Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands haalt oude bekende niet naar PSV: ‘Maar wel een goede speler’

Laatste update:

Simon Poulsen speelt vanaf 1 juli niet voor PSV. De veelzijdige linkspoot van AZ werd met een zomerse overgang naar Eindhoven in verband gebracht, maar daar is volgens technisch manager Marcel Brands geen sprake van. De dertigjarige Deen staat niet op een schaduwlijst.

/

“Of wij Poulsen willen? Nee, dat is niet zo”, zo verzekert Brands vrijdag in gesprek met FOX Sports. “Wij hebben Jetro Willems als eerste linksback. Ik vind Simon wel een goede speler, want ik heb hem zelf naar AZ gehaald. Maar het is niet zo dat PSV elke goede speler wel even kan en gaat halen.”

“We hebben een schaduwlijst voor als er een speler weggaat. Daar staat Simon in ieder geval niet op.” Poulsen heeft een aflopend contract met AZ en moet deze week laten weten of hij instemt met een salarisverlaging. Overigens is het nog maar de vraag of Willems wel bij PSV blijft: dinsdag liet hij nog weten dat het wellicht tijd was voor de stap naar het buitenland.

Denk jij dat Jetro Willems komende zomer vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als willems gaat hoop ik dat naar een Club als Schalke vertrekt voor rond de 17 miljoen .

1 mei 2015 om 10:16

Hahah ik hoop niet dat hij vertrekt eingelijk .. goede speler , goede gast ook doet veel voor kinderen , scholen op Curacao.
Poulson zou wel een mooie back-up zijn voor willems maar wist eingelijk al dat het niet waar zou zijn.

4 mei 2015 om 16:15

Poulsen kiest natuurlijk echt wel een basisplaats bij AZ boven back-up plaatsje bij psv. Tevens heeft hij aangekondigd dat hij in Alkmaar blijft.

1 mei 2015 om 10:46

Als Blind het opbrengt zonder al te veel assist maar met een goed wk, moet je bij de veel jongere Willems met zijn vrachtwagen aan assists ook minimaal denken aan een bedrag over de 10 miljoen. En omdat psv totaal geen noodzaak heeft te verkopen zou het mij niet verbazen als Willems voor rond de 15 vertrekt. Psv is geen Feyenoord dat spelers voor spotprijsjes verkoopt

1 mei 2015 om 10:53

Als Willems bijtekent en nog zo'n zelfde seizoen als dit seizoen draait gaat hij voor 15+ miljoen euro verkocht worden. Die passes en voorzetten zijn geen toeval maar gewoon pure klasse.

1 mei 2015 om 11:08

Feyenoord verkocht de spelers voor minder omdat ze het geld wel nodig hadden.

Nu ze er veel beter voor staan. Zullen spelers voor de hoofdprijs weggaan

1 mei 2015 om 11:14

Drenthe werd ook verkocht voor 13 miljoen euro aan Real Madrid destijds. Als PSV zijnde zou ik een vraagprijs hanteren van rond de 20 miljoen, zeer getalenteerde linksback die nog heel wat jaren mee kan. Als je bijvoorbeeld ziet dat er voor een Shaw bijna 40 miljoen betaald word, dan is willems de helft daarvan zeker wel waard (ook al heeft hij niet de Engelse nationaliteit).

1 mei 2015 om 12:11

Dat van Drenthe is 8 jaar geleden, hoe kan je dat er nog bij halen??

1 mei 2015 om 12:23

Exact Rks. De finaciele nood zorgde voor 3 miljoen minder per transfer maar ik vraag me af of dit nu opgelost is. Clasie zou bijvoorbeeld ook niet voor minder dan 15m wegmoeten. In hoeverre speelt het mee dat er richting de vrienden nog een groot bedrag moet worden afgelost?

1 mei 2015 om 10:38

Schalke betaalt geen 17 miljoen voor een speler. En zeker niet voor een linksback.

1 mei 2015 om 10:49

Een club als... begrijpend lezen???

1 mei 2015 om 10:54

Dat klopt dus niet. Want een club als Schalke geeft geen 17 miljoen uit aan een nieuwe speler. Het moet dus een ander soort club zijn, bijvoorbeeld Wolfsburg. Die voeren een heel ander beleid.

In Duitsland zijn er maar een paar clubs die dat soort bedragen ophoesten. Spanje, Italie idem. Het geld zit in Oost-Europa en Engeland.

1 mei 2015 om 11:26

Het gaat om de doelstelling van de club en wat voor spelers er rond lopen. Niet wat ze wel of niet voor een speler uit willen geven. Al is Willems geen speler voor de Duitse comp. Ik denk dat hij eerder in spaans voetbal het beste past. Technisch heel sterk. Maar Italië zou ook niet verkeerd zijn. Kan hij daar mooi aan z'n verdedigende kwaliteiten werken.

1 mei 2015 om 13:04

Willems heeft juist minder verdedigende kwaliteiten, dus zou hou in een Italiaanse competitie niks te zoeken hebben. Verder komen de passes in Italië vrijwel nooit van de vleugels. Spaanse voetbal daar zou hij juist in passen, omdat daar het voetbal veel aanvallender word.(mits hij voor een topper kiest)

4 mei 2015 om 16:24

Ze geven wel 12 miljoen uit aan een speler dus waarom geen 17?

4 mei 2015 om 17:30

14 voor Huntelaar was het recordbedrag, de absolute topaankoop van Schalke ooit. Dan gaan ze echt geen 17 uitgeven voor "backje" Willems.
Schalke betaalt dat soort bedragen gewoon ook niet.

Poulsen, dat zou nou echt een goeie aankoop voor feyenoord zijn.

1 mei 2015 om 10:45

Zeker een verbetering tov Nelom.

1 mei 2015 om 11:41

Nog helemaal niet aan gedacht, maar inderdaad geen slecht plan.

Kan naar Ajax bij een vertrek van Boilesen waar iedereen met smart op zit te wachten.

1 mei 2015 om 11:16

Denk dat Poulsen voor Ajax en Feyenoord een toegevoegde waarde zou zijn. Zeer ervaren linksback die hele zijkant bestrijkt, en ook leiding kan geven aan het team. Zal ook niet een hele dure jongen zijn.

1 mei 2015 om 11:36

Kan ook als Boilesen blijft. Viergever en Riedewald zullen de Lcv's worden aankomend seizoen, verwacht ik, dus moet er op back sowieso iemand bij om de back positie dubbel te bezetten. Overigens opteer ik voor een nog iets meer ervaren speler. Iemand die ook daadwerkelijk heeft gespeeld in het buitenland en niet een handvol potjes in de serie A, maar meerdere seizoenen basis. Lukt dat niet (en die kans is zeer aanwezig) dan is Poulsen een prima 2e keus imo.

1 mei 2015 om 13:25

Hij heeft al eens aangegeven dat hij Ajax persoonlijk niets vind. Feyenoord zou nog kunnen.

Ik vind 17 miljoen nog magertjes voor Willems. Voor wat betreft Poulsen, toch een heel behoorlijke speler, ben benieuwd welke haalbare en betere optie PSV dan op de schaduwlijst heeft staan.

1 mei 2015 om 12:02

17miljoen magertjes? Voor een verdediger die matig kan verdedigen is dat toch een berg geld.

1 mei 2015 om 12:11

Willems is topspeler en nog jong kan nog superveel progressie maken. Ze moeten alles doen om hem te houden maar als ie toch gaat, vraag dan maar veel. Ik ben het met Skietedan eesn dat 17mio nog mager is. Je moet er ook nog iemand voor terughalen. Je hunt moeilijk Dirk Hoevenaar van Berkelse Boys op die plek zetten

1 mei 2015 om 12:52

Ik ben het dan ook niet met je eens dat het een matige verdediger is, dat stigma blijft aan hem kleven, maar is nergens meer op gebaseerd. Willems is verdedigend de beste linksback van de competitie, en kan qua aanvallende statistieken mee met de beste vleugelspelers. Echt een ongekende combinatie, en dan nog zo jong. Internationale topspeler in de dop, en alles onder de 20 miljoen is zowieso te weinig, zeker gezien de looptijd van zn contract.

Staat toch al redelijk vast dat Poulsen volgend seizoen de linksback van Ajax is.
Poulsen begrijpt zelf dat die beter is dan Boilesen en die misschien zelfs vertrekt dus komt de plek vrij.
Plus de mogelijkheid om met zekerheid Europees te spelen zal ook meespelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren