Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz is kritisch op matchwinner: ‘Hij had veel te veel balverlies’

Laatste update:

Kasper Dolberg kroonde zich donderdagavond tot de matchwinner in de thuiswedstrijd tegen Standard Luik, maar Peter Bosz was niet geheel tevreden over het spel van de achttienjarige aanvaller. Hij vond de Deen ‘veel te veel balverlies’ lijden.

Leed Kasper Dolberg veel balverlies?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Bosz zal zich nog wel vaker ergeren aan Dolberg en Ziyech dan. Balverlies lijden zit een beetje in hun speelstijl opgesloten. Bosz moet ze niet teveel in een keurslijf willen stoppen en ze de ruimte blijven geven om risico's te nemen met hun spel.
Bij De Boer werkte het averechts door zijn spelers in een keurslijf te laten spelen.

30 september 2016 om 20:17

Bosz is ook de trainer en moet beide spelers beter maken, dat doe je door onder andere te werken aan je zwakke punten, wat begint met bewustzijn daarvan. Het een hoeft niet onder het andere te lijden, de Boer heeft ook veel spelers beter gemaakt, neem bv. Eriksen.

30 september 2016 om 21:24

Dat moet ook dat ze hun zwakke punten zo goed mogelijk gaan verbeteren maar het moet niet ten koste gaan van hun creativiteit. Bij De Boer leek het wel of niemand meer wat creatiefs durfde te doen.

1 oktober 2016 om 00:14

Tuurlijk niet, ik denk dat het niet alleen aan de boer lag, vooral aan de kwaliteit die hij ter beschikking had. Ajax heeft nu betere jeugdspelers en in tegenstelling tot de tijd van Frank, kan er nu wel wat gekocht worden, zelfs zonder CL, daar heeft hij allemaal de basis voor gelegd onder andere. Daarnaast is het ook wel overtrokken hoe slecht het was, zaten ook hele leuke duels tussen met frank.

Bosz heeft gelijk. Maar zoiets zeg je tegen de spelers zelf en niet tegen de media.

Dat hij af en toe balverlies lijdt is niet erg. Erger is dat Bosz niet ziet dat Gudelj waardeloos is en Klaassen daardoor ook.

1 oktober 2016 om 02:35

Onderbouw dat eens aub?

Zoveel balverlies leed hij nou ook weer niet, beetje overdreven dit.
Maar goed, Bosz zal dit wel doen om Dolberg met beide voetjes op de grond te houden. Hij is niet wars van een beetje amateur-psychologie..

Nou,er waren van die momenten die veel beter uitgespeeld hadden & kunnen worden en waarbij Dolberg ook vaker in scoringspositie kwam,zoals die bal van younes op rechts gestoken naar Dolberg i.p.v te geven aan Klaassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren