Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: 'Huntelaar is niet de enige spits die aantrekkelijk is voor Ajax'

Laatste update:

Ajax heeft zich al versterkt met Matteo Cassierra, maar hij lijkt toch niet te zijn aangetrokken om direct de eerste spits te worden. De Colombiaan krijgt waarschijnlijk de tijd om te wennen en zich aan te passen aan het nieuwe systeem, dus de vraag is wie komend seizoen wél de eerste spits zal zijn.

/

Arek Milik heeft nog een doorlopend contract, maar de Pool stond voor het EK al in de belangstelling van verschillende clubs en heeft er mogelijk nog meer bewonderaars bijgekregen. Mocht Milik vertrekken, dan zou Klaas-Jan Huntelaar in beeld komen als vervanger. Peter Bosz wilde woensdag echter niet speculeren over de komst van de spits van Schalke 04.

“We hebben Milik, dat is onze spits”, zei Bosz voor de camera van de NOS. “Oké, hij speelt nu nog op het EK, maar op papier is hij nog hier en dus houd ik rekening met hem. Huntelaar is een geweldige speler, met een geweldig verleden bij deze club. Maar hij is niet de enige spits die aantrekkelijk is voor Ajax."

Volgende maand wacht meteen een cruciale wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. "Dan zal er sowieso een spits zijn”, zei Bosz met een knipoog.

Denk je dat Arek Milik bij Ajax zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aanpassen aan het "nieuwe systeem". Net zoals zivkovic? Waar is die jongen gebleven eigenlijk?

29 juni 2016 om 18:13

En belangrijker de cultuur. . Weer eten en taal. . Als je goed genoeg bent (zivkovic dus niet ) is aanpassen systeem totale onzin

29 juni 2016 om 18:25

Die Cassiera moet zich ook mooi bij de neus genomen voelen. Liet Barcelona B schieten maar leest nu dat hij zich mag opmaken voor onze spek en bonen competitie genaamd de jupiler league.

29 juni 2016 om 18:29

Fout, het was niet de spits, Casierra, die Barcelona B afwees, maar zijn landgenoot, de verdediger, Sánchez, die Barcelona B afwees.

29 juni 2016 om 18:29

Goed geinformeerd hoor... Cassiera was niet diegene die Barca B liet zitten. Dat was een verdediger, en die krijgt waarschijnlijk minimaal een plaats op de bank.

29 juni 2016 om 18:31

Dat was Sanchez

29 juni 2016 om 18:41

Laat Cassiera eerst maar eens wennen aan NL, aan Ajax, aan het voetbal en het leven in NL. Hierdoor zou de komst van the Hunter meer dan welkom zijn. Zodat hij volgend seizoen echt de concurrentie aan kan met KJH, die dan zal gaan afbouwen.

29 juni 2016 om 19:50

Dat is Sanchez, die verdediger.

29 juni 2016 om 18:35

In de situatie van cassierra en sanchez wel logisch. Ze zijn nu aan de andere kant van de wereld, spreken geen nederlands en wss weinig engels. Daarnaast moeten ze nog gewend raken aan hun medespelers

29 juni 2016 om 19:28

Aanpassen ja, ook naar het systeem, maar in geval Casseirra ook aan het land en de gewoonten. Zivkovic heeft moeite met het maken van de stap naar een echte prof heb ik het idee, maar hij is pas 19 jaar en kan dit jaar weer laten zien dat hij de stap nu wel gemaakt heeft.

29 juni 2016 om 20:07

Miskoop, van de bovenste plank..

Leek een ster te worden, iedereen schreef hem al een carrière bij een top club toe.

Zivkovic heeft dit voor een groot deel aanzichzelf te danken.

Huntelaar zou wel de mooiste optie zijn. Ervaren, nederlander met ajax verleden en garantie voor goals. ..

29 juni 2016 om 18:29

En met de sleet erop en een enorm verwachtingspatroon. Kan alleen maar tegenvallen.

29 juni 2016 om 18:36

Achja hij kost alleen salaris , dus dan kan je de gok nog nemen. Al denk ik dat een huntelaar in deze vorm nog gwn moeiteloos 20 goals kan maken.

29 juni 2016 om 18:37

In de nederlandse competitie dan.

29 juni 2016 om 18:48

Als huntelaar 12 goals in de bundesliga maakt dan maakt hij er 25 in de eredivisie, plus hij scoort ook nog op internationale competitie zoals de europa league 2 assists en 3 goals in 6 wedstrijden.

29 juni 2016 om 19:46

Vergelijk hem ook met Luuk de Jong, presteerde niets in Duitsland, maar hier is het gewoon een goed spelende scorende spits. KJH is echt niet slechter in afronden dan Luuk de Jong.

29 juni 2016 om 20:20

Huntelaar presteerde niets in Duitsland nee?

30 juni 2016 om 00:09

Wat een domme opmerking, Huntelaar presteerde niks in Duitsland?

ik hoop dat millik gewoon blijft. Daarachter Cassierra en Zivkovich en de spits is prima bezet.

29 juni 2016 om 18:16

Juist meer dan voldoende

29 juni 2016 om 19:31

Ik denk dat je een speler vergeet, Dolberg. Dat is de jongen die echt met de vuist op de deur van het eerste aan het rammen is. Een geweldig talent, en in mijn opinie de Complete Spits die Ajax in de toekomst nodig heeft.

29 juni 2016 om 21:06

Helemaal met je eens Rovabe. Ik heb veel liever een paar goede buitenspelers..

30 juni 2016 om 11:30

Muric en Cerny. Die zijn echt wel al rijp om de flanken te bestrijden. Wat ik alleen niet kan begrijpen is dat men Cerny en Muric als concurrenten zien voor de rechter flank. Vanaf de B jeugd speelde Cerny op links en Muric op rechts, met veel succes in de B, A EN Jong Ajax. Vergeet El Ghazi! Die gozer komt zijn mannetje niet eens voorbij. Als hij de bal krijgt kun je al voorspellend dat hij binnen 4 seconden de bal kwijt is of via zijn tegenstander de bal over de zijlijn gaat.

30 juni 2016 om 08:33

Volgens mij mag Zivkovic voor een appel en een ei vertrekken. Niets laat merken dat er ook maar iemand vertrouwen heeft in die jongen bij Ajax. Ik denk dat ie niet eens eerste spits is bij Jong Ajax volgend seizoen. Die moet gewoon banken of zelfs vanaf de tribune toekijken bij Jong laat staan bij het eerste.

Ik dacht dat ik had gelezen dat Huntelaar helemaal niet naar Ajax wil. Maar in ieder geval t zou mooi zijn als Ajax Milik kan behouden, maar ik denk dat hij weg gaat.

29 juni 2016 om 18:19

Ik vraag me toch af waarom.. huntelaar is duidelijk over the hill, scoort laatste jaren erg weinig en is zijn plek in oranje ook allang kwijt. Hij is dus absoluut geen garantie voor succes. Milik is een groot talent, scoort steeds meer en heeft duidelijk de toekomst, waarom zou je dan liever huntelaar willen?

29 juni 2016 om 18:50

Hij scoort gewoon nog 12 goals maat, ik wist niet dat dat weinig goals zijn, aangezien de bundesliga veel sterker is dan de eredivsie ik zie hem wel 20+ goals scoren hier.

29 juni 2016 om 19:29

Heitinga werd ook als versterking gezien en we zagen hoe dat is afgelopen.

29 juni 2016 om 20:42

Kjh wint meer persoonlijke duels en scoort alsnog in een topcompetitie. Mocht Ajax milik voor 25 miljoen verkopen en kjh terughalen, dan hoor je mij echt niet klagen. Zal het toejuichen. Mocht milik blijven dan vind ik het overigens ook best.

29 juni 2016 om 21:00

Door wie? Geloof dat bijna iedereen zij dat hij kwam voor ervaring. Dat hij geen basis plaats zou krijgen. Huntelaar zie ik echt wel een basis plaats hebben. Die brengt toch wat meer dan alleen ervaring.

29 juni 2016 om 21:17

Door wie?? Niet door mij en de meesten hier op VZ.

29 juni 2016 om 18:27

Want een 33-jarige dure kracht is beter dan een jonge speler die zich ontwikkeld? Routine is leuk, maar niet zo.

30 juni 2016 om 11:37

Helemaal met je eens! Ik zal wel een hoop negatieve commentaar krijgen, maar ik zou toch echt voor Vincent Janssen gaan. Is echt een betere investering voor de langere termijn, en ja, ALS hij inderdaad presteert! Maar ik zou het wel aandurven met hem. Hij is een Nederlander, zijn statistieken liggen in zijn voordeel(en niet alleen zijn goals), de aanvoer naar hem toe zou in principe goed moeten zijn door de selectie(Muric, Cerny, van de Beek, Bazoer, Frenkie de Jong, Nouri) kunnen allemaal goede assists geven. En ja, dit zijn op Bazoer na spelers vanuit Jong Ajax, maar ik zie in hun een goede frisse wind. Ik ben geen fan van Klaassen, Younes en El Ghazi.

30 juni 2016 om 13:32

@ Imponeria

Als er 1 ding al jaren duidelijk is; dan is het wel dat Ajax behoefte heeft aan gedegen internationale ervaring en een gezonde balans. Dus daarin moet je gewoon durven investeren. Met alleen jonge spelers die mentaal en fysiek niet volwassen zijn en daardoor zo wisselvallig zijn als het maar zijn kan kom je nergens.

Persoonlijk vind ik niet dat je ervaren en jonge spelers zo met elkaar moet vergelijken, om de simpele reden dat je met jonge spelers in principe altijd weet dat ze wisselvallig zullen presteren (wat net zo goed de club een hoop geld kan kosten). Persoonlijk vind ik dat ervaren spelers in Nederland wel heel snel afgeschreven worden; in vaak ook ten onrechte minder krediet krijgen.

Ten faveure van jonge (veelal ego trippende) spelers die na drie keer dezelfde (soort) fout te hebben gemaakt nog niet (of niet willen) door hebben dat ze iets niet goed doen. En na een paar goede wedstrijden/acties al denken dat ze er zijn, om vervolgens na afloop zich te makkelijk verschuilen achter die ongeloofwaardige clichés. Jong of oud, spelers moeten gewoon presteren.

Nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar ik ben het eeuwige " de jongetjes tegen de mannen" en de ook al tig jaren durende onbalans in het eerste bij Ajax (en bank) nu weleens zat. Als ik een elftal wil zien wat enkel en alleen uit onervaren broekkies bestaat ga ik naar de jeugdelftallen van Ajax kijken. In Ajax 1 moet er gewoon gepresteerd worden en moet er gewoon een elftal en bank zijn die qua gedegen ervaring, talent, techniek, fysiek (power, uithoudingsvermogen/fitheid en lengte) en karakters zo goed mogelijk in balans is zoals het hoort wanneer je topsport wilt bedrijven.

Bild meldt dat de nieuwe trainer Weinzierl Huntelaar wil behouden.

Die Cassiera moet zich ook mooi bij de neus genomen voelen.
Liet Barcelona B schieten maar leest nu dat hij zich mag opmaken voor onze spek en bonen competitie genaamd de jupiler league.

29 juni 2016 om 18:23

Wie zegt dat hij naar Jong Ajax gaat

29 juni 2016 om 18:28

Je bent goed op de hoogte ofniet? Sanchez was benaderd door Barcelona, niet deze tropische spits

29 juni 2016 om 18:34

@gebetenhond

Je neemt jezelf bij de neus. Sánchez kon naar Barcelona B. Cassiera niet.

29 juni 2016 om 18:37

Zoals ik al hierboven zei is dat toch niet meer dan logisch. Beide spreken geen nederlabds, wss weinig engels. Ook zijn er geen andere teamgenoten die spaans spreken. Daarnaast zijn ze aan de andere kant van de wereld. Logisch dat ze een maandje of 2/3 nodig hebben

29 juni 2016 om 19:31

Als je zo goed geinformeerd bent, zou ik mij ook bij de neus genomen voelen. Ajax heeft net als met Zivkovic gewoon een plan gemaakt, want ja, toppers kopen die er direct staan is heel erg lastig en vrijwel onmogelijk tegenwoordig, maar spelers redelijk goedkoop halen en wat kneden om dan een topper te hebben, dat is wel mogelijk. Vergt wat meer planning, maar als je het goed doet, hetzelfde resultaat.

Bosz en Milik moeten gewoon met elkaar om de tafel. Milik hoeft niet perse weg vanwege zijn contract dus ik zou hem erbij houden. Milik is niet veel slechter dan Huntelaar.

Meer bewonderaars erbij gekregen? Ik weet niet welke clubs beter dan Ajax die hem nou echt zo geweldig zullen vinden na dit EK.

29 juni 2016 om 20:59

Ik denk dat jij ajax Europees iets te hoog inschaalt. Ajax is in europa alleen qua naam nog bijzonder, helaas niet qua prestaties de afgelopen zoveel jaar!

30 juni 2016 om 00:16

@Fey, zo bedoelde ik het ook niet. Bedoelde of er beter clubs dan Ajax echt interesse in hem zullen hebben na dit EK. Vindt hem echt slecht spelen.

29 juni 2016 om 22:25

Ha, hij maakt nog altijd meer indruk dan Lewandowski dit toernooi. Ik vind Milik zelf trouwens zeer behoorlijk spelen, hij is wat ongelukkig in de afronding dat wel. Als je ziet hoe bijzonder veel hij ontwikkeld is in z'n spel ten opzichte van afgelopen jaar. Hij is echt de belangrijkste aanvallende schakel bij Polen. Hij trekt het spel naar zich toe, zoet goede openingen en zijn loodlijnen zijn uitstekend. Als hij die drie a vier grote kansen had afgemaakt dan was hij nu met z'n 22 jaar 60 mln waard. Zover is hing niet.

30 juni 2016 om 00:19

Ja als hij ze er in schoot, maar dat doet hij dus niet en daar reken ik een spits op af. Hij is zeker een talent, maar op dit moment is het nog niet veel. Overigens hou ik ook niet van 1 benige spitsen. Een Janssen bijvoorbeeld kan uit elke hoek schieten wat best belangrijk is voor een spits.

Ik verwacht een vertrek na het EK van Milik naar Italie. Dan is Huntelaar de 1e optie. Maar ook Traore (heeft ook gewerkt met Bosz) schijnt in beeld te zijn.

29 juni 2016 om 19:34

Lijkt me wel een leuke optie. Is een groot talent, en zal zeker in het systeem wat Ajax waarschijnlijk gaat spelen renderen. Echter zal ik hem dan wel kopen, en niet huren. En het is dus maar de vraag of Chelsea daarop zit te wachten.

Ik verwacht dat Ajax komend seizoen 'gewoon' weer 4-3-3 gaat spelen zonder een nummer 10.

Cillessen
Tete
Sanchez
Riedewald
Dijks
Klaassen
Bazoer
Gudelj
Cerny
Milik
Younes

Huntelaar is geen voetballende spits. Dus ondanks zijn goede periode bij Ajax is hij niet het type spits dat bij Ajax past. Hij moet echt het eindstation zijn in de 16.

29 juni 2016 om 21:19

Hij laat zich juist wel terugzakken om aanspeelbaar te zijn. Maar hij valt wel makkelijk als hij wordt aangespeeld met een man in de rug en inderdaad hij is niet de snelste meer.

29 juni 2016 om 22:29

Bij Ajax is een spits die oorlog maakt in de zestien, veel duels wint en te h inch vaardig om goals te maken ideaal. Huntelaar is geen spits die z'n actie vanaf de middenlijn moet maken. Dat verklaard eigenlijk al waarom zijn statistieken zijn gedaald. Ik zie in hem nog altijd de ideale spits voor Ajax, vooral om dat hij nog hongerig naar succes lijkt te zijn.

29 juni 2016 om 19:34

Wat wil je nou eigenlijk zeggen? Volgens mij komen ten eerste de aanwinsten uit de jeugd, Cerny, Muric, Van de Beek, Nouri, Dolberg en hopelijk nog wat meer. Zie daar de filosofie van Cruijff tot uiting komen, ik dacht dat veel criticasters die zo omarmde? Nou verder is er inderdaad weinig vertrokken, aangezien het al goed bezet was en al twee bij zijn, verwacht ik ook niet teveel aankopen, enkel als er eerst wat vertrekt.

Een extra LB zou nog kunnen en eigenlijk wel goed zijn, maar voor de rest is alles driedubbel bezet. Serero, van Rhijn, van der Hoorn verkopen en nog wat verhuren (zivkovic bv.). Er is ook niet zoveel ruimte op de begroting.

29 juni 2016 om 19:39

Ik denk dat jij hier echt een punt hebt. Deze jongens kloppen echt op de deur van het eerste elftal. Ik denk dat wat je zegt de selectie mocht hij intact blijven al heel sterk is. Echter is wat jij ook zegt de linksback positie dun bezet, en is een extra vleugelspits ook niet verkeerd. De enige die nu op links kan spelen is Younes. El Ghazi, Cerny en Muric zijn meer jongens voor de rechterkant.

Doelmannen: Cillessen, Boer, Onana
Rechtsback: Tete, van Rhijn, Veltman -- ik verwacht dat Bosz hem meer ziet als back en dan een Centrale verdediger
Rechtscentraal: Sanchez, Veltman
Linkscentraal: Riedewald, Viergever
Linksback: Dijks, Riedewald, Viergever
Rechtsmid: Klaassen, van de Beek
6: Bazoer, Serero
Linksalf: Gudelj, Sinkgraven, Nouri
Rechtsvoor: El Ghazi, Cerny, Muric
Spits: Milik, Cassierra, Dolberg, Zivkovic
Linksvoor: Younes, Cassierra

Ik volg Zivkovic al een aantal jaren en heb hem zowel in de jeugd van Groningen als Ajax wedstrijden zien spelen. Ik weet zeker als hij het vertrouwen krijgt dat die 20/25 goals maakt voor ajax 1 mits ajax hem goed begeleid

29 juni 2016 om 22:30

Ja,dat dachten ze bij Ajax natuurlijk ook te zien. Geen idee waarom dat is verdwenen, maar als ook Bosz het niet in hem ziet zitten (na ook al Streppel afgelopen seizoen) dan is he gewoon klaar voor hem.

Met andere woorden, er is iemand voor 5 miljoen aan getrokken om als wissel te zijn? Je zou toch denken dat je nieuwe jeugd als invaller laat komen en niet een speler waar je 5 miljoen voor betaald? Sinkgraven ook 6,5 miljoen en mag ook op de bank Dat zijn dus dure bankzitters ^^.

29 juni 2016 om 22:33

Ach, de club kan het betalen. Bij Ajax is he overigens traditie dat een aankoop niet slaagd en een jongen uit de eigen jeugd wel. Daarnaast is net een wisselspeler verkocht voor 5 mln (fischer) dus is het een mooie vervanging.

Altijd maar dat systeem wordt er een beetje moe van

30 juni 2016 om 01:48

Je zou toch denken dat onder Bosz er een compleet nieuw systeem komt. Hij wordt toch ook aan getrokken voor zijn aanvallende tactiek? Onder elke trainer is er wel een ander systeem.

30 juni 2016 om 11:48

Hmm, dat zou je inderdaad denken. Dat zou betekenen dat je Gudelj of Bazoer moet opofferen. Als beiden spelen, dan is alles heel statisch en TE controlerend. Klaassen is namelijk geen creatieve middenvelder, dat zijn Sinkgraven, van de Beek en Nouri vee meer. Of je moet Klaassen opofferen(dat zie ik persoonlijk graag), maar dat zie ik niet gebeuren, helaas. Cerny op links, Muric op rechts. El Ghazi komt zijn man niet voorbij en kun je donderop zeggen dat hij balverlies lijdt. Muric en Cerny speelden al vanaf de jeugd vanaf links en rechts. Maar goed, ik herhaal mezelf weer, want de inhoud van de post heb ik eerder geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren