Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gemiste kans van Ajax’ kan in Champions League actief blijven

Laatste update:

1. FC Union Berlin overweegt om Leonardo Bonucci van zijn uitzichtloze situatie bij Juventus te verlossen, zo meldt Relevo. De 36-jarige verdediger van Juventus behoort niet langer tot de eerste selectie van de Oude Dame en moet vertrekken uit Turijn. Bonucci beschikt bij Juve nog over een contract tot medio 2024.

Bonucci werd vier weken geleden uit het eerste elftal van Juve gezet en mocht vervolgens ook niet mee naar de Verenigde Staten, waar de selectie van Massimiliano Allegri zich voorbereidde op het nieuwe seizoen. De Italianen willen doorselecteren en daarom is er geen plek meer voor de 121-voudig international van Italië. De stopper zou te weinig meer toevoegen aan de huidige selectie en Allegri wilde aanstormend talent de ruimte bieden om zich te tonen.

Juve lijkt overigens niet op zoek te gaan naar een vervanger, daar de club naar verluidt Dean Huijsen een kans wil geven. De achttienjarige Nederlander verlengde onlangs zijn contract tot medio 2027. Ook de 21-jarige Koni De Winter, die terugkeert van Empoli na een huurperiode, klopt op de deur van het eerste elftal.

Valentijn Driessen meldde eind juli in de podcast Kick-off van De Telegraaf dat Bonucci tevergeefs is aangeboden bij Ajax. Bonucci is gevraagd of hij Ajax eventueel zou zien zitten op een strandje in Italië. Hij zei: ‘Nou ja, waarom niet? Ik wil dolgraag blijven voetballen", aldus Driessen, die vertelde dat de Italiaan niks hoorde van de Amsterdammers.

Bonucci heeft nu dus de interesse gewekt van Union Berlin. Die Eisernen eindigden het afgelopen seizoen verrassend vierde in de Bundesliga en gaan daardoor voor het eerst in de historie de Champions League in. Diogo Leite was deze zomer tot nog toe de grootste aanwinst van Union. De verdediger kwam voor 7,5 miljoen euro over van FC Porto. De Duitsers zijn echter ook dicht bij de komst van Robin Gosens. De 29-jarige linksback komt voor 15 miljoen euro inclusief bonussen over van Internazionale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit vind ik nou iets voor PSV als vervanger van Ramalho. Ervaren, prima verdedigend en dan kan Boscagli opbouwen. Kan de jonge jongens ook dingen bijbrengen die in de top gevraagd worden. Union is ook een leuke optie, spelen met 5 verdedigers en dat zal hem goed schikken.

14 augustus 2023 om 13:19

Ja super, zo'n oude knar met veel ruimte in de rug. Past perfect in de speelstijl van Bosz. Ik zeg doen.

14 augustus 2023 om 14:18

Dit is dus precies hetgeen wat ik als struikelblok zie bij Bonucci: zijn snelheid. Blind werd er om afgemaakt..

Maar verder haal je met Bonucci wel een beest binnen. Een leider, een icoon, Europees kampioen en gewoon goede verdediger.

Ik zeg doen!

** aangepast Thom, het was het Ek.

14 augustus 2023 om 14:21

Zie de verschillen Rutgerrr

14 augustus 2023 om 14:27

Vraag me toch af in welk jaar Bonucci precies wereldkampioen is geworden volgens jou

14 augustus 2023 om 14:28

Uiteraard.

14 augustus 2023 om 15:02

@Rutger
PSV speelt fullgegen pressing, Ajax speelt op 99%balbezit. Alle tegengoals zullen komen door omschakel momenten en ik zie een 36 jarige Bonnuci niet omschakelen en terugsprinten als de bal word afgepakt. Nederlandse voetbal kan je alleen bestrijden met counter-voetbal. Om de Counter eruit te halen MOET je een hele snelle verdediger achterin hebben. Anders zien ze er knullig uit netals Ramalho.

14 augustus 2023 om 13:19

Hoe snel is ie? Denk dat Bosz niet wil spelen met iemand die vooral goed is rond de eigen 16.

14 augustus 2023 om 13:24

Bonucci zou juist een hele slechte optie zijn voor het spel van Bosz. Weet niet of je Juventus of het Italiaanse team hebt gezien maar die kerel heeft een draaicirkel van een vrachtwagen en is erg traag geworden. Zou juist dom zijn want die kerel vraagt ook aardig wat salaris.

14 augustus 2023 om 13:24

Vorig jaar misschien wel, maar niet bij elftallen van Peter Bosz. Die verdedigt met de verdediging op de middenlijn en 50 meter ruimte daar achter. Bonucci is ook niet meer de snelste, dus dat kan hij nooit belopen.

14 augustus 2023 om 13:36

Niemand gaat hiet plezier uit halen hoor. Bonucci zijn sterkste punt was opbouwen. En dit gaat zelfs niet meer zo goed.

Zijn laatste interland voor Italië was een beetje zijn niveau. Psv zou er alleen maar op achteruit gaan.

14 augustus 2023 om 15:10



Aan de ene kant zie ik hem bij Union nog wel slagen. Die spelen zo defensief voetbal dat die daar nog wel tot zijn recht kan komen. Wel uit het niks dat Union opeens met zon naam uit de hoed komt. Een half jaar geleden hadden ze ook bijna Isco binnen gehaald. Je vraagt je af of zulke jongens bij een club passen die het vooral van hard werken en teamspirit moeten hebben.

14 augustus 2023 om 15:20

Grootste barrière zal de taal wel wezen. En italianen krijgen vaak heimwee naar hun thuisland. Weet dat Bonucci graag in Torino wilt blijven wonen. Voor zijn gezin.
Dus dat zal een probleem wezen.

Maar als ik het goed heb speelt Union 352 toch?
Dan zou het mogelijk nog wel kunnen werken. Worden zijn defensieve zwakheden nog opgevangen. En heb je wel iemand met ervaring in de Cl.
Maar blijf erbij dat het twijfelachtig blijft of hij nog een goed niveau gaat halen.
Dan denk ik namelijk niet.

14 augustus 2023 om 15:27

Union speelt inderdaad 352. En Berlijn is opzich ook geen verkeerde stad.

Zou hem oprecht graag bij Ajax willen zien – in de rol die Pepe nog steeds met verve vervult bij Porto.

Met hem, linksback Hato en de Kroaat en Rensch heb je een solide verdediging met gif.

14 augustus 2023 om 13:26

Ik snap Pepe bij Porto, maar Ajax speelt met de verdediging ver van de eigen goal. Ik denk niet dat Bonucci dat allemaal kan belopen. Hij moet naar een team dat gewoon lekker achterover leunt en het moet hebben van de omschakeling/snelle uitbraken.

14 augustus 2023 om 13:47

Bonucci is alleen veel trager en slechter dan Pepe.

14 augustus 2023 om 14:02

Pepe kan het wel nog belopen, Bonucci overduidelijk niet.

Leuk voor een team dat op de 16 blijft staan. Maar niet voor een team met 30 meter in ze rug aan ruimte.
Oftewel klassieke top 3 echt geen optie

Met Medic, Sutalo, Hato en Kaplan is Ajax straks al goed bezet achterin lekker laten gaan naar Feyenoord

14 augustus 2023 om 14:32

@Bundy_sr Kaplan moet je nog maar afwachten hoe hij uit zijn blessure komt en dat is pas het eind vh jaar volgens nog.
Komt bij dat ik hem nog nooit heb zien voetballen nee van mij mogen ze Nico halen lekker met de mes tussen de tanden spelen

Gemiste kans....maak er maar een ontweken kogel van. Past totaal niet bij Ajax.

Bij Chelsea doet Thiago silva (bijna 39) het kog fantastisch. Wat een onderschatte legende is dat. Bonucci heeft de ouderdom echter een stuk steviger te pakken dan Silva als ik de verhalen mag geloven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren