Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: geluk bij een ongeluk voor Peter Bosz

Laatste update:

PSV gaat zaterdagavond op jacht naar zijn negentiende overwinning in de Eredivisie. De ploeg van trainer Peter Bosz mag in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax (20:00 uur) laten zien dat het echt de beste ploeg van Nederland is op dit moment. De Eindhovenaren gaan dat doen zonder Joey Veerman, die nog altijd niet is hersteld van een kuitblessure. Ismael Saibari neemt zijn plek in.

Bij PSV draaide het deze week vooral om het wel of niet binnenhalen van Couhaib Driouech. De buitenspeler van Excelsior stond in verregaande belangstelling van de koploper, maar zag een deal op het laatste moment klappen. Yorbe Vertessen verhuisde op zijn beurt wel naar Union Berlin.

"Technisch-directeur Earnest Stewart hield me de hele avond op de hoogte van de transfer, maar soms is het op een gegeven moment wel klaar. Jammer dat Driouech niet is gekomen, toch gaan we verder", blikte Bosz vrijdag kort terug op de hectische Deadline Day.

Door het misgrijpen van Driouech is de spoeling dun op de vleugels bij PSV. Tegen Ajax start Bosz met de sterkst mogelijke opties: Hirving Lozano en Johan Bakayoko. Als zij wegvallen blijft er niet veel over. Noa Lang ligt in de lappenmand en keert voorlopig niet terug. Malik Tillman zou eventueel wel als flankspeler uit de voeten kunnen. Luuk de Jong is als vanzelfsprekend de spits.

Op het middenveld moet dus een oplossing gevonden worden voor de afwezigheid van Veerman. Gelukkig voor Bosz is Saibari net op tijd teruggekeerd van de Afrika Cup. De Marokkaans international, die met zijn land verloor van Zuid-Afrika (0-2), wordt geassisteerd door Jerdy Schouten en Guus Til.

In de achterhoede verandert er weinig bij PSV, wat betekent dat Walter Benítez de doelman is en de achterhoede bestaat uit (van rechts naar links) Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Met acht tegengoals uit negentien wedstrijden heeft Bosz in defensief opzicht weinig te klagen dit seizoen. Ter vergelijking: Ajax werd dit seizoen al 35 keer gepasseerd.

Toch is Bosz op zijn hoede voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie. "Ze winnen acht van hun laatste negen duels en het ziet er qua voetbal een stuk stabieler uit", zo zegt hij. "Het blijft natuurlijk wel altijd Ajax en ze zijn een stuk beter bezig onder trainer John van 't Schip."

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Til, Schouten, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Ajax - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen Veerman en weinig wissel mogelijkheden zo zonder Lang en Vertessen...

3 februari 2024 om 08:01

Ja we gaan wel heel snel van een hele brede bank naar een veredelde jeugdbank haha. Begreep dat in ieder geval Bars en Uneken vanuit Jong PSV aansluiten dus met Babadi erbij heb je alleen maar 'jeugd'spelers als aanvallende wissels, exclusief Pepi.

3 februari 2024 om 08:17

Is Tillman er definitief niet bij dan Fossen? Verder wel met je eens. Grote fout van Ernie om Vertessen te laten gaan

3 februari 2024 om 08:40

Nee Tillman is er nog niet bij.

3 februari 2024 om 09:33

Er gaat overigens een gerucht rond dat Til ook geblesseerd is en dat Mauro gaat spelen. Maar tot nu toe slechts een gerucht..

3 februari 2024 om 10:29

Je zou ook nog Dest naar voren kunnen halen, kan imo ook op de flank spelen. De basis is wel prima denk ik alleen zijn de wissels een puzzel.

3 februari 2024 om 08:32

Inderdaad psv wel een beetje verzwakt.
Als Lozano en Bakayoko in hele goed zijn en ons middenveld oké is zie ik ons wel winnen. Achterhoede moet tegen Ajax wel kunnen hebben. Alleen Brobbey is de gevaarlijkste die scoort laaste tijd gemakkelijk..

3 februari 2024 om 09:01

Nou top dat we eerste helft van het seizoen zo’n voorsprong hebben gepakt. Al speel je nog 2x gelijk (ik zie ons niet snel verliezen komende wedstrijden) dan is er niks aan de hand.

3 februari 2024 om 13:24

Een Lozano doet het wel vaak erg lekker tegen het type tegenstander als een Ajax. Die heeft veel meer moeite wanneer een tegenstander de bus parkeert. Verwacht vandaag dan wel wat van hem. Dat geldt ook wel voor Bakayoko.

3 februari 2024 om 14:43

Voor ons is het beter een gelijkspel maar verwacht dat psv op hun gemak winnen

Het gaat denk ik gewoon een spannende pot worden. Als Brobbey het op zijn heupen heeft zie ik hem wel scoren. Hoop dat voor PSV dat Lozano gemotiveerd genoeg is, laatste weken niet best. Maar goed, hup PSV

3 februari 2024 om 08:14

Ligt dat aan z’n motivatie dan?

3 februari 2024 om 08:30

Aan zijn motivatie zal het niet liggen. Hoop wel dat hij zijn oogkleppen thuis laat liggen.

3 februari 2024 om 08:33

Ik hoop ook dat Bakayoko zijn oogkleppen thuis laat liggen en zich vandaag weer eens 90 minuten laat zien, want zijn prestaties laatste paar weken zijn ook niet al te best.

In de vorige twee duels tussen Ajax en PSV (thuiswedstrijd dit seizoen en bekerfinale) kwam praktisch al het gevaar van Ajax tot stond via Ramalho die zich door Brobbey liet aftroeven als een F-pupil. In mijn ideale opstelling staat Teze centraal en staat Mauro of Sambo rechtsback. Schouten centraal en Land op het middenveld zou ook prima zijn

3 februari 2024 om 08:25

Ik denk Schouten centraal en Mauro erbij op 't middenveld.

3 februari 2024 om 08:30

Dat zou ook prima zijn. Ik ben zelf alleen bang dat hij toch voor Ramalho of bijvoorbeeld Van Aanholt gaat kiezen

3 februari 2024 om 08:32

Vond Mauro op het middenveld in de wedstrijd tegen Feyenoord nou niet echt een succes.

3 februari 2024 om 08:29

Het gevaar kan idd via Brobbey, echter had dit vooraan te maken met een verkeerde veld bezetting. Na rust hebben we nog weinig van Brobbey gezien en stond hij nog steeds tegen Ramalho.
De eerste helft dekte Teze te ver door waardoor het achterin te veel 1 op 1 kwam te staan.

Zou een kans voor Babadi kunnen zijn. Als die nu 'gewoon' bijtekent dan kan hij zijn acties voor hem laten spreken.

Ze waren gewoon telaat om een vervanger te halen. Je wist al dat vertessen weg zou gaan en dan moet je op de laatste dag nog snel een vervanger halen. 🤔

3 februari 2024 om 11:22

Zoals de afgelopen dagen al 10.000 keer is gemeld. PSV zocht geen vervanger voor Vertessen maar voor Lang.

3 februari 2024 om 11:23

Wat je niet wist is dat Lang weer en langdurig geblesseerd zou zijn.

Ik ben benieuwd heb er een slecht voor gevoel bij. Denk dat Ajax vandaag de drie punten thuis houd. Wat me wel verbaasd is dat PSV de laatste 6 wedstrijden allemaal onderling gewonnen heeft van Ajax( tel ik de penalty serie mee).

Ze gaan verliezen vanavond. Geen Lang geen Veerman geen Tilman en amper fatsoenlijke wissels op de bank. Ze wisten al weken dat Vertessen weg wilde maar ze gokte erop dat hij wel zou blijven tot de zomer. Mooi niet dus en dat is niet vreemd na jarenlang tweede viool te hebben gespeeld. Ze hebben tijd genoeg gehad om een vervanger te halen maar dat lukt niet als je anderhalve dag voor de sluiting van de transfer window pas gaat zoeken. Ze hebben een goede eerste seizoenshelft gehad en iedereen liep alweer in de polonaise. Na de winterstop hebben ze geen fatsoenlijke pot meer gespeeld. En als clubjes zoals Utrecht en Almere City het PSV bijzonder lastig kunnen maken dan kan Ajax dat zeker wel. Vergis je niet want dit is niet meer het slechte Ajax van het begin van de competitie. En dan komt Feijenoord ook nog naar Eindhoven. Als ze die per ongeluk ook verliezen wat niet ondenkbaar is dan staat het er alweer heel anders voor. Ze hebben de mazzel dat ze voor de winterstop een grote voorsprong opgebouwd hebben maar juich nooit te vroeg. Er zijn wel gekkere dingen gebeurd in het voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren