dat Bruma momenteel wel toe is aan deze stap, zeker gezien zijn toch wel verbazingwekkend goed seizoen. Nooit gedacht dat hij toch redelijk plotseling zo goed zou presteren. Kan tot in lengte van jaren de rots in de branding van Oranje worden en zou samen met de Vrij en van Dijk kunnen uitmaken wie de basis gaat vormen centraal achterin.

Van Dante zal hij ook zeker veel kunnen leren. Hoop van harte dat Bruma slaagt daar bij Wolfsburg, dan kan hij wellicht nog een vervolgstap maken over twee of drie jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren