Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brama: ‘Dit doe ik niet op sportieve of financiële gronden, dat is duidelijk’

Laatste update:

Wout Brama heeft zijn droomtransfer naar Central Coast Mariners te pakken. Bij de club van onder meer ex-Eredivisionist Tom Hiariej tekent de middenvelder een tweejarig contract, zo maakte FC Utrecht zondag bekend. Brama had altijd al de droom om ver weg aan de slag te gaan, vertelt hij aan De Telegraaf.

De drievoudig international van Oranje zegt niet op sportieve of financiële gronden de transfer te maken. "Dat is duidelijk. Het niveau in Australië ligt lager dan in de Eredivisie. De reden waarom ik zo graag een keer ver van huis wilde voetballen, is dat ik meer van de wereld wil zien. Ik zie het als een enorme verrijking van mijn leven om twee jaar in Australië te spelen."

Supporters van Utrecht betreuren het feit dat Brama er donderdag niet bij is tegen Lech Poznan, in de returnwedstrijd van de derde Europa League-voorronde. De routinier zegt nog veel te moeten regelen voor zijn emigratie en bovendien bestaat het risico op een blessure. "Eigenlijk was de transfer al net voor de wedstrijd van afgelopen donderdag rond. Maar ik vond dat ik dat duel nog wel moest spelen. Nu is alles erop gericht om zo snel mogelijk naar Australië te gaan."

Zie je FC Utrecht zonder Wout Brama doorgaan tegen Lech Poznan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo'n kans krijg je natuurlijk niet iedere dag en zou ik ook met beide handen aangrijpen.

Kan hem geen ongelijk geven, lijkt me ook fantastisch om zo wat van de wereld te kunnen zien. Als ik (een stuk) beter had kunnen voetballen had ik nu ook ergens in een ver land gewoond.

Leuk voor hem! Ik begrijp hem wel, een topvoetballer is hij niet. Wel is hij een zeer bruikbare kracht geweest en als je dan 2 jaar in Australie kan bivakkeren, is dat gewoon heel erg gaaf. Heel erg veel succes!

Dit is een voorbeeld van hoe werkgever en werknemer met elkaar om kunnen gaan. Utrecht had ook kunnen zeggen 'we houden je aan je contract', maar toen hij werd aangetrokken zijn duidelijk mondelinge afspraken gemaakt dat Utrecht hem de kans zou gunnen indien deze naar voren kwam.

Het is hem gegund en hij zal zeker gemist worden in Utrecht! Geniet er van en succes Down Under!

31 juli 2017 om 09:31

Nu gaat hij voor noppes weg bijvoorbeeld. Maar als een andere club aanklopt en ze weten dat ze geld kunnen vangen dan ga je niet als een sociale instelling wijn bij de water doen.

31 juli 2017 om 12:38

Overbodig commentaar. Het is precies zoals Isco24 aangeeft, dit is besproken toen Brama naar Utrecht ging. Indien Utrecht toen niet akkoord had gegaan met die afspraak dan had Brama niet eens in Utrecht gespeeld.

Geweldige uitdaging voor Brama, is niet voor velen weggelegd om je in Australië te vestigen en te werken.

Komt trouwens niet vaak voor dat ik een voetballer geloof, wanneer hij zegt niet op financiële gronden te vertrekken.

Voor Brama uiteraard een superstap, voornamelijk om de redenen die hij zelf aangeeft! Ik vraag me echter direct af hoe Utrecht dit op denkt te gaan vangen? Met een jeugdspeler of gaan ze nog op zoek naar een leuke transfer? Utrechtfans die me wijzer kunnen maken?

31 juli 2017 om 10:13

Er zou interesse zijn voor Pelupessy van Heracles. Ook hebben we Strieder nog voor die positie en Klaiber kan daar ook spelen. Leeuwin wordt er ook weleens neergezet maar die komt daar niet tot zijn recht als je het mij vraagt, dat is gewoon een pure verdediger.

31 juli 2017 om 10:21

En dan vergeet ik Janssen nog, maar die wilt volgens mij liever CV spelen.

31 juli 2017 om 18:31

Pelupessy zou ik ook een redelijk vinden maar ik denk dat Ojo ook wel wat zou toevoegen

31 juli 2017 om 10:19

Heel eerlijk gezegd weet ik het ook niet. Strieder is altijd eerste keus geweest op die positie . Hij raakte geblesseerd en daar is Brama voor gehaald. Die gaat dus naar Australië , 3e keus was Rosheuvel maar die is verkocht aan Cambuur.
Ik denk als er geen speler bij komt (pelupessy Bijv.) Dat die gaat spelen met Leeuwin op die positie en dan met Dumic & Janssen als centrale verdedigers.
Maar dat is zeker geen vooruitgang....

31 juli 2017 om 10:29

Eigenlijk zou dat raar zijn he? Janssen is van origine een middenvelder en Leeuwin een verdediger, nu draait ie het precies om.

31 juli 2017 om 13:56

Ik denk toch dat Janssen het zodanig goed doet in de verdediging , dat hij die niet wil wisselen.

Lijkt me heerlijk om 1 of 2 jaar af te bouwen in Australie, een prachtig land met prachtige mensen. Waarschijnlijk zal hij daar ook niet zo verkeerd verdienen.

Australie is natuurlijk een prachtig land om te voetballen maar financieel ligt de lat wel een stuk hoger dat is natuurlijk de reden om de stap te maken.

Leuk voor Brama, fantastische kans om in een prachtig land te gaan voetballen. Tuurlijk is de eredivisie wel beter, maar het niveau daar is ook niet mis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren