Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz baalt: 'Hij had dit anders moeten organiseren en dat weet hij'

Laatste update:
/

Ajax speelde dinsdagavond goed voetbal, stichtte volop gevaar en gaf heel weinig weg. De ploeg van Peter Bosz kwam in het eerste Champions League-duel met FK Rostov desondanks niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Jasper Cillessen mocht zich aanrekenen dat Christian Noboa wel heel eenvoudig een vrije trap wist te verzilveren.

Het is nog niet echt het seizoen van Cillessen. De afgelopen weken droeg de doelman ook al schuld aan doelpunten van PAOK Saloniki en Sparta. Ook Bosz vond het een echte keepersfout. "Die bal mag er niet in, dat weet Jasper zelf ook", stelde de coach streng, in gesprek met de NOS. "Hij had dit anders moeten organiseren. Jasper doet een heleboel goede dingen bij ons, maar dit was niet goed."

"Hij heeft van mij het volste vertrouwen, dat blijft zo", zo benadrukte Bosz. Ajax-aanvoerder Davy Klaassen baalde van het gelijkspel en was eveneens kritisch op zijn keeper. ''Die had hij wel kunnen hebben'', stelde de middenvelder. ''Maar ik veroorzaakte die vrije trap en dat was ook niet goed.'' Klaassen maakte zelf vanaf de strafschopstip gelijk.

Denk jij dat Ajax in de groepsfase van de Champions League terechtkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is jammer dat zo'n talent het gewoon laat afweten en het is niet de eerste keer. Jammer voor het Nederlands voetbal. Zoet staat er nu duidelijk beter op.

17 augustus 2016 om 07:05

Hoelang blijft iemand een talent?? Gast is 26

17 augustus 2016 om 08:31

(Sommige) keepers (en ook verdedigers) wel wat langer.

17 augustus 2016 om 10:37

Bij Ajax blijven ze over het algemeen hun hele carriere jong en talentvol. Vandaar dat ze allemaal het stempel van ,,net-niet'' in hun rugzak hebben.

17 augustus 2016 om 07:33

Ik vind het allang geen talent meer. Begint er zelf een beetje op te lijken dat hij naast zijn schoenen begint te lopen, volgens mij denkt Cillessen dat hij een of andere Neuer is. Ik ben er eigenlijk helemaal klaar mee, op dit moment is Zoet, Vermeer etc. hem allang al voorbij gestreefd. Cillessen is nu meer van het niveautje Lamprou.

17 augustus 2016 om 08:26

Ze zijn alle 3 van het niveautje top-eredivisie. Zullen nog wel een keer naar het buitenland gaan, maar ik zie er niet 1 bij een Europese topclub terecht komen.

Iedereen weet dat Cillessen ook punten heeft gepakt voor Ajax, dat hij nu 3 fouten gemaakt heeft, die allemaal wedstrijden hebben beslist, mag niet gebeuren. Maar als de rest van het team nou ook eens kansen af gaat maken, dan beschermen ze Cillessen ook een beetje. Die fouten die hij maakte, hoefden niet beslissend te zijn in die wedstrijden namelijk.

17 augustus 2016 om 09:16

helemaal met jou eens. mooi geformuleerd benNL!

Cilessen op de bank please, geen ruimte voor zulke fouten als je mee wil doen in CL

17 augustus 2016 om 06:58

Dan de Boer erin? Dan heb ik liever Cillessen alsnog in de basis. Ondanks zijn foutjes maakt hij het ook vaak goed door 100% kansen te stoppen. Zulke reddingen zie ik de Boer niet maken dus je schiet er eigenlijk niks mee op. Ik vind wel dat Cillessen onzeker oogt als hij de bal teruggespeeld krijgt. Dit was vorig jaar niet zo dus ik denk dat die onzekerheid aan de nieuwe speelwijze ligt. De backs zijn meer vooruitgeschoven waardoor er minder afspeelmogelijkheden zijn voor de keeper. En die foutjes mogen zeker niet op dit niveau, maar ik denk niet dat hij die nog lang zal maken. Even door deze moeilijke fase heen.

17 augustus 2016 om 07:10

DonDias, de Boer 😂

17 augustus 2016 om 07:34

@dondias

Welke 100% kansen heb je hem zien stoppen gisteren? Dat ik me kan herinneren was er 1 kopbal precies in het midden en die had hij, en wij maar doen alsof het een wereld redding was.

17 augustus 2016 om 07:44

Volgens mij doelt hij met "vaak" niet specifiek op gisteren. En daarin heeft hij gelijk. Zie bijv. tegen PAOK waar hij na de 1-0 een vrijwel zekere 2-0 voorkomt.

Daarnaast heeft Cillessen allang laten zien over welke kwaliteiten hij beschikt. Ik zou hem dan voorlopig het volste vertrouwen geven en helpen er bovenop te komen.

17 augustus 2016 om 07:30

Bialo / idd, met deze clown komen we geen steek verder, het kost je misschien zelfs CL voetbal! 1 kans hadden die Russen, ze waren nog slechter dan Paok! Geen intentie om te voetballen.. Ajax beloon je zelf! Traore kon me wel bekoren, Klaassen schiet te kort als nummer 10 van Ajax, open je ogen Bosz, we willen een speelse nummer 10, niet eentje die "hard werkt"

17 augustus 2016 om 07:49

Ajax had misc beter eind vorig seizoen Stekelenburg kunnen gaan halen en Cilessen een transfer laten maken. Ook qua routine in t team handig geweest.

Boer is een prima eredivisiekeeper en voor Ajax ook een degelijke reserve keeper maar niet je basis doelman voor alle competities.

Zowel Klaassen als Cillessen zijn overgewaardeerde spelers. Omdat ze bij Ajax spelen, krijgen ze extra krediet.

17 augustus 2016 om 07:08

Tuurlijk, alles en iedereen van Ajax werd bijv bij VI nog afgekraakt, behalve Klaassen. Maar dat komt omdat hij, in tegenstelling tot de spelers die wel afgekraakt werden, zeker voor Ajax speelt? En die andere spelen niet voor Ajax.

17 augustus 2016 om 07:52

Lol jij komt met VI aan als graadmeter? Nogmaals lol. Ga lekker VI kijken en blijf jezelf wijs maken dat het iets met voetbal te maken heeft. De meeste ajacieden zaten overal te verkondigen dat Klaassen gewoon middelmaat is. Een harde werker, maar geen bovengemiddelde techniek of fysiek. Die jongen wordt nooit top. Niet eens subtop.

Klaassen mag eerder kritisch op zijn eigen spel zijn hij veroorzaakte die overtreding en buiten die penalty is Klaassen verder niet zo denderend een beetje overschat in mijn ogen , maar waar blijft de creatieve middenvelder die wel de echte openingen kan vinden want ondanks het overwicht is het maar erg matig maar dat ziet toch iedereen , alleen de leiding niet dit gaat het niet worden met deze selectie als en niets meer bijkomt .

17 augustus 2016 om 07:13

nou dit was de leukste pot in maanden, had zo 5-1 kunnen zijn als de kanshebbers op scherp stonden

17 augustus 2016 om 07:23

ja maar als had komt is hebben te laat , maar wat koop je er voor als A je keeper faalt en niet voor het eerst en b de kansen niet worden benut Ajax krijgt veel te makkelijk tegengoals .

17 augustus 2016 om 11:23

Jezus, wat heb jij er weinig kijk op sloep01...

Natuurlijk is het de laatste weken niet zo best met Cillessen, maar hij en Klaassen zijn er wel voor verantwoordelijk dat we Paok hebben verslagen. De blunder van Cillessen heeft ie in de duels met Paok ruimschoots goedgemaakt, anders stonden we in de eerste helft al 4-0 achter. Ben je dat alweer vergeten je dat alweer vergeten of kijk je geen wedstrijden?

Daarnaast heb ik Ajax gister zien speler zoals Bosz en menig supporter heb wil zien. Oke, je koopt er met 1-1 geen kut voor, maar die Russische keeper had ook de avond van z'n leven. We maken het in de return gewoon af, vertrouwen houden.

Die Klaasen hoe haal je het in je hoofd om de bal aan te nemen op je wreef. Praatjes maker. Cillessen wat een nare onvolwassen uitstraling gaat alleen nog maar achteruit, het is over wordt niet beter.

Ik heb het idee dat Cilissen echt geen uitdaging meer heeft, dus moeten ze ook eens naar een sterke keeper kijken of hem dit weer triggert om beter zijn best te doen, bv de keeper van de tegenpartij gisteren.

17 augustus 2016 om 07:47

Daar dacht ik ook al aan! Boer is geen echte concurrent en ook vanuit de jeugd zit er nog niet echt iemand aan te komen. Hij mist denk inderdaad de echte uitdaging, scherpte en motivatie.

Cruciale fout van Cillesen. Als je de bal niet ziet, vertrouw dan in ieder geval op je muur dat deze niet in de korte hoek gaat. Nu stapt hij zonder ook maar iets gezien te hebben opzij en komt de hoek vrij die hij af moet dekken.

Al met al een prima pot van Ajax, ze hadden er minimaal 3 kunnen maken. Ik heb er vertrouwen in dat ze in de return het kunnen afmaken!

Het tegendoelpunt bij Sparta zie ik niet als een fout van Cillessen, beetje makkelijk om het dan wel te vermelden.

Tijdens de komende interlands mag je van mij gerust Zoet op doel zetten. Een foutje kan een keer, dat doet elke keeper. Maar Ajax heeft nu 5 potjes gespeeld, competitie en vcl, en daarin heeft Cillissen imo al 3 blunders begaan, zo frequent mag het gewoonweg niet voorkomen.

Wat ff opvalt: Die gozer heeft een gigantische wallen man! Zijn wallen hebben wallen, niet normaal....
Denk dat ze daar eerst ff naar moeten kijken, want hij ziet er totaal niet fris uit. Wallen heeft ie wel vaker, maar begin dit seizoen is alles bijna zwart onder zn ogen....

Ajax moet naast een goede linksback,creatieve middenvelder,rechtsbuiten ook een goede tweede keeper halen,iemand die ook daadwerkelijk kans maakt om Cillesen uit de basis keept. Cillesen weet dat de tweede keeper 3stappen achter uit is en wordt daardoor nonchalant.

Ik word erg moe van de praatjes achteraf dat dit en dat niet had mogen gebeuren. Telkens blijken ze er toch weer niet van geleerd te hebben want het is een chronisch terugkerend probleem.

Onder De Boer waren er ook steeds dit soort praatjes achteraf. Wat voor mediatrainingen krijgen ze bij Ajax eigenlijk?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren