Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz krijgt grootst denkbare compliment: ‘Havertz kwam naar me toe...’

Laatste update:

Peter Bosz vindt dat PSV het heeft nagelaten om zichzelf te belonen, zo zei hij na afloop van het Champions League-duel met Arsenal voor de camera van Ziggo Sport. De Eindhovenaren sloten de groepsfase af met een 1-1 gelijkspel en revancheerden zich daarmee deels van de 4-0 oorwassing in Londen eerder dit seizoen.

"Ik had liever gewonnen vandaag, daar hebben we ook de mogelijkheden voor gehad", aldus Bosz. "Ik had een overwinning niet onterecht gevonden. Maar we hadden hem aan het eind ook nog kunnen verliezen."

Bosz kreeg de complimenten van Arsenal. "Ik sprak Kai Havertz na afloop van de wedstrijd en hij zei dat ze de bedoeling hadden om ons vol onder druk te zetten in het begin. Hij zei: 'In de eerste twintig minuten kregen we dat totaal niet voor elkaar.' Dat geeft aan dat hij van achteruit durven te voetballen."

Bosz en Havertz zijn geen onbekenden van elkaar. Toen de trainer van PSV werkzaam was bij Bayer Leverkusen had hij de Duitser onder zijn hoede. Havertz zou in de zomer van 2020 voor tachtig miljoen euro vertrekken naar Chelsea.

Kentering
Bosz had na de 1-1 het gevoel dat PSV het duel kon omdraaien. "Dat heb ik altijd wel. Omdat we altijd kansen creëren. En als je kansen creëert, kun je ook een wedstrijd winnen. Ik vond ons minimaal gelijkwaardig vandaag."

Onder meer het optreden van Yorbe Vertessen kon Bosz bekoren. De Belg mocht het laten zien bij afwezigheid van Noa Lang en Hirving Lozano en tekende voor de 1-1. "Ik heb het liever zo dan dat ik denk: wie moet ik daar in hemelsnaam neerzetten?", aldus Bosz.

Ook Armando Obispo en Mauro Junior grepen hun kans. De verdedigers maakten hun eerste serieuze minuten van het seizoen. "Ik was vooral benieuwd hoe zij zich zouden houden", aldus Bosz. "Die jongens moesten gelijk aan de bak, in de Champions League tegen Arsenal. Dat hebben ze uitstekend gedaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

aan de arsenal fans, doet Havertz het eigenlijk bij Arsenal? Die man was zo goed bij Leverkusen toen; 18/19 26 goals/assist, 19/20 27 goals/assist. Niets meer van over qua productie

13 december 2023 om 00:35

Ik vond Havertz echt heel slecht. Daar zit weinig meer in naar mijn idee. Schim van wat hij was.

13 december 2023 om 09:34

Beoordeel je het op deze wedstrijd of kijk je ook daadwerkelijk wedstrijden in de PL? Daar laat hij het namelijk zien de laatste tijd.

13 december 2023 om 09:50

Als je de wedstrijden in de PL volgt kan je wel zien dat Havertz een technisch fijne speler is, maar hij oogt nog altijd laks. Daarnaast koppelt hij er bijzonder weinig rendement aan vast. Dat is iets wat in zijn positie (veel) meer moet.

13 december 2023 om 10:01

Klopt hij moet nog werken aan zijn rendement, maar het begint wel meer te komen met laatste 6 wedstrijden 4 goals (waarvan 1 afgekeurd). Zijn uitstraling laat zien dat hij ongeïnteresseerd, laks en beetje lui lijkt. Terwijl dat wel meevalt. Beetje zelfde verhaal met Ozil die ook zo'n uitstraling had.

13 december 2023 om 11:57

Ik ben het ermee eens dat het meevalt qua echte luiheid, maar als er dan dingen mis gaan bij hem dan ga je er op een of andere manier meer aan ergeren. Althans, dat had ik toen hij nog bij Chelsea speelde.

13 december 2023 om 00:49

De voornaamste reden is dat hij bij Leverkussen als valse spits (9) speelde en nu bij Arsenal als een controlerende middenvelder (8). Dus hij komt simpelweg minder in scorende posities. Echter doet hij het simpelweg ook niet goed op die plek (waar Xhaka vorig jaar speelde) en trekt daarmee zijn slechte vorm van Chelsea door

13 december 2023 om 08:10

Dat is niet waar. Hij heeft voornamelijk op het middenveld gespeeld bij Leverkusen. Slechts 9 wedstrijden als spits. Bij Chelsea daarentegen heeft die daar wel veel gespeeld.

Juist in de tactiek van Arsenal zakt Jesus veel in en gaat Havertz meer de 16 in. Dat vult hij goed in, tevens is hij defensief goed en wint veel duels. Niet voor niets november speler van de maand.

13 december 2023 om 01:30

Havertz was in begin periode matig maar de laatste maand speelt hij wel goed en lijkt hij steeds beter zijn plek te vinden. Het nadeel is wel om havertz zo goed mogelijk te laten functioneren moet je met Jesus spelen en die is helaas teveel geblesseerd. Nketiah zakt niet in of maakt ruimte zodat havertz in belangrijke posities komt.Maarja Havertz heeft bij Chelsea ook korte periodes laten zien echt nog wel te kunnen voetballen om vervolgens weer maanden als een natte krant te spelen.

13 december 2023 om 02:11

Havertz was een absurde aankoop. Op papier goed, maar blijkt vooral in een heel specifiek systeem te renderen.

13 december 2023 om 08:56

Zijn er toch vrij veel die je alleen kan gebruiken in hele specifieke systemen. Als je goed wil inkopen moet je daar ook veel meer naar kijken als club, in plaats van mikken op 'sexy namen'

13 december 2023 om 09:33

Dit specifieke systeem spelen ze bij Arsenal. Kijkend naar de vorm van de laatste tijd lijkt dit wel goed te komen. Arteta koos hem niet voor niets.

13 december 2023 om 07:17

Havertz begint steeds meer in vorm te komen. Was in november onze beste speler.

13 december 2023 om 07:19

Laatste weken is hij goed. Het idee is dat Zinchenko in de opbouw zijn positie op middenveld overneemt, Jesus terugzakt uit spits en Havertz dan de zestien in kan hollen. Lijkt op hoe hij speelde bij Leverkusen. In aanvallend opzicht kan zijn spel nog beter, wat opvalt is dat hij vooral in opbouw een belangrijk aandeel heeft.

Helaas heeft Chelsea hem flink misbruikt en onzeker gemaakt, hopelijk blijft hij groeien.

13 december 2023 om 13:33

Nou ligt het weer aan Chelsea dat meneer al jaren geen scheet laat zien haha. Heb je Palmer zien spelen in dit mediocre Chelsea team? Twintig keer de voetballer die Havertz was in de ijzersterke formatie van Tuchel. Ik las dat bronnen binnen Chelsea Palmer de speler vinden die ze verwachtten binnen te halen met Havertz. Hebben die knuppels het ten minste met 1 aanwinst goed gezien.

Zegt toch genoeg over hoe PSV het doet. Onder Bosz zijn ze stukken beter dan vorig jaar met Van Nistelrooij. Ook heeft Bosz geleerd van die 0-4 nederlaag wat mooi is. Tuurlijk was het vooral het B-team van Arsenal maar ook PSV had haar beste spelers niet. Het voetbal wat Bosz wil spelen past uitstekend bij deze selectie. Als Lang en Lozano binnenkort weer terugkomen wordt het nog beter natuurlijk. Ben benieuwd wat ze in de KO fase gaan over een paar maanden.

13 december 2023 om 08:37

Helemaal mee eens. Psv een B elftal op stellen tegen Arsenal is eigenlijk ongelofelijk. Wat een luxe.

Baas hoor, deze Bosz. Echt heel knap wat hij neerzet dit seizoen.

Toch erg knap wat Bosz weer doet. Hij doet hetzelfde als bij Ajax: vol aanvallen en zeer aantrekkelijk voetbal spelen. Zelfs ik als Ajacied (en voetballiefhebber) kan genieten van dit PSV. Enige waar ik van baal is dat wij Bosz niet hebben terug gehaald. Onder hem begon bij ons het leuke voetbal weer en haalden we voor het eerst sinds jaren weer eens een Europese finale. Ik gun het Bosz dat hij een prijs pakt dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren