Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brazilië komt niet tot winst in honderdste interland van Neymar

Laatste update:

Brazilië is er donderdagmiddag in Singapore niet in geslaagd om Senegal te verslaan in een vriendschappelijke ontmoeting. De honderdste interland van Neymar eindigde in een 1-1 gelijkspel. Roberto Firmino opende de score voor de Goddelijke Kanaries met een fraai lobje, maar kort voor het rustsignaal kwam Senegal, verliezend finalist op de Afrika Cup, door middel van een strafschop op gelijke hoogte.

Brazilië, waar Ajax-aanvaller David Neres ontbrak in de selectie, kende een voortvarende start, want al na negen minuten werd de openingstreffer genoteerd. Gabriel Jesus gaf een steekbal richting Firmino, die vervolgens doelman Alfred Gomis verschalkte met een bekeken lobje. Senegal toonde veerkracht en dacht in de veertigste minuut al een strafschop te krijgen na een vermeende handsbal in het strafschopgebied van de Brazilianen. Deze bleef echter uit, al wees de scheidsrechter vijf minuten later wel naar de strafschopstip nadat Sadio Mané onderuit was gehaald door Marquinhos. Famara Diedhiou faalde vervolgens niet vanaf elf meter.

Doelpuntenmaker Firmino werd na een uur spelen vervangen door Everton. Later werden ook Barcelona-middenvelder Arthur Melo en Bayern München-huurling Philippe Coutinho naar de kant gehaald. Neymar mocht blijven staan van bondscoach Tite, maar de aanvaller van Paris Saint-Germain slaagde er niet in om zijn jubileumwedstrijd op te luisteren met een doelpunt. Neymar was wel dicht bij de winnende treffer. Zijn vrije trap twintig minuten voor tijd vloog echter maar net over de lat boven doelman Gomis.

De vijfvoudig wereldkampioen bleef in de slotfase van het oefenduel in Singapore zoeken naar de tweede treffer en Richarlison slaagde er bijna in om de Braziliaanse supporters alsnog te laten juichen. De vleugelaanvaller van Everton werd door Neymar op fraaie wijze in stelling gebracht, maar op het moment suprême liet zijn balgevoel hem in de steek. Senegal hield de rijen vervolgens gesloten en stapte met een positief resultaat van het veld, waar Neymar en consorten waarschijnlijk een ander gevoel overhouden aan de vriendschappelijke interland.

Terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Senegal verdiende meer! Heb de wedstrijd met extra aandacht gekeken dus ik snap niet hoe voetbalzone met de conclusie komt dat brazilie meer verdiende. Overigens wel heerlijk voetbal dat brazilie met alleen soms wat pech bij het laatste station. Mane liet weer zien waarom die een van de betere voetballers is op zijn positie.

10 oktober 2019 om 17:04

De beste speler ooit heeft ook niets voor niets op Sadio Mane gestemd als beste speler van afgelopen jaar.

10 oktober 2019 om 17:22

Wel grappig, ik heb bijna alles gevolgd van de afrika cup, afgelopen zomer, waaronder alles van Senegal, scoorde 2 of 3x waar van 1x penalty,maar man, wat was hij een partijtje onzichtbaar...

Ben je bij Liverpool zo goed.. zelfde geld voor Messi. Tuurlijk spelen veel Afrikaanse landen defensief, maar als je echt zo goed bent, moet je de kar kunnen trekken..

Zo jong en al 100! Interlands! Knap. Als die niet zo vaak geblesseerd zou zijn waren dat er nog veel meer.

10 oktober 2019 om 16:14

Inderdaad , zou in principe net als C.ronaldo over de 150 interlands kunnen komen. Vooral omdat er nu veel meer interlands worden gespeeld dan voorheen.

10 oktober 2019 om 16:18

De Ligt gaat als alles goed gaat, 180 interlands pakken. Die man pakt voor zijn 24e al 100 interlands, mark my words.....

10 oktober 2019 om 16:25

Dan moet de Ligt de komende 4 jaar 80 interlands spelen. Er worden meer interlands gespeeld dan voorheen, maar niet zoveel.

10 oktober 2019 om 16:49

En daarin gewoon 61 goals gescoord! En in Zuid-Amerika speel je bijna alleen maar topwedstrijden, want zelfs een Bolivia uit (op 4km hoogte) en Paraguay is toch wel anders dan de europese teams hebben met landen van het niveau San Marino, Malta, Cyprus, Liechtenstein etc.

Handig om mee te delen wie bij beide teams speelden.

Kan iemand me vertellen hoe Krepin Diatta het deed? Ik wil niet dat hij te veel speelt, hij moet uitrusten, loopt al genoeg.

10 oktober 2019 om 16:34

Hij speelde een puike pot! Was overal en liet zich echt gelden, club heeft een parel in handen met hem

10 oktober 2019 om 16:41

Bedankt! Het valt mij ook op dat hij centraler op het veld speelt bij Senegal, meer spelverdeler, terwijl bij Club hij, mede dankzij zijn snelheid en acties, op de flanken wordt gezet.

10 oktober 2019 om 16:49

Klopt, senegal heeft momenteel goeie verdedigende middenvelders maar wat gebrek aan creatieve spelers op t middenveld. Op de flanken zijn er genoeg opties en daarom speelt hij bij senegal vaak op 10

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren