Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund was niet enige Bundesliga-club met interesse in Bosz

Laatste update:

Borussia Dortmund was niet de enige Bundesliga-club met interesse in Peter Bosz. Volgens BILD heeft Bayer Leverkusen eerder geïnformeerd bij de trainer, die dinsdagmiddag in Dortmund zal worden gepresenteerd. Bosz verkocht de nummer twaalf van vorig seizoen echter een 'nee'.

Bayer Leverkusen is na het ontslag van Roger Schmidt, die op zijn beurt bij Ajax in beeld is als opvolger van Bosz, op zoek naar een trainer. De club gaat namelijk niet verder met interim-trainer Tayfun Korkut. Huub Stevens denkt dat Bosz met zijn manier van trainen en het begeleiden van spelers het goed zal gaan doen in Duitsland. "Ik denk wel dat hij te maken gaat krijgen met de druk van de fans en het management, want daar zijn ook de problemen voor Thomas Tuchel ontstaan", wijst de Limburger op het congé van de Duitse trainer. "Maar ik denk dat het aanslaat bij de club en de supporters."

Een moeizame start, zoals Ajax aan het begin van het voorbije seizoen had, kan echter funest zijn. "Dan denk ik dat hij problemen krijgt", zo erkende Stevens in gesprek met FOX Sports. "Maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen met een jong Ajax. Dat zullen ze toch voor ogen houden. Ik denk dat ze geduld moeten hebben. Als hij het daar voor elkaar krijgt, dan ligt de voetbalwereld voor hem open."

Bosz, 53 jaar, beleefde een moeilijke start bij Ajax, maar kreeg na de winterstop veel complimenten over de aantrekkelijke speelstijl van zijn ploeg. De club uit Amsterdam moest de landstitel aan Feyenoord laten maar haalde wel de finale van de Europa League. Daarin bleek Manchester United een maatje te groot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is het al officieel of zijn het nog steeds geruchten? Bild zit er niet vaak naast iniedergeval. Aderlating voor ajax en ik weet niet zo goed wie bosz nu moet gaan opvolgen? Misschien aad de talisman ? Hahahaha nee zonder dollen misschien ron jans of rijkaard? ( hopem dat die zin heeft)

6 juni 2017 om 07:32

Die 2 alsjeblieft niet. Niks voor Ajax. Laat Keizer maar doorstromen al las ik dat ze bezig zijn met Schmidt

6 juni 2017 om 07:43

Waar basseer je dat op? Hoe goed ken je hem echt?

6 juni 2017 om 08:14

Waarom Ron Jans niet? Rijkaard snap ik wel, die heeft nooit echt iets bijzonders gepresteerd in zijn loopbaan, maar Jans heeft toch wel bewezen dat hij het beste in zijn selectie naar boven kan halen.

6 juni 2017 om 08:37

Erg lachwekkend dit rijkaard heeft het beste gepresteerd met dit Barcelona van de afgelopen jaren

6 juni 2017 om 12:34

Bahaboy, is die opmerking over Rijkaard serieus? 😯

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren