Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz voelt zwaard van Damocles: ‘Het kan zomaar eens afgelopen zijn’

Laatste update:

Peter Bosz houdt rekening met een gedwongen vertrek bij Borussia Dortmund. Na de 1-2 nederlaag tegen Werder Bremen van zaterdag lijkt de positie van de oefenmeester onhoudbaar; BVB won slechts een van de laatste dertien officiële wedstrijden en staat zevende in de Bundesliga. Bosz voelt het zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangen.

Direct na de nederlaag liepen Duitse media al vooruit op het ontslag van Bosz. Zelf heeft hij nog niets gehoord van de clubleiding. "Dat weet je natuurlijk nooit", vertelt de Nederlander bij FOX Sports over een mogelijk congé. "Ik zit bij een heel grote club. Ik vind dat ze al extreem lang rustig zijn gebleven. Het kan zomaar eens een keer afgelopen zijn. Dat weet je als je bij een topclub speelt en een tijd niet wint. En niet winnen doen we al een tijdje."

Zelf opstappen zal Bosz niet doen, voegt hij toe. "Ik ben strijdbaar, dat is het punt niet. Maar ik ga niet over mijn eigen positie", aldus de ex-trainer van onder meer Ajax. Niet alleen de nederlaag tegen Werder, maar ook het veldspel stemt Bosz droevig. "Als ik vandaag de eerste helft van mijn ploeg zag, dat deed werkelijk pijn aan m'n ogen en daar klopte helemaal niets van. Zo slecht heb ik ons nog niet zien spelen."

Moet Borussia Dortmund Peter Bosz ontslaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Keizer out. Bosz in. Denk alleen dat Bosz dit niet wil, als je lijkt naar hoe Ajax ,maar met name een aantal mensen binnen Ajax, met hem zijn omgegaan

9 december 2017 om 19:49

Denk eerder dat hij toen Ajax voor het blok zette om zijn eigen overgang naar Dortmund te rechtvaardigen.

9 december 2017 om 19:49

Hoe zijn ze dan met hem omgegaan wat zo verschrikkelijk was? Alleen maar omdat ze hem de complete technische staf niet hebben laten vervangen is Ajax niet goed met hem omgegaan?

9 december 2017 om 20:24

Ik zie dit scenario zich niet voltrekken. Teveel gezichtsverlies voor alle partijen. Desondanks zou het een interessante optie zijn

nieuwe bondscoach ! Kom er maar in Petertje.

9 december 2017 om 19:30

Ja en dan lekker heel hoog druk gaan zetten tegen de grote landen en met attractief voetbal elke wedstrijd met 9-2 verliezen

9 december 2017 om 21:16

Dan zit je na elke wedstrijd in elk geval wel met een vrolijke Ronald de Boer aan tafel, die door driehoekjes in de eigen 16 'enorme potentie in het Nederlands voetbal' ziet.

9 december 2017 om 20:29

Complete mismatch voor oranje. Ten eerste hebben we het materiaal niet voor Bosz' speelwijze. Ten tweede hanteert Bosz maar één speelwijze, wat mij niet verstandig lijkt. Ten derde werkt de speelwijze van Bosz het beste als hij de tijd heeft om die erin te slijpen door veelvuldig en intensief te trainen.

Tuurlijk stapt Bosz niet zelf op, dat scheelt 'm misschien wel een miljoen. En gezien de overige opmerkingen kan het bijna niet anders dan dat hij al een ultimatum heeft gehad en weet wat er gaat komen.

Blij met de uitslag! Schade voor Peet....

Ajax sla je slag en haal hem terug!

In Duitsland moet je je in heel veel opzichten nu eenmaal aanpassen. Dat lijkt hij niet goed te begrijpen.

Frank de Boer in Nederland met Ajax aantal keren kampioen geworden, in Europa laten afweten. Ook met Inter en Crystal Palace. Bosz met Ajax haast het onmogelijke gepresteerd in Europa, en nu in Dortmund keihard op de aardbodem terecht gekomen. Koeman, met PSV destijds goed gepresteerd, in Spanje volledig afgegaan, met Feyenoord goed gepresteerd met het materiaal die hij had zelfs optimaal. In Engeland met Southampton een jaar top gepresteerd, en bij Everton ook ,maar uiteindelijk ook afgegaan. Wat is er toch aan de hand?

Ik begin bijna te geloven dat karma bestaat. Een droomstart beleefde hij en toen hij de onnodige schoppen begon uit te delen aan Ajax begon zijn verliesreeks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren