Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boskamp: ‘Als hij niveau van vroeger kan halen, loopt het water uit je mond’

Laatste update:

Zakaria Bakkali maakte op jonge leeftijd de overstap van PSV naar Valencia, maar kwam in drie seizoenen uiteindelijk niet verder dan veertig officiële wedstrijden in dienst van de Spaanse topclub. De 22-jarige buitenspeler werd deze zomer voor 1,2 miljoen euro door Anderlecht teruggehaald naar België en volgens Johan Boskamp beschikt het voormalig toptalent nog altijd over voldoende potentieel.

Bakkali zat dit seizoen al tweemaal bij de wedstrijdselectie van trainer Hein Vanhaezebrouck, maar speelminuten waren hem nog niet gegeven. "Als Bakkali zijn niveau van vroeger opnieuw kan halen, loopt het water zo uit je mond", is Boskamp lyrisch in gesprek met Sporza. "Hij heeft een actie in huis, kan voetballen op de hele kleine ruimte, kan een bal neerleggen en heeft scorend vermogen."

De oud-voetballer annex analist stelt dat de dribbelaar nog ‘wel een aantal kilo’s moet afvallen’. “Dat was in Spanje al zo. Ik hoop echt dat hij zijn carrière opnieuw op de rails krijgt, maar ik denk wel dat Anderlecht ongeveer zijn laatste kans is. Ik hoop dat hij zich beter laat omringen, want bij PSV had hij om de vijf minuten een andere makelaar. Als hij zijn niveau echt opnieuw haalt, ga ik zeker regelmatig naar Anderlecht kijken."

Anderlecht is overigens uitstekend aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League begonnen. Paars-Wit is als enige ploeg in België na vier competitiewedstrijden nog foutloos. Zondagmiddag speelt het elftal van Vanhaezebrouck de topper op bezoek bij regerend landskampioen Club Brugge.

Denk jij dat Anderlecht veel plezier gaat beleven aan Zakaria Bakkali?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan dribbelen, acties maken, is snel en vinnig, zoals zovele jeugdspelers, verder echt een dertien in een dozijn talentje, met de oogkleppen en kutmentaliteit en alles erbij.

jammer hoe het toen voor hem gelopen is bij Psv. hij moest concurreren met Narsingh en Josefszoon en toen kwam daar ook nog Ruiz bij waardoor er opeens 4 rechtsbuitens waren bij Psv.

door de komst van Ruiz kwam Bakkali toen op de tribune terecht omdat hij door een of andere regel niet meer voor Jong PSV mocht uitkomen, waardoor hij geen speelminuten meer kon maken

daarna snapte ik wel dat hij weg wilde. als je op de tribune beland voor een Ruiz die even een half jaartje werd gehuurd om die klaar te stomen voor het WK, dan betekend dat dat je echt nul vertrouwen en krediet bij je club hebt en dan kan je inderdaad beter weg gaan want dan word het moeilijk voor je als speler

25 augustus 2018 om 16:19

Volgens mij ging het om iets anders toch? Althans, zoals ik het me kan herinneren ging het erom dat hij niet wilde bijtekenen of iets dergelijks.

25 augustus 2018 om 16:25

Hij vroeg na 1 goede wedstrijd (vgm eerste basisplek waar hij direct een hattrick maakte) gelijk een bizar salaris, dus ga er maar van uit tussen de 700.000-1.000.000 per jaar. Hier werkte psv terecht niet aan mee lijkt me.

25 augustus 2018 om 16:26

@moss_side

dat klopt inderdaad wat je zegt maar die situatie deed zich pas voor na de komst van Ruiz

25 augustus 2018 om 16:29

Juist Zytto, dat was het idd! Hij maakte een hattrick en toen ging het mis. PSV wilde hem dus dat salaris niet aanbieden (logisch, maar waarom zette PSV hem dan ook alweer op de tribune omdat hij niet bij wilde tekenen?

25 augustus 2018 om 16:30

@zytto23

dat verhaal heb ik nooit gehoord maar 1 miljoen salaris per jaar is toch niet zo heel veel voor een speler die werd beschouwd als een absoluut toptalent?

ik denk zelfs dat doorsnee voetballers als een Viergever en een Hendrix daar ook wel tegenaan zitten

25 augustus 2018 om 16:31

@moss_side

omdat Ruiz speeltijd moest krijgen. na het vertrek van Ruiz heeft PSV namelijk alsnog het contract van Bakkali geprobeerd te verlengen

25 augustus 2018 om 16:39

@ Japie, dat salaris is natuurlijk wel veel voor iemand die maar 2 of 3 goede wedstrijden gespeeld heeft en een hatrickje gemaakt heeft. En dan over Ruiz wist ik trouwens niet. Dan is het nu wel duidelijk idd waarom het zo gelopen is.

25 augustus 2018 om 16:43

@moss_side

het ligt eraan hoeveel vertrouwen je hebt als club in zijn potentie. als je denkt dat je hem over een paar jaar voor bv 25 miljoen kan verkopen stelt dat miljoen salaris per jaar helemaal niks voor natuurlijk. heb je dat vertrouwen niet dan lijkt het inderdaad wel opeens heel veel geld

die jongen heeft namelijk een tijdje in de jeugd van PSV rond gelopen zover ik weet, dus dan kijk je natuurlijk verder als alleen zo een hattrick omdat je al jaren weet wat die jongen wel of niet in huis heeft.

ik denk ook dat dit een van de redenen is dat veel jeugdspelers al vroeg naar het buitenland vertrekken. die talenten worden gezien als melkkoeien maar clubs durven er blijkbaar toch niet veel geld in te investeren om ze over de streep te trekken hier te blijven. ik snap wel dat je niet voor ieder talent een miljoen salaris per jaar kan uittrekken maar voor de echte grote toptalenten zou het af en toe moeten kunnen

25 augustus 2018 om 16:51

Nee, je weet juist niet wat zo'n jongen in huis heeft bij het grotemensenvoetbal. Hij raakt toevallig 3 ballen goed en voelt zich de nieuwe Johan Cruijff. Het was echt een bizarre gewaarwording. En in een grote competitie in 3 seizoenen maar 40 potjes ballen is ook niet bijster veel. Hoop voor hem dat hij zich bij Anderlecht zal gaan herpakken. Anders weer een gevalletje van een onrustig mannetje dat zichzelf totaal overschat.....

25 augustus 2018 om 17:12

Volgens mij zijn er bij PSV, net als bij andere bedrijven, gewoon salaris niveaus. Je kunt niet zo maar een talent dat een leuke wedstrijd speelt meteen het hoogste salaris van het team geven, dat maakt de hele verhoudingen in je team kapot. Eerst moet je jezelf voor langere tijd bewijzen, dan krijg je meer salaris.

25 augustus 2018 om 20:26

Zijn salariseisen kwamen pas nadat PSV hem geen uitzicht op speelminuten wilde garanderen.

25 augustus 2018 om 20:35

Cocu heeft bakkali kapot gemaakt,maar als nog had ie geduld moeten hebben en niet naar het buitenland gaan ,ga dan naar een subtopper in de eredivisie en voel je niet te hoog er voor

Had meer potentie dan Memphis. Jammer dat hij en zijn omgeving het te hoog in hun bol kregen toen het eenmaal om geld ging. Als hij hetzelfde pad als Memphis bij PSV had doorlopen zou hij veel verder zijn gekomen. Maar gelukkig voor hem is hij nog maar 22. Dus het kan nog. Ze zeggen wijsheid komt met de jaren, hopelijk ook bij hem.

Ik wist niet dat Jan z’n naam heeft veranderd naar Johan.

OT: Bakkali was echt een genot om naar te kijken in zijn tijd bij PSV, hopen dat hij het weer laat zien en nuchter blijft.

Af en toe fantaseer ik 's avonds laat nog wel eens over die aanval... Memphis, Loca en Bakalli. Heb die één jeugdtoernooi zien spelen en wat waren die belachelijk goed met z'n drieën. Voelden elkaar perfect aan. Toch zonde dat geen van allen het volledig waar heeft weten te maken...

25 augustus 2018 om 19:56

Depay speelt nu gewoon goed bij een subtopper in Europa, misschien dat hij er nog wel meer kan uithalen maar mislukt zou ik zijn carrière zeker niet noemen.

26 augustus 2018 om 18:30

Mislukt vind ik ook een groot woord, vandaar "niet volledig waar gemaakt". Overigens denk ik dat iedereen 4 jaar geleden wel dacht dat hij een stuk verder zou zijn dan hij is. Idd zeker geen slechte carrière, maar tot nu toe de verwachtingen niet compleet waargemaakt. Overigens heb je gelijk dat hij nog even heeft, dat geldt ook voor de andere twee natuurlijk.

Een hele goeie voetballer ,jammer dat ie zo makkelijk beïnvloedbaar is
Als hij geduld had bij PSV wie weet waar hij nu had gespeeld
Ze zeggen wel is geduld is een schone zaak ,maar de voetballers van tegenwoordig na 1 goeie pot voetbal willen ze meteen naar Barça of Madrid en maar niet te spreken over de arrogantie
Jammer! Jammer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren