Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach Egypte gooit olie op vuur tussen Salah en Liverpool: ‘Hij weigerde’

Laatste update:

De spanningen tussen Mohamed Salah en Liverpool hebben mogelijk een nieuw hoofdstuk gekregen. De steraanvaller van the Reds kampt al geruimde tijd met liesklachten en werd door de medische staf van de club gevraagd om een scan te ondergaan vóór het duel tussen Egypte en Guinee van afgelopen zondag. Salah weigerde dat te doen, vertelde de Egyptische bondscoach Ehab Galal.na afloop van het met 1-0 gewonnen duel.

Het duel tussen Egypte en Guinee van zondag betrof het openingsduel van de kwalificatie voor de Afrika Cup. Salah wilde er om die reden per se bij zijn. "Hij had een blessure, maar hij speelde er doorheen", legde Galal uit. "Hij sloeg het verzoek van Liverpool af om voor de wedstrijd een röntgenfoto te maken en zal die nu laten maken." Het is nog onduidelijk of de sterspeler van het Egyptische nationale team daarom mee kan spelen in de eerstvolgende interlands tegen Ethiopië (Afrika Cup-kwalificatie, 9 juni) en Zuid-Korea (vriendschappelijk, 14 juni).

Salah werd tijdens de FA Cup-finale tegen Chelsea (0-0, winst na strafschoppen) ook al geteisterd door de liesblessure. De topscorer van het afgelopen Premier League-seizoen moest zich na 33 minuten al noodgedwongen laten vervangen. Salah miste de laatste twee competitieduels, maar werd wel op tijd klaargestoomd voor de Champions League-finale. Ook in de met 0-1 verloren wedstrijd tegen Real Madrid maakte de 83-voudig international geen bijster frisse indruk.

De 'ongehoorzaamheid' van Salah voegt toe aan de al bestaande spanning met Liverpool. De Egyptenaar ligt al langere tijd in de clinch met de club over het verlengen van zijn medio 2023 aflopende contract. Salah liet vlak voor de Champions League-finale nog weten 'zeker' voor Liverpool te spelen komend seizoen, maar transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde eind vorige week dat de aanvaller nog wel een flinke salarisverhoging verlangt.

Zie jij het nog wel tot een breuk komen tussen Mohamed Salah en Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

salah vervelend mannetje

7 juni 2022 om 12:49

Hoezo vervelend? Het is toch logisch dat wat hij allemaal laat zien, heeft betekend (& nog steeds) & heeft gebracht voor Liverpool, dat hij een sterk verbeterd contract wil. Liverpool hoeft er niet in mee te gaan, maar dan wel de kans riskeren dat hij volgend jaar gratis de deur uit loopt.. & laten we eerlijk zijn, een speler met zulke kwaliteiten wil niet gratis zien weg lopen met een waarde 100+ mil!Heb het overigens wel met Salah te doen zeg.. die heeft als speler 1 van de zwaarste seizoen achter de rug. Zoveel wedstrijden gespeeld, bijna overal net naast gegrepen op FA & Carabao Cup na..- PL 2e - CL 2e - Egypte 2e Afrika Cup - Egypte in finale om WK ticket mis gelopen. & in beiden wedstrijden verloren van Senegal & ploeggenoot Mané.

7 juni 2022 om 13:16

Salah verdient gewoon geen hoger salaris als je ziet hoe hij de laatste seizoenshelft heeft gespeeld

7 juni 2022 om 13:24

Ohja? Dus op basis van een korte periode waarin hij minder opviel maar alsnog wel (zeer) belangrijk & beslissend was & de voorgaande periodes eigenlijk ook wel, verdiend hij volgens jouw geen nieuw & verbeterd contract? Schaam je man.Ik als United fan maal er niet om hoor, mag van mij gratis de deur uitlopen. Krijgt Liverpool geen geld voor hem & ze raken haar sterspeler kwijt. Dubbel winst 😎

"de spanningen tussen Mohamed Salah" Gaat goed met het Nederlands op deze site

De spanningen tussen Mohammed Salah. Klinkt als een boeiende roman, VZ. Wordt dat weer iets dat jullie met clickbaitartikelen willen bekostigen?

''salah miste de laatste twee competitieduels, maar werd wel op tijd klaargestoomd voor de Champions League-finale. Ook in de met 0-1 verloren wedstrijd tegen Real Madrid maakte de 83-voudig international geen bijster frisse indruk'' Als Courtois niet zo buitenaards stond te keepen maakte hij er 2 of 3. Vond hem vrij sterk spelen hoor.

7 juni 2022 om 11:49

Heeft wel 2 kansen gehad maar vond hem niet zozeer betrokken bij het spel. Naar zijn normen was het niet genoeg.

7 juni 2022 om 12:51

Ik vind Salah nooit extreem bij het spel betrokken. Maar uiteindelijk als hij rond de 16 de bal krijgt maakt hij er zovaak iets moois van, dat deed hij nu eigenlijk ook. Helaas stond Courtois keer op keer in de weg.

Salah, wat een legende. Om vanuit een land als Egypte toch de wereldtop te bereiken en een van de beste aanvallers ter wereld te zijn is een enorme prestatie. Die heeft niet dezelfde faciliteiten gehad die je wel bij een Barcelona, Bayern, Ajax, Dinamo Zagreb, etc. hebt. Ook voor spelers als Adebayor (togo), Navas (costa Rica), Bailey (jamaica), Weah (liberië), Son & Park (zuid Korea), Shevchenko (oekraïne), Rosicky (Wit Rusland), etc. heb ik zwaar respect dat zij dat niveau hebben kunnen halen, gezien de matige opleidingen in hun landen. Dat is terug te zien aan hun teamgenoten. Al hebben Zuid Korea en Oekraïne nog redelijke spelers/clubs.

7 juni 2022 om 12:09

Rosicky is een Tsjech? Je bedoelt alexander hleb, denk ik? Eens met je stuk verder. Mourinho was de eerste die echt potentie zag in salah

7 juni 2022 om 12:20

Het was Basel die als eerste echt potentie in Salah zag, het is al een unicum dat je vanuit Egypte de overstap maakt naar Europa.

7 juni 2022 om 12:48

Mourinho was de eerste vanuit de top van Europa.

8 juni 2022 om 07:47

Nee hoor. Brendan Rodgers wilde hem al naar Liverpool halen. Maar Salah koos voor Chelsea waar hij het verloor van Schürrle, Hazard en Willian.

7 juni 2022 om 12:10

Ik denk dat je Alexander Hleb bedoelt ipv Rosicky, die komt uit Tsjechië.

Irritant mannetje aan het worden

7 juni 2022 om 12:11

Ik weet niet of ik het irritant vind, ik snap het alleen niet zo goed. Wat wil je als voetballer nog meer? Je speelt bij een club die elk jaar tot het einde meedoet om de grote prijzen. Je speelt bij een club waar het rustig is en alles soepel loopt, het moet een genot zijn om daar dagelijks naar de training te gaan. Je verdient hartstikke goed. Wat wil je dan nog meer? Zou het echt alleen om meer geld gaan? Tel je zegeningen, zou ik zeggen.

7 juni 2022 om 12:56

Ze gaan voor het geld en het mooie weer naar Spanje. Topspelers van Liverpool gaan naar Barca of Madrid.

7 juni 2022 om 13:03

@Vernon dan kom je zoals ik eerder aangaf op irritant mannetje, als alles naar wens is en je bent nog niet tevreden dan ben je irritant.

Liverpool moet uitkijken niet dezelfde fouten als Barca te gaan maken. Na jaren van internationaal succes en spelers die het maximale eruit halen willen de sterkhouders dit nu terug zien in de contracten. Dit is de keerzijde van succes. Liverpool haalt wel uitstekende vervangers voor goede prijzen, dus dat doen ze goed. Maar nu moeten ze wel gaan opletten en misschien al eerder doorselecteren.

Salah lijkt klaar te zijn om liverpool te verlaten. Ik snap echt niet dat real madrid hier geen werk van maakt. Dit is de droomversterking voor real madrid en hoort prioriteit te hebben en niet tchouameni (die hopelijk naar psg gaat aangezien we hem niet nodig hebben).

Niet echt handig van de bondscoach om dit naar buiten te brengen. Lijkt me dat Salah er ook niet op zit te wachten en wat schiet hij ermee op?

Salah was in de finale gewoon niet fit dat kon je duidelijk zien en daardoor speelde hij zijn slechtste wedstrijd van het seizoen tegen Real. Wat ik wel opmerkelijk vind is dat een geblesseerde Courtois juist zijn beste wedstrijd van misschien wel zijn hele carrière speelde. Dat vind ik apart als je geblesseerd bent. Ik vraag me af hoe dat kan, hij ging toch redelijk makkelijk naar de hoek op het schot van Salah

Dikke prima als die niet verlengt hoor, ja hij was goed, ja hij scoorde veel, maar hij verprutst ook ontzettend veel in wedstrijden. Gaat bijna altijd voor eigen succes en daardoor gaan er veel ballen niet in. Ik weet dat veel mensen Salah erg graag hebben, maar ik zou hem geen moment missen en zie er graag zelfs een vervanger voor terug. Maatje, wie dan? Dat blijft het lastige dan..

Lijkt wel een epidemie , bijna elke voetballer wil het onderste uit de kan .
Ook Salah heeft erg veel te danken aan Liverpool.
Word hier op handen gedragen
Door zowel staf al fans.
En dan waarom altijd zo moeilijk , zeg gewoon wat jij wil .. dan ben je er volgens mij zo uit .
Maar door al die agentjes , word het allemaal heel erg moeilijk gemaakt.
En dan erg veel geld krijgen en eisen , maar als de werkgever een scan wil .... Luisteren ze ook nog eens niet .??
Lijkt mij erg moeilijk om te werken bij een voetbal club .
Allemaal egoïstisch gedrag , en van clubliefde is al helemaal niks meer te vinden.
Zo een goede voetballer die eigenlijk alles heeft bij Liverpool.
Lees dat hij een verbeterd contract wil , er zijn er nu al 3 aangeboden .. mondeling akkoord , maar dan toch nog even de zaakwaarnemer.. die wil ook nog wat .
Schande dit .
Salah is een geweldige voetballer , maar hoeveel geld moet er dan komen .
Voetbalclubs hebben hier overigens zelf schuld aan .

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Liverpool en Salah hebben veel aan elkaar te danken. Een speler is een passant voor een paar jaar terwijl de club al 130 jaar bestaat en bij gezond financieel beleid nog jaren door kan. Bij Liverpool kun je niet verdienen wat je bij City, United, Chelsea, Barça, Real en PSG wél kan verdienen. Maar je hoeft bij Liverpool nou ook geen droog brood te eten. Er zal vast een Rechtsbuiten te vinden zijn die wél voor een Liverpool salaris wil spelen. Liverpool is wat dat betreft creatief genoeg met de scouting. Die hebben geen adviezen nodig van de bondscoach van een voetbaldwerg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren