Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz heeft slecht nieuws voor tweetal en verwijst vier spelers naar Jong PSV

Laatste update:

PSV wil Fodé Fofana en Kjell Peersman volgend seizoen verhuren, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Het tweetal traint al mee met Jong PSV en mag zich nu dus voorbereiden op een verhuurperiode. Naast Peersman en Fofana trainden vrijdagochtend ook Jason van Duiven, Mohamed Nassoh, Niek Schiks en Tim van den Heuvel mee bij het beloftenteam.

Van die vier namen is misschien die van Van Duiven het meest opvallend. De spits was nog trefzeker in het oefenduel met FC Eindhoven maar lijkt het nu af te moeten leggen tegen Luuk de Jong en zomeraanwinst Ricardo Pepi. Ook Pepi nam een van de doelpunten op zich in de met 3-0 gewonnen Lichtstadderby.

De twintigjarige Fofana worstelde vorig seizoen lang met blessures, maar etaleerde bij vlagen al zijn klasse in de Keuken Kampioen Divisie. De beloftevolle spits kan dan ook rekenen op genoeg binnenlandse interesse volgens het dagblad. In 34 wedstrijden op het tweede niveau kwam Fofana tot 14 doelpunten. Vorig seizoen kwam hij door blessureleed maar tot negen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en mocht hij één keer zijn opwachting maken in de hoofdmacht.

Peersman was vorig seizoen de vierde doelman in Eindhovense dienst. Nu maakt de Belg al niet meer aanspraak op speeltijd. Wel wil hij graag slagen in Eindhoven, waar hij vorig jaar een contract tekende tot medio 2026. Daarom ziet hij een verhuur naar een 'team op goed niveau' als een logische vervolgstap. FC Eindhoven toonde al concrete interesse, maar die trokken ervaren doelman Jorn Brondeel reeds aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Duiven heeft er nu twee voor hem in de pikorde, dat begrijp ik. Kijken of een club in de eredivisie hem wil huren, anders zou ik hem bij Jong PSV houden (en af en toe met het eerste mee).

28 juli 2023 om 15:16

Heracles wou hem graag halen, hij wou dat zelf ook. Echter liet PSV hem niet gaan en zijn er nu al nieuwe spitsen gehaald. Zal niet meer gebeuren denk ik, tenzij die als backup voor de zijkant gehaald wordt.

28 juli 2023 om 16:44

Niet heel rouwig om. Niveau zou prima zijn, maar een heel jaar je thuiswedstrijd op plastic afwerken, lijkt me niet ideaal voor zijn ontwikkeling. Ik weet dat Mauro Jr. dat ook deed, maar vind het voor een spits meer impact hebben (en ook grotere risico op blessures door de explosiviteit van spits zijn). Dan maar 3e spits en 1e spits bij Jong PSV.

28 juli 2023 om 15:16

Gok dat Van Duiven gewoon eerste spits van Jong PSV gaat worden dit seizoen. Colyn wordt verkocht, Fofana verhuurd. Dan houd je Van Duiven en Uneken over centraal voorin. Als 18jarige ruim 30 wedstrijden in de kkd spelen zal ook erg goed zijn voor zn ontwikkeling.

Die van Duiven moeten ze ook verhuren. Liefst in de Eredivisie gewoon.

Je hebt al een Pepi en een Luuk de jong voor in de punt. Veel gaat hij dan helaas niet spelen.

Benieuwd of hij verhuurd gaat worden in de Eredivisie. Beter dan Jong Psv...

28 juli 2023 om 15:17

Kunnen we mooi ruilen. Vaessen naar PSV als tweede keeper. En Peersman als huurling naar RKC.

Ben een beetje in twijfel wat je met van Duiven aan moet. Ik zie er wel potentie in, maar als 3e/4e spits is ook zonde. Zolang Vertessen er zit, kan hij beter verhuurd worden

Heracles had toch interesse om hem te huren? Is ook een jongen uit Almelo.

28 juli 2023 om 15:17

Die hebben inmiddels mister Jizz Hornkamp gehaald als spits

Vertessen moeten ze gewoon verkopen tussen de 3,5 en 5,5 miljoen euro. Al het geld wat ze nu binnen kunnen halen voor niet waardige basisspelers is mee genomen om versterkingen te halen. De drie versterkingen die ze beloven moeten zo snel mogelijk gekocht worden, aangezien de huidige basis 11 niet sterk genoeg is.

Van Duiven stallen bij een Heracles of RKC en een jaartje laten rijpen lijkt me een goed plan. Tenzij Bosz wilt afwisselen met een twee spitsen systeem.

28 juli 2023 om 15:01

Wie gaat er in vredesnaam een miljoen of 4 betalen voor Vertessen?

28 juli 2023 om 15:14

Haha, er was interesse vanuit de Bundesliga had ik afgelopen week gelezen. Mag toch hopen dat elke Bundesliga club dat wel zou kunnen betalen? Het is niet dat ik hem dat (al) waard vind, maar laten we ook niet doen alsof het een totale niksnut is. Belgisch jeugd International, jong, talentvol en razendsnel. Bij een juiste club kan het zomaar een revelatie worden.
Op transfermarkt is zijn waarde circa 3,8 miljoen.

28 juli 2023 om 15:25

Als er 21 mil voor een Bassey word betaald kan alles.

28 juli 2023 om 18:44

Dan blijft hij lekker bij PSV. Wij zijn geen kringloop winkel (al lijkt dat er af en toe wel op).

Zou zowel Fofana als van Duiven graag in de Eredivisie zien. Talentvolle spelers.

Fofana verhuren voor de ervaring, Van Duiven had graag bij PSV gezien maar forse concurrentie inderdaad.. Misschien beter verhuren voor ervaring op het hoogste niveau ipv Kkd?
Ben ook benieuwd hoe het nu zit met Van de Blaak en Babadi, al zijn zij pas 18 dus waarschijnlijk zullen ze aan Jong PSV worden toegevoegd

Eigenlijk moet je talentvolle keepers uit de U21 gewoon verkopen met een terugkoopclausule. Want weinig clubs hebben denk ik zin om een jonge onervaren keeper te huren.

Van Duijven verhuren an Volendam en dan Mbayamba ophalen. Wie weet werkt het.
Alleen is dan de vraag, wie wordt dan de spits van Jong? Fofana verhuurd, Van Duijven verhuurd. Misschien de spits van de O19, wie dat ook moge zijn.

Van Duijven gewoon nog een jaartje volle bak bij Jong en meetrainen met het eerste, dikke prima. Hij heeft er net één seizoen profvoetbal opzitten. Laat hem maar lekker vlieguren maken.

Heracles wil van Duiven. Hij is een pauper, dus zal daar uiteindelijk wel spelen straks.

3e spits bij PSV of 3e spits bij Heracles (daar begint hiij dan), omdat die club icon Armenteros heeft en net Hornkamp heeft aangetrokken, vind ik geen verbetering.
Neen dan liever Heerenveen of oud PSV (vitesse) waar je gelijk als 2e spits begint.
Maar ik verhuur liever Fofane en behoud Van Duijven en dan kunnen Uneken en of R.van Duijven (broertje van en vorig jaar bij 017 29 gesp. 32 goals) als reserve ruiken.

ontopic: Schiks en V.d Heuvel was te verwachten, voor Nassoh vind ik het jammer. Maakte een goeie indruk tegen blau-weisz op mij en wou ik wel kans bij 1e geven om de plek van Simons over te nemen, gezien zijn leeftijd (20) en dat zijn contract afloopt in 2024, slinken zijn kansen voor een toekomst bij PSV behoorlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren