Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands houdt de deur open voor Robben: ‘Hij is meer dan welkom’

Laatste update:

PSV werd vorig seizoen weer kampioen van Nederland, nadat men de titel vier jaar lang aan Ajax moest laten en daarvoor aan FC Twente en AZ. Oud-speler Arjen Robben sprak in een interview met PSV TV zijn waardering uit voor de resultaten van de Eindhovense club en zei nog steeds fan te zijn. Technisch manager Marcel Brands heeft die woorden ook opgevangen.

/

“Ik heb het interview met PSV TV ook gezien”, lacht Brands bij de zender van de club. “Dus als-ie nog wil komen, dan gaan we zeker bellen en is hij meer dan welkom”, geeft de technisch manager aan. De 32-jarige Robben nu al terughalen is een utopie en in de zomer is het waarschijnlijk ook nog te vroeg voor de comeback van de buitenspeler, die van 2001 tot 2004 onder contract stond in de lichtstad. Zijn verbintenis loopt nog tot volgend jaar zomer.

Of PSV in de laatste fase van deze transferperiode nog iets doet op de markt, weet Brands niet zeker. “Het zou nog zeker kunnen. Het is op dit moment heel moeilijk te voorspellen, er is niks concreet. Maar dat kan morgen anders zijn”, aldus de technische baas van PSV. De club haalde er deze maand nog niemand bij. In de zomer kwamen Maxime Lestienne, Gastón Pereiro, Luuk Koopmans, Davy Pröpper, Simon Poulsen en Héctor Moreno. Daarnaast bleven Andrés Guardado en Nicolas Isimat-Mirin na een huurperiode definitief aan boord.

Zie jij Arjen Robben in de toekomst terugkeren bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond dat interview laatst van PSV TV met Robben ook heel willekeurig. Waarom nu ineens Robben interviewen over Psv? Wellicht een eerste flirt van Arjen met Psv.

Ik zie het voorlopig, de komende 1 of 2 jaar, overigens niet gebeuren.

28 januari 2016 om 12:08

Zou te mooi om waar te zijn. Maar zeg nooit nooit. Over 3 jaar zal hij nog steeds een meerwaarde kunnen zijn door zijn ervaring en techniek.

28 januari 2016 om 12:22

In het interview zeiden ze dat ze zelf bij Bayern langs waren geweest en daar gevraagd hadden of ze Robben konden interviewen, het initiatief kwam volledig van Psv. Dus waarschijnlijk geen echte flirt van Arjen.

28 januari 2016 om 12:26

Het zou mooi zijn maar voor 15 wedstrijden die hij ongeveer speeld in een seizoen is hij denk ik iets te duur

28 januari 2016 om 12:35

Robben heeft al meerdere malen aangegeven zijn carriere af te sluiten bij Groningen als hij terugkeert naar Nederland. Denk dus niet dat hij ooit nog officiele minuten maakt in het shirt van Psv.

28 januari 2016 om 12:39

Als hij ooit weer terug in Nederland zou voetballen zou hij dat graag bij Groningen willen doen inderdaad. Dat is zijn club en daar ligt zijn hart. Maar hij heeft het erg naar zijn zin in Duitsland en is (nog) niet van plan om binnen één à anderhalf jaar terug naar Nederland te gaan.

28 januari 2016 om 13:08

Ja gelukkig mooi voor Grunn..elke keer als we het er samen over hebben laat ie me weten dat Groningen zn laatste halte zal zijn..

28 januari 2016 om 13:31

Carriere af te sluiten, dat zeg je goed. Misschien gaat hij nog 2 jaar bij PSV om de prijzen voetballen en gaat hij daarna nog een tijdje bij Groningen spelen.

28 januari 2016 om 14:09

Hij heeft niet beloofd dat hij zijn carrière afsluit bij Groningen maar, mocht hij weer in Nederland gaan voetballen, hij dit bij FC Groningen wil gaan doen. Vergeet niet dat hij al 32 (en blessuregevoelig) is hè.

28 januari 2016 om 14:13

Zei de beste vriend van robben

30 januari 2016 om 09:10

Haha precies, hij praat alsof hij Robbens zaakwaarnemer, woordvoerder of beste vriend ofzo is hahahaha

31 januari 2016 om 13:59

Of even je hersenen op actief zetten "jonkoman" en "afc.gooner", want dit heeft hij al aangegeven sinds hij uit Nederland weg is gegaan. Om het half jaar doet hij dit soort uitspraken in interviews. Wel tof dat jullie reageren met goede redenaties en geen hersenloze uitspraken!

29 januari 2016 om 10:29

Rustig aan je moet nooit denken dat het flirts zijn grote profs zijn manipulatief zelfde als zaakwaarnemers als ajaxshowtime naar hun belt houden ook altijd de deur open maar het is een slechte bron sorry dat ik ajax noem maar ik hoop dat robben naar psv gaat en ze te helpen de kans is 5% nog nieteens stel ajaxtv komt nu houdt hij de deur ook open zo gaat het nou eenmaal haha

Ik zie hem eerder cashen in amerika of china dan dat hij terugkomt in de eredivisie. Financieel is de eredivisie denk ik niet heel aantrekkelijk voor Robben als hij bijna aan het einde van zn carrière zit.

28 januari 2016 om 12:00

Zolang de mogelijkheden goed zijn en de liefde is het alles mogelijk. Momenteel doet PSV het uitstekend en staan ze in de 1/8e finales. Zo een Robben kan het verschil zijn tussen een ronde verder of niet en dat beseft hij zelf ook dondersgoed.

Het kan een Cocu-effect hebben, zoals in 2004/2005. Hij kwam terug en er was potentie. Resultaat. PSV meette zich met de Europese top en daarna de subtop. Mooie tijden.

Alleen een betere vervanger voor Zoet vinden (nationaal goed, internationaal moet je wel verder kijken) en voor de rest zit alles gewoon goed. Een keeper à la Gomes van vroeger zou mooi zijn. Daarom is het jammer dat een Valdes niet gehaald werd, alhoewel je dan alle verhoudingen in de groep verstoord voor iemand die waarschijnlijk maximaal een half jaar blijft.

28 januari 2016 om 12:11

Robben voetbalt niet meer voor zijn geld, denk dat die de afgelopen Jaren wel zo'n 30 miljoen bij elkaar heeft gesprokkeld als het niet meer is. Dus de noodzaak om nog een te cashen heeft hij absoluut niet denk ik. Als PSV straks kan doorpakken( meer geld door aandelen te verkopen) en nog beter kan worden dan zie ik Robben wel terug komen over 1.5 jaar.

28 januari 2016 om 12:16

Behalve dat Cocu fit was en veel wedstrijden kon spelen.
Ik denk niet dat robben er fitter op gaat worden.

28 januari 2016 om 12:20

Robben maakt die beslissing niet alleen en Amerika, China en de zandbak zijn wel heel ver van huis. Ik weet niet of hij zijn vrouw en vooral zijn kinderen hier naar toe mee wil slepen. In interviews komt hij op mij in ieder geval over als iemand die zijn familie vooropstelt, en ook als iemand die gedijt in relatieve rust. Daarbij weet ik niet of een nuchtere Groninger zich ooit thuis kan voelen in bovengenoemde landen. Geld is niet alles he.

Als zijn tijd er bij Bayern opzit, wat zijn dan nog leuke opties met gegarandeerde speeltijd? Ik vind PSV er zeker wel een. Daarna nog een jaartje Groningen en kijken of je daar verder nog iets kunt betekenen in de voetbalwereld (jeugdtrainer?). Ik zou wel happy worden van zo'n scenario, zeker als ik mijn zakken al gevuld had en op clubniveau alles al gewonnen had.

Een enorm nadeel aan de Eredivisie is wel dat vervloekte kunstgras, waar ik Robben gezien zijn blessureverleden niet teveel op zou willen laten spelen. Maar ja, de helft in de Eredivisie heeft zo'n ondergrond.

28 januari 2016 om 19:44

De belasting voor knieen en enkels is wat groter door verminderde demping. Ik geef toe dat het meevalt; voor jonge, fitte gasten maakt het niet zoveel uit. Maar voor oudere spelers, zeker diegenen met een blessureverleden, is het geen ideale ondergrond.

28 januari 2016 om 12:47

Alleen Robben is geen geld smijtende voetballer zoals velen wel zijn. Tuurlijk leid hij een luxe leven maar niet zo idioot als vele voetballer van zijn kaliber. Dus op het einde van zijn carrière keihard moeten cashen zal niet nodig zijn...
Ook heeft hij vorig jaar een woning/kavel gekocht in Groningen om een nieuw huis te bouwen en te gaan wonen. Denk dat hij eerder zijn contract uitdoend bij BM en dat terug keert naar Groningen om hier af te sluiten...

Als Robben al terug zal gaan, dan zal hij eindigen bij Groningen. Daar liggen al zn roots en familie. Maar zelfs deze terugkeer is nog maar de vraag of dat ooit zal gebeuren.

28 januari 2016 om 12:24

Denk dat als hij terugkeert naar de Eredivisie, dat het dan PSV wordt. Misschien een laatste seizoentje nog bij Groningen om dan definitief te stoppen.

Ik denk persoonlijk dat hij eerder naar Groningen zou gaan, maar het zou wel vet zijn als hij terug kwam naar Eindhoven.

Ik denk dat hij eerder terug zou keren bij Groningen. Toch heb ik het gevoel dat ie niet zal terugkeren in de eredivisie en dat ie er gewoon na Bayern mee stopt. Ik hoop wel dat hij daarna terugkomt naar Groningen, misschien als hoofd jeugdopleiding. Daar kun je toch een hoop jeugdvoetballers mee aantrekken lijkt mij.

Haal het maar uit je hoofd PSV-supporters. Robben is fanatiek supporters van de FC, komt vaak nog in de Euroborg en is tevens ambassadeur van de supportersvereniging. Hij heeft altijd aangegeven dat zijn hart voor eeuwig bij Groningen ligt en, mocht hij ooit terugkeren in de Eredivisie, hij graag voor Groningen zou willen spelen. En dat is een grote 'ooit' aangezien hij het nog steeds erg naar zijn zin heeft in Duitsland en hij op de korte termijn niet wil vertrekken.

28 januari 2016 om 13:54

Dat hij zijn carriere wil afsluiten bij Groningen wil niet zeggen dat hij niet meer naar PSV komt.

28 januari 2016 om 14:05

Lees: "mocht hij ooit terugkeren in de Eredivisie, hij graag voor Groningen zou willen spelen"

Hij heeft nog beloofd dat hij z'n carrière afsluit bij Groningen maar dat wanneer hij weer in Nederland gaat spelen, dit voor FC Groningen zal zijn.

Robben speelde slechts van 2002 tot 2004 voor psv, niet vanaf 2001.

28 januari 2016 om 14:05

PSV nam hem in 2001 over van Groningen maar onderdeel van de deal was dat hij nog een jaar in Groningen zou blijven voetballen (verhuur dus).

Denk niet dat dat hem wordt. Die komt op z'n 35 vast pas terug naar Nederland en beunt dan vast nog een jaartje bij FC Groningen. Met PSV heeft hij volgens mij niet zo'n emotionele band zoals bijvoorbeeld Van Bommel had...

Ik zie het niet gebeuren. Of hij gaat nog 1x door cashen of hij kan het fysiek niet meer aan. Want die blessures gaan een keer zijn tol eisen.

Zou ik niet doen als PSV zijnde, nu is het een topper maar je ziet hem steeds vaker geblesseerd raken en dat zal echt niet beter worden met de jaren en dan zit je met iemand die meer dan een miljoen pakt en vaak eruit ligt... Mocht die fit blijven tja dan heb je wel een gruwelijke speler erbij.

Jullie denken niet dat Robben sportman genoeg is dat hij om de prijzen wil spelen. Ook in Nederland?

28 januari 2016 om 18:00

Ja dat denk ik ook. Robben is zo gretig als het maar zijn kan dus speelt vast liever om de titel bij PSV in plaats van om de play-offs bij FC Groningen.

Interessant dat Brands zegt dat er misschien nog wat gaat gebeuren, terwijl eerder toch werd gezegd dat er niks zou komen. Benieuwd of er iets speelt...

Robben ga niet naar Psv toe, maak eerst zolang hij nog kan zijn carrière af,
bij Bayern München . Dan gaat hij af bouwen bij Groningen.
Als hij weg gaat bij zijn club Bayern dan voetbal hij niet meer om de prijzen.
Hij had een interview met Ivo Niehe waar hij dat fijntjes uitlegde.
Trouwens dat was een pracht interview, over hoe hij woont ,zijn prijzen kast,
zijn gezin,en wat hij wilde na het voetballen, haha geen trainer.

Het zou pas nieuws zijn als brands had gezegd dat de deur niet open stond voor robben

Wanneer dit gebeurt, stop ik gewoon met Eredivisie kijken hoor. Wat zou dit erg zijn, heel de competitie verpest. Na 10 wedstrijden zijn ze al kampioen bewijzen van spreke. Nu verwacht ik allemaal reacties als "jaloers" dus kom maar.

30 januari 2016 om 09:22

Ik vind dit niet jaloers maar als je het zo erg verwachtte zal ik je wel helpen

30 januari 2016 om 09:22

Jaloers...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren