Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz voert noodgedwongen keeperswissel door voor bezoek aan AZ

Laatste update:

Eloy Room krijgt zaterdagavond een nieuwe kans om zich te laten zien in het shirt van Vitesse. De doelman is slechts tweede keus onder de lat, maar zal keepen tegen AZ, omdat Piet Velthuizen last heeft van een ontstoken teen. Jeroen Houwen gaat mee naar Alkmaar als reservekeeper.

/

De 25-jarige Room speelde vorig seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles, maar werd tot zijn eigen frustratie in januari teruggehaald door Vitesse. Voor de Arnhemmers speelde hij sindsdien pas twee wedstrijden in het eerste elftal, allebei in dit seizoen. Room mocht keepen tegen PEC Zwolle en in de KNVB Beker tegen VVSB.

Zaterdag staat hij dus weer tussen de palen, omdat Velthuizen geblesseerd is. Peter Bosz kan verder beschikken over een fitte selectie. "Iedereen is goed teruggekomen van de interlandwedstrijden", zegt de oefenmeester op de website van zijn werkgever. "Er waren in totaal zeven spelers weg. Met de overige hebben we goed en hard kunnen trainen."

Eloy Room is beter dan Piet Velthuizen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, had Piet graag onder de lat gehad na zijn goede optreden van twee weken terug. Room ben ik niet kapot van, vind hem minder dan Piet. Maar goed, hopelijk gaat hij vol voor zijn kans en toont hij aan dat ik ongelijk heb

Gelukkig staat Room weer eens in het veld. Sterkere keeper, betere spelhervattingen en geen onnodige showduikjes. Laat Eloy maar staan is de beste keeper die je hebt.

Ben geen fan van piet de grabbelaar. Room komt meer uit en is sterk in de lucht. Vindt hem een betere goalie dan velthuizen

Speel merit ofzo ernog was ook een groot talent. Nooit wat geworden volgens mij

21 november 2014 om 18:42

Zit voort bij Emmen

21 november 2014 om 18:46

Meerits speelt nu bij fc Emmen

Speelt de keeper van AZ ook al weer? of is ie nog steeds geblesseerd?

21 november 2014 om 21:07

Bij AZ speelt de grabbelaar Esteban weer, net als de afgelopen 2 wedstrijden.. tegen NAC redelijk en tegen Excelsior om te janken.

AZ mist ook Berghuis (volgende week misschien terug) en Markus Henriksen nog steeds......... Aron Johansson speelt nu wel weer 2 wedstrijden mee... maar hij is er 5-6 maanden uitgeweest dus is nog niet in vorm...

22 november 2014 om 08:07

hahahah gezien je reactie ben je niet zo'n fan van Esteban...

22 november 2014 om 09:40

Tegen Excelsior redelijk, maakte alleen een fatale blunder. Tegen NAC uitstekend. De reden dat we daar gewonnen hebben.

22 november 2014 om 13:28

@debever

Ik zie hem al 3.5 jaar lang blunderen. Dus dan houdt het een keer op..

Onbegrijpelijk dat Van den Brom ook aankwam met de quote:'' Ik wil Esteban zelf aan het werk zien''......... heeft John van den Brom de afgelopen 3 jaar de Eredivisie niet gevolgd? Je kan een paar Dvdtjes volgen met zijn blunders...

22 november 2014 om 13:30

Vindt je?
Hij had 3 halve reddingen bij een vrije trap, die hij keer op keer niet goed verwerkte en de rebound gewoon terug recht het veld in ging. Met een beetje pech geef je dan een open schiet kans weg. Die ballen moet je altijd naar de buitenkant duwen maar goed, dat leer je in de D-tjes al als keeper zijnde.......en Esteban keept pas vanaf zijn 15-16de....dus hij mist niet alleen een paar hersencellen (zijn kortsluiting af en toe) maar ook de basistechniek van een keeper.

Rochet zal niet veel beter zijn in zijn totaliteit...........maar:
- Rochet heeft wel de basistechniek van vangen, schieten etc.
- Rochet heeft nog een 2-3 jarig contract, Esteban zegt openlijk dat hij gratis wilt vertrekken....
- Dus kan je beter Rochet laten ontwikkelen en volgend jaar of de 2de seizoenshelft van Rochet profiteren......rochet is nu al niet minder dan Esteban...

Noodgedwongen, ik dacht dus omdat Velthuizen zo aan het prutsen is de laatste tijd dat de verdediging niet meer met hem wou spelen. Maar hij heeft een ontstoken teen. Nou, lijkt me beter dat hij gewoon langs de kant blijft, hij is te ver teruggezakt. Van Oranje-international na clown eerste klas.

21 november 2014 om 20:17

Piet doet het dit seizoen op die blunder tegen Cambuur na gewoon prima hoor.

21 november 2014 om 21:32

En die blunder tegen NAC. Hij heeft wel vaker staan schutteren dit seizoen maar dan nog vind ik hem beter dan room. Al zou ik het liefst in de winter een nieuwe keeper zien komen. Maar dat zal er wel niet inzitten

22 november 2014 om 09:33

Erwin Mulder van Feyenoord?

23 november 2014 om 17:44

Heeft toch regelmatig zijn momentjes. Hij is geen schim meer van de keeper die hij voor zijn tijd in Spanje was.

Nou, als Room keept heb ik er een hard hoofd in morgen. Vind het een zeer matige keeper. Je kan zeggen over Piet wat je wil, maar zoals tegen feyenoord pakt hij wel punten, Room niet. Geef Houwen is de kans, jonge talentvolle keeper van Jong Vitesse.

21 november 2014 om 21:50

Ben ik met je eens, maar Houwen is gewoon te jong, nog maar 17 (misschien inmiddels 18 dat weet ik niet zeker) buiten dat hem in zo'n belangrijke wedstrijd opstellen zeer riskant is, denk ik dat het zijn zelfvertrouwen geen goed zal doen als hij veel moet vissen of een fout maakt, wat ik wel zie gebeuren gezien de spanning en druk die er dan op zijn onervaren schouders zou rusten. Houwen is zeker talentvol en zijn tijd komt nog wel, maar nu is te vroeg

Room is echt niet beter dan Velthuizen. Op die ene blunder na keept Piet dit seizoen goed en voetbalt eindelijk ook een beetje normaal mee.

AZ is ook niet in de beste vorm

- Berghuis nog steeds geblesseerd
- Aron Johansson is pas net 2 wedstrijden terug, na 6 maanden afwezigheid dus nog niet in vorm
- Markus Henriksen nog steeds geblesseerd
- Esteban keept weer, onrustig en een grabbelaar
- AZ heeft 4-3-3, 4-2-4, 4-4-2 en 4-1-4-1 (tegen Nac) gespeeld.

AZ zal zo spelen (zie opstelling) tegen Vitesse... (4-1-4-1 met Dos Santos meer naar het midden.............

Esteban
M. Johansson
Gouweleeuw
Hoedt
Poulsen
Ortiz
Gudelj
Tankovic
Haye
Dos Santos
A. Johansson

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren