Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boëtius baalt van 'rotblessures': 'Heb knieën van een man van vijftig'

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius miste in het verleden al vier eindtoernooien, zo kon de vleugelspeler van Feyenoord in de zomer niet in actie komen met Jong Oranje op het EK van 2013. Boëtius miste de eindtoernooien telkens door problemen met zijn knie. Deelname aan het WK van 2014 met het grote Oranje zou alles goedmaken voor de jongeling.

/

“Ik heb de knieën van een man van vijftig en heb door al die rotblessures al vier toernooien gemist”, legt Boëtius uit in gesprek met Voetbal International. De aanvaller werd door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel met Frankrijk. Hij hoopt op deelname aan het WK.

“Een WK zou alles goedmaken”, aldus Boëtius, die basisspeler is bij Feyenoord. Dit seizoen kwam de vleugelspeler tot twintig optredens in competitieverband, waarvan achttien als basisspeler. Hij maakte acht doelpunten. Vorig seizoen speelde hij in totaal twintig duels voor Feyenoord.

Jean-Paul Boëtius moet mee naar het WK in Brazilië

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

grootste talent van nederland moet zeker meer ik vind hem nu al beter dan bijvoorbeeld een ola john of elia en meer talent dan depay

25 februari 2014 om 16:58

Een groot talent, maar er zijn nog meer die in zijn categorie komen. Depay o.a. wil ik zeker in dezelfde categorie plaatsen. Ook Veltman, Kishna en Zickovic doen niks voor hem onder.

25 februari 2014 om 17:02

Serieus kishna? Die gozer heeft ook 1 bal er in geschoten. Stop de hype.

25 februari 2014 om 17:04

Heb je Kishna veel zien spelen? En zivkovic heeft op mij nog helemaal geen indruk kunnen maken.

25 februari 2014 om 17:06

kishna? neejoh riedewald grootste talent

nee maar even zonder gekkigheid, JPB met afstand meest sympathieke speler bij feyenoord. Doet het geweldig op het moment! maar grootste talent van eredivisie? Wil eens zien hoe zijn assists zijn zonder geweldenaar Pelle.. Depay op links (nog) de betere dan Jpb..

25 februari 2014 om 17:06

Depay oke.. Maar Veltman en Kishna? Kishna die nog maar 1 pot heeft gespeeld en Veltman die wedstrijd na wedstrijd amateuristische fouten maakt? Ajacieden soms.... Al dat gehype wordt echt misselijkmakend.

25 februari 2014 om 17:06

Zowel voor kishna, veltman zickovic EN boetieus komt het WK 2014 te vroeg, Dan maar "zucht" Lens linksbuiten, of elia. Miss affelay als die weer in vorm raakt

25 februari 2014 om 17:08

Haha inderdaad. Depay en Boetsius hebben tot nu toe net even wat meer laten zien dan Kishna.

Depay wordt ook met de week beter. Schiet wat minder 'ambitieus' de laatste tijd en daardoor gaat zijn rendement omhoog. Boetius heeft ook een lekkere actie en een goede trap.

Wie van de 2 het verst gaat komen ligt aan keuzes, geluk en mentaliteit. Talent hebben ze beide voldoende

25 februari 2014 om 17:08

Dat is wel de helft van Boetius, en die had hier 20 duels voor nodig

25 februari 2014 om 17:13

We hebben nog niet zoveel zicht op hoe goed Boëtius op dit moment is. Of je nou goed of slecht speelt tegen RKC en NEC dat maakt niet zo veel uit. Op Europees niveau heeft Boëtius nog niets bewezen, dus je neemt wel een gok als je hem meeneemt. Bij Lens weet je wel hoe goed hij ongeveer is en hij lijkt me goed genoeg voor de basis van oranje.

25 februari 2014 om 17:15

-Zucht-

Ja, ik kijk Jong Ajax al een tijdje. Dan kun je wel zien dat Kishna momenteel het grootse talent van de Nederlandse velden is. En jij? Heb jij hem gezien behalve tegen RBS en Az?

Als je niet kan zien hoeveel kwaliteiten Veltman heeft... tja, stop met voetbal kijken zeg... Hij is nog maar aan zijn 1e seizoen bezig in Ajax 1. Mag hij dan fouten maken? Ja!

Voor hun allemaal komt het WK 2014 veel te vroeg, maar de kans is groot dat Veltman mee gaat. Niet omdat hij dan al een ster is, maar vanwege gebrek aan beter.

25 februari 2014 om 17:16

Gelijk Kishna erbij hé. Valt nog mee dat je Denswil en Riedewald ook niet noemt.

Stop met kijken door die Ajax bril. Niet iedereen die goed presteert op de toekomst is gelijk één van de beteren van Nederland.

Boëtius heeft in mijn ogen echt kans op een WK. Goede actie en veel inzicht voor ene buitenspeler.

25 februari 2014 om 17:25

Haha, voetbalzone serieus?!? 20 wedstrijden, 2 doelpunten? Dit seizoen 20 wedstrijden, 8 doelpunten en 8 assists. Controleer eerst je statistieken voor je een stuk zomaar op internet knalt. Amateurisme...

25 februari 2014 om 17:28

Veltman is Defender

25 februari 2014 om 17:29

Uhmm jullie hypen ook jpb en clasie (die ook erg slecht is dit jaar)

25 februari 2014 om 17:31

@ajaxfan2002

Goh, dat meen je niet. Bedankt voor de info maat!

Kishna zie ik al langer spelen dan die paar wedstrijden. Ongeveer een jaar nu. Mag ik dan zeggen dat ik hem een talent vindt die ver gaat komen? Ja? Dank U.

25 februari 2014 om 17:37

Veltman is al 22 en beschouw ik niet meer als talent. Kishna heeft nog niets laten zien, even afwachten dus en Depay en Zivkovic zijn inderdaad ook grote talenten.

25 februari 2014 om 17:39

Mee eens..
jp heeft t al laten zien, Kishna komt zelf net kijken..
Is ook een supertalent, overigens..

25 februari 2014 om 17:42

Voetbalzone heeft het fout jpb heeft 8 keer gescoord maar ik vind depay beter door zijn fysiek denk dat jpb ondersneeuwt in Europa vanwege zijn beperkte fysiek

25 februari 2014 om 17:46

Il Capitano90, waarmee kijk je voetbal als je concludeert dat Clasie een slecht seizoen speelt?! Clasie wordt juist geloofd vanwege het hoge niveau dat hij vrijwel elke wedstrijd haalt dit seizoen. Vorig seizoen was het minder, maar dit seizoen speelt hij juist enorm sterk.

25 februari 2014 om 17:49

-
Veltman: Komt net kijken, maakt nog veel fouten, te onervaren. Al helemaal tegen een Torres, Soldado, Alexis enz.

-
Kishna: Dat deze jongen nu al wordt genoemd. Heeft nog niet eens zijn basisdebuut gemaakt voor Ajax. 2/3x ingevallen en 1 goal, ga jij hem nu al in de categorie Boetius, Depay plaatsen? Je bent niet goed snik, die jongen heeft nog niks gepresteerd!

-
Zivkovic: Zelfde verhaal, begon super in het seizoen. Had naar mijn mening meer basisplaatsen mogen/moeten krijgen, maar komt telkens als invaller. 5 goals, nee die kan zich echt nog niet meten.

*
JP Boetius is gewoon van de buitencategorie, een van de grootste talenten wat op de Nederlandse velden rondloopt! Die is echt mijlenver voor op die namen die jij noemt.

25 februari 2014 om 17:51

Tja je hebt ook een goede spits nodig die elke bal er in prikt met van Beukering gaat dat lastig....

En ik vind zelf Bruno martins Indi en Janmaat vrij sympathiek..

25 februari 2014 om 18:15

Dat Boetius en Depay mijlenver voor liggen in hun ontwikkeling is duidelijk, echter kan het snel veranderen. Wat wel duidelijk is, is dat de potentie van al deze jongens hoog is en dat ze dus wel degelijk allemaal in de buitencategorie vallen.

25 februari 2014 om 18:15

bassie zet toch je ajaxbril af. Kishna heeft 1 keer gespeeld en Jupiler league niveau mag je hem nog geen talent noemen. dan moet je als Depay en Boetius elke week uitblinken. Kishna kan veel talent hebben maar heeft nog niks bewezen. Veltman is een grote grap, die heeft 5 wedstrijden goed gespeeld. die is al 22 en maakt stomme, amateuristische fouten. dat hoort op die leeftijd een solide sterke verdediger te zijn. 22 mag je als talent beschouwen maar er maken maar weinig spelers zoveel stomme fouten als Veltman.

25 februari 2014 om 18:19

en Zivkovic word ook maar gehyped. die kan leuk voetballen op die leeftijd maar ik zie geen dingen die hem top maken. ik zou mijn geld er niet op durven te zetten dat dit een goed speler gaat worden. ik snap ook niet dat ajax hem wil hebben. ik zou nog wachten tot hij een seizoen in de basis bij groningen heeft gespeeld. daarna pas echt kijken.

25 februari 2014 om 18:37

Hahahahaha Kisha in het rijtje van Depay en boetius. Hou op! Die gast heeft 1 wedstrijd eredivisie gespeeld.

Wat een onzin! Hoe durf je dat te zeggen?

25 februari 2014 om 18:39

@joepys

Als je daadwerkelijk denkt dat jpb maar 2x gescoord heeft dit seizoen reageer hier dan niet, want dan zie je dus nooit een wedstrijd van feyenoord..

25 februari 2014 om 18:40

Gebrek aan beter? Laat me niet lachen #ajaxbril.... Je hebt een Vlaar, Heitinga, Douglas, Van Dijk, Martins Indi en Verhaegh.... Allemaal stuk voor stuk fysiek sterker en veel meer ervaring dan Veltman met zijn beslissende fouten.

25 februari 2014 om 18:50

Ik ken ook wel grotere talenten dan boetius. Wat te denken van veltman, denswill, riedewald, Andersen, Klaassen, de Sa, Fischer, Kishna en eigenlijk verder iedereen die in jong Ajax of Ajax 1 speelt...

25 februari 2014 om 19:19

Hou maar vast op.. Ook al vind ik boetius een irritant ventje die totaal niet meemoet naar het wk, de Sa is al helemaal geen talent. Die gaat echt niet verder komen dan Lukoki. Drama is dat.

Daarnaast noem je nu ook denen ( Andersen en Fischer ) en gaat deze discussie over het Nederlands elftal.
Verder noem je ook nog verdedigers die je totaal niet kunt vergelijken met Boetius.

25 februari 2014 om 19:40

@bramovicj
Veltman hielt zich tegen Falcao (vele malen beter dan Torres, Soldado en Alexis) anders goed staande. Hij raakte geen bal die wedstrijd.

Kishna is inderdaad een grap om die nu al te noemen, en Zivkovic speelt al wat langer mee in de Eredivisie, maar hij maakt met veel invalbeurten eigenlijk maar weinig minuten.

Boetius van de buitencategorie, ligt eraan waar je maatstaf ligt. Voor de Eredivisie is hij inderdaad goed voor zijn leeftijd. Maar als je Veltman bekritiseert dat hij door de mand zal vallen tegen Torres enzo, vind ik niet dat je met een goede redenering komt om Boetius wel op te hemelen.
Veltman heeft ervaring in de CL . Hij heeft een idee van het niveau van het WK. Boetius weet niet beter dan het niveau van Dico Koppers. En laten we eerlijk zijn. In de Eredivisie doet hij het prima, maar tegen de verdedigers die op het WK lopen ga je mij niet vertellen dat hij daar de sterren van de hemel zal spelen. Boetius is fysiek natuurlijk een lachtertje. Klopt, we hebben niets beters, maar dan is het onterecht dat je Veltman afschrijft. We hebben achterin ook geen betere alternatieven.
Ik denk dat Veltman, Vlaar, Rekik, BMI en Van Dijk het moeten gaan uitmaken wie er met de WK in de basis staan (centraal, backs zijn Blind en Janmaat/vdwiel). Als je naar de huidige prestaties kijkt, staat Veltman wel boven Rekik en Bruno denk ik. Van Dijk en Vlaar volg ik niet, dus daar kan ik geen uitspraak over doen.

25 februari 2014 om 19:47

Hahahaha Kishna jou neem ik echt niet sirieus die gast had ik vorige week nog nooit van gehoord en dat moet dan een super talent zijn?

25 februari 2014 om 20:02

ik zie liever narsingh op links , hij heeft altijd een goede voorzet, en is een teamspeler, lens gaat meestal voor de eigen actie.

25 februari 2014 om 20:10

Dat je van mening bent dat Boëtius op dit moment meer recht heeft op een plekje in de WK-selectie dan Kishna, Depay en Zivkovic ben ik als Ajacied helemaal met je eens. Dit geldt denk ik voor de meeste mensen die objectief kunnen oordelen. (groot talent, meeste ''ervaring'' en al redelijk veel assists)

Ik ben het niet met je eens dat Veltman te onervaren zou zijn. Los van het feit dat we momenteel geen betere opties achterin hebben is hij een groot talent. Geef Veltman en Martins Indi (die het ook bijna altijd goed doet in Oranje) lekker de kans in Brazilië. (met Vlaar en eventueel Van Dijk of Heitinga op de bank) De Vrij is te weinig kerel en Rekik en Bruma kunnen o.b.v. dit seizoen gewoon hun zomervakantie alvast gaan boeken ...

Veltman en Martins Indi zijn beiden opbouwend goed en ook verdedigend staan zij hun mannetje. Dat ze af en toe fouten maken is inherent aan de speelwijze. Maar liever dat, dan Vlaar en Mathijsen die totaal niet kunnen opbouwen. We hebben tijdens het afgelopen EK (2012) gezien hoe dat is afgelopen. Gewoon lekker spelen met flair en aanvallende intenties.

Cillessen
Van der Wiel
Veltman
Martins Indi
Blind
De Jong
Sneijder
Strootman
Robben
Van Persie
Boëtius
25 februari 2014 om 20:16

Mijlen ver in de eredivisie op Europese velden niks te zoeken , laat staan op een WK'

25 februari 2014 om 21:12

Hahahahaha, ben je nou serieus of loop je te trollen?
22 jarige Veltman is geen talent meer, Kishna heeft net 1,5 wedstrijd gespeeld op dit niveau en Zickovic haalt bij lange na niet het niveau van Jpb. In de toekomst kunnen Kishna en Zickovic misschien beter worden maar op dit moment is JPB verreweg de betere, enigste linksbuiten die in de buurt komt is Depay, die ik op het zelfde niveau inschat.

25 februari 2014 om 21:20

Even voor de duidelijkheid:

Tot je 23e ongeveer ben je nog tot de talenten categorie. Ik ken weinig topspelers onder de 23. Zelfs Neymar is nog maar een talent.

Boëtius is een prima speler, maar heeft niet meer talent dan de jongens die ik net opnoemde. Misschien beter lezen? Het ging hier over Talent, niet over hoeveel ze gepresseerd hebben.

Dat ik nu wat vaker op de toekomst zit en Kishna al langer een toptalent vindt, tja dat mag ik toch zelf weten? Lach nu maar, een paar jaar later spreken we mekaar wel weer.

Veltman gaat spelen op het WK, voor Boëtius hebben we wel betere spelers.

25 februari 2014 om 21:20

Dubbelpost, mag weg.

25 februari 2014 om 22:50

Dan heb je 4 wedstrijden jong ajax 1 eredivise en 1 europa league wedsgrijd op je naam en gelijk beste nederlands talent laat me niet lachen.

25 februari 2014 om 23:45

Sorry, maar Kishna kun je niet mee nemen naar het WK, dan JPB die al wat meer ervaring op Eredivisieniveau heeft. Neemt niet weg dat ik Kishna bij Jong Ajax ook goed vind maar over vier jaar is het vroeg genoeg voor hem. Veltman is zeker fantastisch begonnen, maar is nu steeds wel vaker te betrappen op kleine foutjes.

26 februari 2014 om 00:30

Veltman hield zich goed staande tegen Falcao.. Ja hij heeft talent, anders kreeg die niet zoveel speeltijd bij Ajax maar om nu direct naar het wk te gaan.
Nederland - Colombia was een moment opnamen, tevens maakte hij in wedstrijden in de Eredivisie tegen zwakke tegenstanders fouten. Wedstrijden zijn moment opnamen.

Ik vindt dat van Dijk het veel meer heeft verdiend een kans te krijgen, of misschien wel L. Bacuna die het ook goed doet na zijn overstap ;-)

26 februari 2014 om 11:06

Als je ze ipv op pelle op v persie ken geven is het toch nog beter

26 februari 2014 om 11:08

Veltman maakt te veel fouten. Laat die jongen nog ff rijpen en meenemen naar het ek

25 februari 2014 om 18:33

Jpb heeft zoveel last van zijn knieën omdat hij zoveel swalbes maakt. Laat het eerst eens zien zonder trukjes

25 februari 2014 om 19:30

Wanneer maakt jp schwalbes dan? ik weet niet hoor, maar het siert hem juist dat hij zo lang mogelijk blijft staan.. en af en toe springt hij preventief op als die iemand onbesuisd ziet inkomen, en dat is niet raar dat doet een messi ook, en dat moet je ook wel doen wil je niet geblesseerd raken

Daar gaat je toptransfer.. Afgekeurd!

Meenemen als die zo blijft voetballen.

25 februari 2014 om 16:56

Prima hoor! Zie hem graag nog lang bij Feyenoord blijven voetballen, voor dit soort spelers kom je graag naar het stadion!

Misschien kan hij met Minala ruilen. Die heeft knieën van een 17 jarige!

On; Zou het Boetius mede hierdoor enorm gunnen om mee te gaan naar Brazilië. Is bezig aan een topseizoen samen met Depay aan de linkerkant. Vraag me af of Lens nog wel beter is dan deze twee. Weet iemand hoe Lens speelt bij Kiev?

25 februari 2014 om 16:56

Is een vaste basisspeler bij Dinamo Kiev. In Europese wedstrijden speelt hij vaak een zesje, ik weet niet hoe dat in de Oekraïense competitie is...

25 februari 2014 om 17:15

Is bij mijn Dynamo niet zeker van een basisplaats en ik vind hem geen meerwaarde op dit moment. Weinig dreiging, weinig rendement en weinig assists. Het is pas zijn eerste seizoen, maar ik zie nog steeds niet waarom wij bijna 10 miljoen voor hebben betaald. het is dat we op dit moment met Kravets en Kalitvintsev weinig alternatieven hebben op links.

25 februari 2014 om 20:22

Dat komt misschien ook omdat hij bij ''jouw'' Dynamo Kyiv vrijwel altijd verkeerd wordt gebruikt ; namelijk hangend op links, waarbij hij ontzettend veel meters moet maken en waar hij ook veel verdedigende taken heeft. Dan wordt je al snel betiteld als miskoop. Overigens niet alleen de schuld van Dynamo Kyiv, want Lens had zelf beter moeten informeren naar zijn rol in het elftal en de speelwijze. Hij heeft voor het geld gekozen en dat is uiteraard zijn goed recht. Denk wel dat Lens volgend jaar zijn heil elders zal (moeten) zoeken.

Hij is niet goed genoeg voor de absolute top en waarschijnlijk ook niet voor Dynamo Kyiv. Bij een middenmoter in Engeland zou hij het waarschijnlijk wel goed doen. (is redelijk snel en heeft scorend vermogen)

In het Nederlands Elftal speelt hij vaak bij gebrek aan beter. Robben en Van Persie zijn zeker van hun plaats, maar de 2e flankspeler voorin kan zomaar Boëtius worden. Kuijt heeft niet de eeuwige jeugd meer en Depay gaat telkens voor eigen succes. Kishna is er nog niet klaar voor en Narsingh speelt te weinig na zijn blessure. (door de komst van Ruiz weliswaar) Elia en John zijn ook nog opties voor de positie links voorin, maar ik denk dat Boëtius de beste papieren heeft. Samen met Vilhena (heeft ook potentie) de beste speler van Feyenoord op dit moment.

26 februari 2014 om 12:59

Oké. Dus het zou niet verkeerd zijn om Boetius en Depay mee te nemen naar het WK? 2 grote talenten en verschillende type spelers.

26 februari 2014 om 13:11

Ik zou sowieso Depay meenemen, groot talent en een rijzende ster, speler die zeker het verschil kan maken. Boëtius is ook een topper in wording, maar ik vind hem vooralsnog een beetje te licht. Beter neem je dan Lens mee die toch al aardig wat ervaring heeft en eventueel op de linker als rechterflank uit de voeten kan. Als je voor Boëtius en Depay gaat dan kan het gebrek aan ervaring je nog wel eens gaan opbreken. Zeker als je tegen landen speelt die een aantal gelouterde beesten in de verdediging hebben staan.

26 februari 2014 om 16:42

in het spelsysteem van het nederlands elftal zou boëtius beter passen dan depay. boëtius is een speler met een goede individuele actie, maar die ook in de combinatie goed uit de voeten kan. depay is meer een speler die een actie maakt en vervolgens schiet, daarom denk ik dat boëtius van grotere waarde is voor nederland dan depay. nederland houdt natuurlijk van de opbouw van achteruit en minder van de egoïstische acties. bijv. robben is goed in de combinatie en in een individuele actie en depay is daar nog niet echt goed in.

Kan prima mee voor de rechtsbuiten positie. Op dit moment is dat vooral door gebrek aan beter natuurlijk. Hij heeft nog een lange weg te gaan voordat hij top is.hij is vooral nog te wisselvallig op het moment. De ene wedstrijd fantastisch, de andere wedstrijd een drama. Verder wel fan van hem, hopelijk blijft hij heel.

25 februari 2014 om 21:13

Ik denk dat je linksbuiten bedoeld? Want JPB is een linksbuiten.

Goeie voetballer, had hem graag bij Ajax gezien.

Als zijn knieën zich verder goed houden, zal hij ook voor een goed bedrag verkocht kunnen worden.

Volgens mij kan hij veel blessures voorkomen door veel meer fysiek te kweken

Echt een leuke/goeie speler... Speelde hij maar in Amsterdam, ha ha..
Prachtig om te zien hoe hij op z'n hakken loopt af en toe, en dan opeens die versnelling....
Doet aan Bryan Roy denken, en in een verder/rijker verleden aan Pelé..
Hopen dat hij heel blijft, mag van mij -alsjeblieft- mee naar Brazilië.

Je zou hem mee kunnen nemen maar niks moet.
Van Persie en Robben moeten mee, Boëtius misschien.

25 februari 2014 om 17:39

Buiten Robben en Van Persie heb je nog wel drie andere vleugelspelers nodig en de keuze is niet zo groot.

25 februari 2014 om 18:22

De keuze is juist wel groot. Er zijn er alleen heel veel niet goed genoeg

Niet handig om te zeggen van je knieen, als een tegenstander van feyenoord een tweestrijd (europa) moet spelen gaat hij hard aangepakt worden vrees ik.

25 februari 2014 om 20:10

Zou wel erg overdreven zijn zeg. Zie je de voorbeschouwing al van de tegenstander: "oké mannen, paar keer op die knie en dan zijn we binnen." "no Mercy - Yes Sensei".

Het is een toppertje in wording. Misschien iets meer karnemelk drinken om zijn zwakke knieën te versterken

Geloof toch wel dat ie meer dan 2 goals heeft gemaakt dit seizoen..?

goeie speler! ik heb het gevoel dat hij wel ver kan komen , alleen moet eerst nog een beetje constanter worden en het team mee op sleeptouw beginnen te nemen , zou hem zeker meenemen naar het wk om ervaring op te doen , is helemaal niks mis mee op dit moment! samen met Depay toch de grootste talenten op de Nederlandse velden!

Hij weet in ieder geval wel met tegenslagen om te gaan.
Daar worden jonge spelers mentaal ook beter van.
Ze kunnen makkelijker ergens over heen stappen.
Maar blijft altijd lastig ,want buitenspelers zijn van zichzelf meestal al een beetje wisselvallig

Zeer groot talent en mag van mij met Depay en Lens gaan uitvechten wie er op de linkerkant staat. Hij heeft alleen niet zo'n hoog rendement met maar 2 doelpunten. Ik denk dat als JPB erin staat je beter met Huntelaar kan spelen ipv met van Persie

25 februari 2014 om 19:22

Denk dat je lens dan bedoelt met 2 doelpunten en depay zit echt nog nieet op het niveau jpb hij zit in de buurt maar is er zeker nog niet en lens zit al jaar weg te rotten daar in dat oekranie wordt met de week slechter dus weet niet wat jij zegt maar omdat depay mooie doelpunten maakt betekent niet meteen dat ie ook een beter voetballer b badpak

26 februari 2014 om 13:50

Wat loop jij nu uit je nek te zwammen? Kan jij überhaupt wel lezen? Ik zeg nergens dat Lens en Depay beter zijn. Daarnaast leer fatsoenlijk Nederlands joh, je zet je aardig voor schut zo!

26 februari 2014 om 16:46

Interpunctie zou erg handig zijn. Je reactie is niet helemaal te volgen zo...

Zeker grootste aanvals talent op dit moment bewijst zich ql 2 jaar lang week in week uit blessures hebben deze jongen tegen gehouden om ze echte klasse te laten zien en ik denk dat deze jongen een hele grote kan worden en als er een talent uit voorhoede mee mag naar het wk heeft deze jongen zeker mij vvoorkeur de enigste andere vleugelspeler die van zijn leeftijd die in mij ogen net zo goed is depay alleen vind ik dat depay iets naars over zichzelf heen heeft als die in het veld staat

Schaats trainingen doen zodat je dijen sterker worden zodat die je knieën kunnen ondersteunen JP.

Nou knieën van iemand van 50 hoop niet dat die lijn verder doortrekt naar zijn andere spieren

Echt jammer want ik ben geen Feyenoordsupporter maar vind het wel een fantastische voetballer.

Vanaf het eerste moment dat ik hem zag voetballen was ik gelijk onder de indruk. Ik vind hem persoonlijk echt een mega talent die ik (mits blessurevrij) een hele grote toekomst toedicht. Ik durf zelfs te beweren dat hij kwa potentie momenteel de enigste Nederlandse buitenspeler is die het in zich heeft om het niveau van Robben akelig dicht te naderen, misschien zelfs wel evenaren. Wat mij betreft zeker mee naar het WK, want dat sommigen Depay boven deze jongen prevaleren snap ik echt niet. Heerlijke 'ouderwetse' onvoorspelbare buitenspeler die met gemak een mannetje kan passeren, een assist kan geven en ook nog over aardig wat scorend vermogen beschikt. Van Gaal heeft een 'rookie' op het oog? Wat mij betreft Jpb!

Een van de allerbeste buiten spelers in Nederland op dit moment, aankomende zondag zal Nederland weer van hem kunnen genieten als hij de ballen panklaar legt voor Graziano.

Mee eens! Ben zelf voor Psv en zie in Depay redelijk wat talent, echter is JPB verder. Dit vind ik omdat JPB meer een teamplayer is dan Depay. Gelukkig is Depay op de goede weg en hoop dat hij meer assists gaat geven, dan zal ik mijn mening bijstellen

Ik vind Promes het grootste talent van Nederland, maar JP is wel een vrolijke speler. Mag van mij mee als mascotte.

26 februari 2014 om 16:49

Absoluut niet, want Promes is veel minder constant dan Boëtius. Een constante buitenspeler is ook erg belangrijk. Waarom denk je dat Dirk Kuyt een bekende voetballer is geworden? Puur omdat hij hard werkt en altijd wel een zesje haalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren