Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brenet: ‘Waar ik over vier jaar sta? Ik hoop bij mijn droomclub Barcelona’

Laatste update:

Joshua Brenet neemt bij PSV als linksachter de honneurs waar van de geblesseerde Jetro Willems, maar dat gaat met vallen en opstaan. Brenet heeft al flink wat kritiek te verduren gekregen. Hij blijft echter hongerig en ambitieus.

/

“Barcelona is mijn droomclub”, liet Brenet weten via de officiële kanalen van PSV. “Het is de club waar mijn grote voorbeeld speelt: Dani Alves. Waar ik over vier jaar sta? Natuurlijk hoop ik dan bij Barça te spelen. En als dat niet lukt, dan een mooie club in de Premier League. Maar voorlopig focus ik me op PSV.”

Lang niet iedereen is lovend over de prestaties van Brenet bij PSV. “Ik trek me er niet echt veel van aan. Ik weet dat mensen altijd wat te zeggen hebben. Het grootste deel van de kritiek die ik krijg is negatief. Daar heb ik eigenlijk niks aan”, zei hij eerder al.

Is Joshua Brenet wel goed genoeg voor de basis van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 augustus 2015 om 00:20

Ik denk dat hij volgend jaar gewoon bij psv speelt. Is een nuttige speler die als links en rechts back kan spelen, altijd handig om zo een speler te hebben

29 augustus 2015 om 03:27

Zeker nuttig idd, zulke spelers zijn schaars en zeker gewild in de breedte, zijn snelheid heeft hij wel mee gelukkig.

29 augustus 2015 om 09:05

nou ja, ik kan me niet voorstellen dat hij het echt meent, anders is hij niet meer serieus te nemen..hij zal zelf toch ook wel eens beelden terug zien?
zeg dan dat je hoopt ooit in een grote competitie te spelen, maar noem dan geen barcelona oid

Dromen mag natuurlijk. Maar gezien zijn kwaliteiten en prestaties zou het al knap zijn als hij over vier jaar nog bij PSV speelt.

29 augustus 2015 om 00:31

Precies, wordt een beetje moe van deze jongen. Tijd terug had ie het ook al over Barcelona. Enige realiteitszin is ver te zoeken bij deze knul. Zou zeggen ga eerst eens presteren en zorgen dat je het verdiend om bij PSV te ballen, want hij zou bij Helmond sport nog niet eens basis staan.

29 augustus 2015 om 01:17

Wel grappig, ben benieuwd of hij dat als een serieus doel ziet of alleen zegt omdat dat ambitieus overkomt? Reinste vorm van zelfoverschatting wanneer hij barca serieus als doel ziet, met zijn niveau mag hij blij zijn dat psv hem uberhaupt in de selectie heeft zitten. Maargoed dromen mag altijd en wie ben ik om te zeggen dat hij de PL nooit zal halen, acht de kans zeer klein, maar dromen mag altijd.

29 augustus 2015 om 03:17

Mensen moeten bedenken dat hij dit soort dingen zegt als antwoord op een vraag en het niet zelf naar voren brengt... Simpel om dingen te roepen als: "pure zelfoverschatting" of " gebrek aan realiteitszin" ed, maar de context waarin hij dit zegt is waarschijnlijk heel anders.
Er staat in het stukje: "waar ik over 4 jaar sta?", maar ik vraag me af of de letterlijke vraag was: " waar sta je over 4 jaar?". Ik denk dat je dan meer moet denken aan: "waar zou je over 4 jaar willen staan / willen spelen"?

29 augustus 2015 om 02:45

Nouja technisch gezien weet je het gewoon niet... zal niet de eerste speler zijn die opeens flinke stappen maakt.. En ik neem aan dat Brenet ook wel snapt dat hij dan echt moet trainen als de m*therf*cker zeg maar Tuurlijk als je hem nu ziet denk je: gaat never nooit niet gebeuren, maarja 4 jaar is best lang. Het kan zomaar.. En daarnaast ik moet dan gelijk denken aan een Braziliaan die bij Feyenoord niet goed genoeg was en uiteindelijk bij Lyon een vaste basisspeler werd... Het kan gewoon raar lopen.. Logischer wijs zeggen we nu nee, maar het is aan Brenet om die stappen te zetten die nodig zijn.

29 augustus 2015 om 04:33

Michel Bastos is de naam. Geweldige speler was dat overigens. Geen idee waar hij nu speelt, maar wat mij betreft is hij van harte welkom bij Feyenoord. Schijnt dat wij Nelom hebben lopen. Aardige vent maar Bastos kan op zijn 42e nog meer brengen vrees ik .

29 augustus 2015 om 09:30

Brenet is in potentie gewoon een hele goeie RB met een goeie kans op n plaats in ut nederlands elftal, iedereen bekritiseert deze jongen altijd maar hij heeft vorig jaar uitstekend gespeeld toen arias geblesseerd was. Aanvallend is hij redelijk en verdedigend maakt hij soms zn foutjes maar als hij stopt met die kleine foutjes te maken is Josh over 4jaar rechtsback van een stoke city/southampton/swansea city/newcastle

29 augustus 2015 om 12:11

In de basis van São Paulo. Een team die gewoon bovenin zou mee draaien in de PL.

Misschien op de tribune als toerist.
Hij is ideaal om als reserve te hebben, want als hij invalt doet hij het meestal goed, maar voor de basis heb ik veel liever Poulsen (en nog veel liever Jetro).

29 augustus 2015 om 07:38

Hij is eigenlijk een rechtsback maar speelt noodgedwongen op links. Dus hij is de concurrent van Arias.

Ik begrijp dat elke speler de ambitie heeft om bij een topclub of in de PL te spelen, maar Brenet moet eerst maar eens een basisplek op de rechtsback positie zien te bemachtigen.

over een paar jaar kan dit gewoon een goeie back voor psv zijn. op dit moment moet hij laten zien dat de media ongelijk heeft als hij dat doet dan zie ik in heb een goeie back voor de toekomst maar barca zal hij nooit halen.

Wat moet je hier nou van zeggen? Hij heeft last van het Syndroom van Boilesen. Hoe slechter het gaat, hoe gekker zijn uitspraken worden. Na al die uren media training moet hij toch wel weten dat je op sommige momenten je gedachtes beter even voor je kunt houden. De media vinden dit prachtig en maken het groter dan het is, met het gevolg dat Brenet nog eens extra op zijn bek gaat. Het is overigens een hele aardige kerel en ik heb best met hem te doen. Vind het waardeloos van Cocu dat hij deze jongen misbruikt door hem op een verkeerde positie te zetten terwijl hij al niet in vorm is.

29 augustus 2015 om 00:42

Syndroom van Boilessen. Nadat ik dat had gelezen kon de groene duim niet wegblijven!

On: Toen ik de titel las dacht ik al van "oh nee.., laat dit op de een of andere manier een misleidende titel zijn.." Maar nee hoor. Brenet wordt natuurlijk nooit niveau Barcelona, dat is duidelijk.

Dromen mag altijd, misschien is hij binnen een paar jaar wel top weten wij veel.
Pelle was ook afgeschreven maar werd laats toch in verband gebracht met Milan....

29 augustus 2015 om 01:01

Tsja het Milan wat al jaren wanhopig presteert en geen schim meer is van de mooie club die het was.

Slechtste speler ooit van PSV droomt van Barcelona.. Succes in ieder geval.

Laten we hopen dat Cocu Eindelijk zijn ogen opent en hem op de bank zet. Poulsen en de Wijs zijn beide beter dan deze speler. Is zonder dollen echt van het niveau Almere

29 augustus 2015 om 01:19

Als coach zijnde zou ik hem alleen al om deze uitspraak passeren. Of het moet gaan om een andere club die ook Barcelona heet. Volgens mij had je er 1 ergens in Zuid Amerika.

29 augustus 2015 om 01:41

Laat iemand dromen en een vorm van ambitie hebben.
Had je liever gehoord dat hij had gezegd dat hij betaald voetbal niet waardig is?
Kom op laat zo'n knul dromen, dat doen zo veel mensen of het realistisch is? De tijd zal het leren.

29 augustus 2015 om 04:34

Dromen??? Kom op man jij weet net zo goed als ik dat deze jongen nooit en dan ook nooit het niveau van Barcelona gaat halen. Met zijn kwaliteiten zou je moeten dromen over een laagvlieger in de premier league. Helaas zijn er genoeg spelers die zichzelf overschatten en daardoor de verkeerde keuzes maken. Aub niet de moraalridder uithangen terwijl dat in dit geval zeker niet nodig is.

29 augustus 2015 om 11:28

Dat hij het eerste van Barcelona niet gaat halen lijkt me zeer waarschijnlijk, maar vertel mij wat er verkeerd is aan die droom?
Er zijn trouwens ook voorbeelden waarbij een speler als laatbloeier een toch nog veel mooiere carierre kreeg dan verwacht.
Een matige Braziliaan van Excelsior die het nationale elftal haalde, een spits van Telstar die gevierd speler van Atletico Madrid werd. Onwaarschijnlijk maar toch gebeurd.
Kortom een mens mag dromen.

Eredivisie is al veels te hoog voor deze man en gaat ie het ook nog hebben over Barcelona en Engeland, schei toch uit. Je mag geluk hebben dat Cocu je nog opstelt want je bakt er niks van. Poulsen, laat je alsjeblieft zien op de trainingen en krijg vertrouwen vam Cocu zodat jij erin komt want deze man.. zo snel mogelijk verkopen, voor ieder bod. En Jetro, wordt snel beter!!! We need you.

Nee trek je vooral niets aan van de kritiek, de supporters op de tribune zijn achterlijk, besef wel dat we in Eindhoven vele malen beter voetballers gewend zijn in het PSV shirt, en dat jij hun schoenveters nog niet mag strikken. Wees heel blij dat je voor PSV mag voetballen!! Barcelona..laat me niet lachen..

Deze jongen hoopt gewoon graag om ooit voor Barca te spelen,wat is daar nou mis mee? Het is gewoon een droom voor die jongen,en zo'n droom moet je denk ik ook hebben. En misschien word hij wel een topspeler,weten wij veel.

Waarom dat gezeik?

Brenet heeft een droomclub en die is Barcelona. Mijn droomclub is Galatasaray. Het enige veld waar ik momenteel kan voetballen, is een Johan Cruijff-court. Maar ik mag toch wel dromen over mijn droomclub? Hij hoopt 't, er schuilt geen verwachtingspatroon achter.

Azijnpissers.

30 augustus 2015 om 01:27

Gevoelige snaar geraakt

30 augustus 2015 om 02:02

Ik ben een Crooswijker.

hahaha de volgende mafkees die compleet over de manege geflikkerd is

anderson staat tt nu toe nog op nr 1, qua totale zelfoverschatting deze week, maar dit mannetje doet zeker zn best hem van zn troon te stoten, maar moet het tot nu toe doen met een 2e plaats

De lat moet altijd heel hoog liggen om stappen te maken, dus op zich is er niks mis mee dat hij dat zegt. Maar ik hoop wel dat hij beseft hoe mijlenver hij er nog vandaan is, hij staat juist onder druk door niet al te best spel. Ach je weet het nooit, een paar goede potjes in de cl en er komt interesse. Een stap van psv naar barca is sowieso uit te sluiten, dus als hij het zou halen zou dat via een andere club moeten.

29 augustus 2015 om 08:10

Hoezo afelay is toch ook direct van psv naar barca gegaan... maar goed afelay is wel een klasse beter dan deze man..

29 augustus 2015 om 11:54

Affelay heeft het niet geredt, was gewoon een goedkoop gokje van barca. We zullen nooit weteb of hij het zonder blessures wel had gehaald, maar als ze echt potentie hadden geien hadden ze hem niet weggedaan.

Dat zal dan bij de kassa zijn als kaartverkoper. Deze jongen overschat zichzelf schromelijk......

Toch heeft hij van die wedstrijden dat het er best aardig uitziet. Maar hij is niet constant genoeg.

Hij mag dromen, maar dat gaat nooit gebeuren. Komt veel tekort voor PSV laat staan Barcelona of de Premier League.

Thanks VZ dat jullie mij normale kretiek over Brenet steeds verwijderen, maar andere reacties met dezelfde context wel laten staan... Top!

Haha sorry hoor maar deze gast is als cv nog slechter dan Veltman. Linksback al helemaal slecht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren