Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz zit niet in zak en as: ‘We hebben het record, toch? Alleen niet alleen’

Laatste update:

Peter Bosz reageert direct na afloop op het eerste puntenverlies van PSV van dit Eredivisie-seizoen. De coach van de koploper uit Eindhoven benadrukt meermaals dat zijn ploeg niet goed genoeg speelde om ook FC Utrecht te verslaan. PSV had een clubrecord kunnen verbreken door achttien duels op rij te winnen, maar slaagde daar dus niet in.

"We hebben het record, toch? Alleen niet alleen", probeert Bosz toch een positief punt aan te stippen. Verslaggever Cristian Willaert van ESPN wil vervolgens van de PSV-coach weten of de teleurstelling extra groot is, nu het clubrecord niet verbroken is.

"Tuurlijk, want je had vandaag willen winnen. Allereerst voor de drie punten, maar ook om nog bijzonderder te zijn. Maar het was gewoon niet goed genoeg. Ik vind dat Utrecht het goed deed, maar dat wij het niet goed genoeg hebben gedaan. Dus ik zoek het toch vooral bij onszelf."

Willaert wil weten op welk onderdeel PSV tekortschoot in Utrecht. "Voetballend. We weten er altijd raad mee als een tegenstander druk zet, maar, nou is dat geen excuus, dit is geen lekker veld. Om daar makkelijk onderuit te voetballen. En daar hadden we het heel moeilijk mee."

Bosz wil zich niet verschuilen achter de afwezigheid van Joey Veerman. "We hebben afgelopen week (tegen FC Twente, red.) ook zonder Joey gespeeld. En we zijn vaker jongens lang kwijt geweest. We kunnen dat beter. We waren vandaag gewoon niet goed genoeg."

De PSV-coach verklaart tevens waarom Jerdy Schouten naar achteren werd gehaald en Noa Lang later dan Hirving Lozano werd ingebracht in de tweede helft, toen PSV op jacht was naar de winnende treffer in De Galgenwaard.

"Ik vond dat we niet genoeg aan het voetballen toekwamen. We kregen meer rust in ons spel toen Jerdy daar ging spelen. We kwamen meer aan voetballen toe, maar het was niet genoeg vandaag."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond Bosz wel erg kalm in dit interview. Zal binnenskamers vast nog besproken worden maar er waren er vandaag een aantal wel heel laks/laconiek. En dan met name Bakayoko. Maar ook Dest, Teze, Schouten en Ramalho. Je kunt een keer tegen puntverlies aanlopen en Utrecht heeft het geweldig gedaan maar hoe een paar spelers er vandaag bijliepen... dat kan echt niet. Snap ook niet dat een Bakayoko niet gewoon gewisseld werd in de rust. Buiten die goal doet hij al weken bijna niks goed.

21 januari 2024 om 14:59

Vond het vooral opmerkelijk dat spelers van Utrecht soms enorm vrij stonden ineens. Dat zag je voor de winterstop niet.

21 januari 2024 om 15:01

Eerste 2 wedstrijden tegen Utrecht en Vitesse ook wel, Ajax thuis voor de winterstop ook. En vorige week tegen Excelsior zelfde verhaal. Je kunt natuurlijk niet een seizoen lang 34 wedstrijden geconcentreerd spelen dus zorgwekkend is het niet, maar wel jammer dat je daardoor een record misloopy.

21 januari 2024 om 15:04

Ik vind het wel vrij zorgwekkend. Als dat zo tegen Dortmund gaat verlies je met 5-0. Als het niet zo lekker loopt als vandaag, is het wel lekker als je op de 0 kan spelen. Maar goed, kan een keer gebeuren zoals je zegt. Ook wel enigszins logisch dat je wat laconiek begint te worden na zo’n serie

21 januari 2024 om 15:07

Zeker, maar ook als je wél geconcentreerd speelt tegen Dortmund kun je er 2 tegenkrijgen. Die hebben gewoon meer kwaliteit. Maar dat het beter moet dan tegen Utrecht lijkt me duidelijk. Gelukkig duurt dat nog even 😁

21 januari 2024 om 15:37

Schouten?? Die was de beste aan de zijde van psv. Tillman en Teze leverden teveel ballen in. Bakayoko was niet goed

Aan het einde van de dag sta je nog een straatlengte voor.
Heb je buiten Ajax en Heerenveen voor het grootste deel alle moeilijke uitwedstrijden in de competitie gehad.
Ben je door in de Champions League en beker
Ben je een jaar lang in eigen land ongeslagen.

We kunnen wel verdrietig zijn dat we een keer gelijkspelen, maar de reeks en het seizoen dat PSV op dit moment heeft is echt absurd goed.
Koppies omhoog en klaarmaken voor de derde wedstrijd in de Kuip dit seizoen.

Bosz hoef je wat mij betreft niet meer te interviewen. Een complete minachting van het Nederlandse publiek, hoe hij staat te acteren. Als ze 4-0 winnen is hij na de wedstrijd woedend omdat ze in minuut 83 een inworp weg hebben gegeven. Als ze 4-0 tegen Arsenal weg worden gepoetst vond hij dat ze wel goed meededen.

Het is pure amateurpsychologie waarbij hij extra kritisch blijft bij een overwinning en extra positief bij een slecht resultaat.

21 januari 2024 om 15:19

Nee dat is gewoon prima. Niet hysterisch blij doen wanneer het goed gaat en niet de pil van Drion overwegen wanneer het een keer misgaat. Daar moet het bipolaire voetbalpubliek eens een voorbeeld aan nemen.

21 januari 2024 om 15:31

Niet met alle winden meewaaien is prima, maar Bosz slaat er in door

21 januari 2024 om 15:47

Hij komt altijd wel sterk en logisch over in intervieuws.
En het feit dat hij anders reageert dan jij hoopt betekent niet dat hij binnenskamers het anders brengt.
Alleen maar goed dat je voor he team staat.

Als je zag hoeveel ruimte Utrecht de laatste 15 minuten weggaf en Bosz juist zijn raket eruit had gehaald dan denk je toch ; foute wissel
Mag wel een keer

21 januari 2024 om 15:31

Lozano is net zo snel toch?

21 januari 2024 om 19:08

Maar ook een stuk egoïstischer. Dit hoeft niet perse slecht te zijn. Maar is het wel als je gelijk staat

Leuk, die records. Goed voor de focus. We moeten nu het hoogste puntenaantal nastreven (93ptn, Ajax, 30/3/0), dus dan moeten we sowieso ongeslagen kampioen worden en mogen we nog maximaal 2x remiseren. Daarna komen nog leukere records, zoals die van meeste titels op rij, dat zijn er in de Eredivisie 4, dus wij gaan minimaal voor 5. En als we dan toch bezig zijn gaan we natuurlijk door voor de allerleukste, en daar hebben we nog minimaal 12 titels voor nodig.

Die focus eis ik - topsportmentaliteit.

Ja het is ook je eigen schuld met lozano en lang op de bank begin je gewoon met b keuze

21 januari 2024 om 15:50

Ehmmmmm... zw zijn lange tijd geblesseerd geweest, het is prima om ze rustig te brengen.
Vertessen deed het prima de laatste tijden en verdiende gewoon een basisplaats.
Laten we ook eerlijk zijn, lozano valt ook redelijk tegen en is erg egoïstisch, eerder tegen Lens en ook nu op het einde met Pepi wacht hij te lang.
B keuze wil ik het zeker niet noemen op mogelijk vertessen na.

In principe is het geen record meer als 2 hetzelfde presteren

21 januari 2024 om 18:52

Nou ja... dus eigenlijk ook weer wel!

Ik vind het gelijkspel van vandaag niet als een verassing komen. Tegen Excelsior een hee matig kwartier, tegen Twente meerdere slordige fases en vandaag was het heel matig. Bakayoko buiten zijn goal net als afgelopen woensdag dramatisch, maar ik snap ook het enthousiasme rondom Vertessen niet, die doet toch ook nauwelijks iets goeds? Daarnaast te veel spelers onder de maat vandaag, die normaal het verschil maken. Hopelijk is dit een signaal dat de laksheid eruit moet, anders verdampt de voorsprong vrij rap met over 2 weken Ajax uit in een heel druk programma. Woensdag in de Kuip wordt ook lastig. Hopelijk doet Veerman weer mee voor de creativiteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren