Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brenet: ‘Als mijn spel anderen niet bevalt, is dat hun probleem’

Laatste update:

PSV’er Joshua Brenet maakte in de wedstrijd tegen ADO Den Haag (2-2) een uiterst matige indruk als linksachter, voer voor de critici. Trainer Phillip Cocu liet de verdediger echter staan en tegen FC Groningen (2-0) speelde Brenet wel een prima wedstrijd. In gesprek met Voetbal International zegt Brenet dat hij zich niets van de kritiek heeft aangetrokken.

/

“Vorig jaar kreeg ik bijna dezelfde kritiek, toen heb ik er genoeg mee gevochten en mee gezeten. Nu luister ik er niet meer naar”, aldus Brenet. De verdediger zegt dat hij alleen luistert naar de opmerkingen van de trainers. Wat de buitenwereld van zijn spel vindt, doet hem niet veel. “Als mijn spel anderen niet bevalt, is dat hun probleem.”

Brenet, die profiteert van een blessure bij eerste keuze Jetro Willems, is overigens van mening dat hij tegen ADO Den Haag helemaal niet zo slecht speelde. Hij erkent dat Ruben Schaken veel voorzetten heeft kunnen geven, maar Brenet oordeelt dat Schaken niet zo gevaarlijk was als gezegd werd.

Is Joshua Brenet goed genoeg als linksback?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik word altijd zo moe van voetballers die niet tegen terechte kritiek kunnen. Dan had je maar geen publieke functie moeten nemen.
Vandaag heeft hij het redelijk ingevuld, maar hij is niet het niveau dat ik bij PSV wil zien. Ik kijk uit naar de terugkomst van Jetro.

16 augustus 2015 om 17:01

Het is natuurlijk ook geen Willems. Waar je toch wel mee vergeleken wordt. Daarnaast zit Poulsen ook op de bank waarvan iedereen verwacht dat die juist die plek op zich zal nemen. Dus mensen die kritiek hebben zijn niet echt objectief en zullen alles ook wel zwart op wit zien. Hij is gewoon een RB die nu op een totaal andere plek speelt. Hij doet ze best meer kan die ook niet doen.

16 augustus 2015 om 17:01

Volledig mee eens, bovendien wordt de kritiek op een fatsoenlijke en beargumenteerde wijze geuit. Dat arrogante 'als anderen mijn spel niet bevalt dan is dat hun probleem' is echt belachelijk. Hij voetbalt om anderen te vermaken en krijgt daar veel geld voor. Naast de lusten (geld en status) moet je ook kunnen omgaan met de lasten (sporadisch kritiek).

Hopelijk staat Poulsen er gewoon in zolang Willems niet fit is want die is echt veel beter dan Brenet.

17 augustus 2015 om 16:10

Je kan er pas mee omgaan als je er niks van aantrekt, anders laat je jezelf gek maken door de fans en dan ga je je zelfvertrouwen verliezen en dan wordt het helemaal niks. Blijf naar je trainer luisteren en hij bepaald of je speelt. Denk je nou echt dat spelers niet weten waar hun verbeterpunten liggen en waar ze zich moeten verbeteren. Zolang ze zich maar 100 procent geven kan je ze maar beter blijven steunen want ze zijn gewoon speler van jouw club.

16 augustus 2015 om 18:04

Kan wel terecht zijn maar trek zich er niks van aan. Zou je als voetballer dat wel doen kan je er nog wel gek bij worden.
En hij zegt dus ook terecht dat hij zich wel wat aan trekt van kritiek van de trainer. Nou volgens mij is dat het belangrijkste...!

16 augustus 2015 om 18:22

Je kan ook gewoon iets doen met die kritiek die je krijgt, waardoor je beter wordt.

17 augustus 2015 om 16:06

Wie zegt dat hij niet tegen kritiek kan, denk je dat cocu/technische staf hem nooit kritiek geven? Daar trekt hij zich wel wat van aan en leert hij van! Beste stuurman staan aan wal hè! Brenet doet zijn best en zet zich wel altijd 100 procent in. Hij moet nog groeien en dat beseft hij heus wel, maar hij heeft er niks aan om te luisteren naar al het commentaar van buitenaf, omdat "wij" erg goed zijn om spelers af te kraken en als spelers naar ons moeten luisteren dan waren er al een hoop uit de selectie gezet.

Haha.

Een reactie waarmee je weer iedereen tegen je in het harnas jaagt. Sommige voetballers zijn zo dom en eigenwijs. Wat is er nu mis mee om te zeggen dat je tegen ADO er helemaal niks van bakte en dat het vandaag al een stukje beter ging? Dan ben je naar alle Psv-fans eerlijk en ook nog eens naar jezelf. Beiden zijn blijkbaar niet belangrijk voor Brenet.

16 augustus 2015 om 17:02

Haha dit is journalistiek. Elke speler kun je wel negatief citeren. Het gaat er om dat de journalist jou wel of niet mag. En natuurlijke zijn er slimme en domme voetballers. Maar dat kun je ook over journalisten zeggen. Dat heft elkaar wel op

16 augustus 2015 om 17:06

@ Montania

Ik neem aan dat Brenet dit gewoon gezegd heeft, aangezien het een citaat is. Wat heeft de journalistiek hier dan mee te maken? Journalisten kunnen wel eens dingen verdraaien, maar dat lijkt me hier niet van toepassing.

16 augustus 2015 om 19:16

Dan ben je echt naïef mocht je dag echt denken. Uit een willekeurig gesprek kun je altijd iets negatiefs citeren, altijd. Het ligt dus wel degelijk aan de journos.

16 augustus 2015 om 20:12

@ Montania

Pure onzin. De strekking van Brenet zijn mening is duidelijk.

Hij praat net zo hersenloos als hij voetbalt. Als Brenet slecht speelt en mensen daarom zeggen dat Brenet slecht speelt, is dat zijn probleem. Hij moet namelijk zo goed mogelijk spelen.

16 augustus 2015 om 17:25

Brenet heeft juist gelijk. Kritiek in Nederland begint buiten proportioneel te worden. Als je daar dan ook naar gaat luisteren kan het je negatief beïnvloeden. Voor je heet weet heb je een 2e Manolev karikatuur. Iedereen mag maar wat roepen en een speler moet zich maar klein opstellen omdat ze een publiek figuur zijn? Blijven mensen en zolang Cocu hem opstelt kan hij zich daar op focussen.

De meeste vergeten hun kritiek weer nadat ze alsnog in Engeland verkassen en leuk presteren. Niveau is nu eenmaal niet hoogstaand maar we beoordelen ze wel als dusdanig.

Hij moet naar zijn trainers luisteren en inzet tonen en beter worden door in zich zelf te investeren.

Dat is inderdaad ons probleem, wij moeten elke week weer naar je kijken. Ik zie inderdaad liever Willems of Poulsen aan de linkerkant.

Brenet is natuurlijk geen Willems, en draait met z'n rechterbeen alleen maar naar binnen, en dan vooral erg vaak terug. Eigenlijk gewoon een typische matige eredivisie back. Zou persoonlijk nog eerder Guardado weer linksachter zetten in een lekker vrije aanvallende rol.

Yes that's the spirit. Niet luisteren naar kritiek. Waar halen die critici toch het lef vandaan. Brenet laat al jaren een ongelofelijk hoog niveau zien. Dan speelt hij een keer een mindere wedstrijd en wordt hij gelijk afgemaakt. Schandalig! De mensen die Brenet bekritiseren willen hem echt niet prikkelen, ze zijn gewoon jaloers. Niks van aantrekken Joshoua! Je bent een topper.

Nu even serieus, wat is er toch mis met deze generatie. Het is blijkbaar verboden om (terechte kritiek) te uiten. Wat wil meneer Brenet dan horen? Dat hij het zo geweldig doet? Lachwekkend figuur zeg

16 augustus 2015 om 17:40

De enige relevante kritiek is die van de staf van PSV en van zijn teamgenoten. En die behoort achter gesloten deuren gegeven te worden. Al het andere is overbodig.

16 augustus 2015 om 18:19

Dus de fans die dure kaartjes betalen mogen hun onvrede niet uiten? VI is natuurlijk geen bron van goede kritiek, die sabelen spelers compleet neer. Maar de meeste kritiek is terecht en zeker naar deze dramatische speler. De kritiek moet je juist motiveren om beter te worden.

17 augustus 2015 om 16:15

Er is wel een verschil tussen onderbouwde kritiek en fans/andere voetbal kijkere die je alleen maar kunnen afzeiken en dat doen op een erg laag niveau in de zin van alles is k*t.

Haha ga vooral zo door man. Ik denk dat ze bij PSV er binnenkort ook wel klaar mee zijn, het is dat Willems geblesseerd is en Poulsen nog niet draait, anders had deze man in geen 100 jaar een basisplaats gehad.

Inmiddels is het toch Voetbal Inside, of heb ik dat nou mis?

16 augustus 2015 om 17:03

Dat is alleen het tv programma. Het voetbalblad heet nog Voetbal International

Nog even en dan zit die gewoon weer op de bank. Arias - Bruma - Moreno - Willems.

16 augustus 2015 om 17:26

wanneer is Willems weer fit dan?
En ik zou eerder Poulsen dan Brenet opstellen als zijn vervanger.

Nee Brenet, Schaken speelde jou één op één n aantal keren ondersteboven en dat zag er voor jou slecht uit. Jij doet absoluut je best in het veld, maar jouw trainer Cocu doet er zeer onverstandig aan om jou als linksback op te stellen...je hebt het al soms moeilijk als rechtsback..laat staan aan de onwennige linkerkant..
Hopelijk zijn er oprechte mensen in jouw directe omgeving die helder analyseren en jou daarmee confronteren.
Natuurlijk is negatieve kritiek zeker niet fijn om te lezen of horen maar figuren die jou misleiden door te zeggen dat het allemaal wel meeviel...., aan hen heb jij helemaal niets en juist zij beledigen jouw intelligentie en jouw zelfbeeld.

Deze jongen is absoluut geen PSV basis niveau. Niet op zijn eigen positie, laat staan op een vreemde positie. En nu heeft Cocu hem ook nog eens veren in z'n reet gestopt waardoor hij ook nog eens praatjes begint te krijgen.

17 augustus 2015 om 09:43

Ik vraag me dan ook af waarom PSV Poulsen heeft gehaald... om alsnog Brenet op te stellen?

16 augustus 2015 om 17:34

Je gaat er blijkbaar vanuit dat Cocu het achterste van zijn tong laat zien in het openbaar. Ik ga ervan uit dat er net Brenet wordt gewerkt aan zijn fouten en tekortkomingen. Om hem dan publiekelijk af te vallen, levert niets op.

Uhm redactie?

De eerste zin heeft wel een grappige fout:

"ADO Den Haat"

Ik kan er wel om lachen.

Het enige dat Brenet moet doen is met de staf werken aan zijn spel. Verder moet hij zich nergens iets van aan trekken. Prima dat Cocu hem niet publiekelijk afvalt.

Dat is zeker wel een probleem je benadeeld daarmee je ploeg als je zo krom staat te voetballen elke keer. Straks als willems en moreno spelen 2 links poten aan de linkerkant word psv echt link Let maar op

Ik zou gewoon stijn schaars op links zetten linkspoot laat hem lekker daarachter spelen tot willems weer fit is of poulsen

Hoe komt hij erbij dat hij tegen ADO niet heel slecht speelde? Speelde echt dramatisch en had vroeg gewisseld moeten worden. In plaats hiervan maakte hij, om volkomen onduidelijke redenen, de volle 90 minuten vol en mocht hij vandaag weer beginnen. Hij is gewoon niet van een PSV waardig niveau. Brenet in de CL, dat kan dus echt niet.

Ik vind iedereen goed van psv maar brenet.......

Grappig is dan weer wel dat iedereen zich vooraf al weer handenwrijvend zat af te vragen hoe Antonia Brenet helemaal gek zou spelen en Antonia na rust in de kleedkamer bleef en zijn vervanger Brenet ook totaal niet in verlegenheid heeft gebracht. Hahahaha.
Brenet deed het ook best goed vandaag maar werd ook minder op de proef gesteld, maar dat kan ook aan zijn spel of de gekozen tactiek hebben gelegen.

Slechte speler. Denk dat heel veel PSV fans dat met me eens zijn. Maakt zoveel fouten en had vandaag t geluk dat zijn vele risico's niet afgestraft worden. Waarom niet gewoon poulsen erin? Die gast is betrouwbaar doet geen rare dingen en is gewoon in alles 10 x beter dan brenet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren