Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: ‘Dat rendement moet omhoog, ze staan er ook om te scoren’

Laatste update:

Amin Younes en Bertrand Traoré kunnen de laatste weken regelmatig op kritiek van het Ajax-publiek rekenen en hoewel de eerstgenoemde afgelopen weekend een belangrijk doelpunt maakte, staat de teller bij beide vleugelaanvallers nog op een bescheiden aantal doelpunten. Peter Bosz vindt ook dat het rendement van zijn vleugelspelers wel wat omhoog kan.

Vind jij dat Bertrand Traoré en Amin Younes hun basisplaats moeten behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat Bosz eindelijk de keutel intrekken , het wordt tijd. Of staan zijn 11 mannetjes weer in het veld tegen Kopenhagen.

WEL WAT zegt Bosz een 100% kans helpt traore nog om zeep en zijn schoten hij schiet altijd huizen hoog over,dat speelt bij Chelsea sorry hoor gauw terug drama

14 maart 2017 om 17:08

Lekker kort door de bocht, Traore bij Vitesse niet gezien? Daar deed hij het echt heel goed! Bij Chelsea heeft hij in voorbereidingen vaak meegedaan en het erg goed gedaan! Beetje kort door de bocht dus.

14 maart 2017 om 17:46

Dus jij vind het kort door de bocht nee hij speelt de pannen van het dak, we hebben het over nu en niet over zijn tijd bij Vitesse.
Gaat mij toch niet wijs maken dat jij hem een versterking vindt

14 maart 2017 om 21:26

Hij is een neutralefan zegt genoeg. Een Ajacied ziet hem liever direct terug gaan naar Chelsea.

Die vraag had hij al voor de winterstop kunnen stellen, zal wel druk van binnen komen, of zou sjakie op het trainingsveld kritiek hebben geuit, is tenslotte mr ajax

Traore is vaak zwak en ongelukkig in de afwerking. Maar hij komt vaak wel makkelijk 1 of 2 man voorbij. Het vervolg is waar hij aan moet werken. Zijn schoten zijn niet zuiver en niet hard genoeg.
Ik vind de kritiek op Younes niet altijd terecht.
Hij houd constant 2 verdedigers bezig en daar moet Ajax wat meer van profiteren door het wat sneller te doen. Ik vind ook dat Younes de laatste 4 wedstrijden ongeveer veel beter aan het spelen is. Hij gaat niet steeds voor een schot op goal, maar heeft meer kijk op z'n medespelers.

Bij Younes kun je in elk geval stellen dat het vooral pech is dit seizoen, en dat er de laatste weken een stijgende lijn in zit. Ookal doet hij veelal hetzelfde; er komt wel altijd gevaar vanaf. Traore schopt gewoon geen deuk in een pakje boter, die mag je van mij morgen terugsturen naar Londen.

Mijn comment wordt verwijderd en 1 punt aftrek omdat ik een opmerking maak over jullie poll die niet klopt en wat nog steeds niet is aangepast. Trieste admins

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren