Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz heeft knoop wat betreft mogelijke basisplaats Veerman bij PSV doorgehakt

Laatste update:

Joey Veerman is fit genoeg om woensdagavond tijdens de Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund in de basis te starten, zo meldt De Telegraaf. De 25-jarige spelmaker van de Eindhovenaren nam dinsdag gewoon deel aan de groepstraining in het Signal Iduna Park.

PSV speelde drie weken geleden met 1-1 gelijk tegen Dortmund en maakt dus nog altijd een goede kans om door te stoten naar de kwartfinales. In de heenwedstrijd was Veerman er gewoon bij en toen maakte hij een prima indruk.

De laatste twee competitieduels moest hij echter missen wegens een lichte bovenbeenblessure, waarvan hij op tijd hersteld is om tot de wedstrijdselectie te behoren voor de kraker in Duitsland.

De laatste training heeft Veerman goed doorstaan, waardoor De Telegraaf ervan uitgaat dat de controleur aan de aftrap verschijnt.

Zijn trainer Peter Bosz gaf daags voor de Champions League-wedstrijd al aan dat hij niet schroomt om Veerman in de basis te posteren.

"Hij heeft twee wedstrijden niet gespeeld, dat is niet veel. Het kan ook juist frisheid terugbrengen bij een speler”, zei Bosz daarover.

Vermoedelijke opstelling PSV:, Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest, Veerman, Tillman, Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 maart 2024 om 15:59

Ja top dat hij mee doet. Maar anders Tilman voor de laatste 15 minuten meschien.

Beste speler van PSV. Erg goed nieuws dat hij kan starten.

De afgelopen dagen denk ik wel 10 berichten over Joey Veerman voorbij zien komen of die wel mee zou doen deze wedstrijd. Het lijkt wel alsof we het hier hebben over Nederlands beste speler van de afgelopen 25 jaar mijn god zeg.
Veerman is een leuke speler voor PSV en de ED top maar in het buiteland zal die het echt niet gaan redden in mijn ogen daarvoor is die veels te traag en in verdedigend opzicht redelijk laks.

13 maart 2024 om 13:18

Beetje achterhaalde reactie. Veerman heeft zich juist op het verdedigende vlak uitstekend ontwikkeld het laatste jaar. En hij is niet de snelste inderdaad, maar ook niet heel traag. Met zijn inzicht en positionering kun je veel goedmaken.
En kijk eens wat juist zijn sterke punten zijn.

13 maart 2024 om 13:22

Deels mee eens. Alleen zag ik tegen Arsenal wel dat hij het tempo totaal niet kon bijbenen en al het gevaar via de driehoek Boscagli, Dest en Veerman kwam. Verder een goede voetballer, maar als je ziet hoe belangrijk het fysiek is geworden, dicht ik hem ook geen topclub toe.

13 maart 2024 om 13:27

Veerman deed niet mee tegen Arsenal. Als je de uitwedstrijd, deze was in september, en minder dan een maand nadat het seizoen is gestart vind ik geen graadmeter voor hoe een speler zich heeft ontwikkeld gedurende het seizoen.

13 maart 2024 om 13:29

Ik denk dat dat hem in de top ook zal nekken. Veerman is voor de Eredivisie echt een wereldspeler, maar qua fysiek is onze competitie wat ouderwets. Voetbal is in de top zo fysiek geworden, ik denk dat Veerman die dynamiek en kracht mist. Hij is gewoon 30 jaar te laat om de top te halen.

13 maart 2024 om 13:42

Veerman is denk ik voor de eredivisie een topspeler omdat psv over het algemeen en zeker dit jaar iedere wedstrijd de betere is. Op het moment dat ze een beter tegenstander tegen krijgen, waarin ze zelf vastgezet worden komt hij denk ik snelheid en kracht tekort. Tot nu toe kan hij zich iedere keer aanpassen aan het niveau, zou voor hem mooi zijn als hij nog een stap kan maken en zich weer kan aanpassen.

Ben alleen bang dat de echte top hem niet hoeft, en net daaronder zal hij vaak te maken krijgen met een betere tegenstander.

13 maart 2024 om 13:46

@sitostick - Mee eens, maar men maakt het nu ook wel mooier dan het is. Veerman is verdedigend nog altijd niet best. De kwaliteiten van Veerman liggen dan ook aan de bal. Aan z'n inzet ligt het niet. Daarin is hij wel verbeterd in de context van achter de man aan hobbelen en direct de knop omzetten bij balverlies. Echter gaan we nu toch niet ineens stellen dat Veerman het verdedigend nu ook uitstekend doet? Dat is ook geen schande en tevens niet de reden waarom mensen over hem twijfelen met betrekking tot een grote competitie.

13 maart 2024 om 13:19

Vind juist de werklust dit seizoen heel erg verbeterd van Veerman. Ik denk ook niet dat ie de top haalt, maar je doet em wel tekort.

13 maart 2024 om 13:22

Ik ben blij om te lezen dat het inmdidels dus een leuke speler voor PSV/ Eredivisie top is. Dan zijn we die horde inmiddels al voorbij.

Verder zie ik geen nieuwe argumenten, hij is te traag, doet verdedigend weinig, maakt niet genoeg meters, kan het tempo niet aan als dat omhoog gaat.
Allemaal argumenten die eerder ook zijn aangedragen en werkelijk in alle topwedstrijden wordt weerlegd door hem.

Als jij er beter door slaapt door hem zo neer te zetten moet je dat vooral doen.

13 maart 2024 om 13:48

Hoe wordt het door hem weerlegd dan? Zijn kwaliteiten zijn nou eenmaal aan de bal. Dat hij die zwakke punten heeft wil niet zeggen dat hij geen goede wedstrijd kan spelen. Hij heeft immers ook gewoon sterke punten. Bovendien gaat het nooit over zijn inbreng in PSV en Eredivisie-wedstrijden. De kritiek is vaak in de context van een topcompetitie.

13 maart 2024 om 13:49

Over welke topwedstrijden heb je het? Heb hem in nog geen een topwedstrijd uit zien blinken. Daarnaast speelt PSV niet veel topwedstrijden in de eredivisie. Ajax is dit seizoen drama, Az is niet best. Blijven Twente en Feyenoord over. Uit bij Feyenoord blonk hij niet echt uit, Twente uit kan ik me niet meer herinneren eerlijk gezegd dus dat zou kunnen. In de CL is het tot nu toe heel mager wat hij heeft laten zien. Uit bij Arsenal compleet ondergesneeuwd, thuis niet meegedaan. 2x Lens is hij ook niet positief opgevallen, ook niet negatief overigens. Sevilla thuis vond ik hem een van de minderen en Sevilla uit was heel Psv dramatisch tot de rode kaart. Hopelijk heeft hij zich sinds de winterstop weer ontwikkeld en valt hij vanavond positief op.

13 maart 2024 om 14:41

haha jongens toch, Veerman was zelfs Motm in de wedstrijd tegen Dortmund, uitgeroepen door nota bene de Champion's League zelf. Het spijt me maar als je niet ziet hoe enorm belangijk Veerman voor dit PSV is, is een discussie echt zinloos Chuck.

13 maart 2024 om 14:45

@sirius,

Kijk je daadwerkelijk PSV of volg je gewoon de retoriek van bijv. Ronald Koeman die zegt dat Joey Veerman laks is, niet genoeg meters maakt en/ of terug verdedigd?

Steevast maakt die jongen de meeste meters en strooit hij met briljante passes. Hij is enorm belangrijk in het spel van PSV. Je doet hem echt enorm tekort door te stellen dat hij ook wel eens een goede wedstrijd speelt ondanks zijn zwakke punten.

13 maart 2024 om 15:36

De heenwedstrijd tegen dortmund heb ik idd niet gezien, maar ik zeg nergens dat Veerman niet belangrijk is voor dit PSV? Integendeel, denk de belangrijkste speler om het elftal goed te laten draaien. Ik zeg alleen dat hij in de topwedstrijden niet laat zien wat hij tegen mindere teams laat zien. Ik denk dat dat komt omdat hij tegen mindere tegenstanders de ruimte en tijd krijgt om zijn klasse te tonen en tegen Sevilla, Lens en Arsenal dat niet kon omdat hij dan onder druk staat. En ik daarom benieuwd ben of hij het in een betere competitie ook kan laten zien. Psv is in de eredivisie zo veel sterker dat de buitenspelers dubbele dekking moeten krijgen waardoor de tegenstander vaak inzakt en Veerman de tijd en ruimte krijgt om te doen waar hij goed in is. Als de tegenstander Veerman vast zet dan valt hij niet op.

13 maart 2024 om 16:02

Ik denk dat Veerman nog genoeg te ontwikkelen heeft hoor. Jammer dat je dan de wedstrijd tegen Dortmund niet hebt gezien. Over de andere wedstrijden ben ik het niet helemaal met je eens want ik vond (muv de wedstrijd tegen Arsenal waar PSV 4-0 klop kreeg) dat hij het helemaal niet zo slecht deed.

Wat je aankaart over het druk zetten tegen Veerman is overigens iets dat je als team tactisch op moet lossen. Het zou natuurlijk geweldig zijn als Veerman daarin meer kwaliteiten had die Schouten heeft. Denk dan aan het simpele wegdraaien bij je tegenstander, altijd de rust en overzicht bewaren. Zoals ik zei nog genoeg te ontwikkelen.

Maar Veerman is onmiskenbaar met zijn kwaliteiten een van de dragende spelers bij PSV. Vandaar dat ik mogelijk wat fel uit de bocht kom in deze discussie. De nuance ontbreekt daarin vaak.

13 maart 2024 om 16:38

Dat ben ik zeker met je eens. Daarom zeg ik hierboven ergens ook dat hij zich steeds aan weet te passen en dat het voor hem mooi zou zijn als hij nog een stap kan maken. Bij Volendam een heel goede voetballer, toen durfde geen topclub het aan met hem, vervolgens bij Heerenveen weer opgewerkt tot een van de betere en nu bij Psv doet hij dat weer.

Dat moet je zeker als team oplossen, maar Psv heeft op dit moment veel goede spelers die extra aandacht vragen van de tegenstander. Te veel voor een eredivisie ploeg blijkbaar.

Als Veerman speelt bij Psv dan spelen ze als team een stuk beter naar mijn mening. Dan ziet het er zo makkelijk uit. Maar daar tegenover staat dat ik Psv niet heb zien overtuigen in de CL op het laatste kwartier na in Sevilla. En Lens en Sevilla zijn geen toppers in Europa. Heeft uiteraard ook met de rest van het team te maken en niet alleen met Veerman. Maar als Veerman die stap nog kan zetten dat hij Psv ook beter laat voetballen tegen die clubs dan zie ik hem wel slagen in het buitenland.

13 maart 2024 om 13:23

Gaat het een keer niet over Ajax is het weer niet goed..

13 maart 2024 om 13:28

Veerman is de nieuwe Mislintat / Brobbey / Henderson?!

13 maart 2024 om 13:33

Vind dit een beetje een zure reactie.

Voor PSV maakt Veerman al het hele seizoen het verschil, dan is het toch logisch dat er veel aandacht uitgaat naar het meedoen van hem in deze topwedstrijd?

En wat is niet redden in het buitenland?
Gaat hij naar Real of Bayern....dat denk ik niet. Maar hij kan met zijn specifieke kwaliteiten zeker wel bij de subtop van Europa slagen. Zeker omdat hij het licht ook heeft gezien qua werkethos.

13 maart 2024 om 13:39

Komt ook vooral door Rik Elfrink die over elke scheet een tweet stuurt. Dat maakt je kennelijk een goede clubwatcher. Ik vind het vooral non-nieuws, ik volg liever Jereon Kapteijns. Maar zo creéer je je eigen nieuws, als je elke dag een artikel over PSV moet schrijven gaan de artikelen de hergebruiker in.

13 maart 2024 om 13:41

Wel gewoon verkozen tot beste CL speler van de vorige ronde.
Maar ach, hij zal het vast niet redden ....

13 maart 2024 om 15:22

Veerman is de beste speler ooit in de Eredivisie.

Goed nieuws!
Nog wel jammer dat Saibari er niet bij is en Lang natuurlijk, maar goed, hiermee moeten ze het doen! Succes 🤞🏻

Belangrijk nieuws voor PSV, je voetbalt 10x makkelijker en zeker zonder een Saibari heb je hem wel nodig. Grote wedstrijd vanavond. Kom op PSV, maar Nederland weer trots.

Mooi dat ie meedoet. Zou geweldig zijn als PSV zich plaatst en het kan zomaar. Dortmund is erg wisselvallig dit seizoen.

Dortmund wordt wel heel groot gemaakt. Is met respect de nummer 4 in Duitsland. PSV moet gewoon vol vertrouwen zeggen dat ze dit gaan winnen! Anders heb je niets in de CL te zoeken. Maar goed, als je ziet welke ploegen er nu door zijn pfoeeee

13 maart 2024 om 13:51

niet alleen deze wedstrijd, we gaan heel de CL winnen. luuk de jong scoort er 6 met z'n hoofd tegen Real Madrid in de finale.

13 maart 2024 om 13:53

Het is niet zomaar dat ze worden groot gemaakt. 1ste geworden in een lastige Poule. Maar zoals je zelf ook al aangeeft, PSV kan hier gewoon gaan winnen als zij er zelf maar in geloven.

Het is niet allesbeslissend hoor, maar voor mij scheelt het een slok op een borrel dat Veerman blijkbaar kan starten. Niemand is onmidbaar, maar Joey komt er verdomd dichtbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren