Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz gaat in op situatie Sangaré, werken met Noa Lang én basisplaats Babadi

Laatste update:

Peter Bosz is groot fan van Noa Lang, zo heeft de trainer van PSV gezegd op de persconferentie voorafgaand aan het duel om de Johan Cruijff Schaal. Bosz werd op het persmoment gevraagd hoe het is om met Lang te werken, waarop hij aangaf dat Lang een ‘hele fijne jongen is’. Ook ging Bosz in op een eventuele basisplaats van de pas achttienjarige Isaac Babadi en op een potentieel vertrek van Ibrahim Sangaré.

Lang heeft de reputatie een 'lastige jongen’ te zijn. Toch ervaart Bosz dat niet zo. “Het is heel fijn om met hem te werken. Hij werkt hard, is een voetballiefhebber en gewoon echt een goede speler. Het zou leuk zijn als het een keer over zijn voetbalkwaliteiten ging, maar dat ligt ook aan hem. Hij moet vooral zo doorgaan. Het is een hele fijne jongen.”

Ook gaat Bosz in op de kansen voor Babadi komende vrijdag. Nu Xavi Simons is vertrokken bij PSV en Guus Til nog niet fit is, lijkt het erop dat Babadi gaat starten. Bosz gaf zijn pupil ook al veelvuldig de kans in de voorbereiding, waar Babadi veel indruk maakte. Toch wilde de 59-jarige oefenmeester geen uitsluitsel geven. “Het kan zijn dat hij gaat starten. Hij zit bij de selectie en hij geeft altijd honderd procent op de training. Na het vertrek van Simons heeft hij zijn kans goed gegrepen.”

Verder gaat de voormalig trainer van onder meer Ajax, Feyenoord, Borussia Dortmund en Olympique Lyon in op de situatie van Sangaré. De verdedigend ingestelde middenvelder wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven. Toch traint hij volgens Bosz nog altijd goed mee. “Hij traint goed en in de wedstrijden merk je niets van een naderend vertrek. Maar als hij vertrekt, dan zullen we een vervanger halen.”

Denk jij dat Sangaré bij PSV blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Situatie van Sangare kan je denk ik wel beetje vergelijken met Alvarez. Spelers waar je aan het einde van het seizoen 100% zeker van was dat ze een transfer zouden gaan maken maar om een bepaalde reden lijkt het er steeds niet van te komen.

2 augustus 2023 om 16:34

De markt lijkt nog steeds een beetje op gang te moeten komen. Dat leek te gebeuren toen Rice wegging, want toen kwam er bij West Ham een plekje op t middenveld vrij, maar dat lijkt behoorlijk stil te liggen. Misschien wachten tot Lavia van Southampton naar Liverpool gaat of Caicedo weggaat bij Brighton? Dat zijn ook weer spelers die op die posities spelen en wat mooie vervolgstappen kunnen zijn voor Sangaré en Alvarez.

Ik denk dat Bosz Noa Lang dit seizoen echt gaat laten vlammen. Hij weet dat soort jongens wel te raken denk ik.

2 augustus 2023 om 17:34

Dat dachten we bij Bazoer en Gudelj ook, maar dat werkte helaas averechts. Maar wie weet heeft Bosz zich daar ook wel in ontwikkeld en lukt het nu wel. Ik zou het toejuichen, talent heeft Lang genoeg.

Hopelijk heeft Babadi het gevoel dat hij bij PSV op heel jonge leeftijd (veel) minuten kan maken en overtuigd hem dit om een nieuw contract te tekenen. Ontzettend veel potentie deze jongen. Kan zo maar eens de verrassing van dit seizoen worden bij PSV.

2 augustus 2023 om 17:28

Dat hoop ik ook, vind dit echt een mooie voetballer. Zijn hele uitstraling en zijn naam zijn echt gemaakt om een grote jongen te worden in de voetballerij. Hopelijk kan hij dit seizoen zijn talent laten zien.

2 augustus 2023 om 17:37

Kun jij aan de hand van iemand zijn achternaam/uitstraling zien of hij gemaakt is om een grote jongen in de voetballerij te worden?

2 augustus 2023 om 17:54

Flauwe reactie. Je hebt gewoon mooie "voetbalnamen" en mensen met een flitsender uiterlijk dan anderen. Als het talent en karakter vervolgens matcht,dan is dat een mooie combinatie. Meer wordt hier niet bedoeld lijkt me

Denk dat het ook belangrijk is om een jongen als Lang belangrijk te maken en zich belangrijk te laten voelen. Hij heeft een groot ego en laat zich heel snel meeslepen in negatieve situaties. Als hij zich wat beter kon bedwingen en zich meer op het puur voetballende zou kunnen richten, dan had hij waarschijnlijk ook niet de stap naar PSV, maar echt een mooie stap hogerop kunnen maken. Voor PSV natuurlijk alleen maar goed om zo’n speler met zijn kwaliteiten te kunnen laten voetballen voor de club. Het was helemaal mooi geweest als hij en Xavi in een elftal hadden kunnen spelen.

3 augustus 2023 om 01:15

Die zal gewoon de kar moeten trekken bij PSV en hij mag het mannetje zijn. Waar ik mij vooral zorgen over maak is de kans dat hij samen komt te spelen met spelers van mindere kwaliteit. Dat zou pas irritaties opleveren. Een Simons of Lang wil lekker kunnen pingelen, loopacties maken en connecties hebben in het veld. Dat zal een hels karwei worden met een Til naast je in het veld.

3 augustus 2023 om 13:14

Het geluk is dat talentvolle spelers als Babadi, Saibari, Lang, Nassoh, en ook Colyn meer techniek in kleine teen hebben dan Til in zijn hele lichaam, Til heeft veel loopvermogen en als ie 16 komt en op het voorhoofd of pantoffel neemt is ie goed voor de rest is hij vrij beperkt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren