Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bojan doet Spurs al vroeg pijn, Janmaat blinkt uit bij winnend Newcastle

Laatste update:

Tottenham Hotspur is aan een zorgelijke reeks voor eigen publiek bezig. De ploeg van Mauricio Pochettino verloor zondagmiddag in eigen huis van Stoke City. Dat betekende alweer de vierde thuisnederlaag in de laatste vijf competitieduels op White Hart Lane. Bij Newcastle United gaat het daarentegen crescendo. De ploeg van Alan Pardew boekte ten koste van West Bromwich Albion alweer de vijfde zege op rij. De ontmoeting tussen Sunderland en Everton kende geen winnaar.

/

Tottenham Hotspur - Stoke City 1-2
De ploeg van Pochettino werkte een desastreuze eerste helft af. Na zes minuten liep Tottenham al achter de feiten aan. Bojan Krkic mocht richting het strafschopgebied van de Londenaren oprukken en liet Hugo Lloris kansloos met een schuiver: 0-1. Tottenham probeerde te reageren, maar kwam niet verder dan een kopbal van Kyle Naughton en een lage inzet van Ryan Mason. Na dik een half uur spelen verdubbelde Stoke City de voordelige marge. Mame Biram Diouf liet Danny Rose zijn hielen zien en uit diens pass schoot Jonathan Walters van dichtbij raak. Na het rustsignaal daalde een fluitconcert neer over de hoofden van the Spurs.

Tottenham ontbeerde ook na rust de creativiteit om terug in de wedstrijd te komen. Pochettino keek lijdzaam toe hoe zijn ploeg niet verderkwam dan een kopbal van Harry Kane en de wedstrijd steeds rommeliger en grimmiger werd. Een harde volley van Nacer Chadli zorgde ervoor dat het laatste kwartier op White Hart Lane toch nog spannend kon worden. Naughton mocht voortijdig inrukken na een charge op Victor Moses en met tien man was Tottenham niet in staat om een gelijkspel te forceren.

/

West Bromwich Albion - Newcastle United 0-2
De hoogtepunten in het eerste bedrijf waren op een hand te tellen, ook al deden beide ploegen hun uiterste best om er iets van te maken. De eerste kans was voor Sammy Ameobi, die in de elfde minuut van afstand op de lat mikte. WBA was onnauwkeurig in de afwerking en had pech dat een charge van Ameobi op Graham Dorrans niet met een strafschop werd bestraft. Op slag van rust brak een genialiteit de wedstrijd open. De Spanjaard Ayoze Perez werkte een voorzet vanaf rechts van Daryl Janmaat met een hakbal achter zijn standbeen achter doelman Ben Foster: 0-1.

WBA wilde na rust zo snel mogelijk op gelijke hoogte komen en verhoogde de druk op de defensie van the Magpies. Het was echter het team van Alan Pardew dat na een uur spelen tot scoren kwam. Het voorbereidende werk kwam van Janmaat, die een goede individuele actie aan de rechterkant had en zag hoe Fabio Coloccini simpel binnenkopte: 0-2. Het duel ging daarna op en neer, met kansen over en weer, maar Tim Krul hield de nul. Vurnon Anita kwam zondagmiddag niet binnen de lijnen.

/

Sunderland - Everton 1-1
In de eerste 45 minuten lieten de ploegen na om het scorebord in beweging te krijgen. Connor Wickham had in de openingsminuten twee mogelijkheden om voor de 1-0 te zorgen, terwijl Jordi Gómez na een half uur de openingstreffer op zijn schoen had. Tim Howard was echter attent. Het uitvallen van Gareth Barry, met een brace om zijn been, was een hard gelag voor Everton. Het vermoeden bestaat dat de middenvelder zijn been heeft gebroken.

Na de onderbreking kwam Everton beter voor de dag en hing de 0-1 in de lucht. Romelu Lukaku had pech dat zijn inzet via Costel Pantilimon tegen de paal ging. Het was echter Sunderland dat na ruim een uur spelen de leiding nam, geheel tegen de verwachting in. Sebastian Larsson schoot de bal uit een vrije trap achter Howard: 1-0. Tien minuten later kwam Everton op gelijke hoogte. Wickham maakte een overtreding op Séamus Coleman en het was Leighton Baines die het leer vanaf elf meter onder de duikende Pantilimon schoot: 1-1. Wickham leek in de slotminuten voor de 2-1 te zorgen, maar James McCarthy stond op de doellijn en maakte zijn kopbal onschadelijk.

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is van Rhijn nog steeds beter dan Janmaat? Haha belachelijk dat Ajax supporters dat denken! Janmaat speelt al een maand sterk in de premier league. Na de oefenwedstrijd van oranje verwacht ik dat Janmaat de 2e man achter van der Wiel wordt!

9 november 2014 om 16:49

Waarom stel je jezelf een vraag om vervolgens je vraag te beantwoorden en te stellen dat alle Ajacieden hetzelfde denken?

Van der Wiel is gewoon nummer 1, wie daarachter komt zien we wel wanneer Gregory geblesseerd raakt.

9 november 2014 om 16:56

Ik denk dat San90 het opportunisme bedoelt waardoor Van Rhijn nu ineens ipv Janmaat bij Oranje zit. Dit ondanks het feit dat Janmaat twee jaar lang week in week uit liet zien een aanzienlijk betere back dan Van Rhijn te zijn. Overigens weet ik niet of je vd Wiel recent nog heb zien spelen bij Psg, maar die valt daar af en toe ook flink tegen, zo onomstreden is hij voor mij alleszins niet.

9 november 2014 om 16:57

volgens bijna alle ajacieden kon Janmaat er helemaal niks van.
Hij heeft nu wel laten zien dat hij gewoon bij oranje hoort zoals elke niet ajacied al lang wist.

9 november 2014 om 17:05

Volgens alle 'niet-ajacieden' speelt Janmaat altijd perfect en bakt de rest er niks van. Ik kan me nog wel goed herinneren hoe slecht Janmaat in verdedigend opzicht bleek te zijn op het WK. Stop met het ophemelen van Janmaat, ik kan je gewoon niet serieus nemen als je beweert dat hij beter is dan van der Wiel.

9 november 2014 om 17:10

En daar sla je de spijker op zijn kop. Een niet-ajacied is geen Feyenoorder, als die groep Janmaat beter vindt dan geeft dat toch te denken voor "wel-ajacieden"?

9 november 2014 om 17:14

Niemand zegt dat Janmaat beter is dan van der Wiel. Janmaat speelde een slecht WK, maar heeft onder van Gaal alkes gespeeld in aanloop van het WK en dat zou die niet slecht gedaan hebben. VdW speelde een waardeloos EK, dan gebruiken wij nu toch ook niet meer als graadmeter?

9 november 2014 om 17:14

Niet alleen de ajacieden, maar ook de engelse analytici hebben al meermaals aangegeven dat hij verdedigend erg matig is.

9 november 2014 om 17:19

Tegenwoordig worden alle aanvallende of voetballende backs als verdedigend matig gezien. Pure verdedigers is bijna niet meer van deze tijd. Bij PSG wordt dat van der Wiel ook wel eens verweten

9 november 2014 om 18:48

@formidable: Dan ben je blind van haat of je hebt geen verstand van voetbal. Op het WK speelde Janmaat verdedigend uitstekend en speelde hij aanvallend juist minder dan anders.
Misschien moet je de wedstrijden eerst bekijken voor je dom commentaar geeft.

9 november 2014 om 20:04

Volgens mij ben jij blind want was hij niet diegene die door een 33 jarige aanvaller uit de basis werd gespeeld. Met de nadruk op aanvaller, dat zegt al genoeg.

9 november 2014 om 16:53

Ik heb niets met Ajax maar ik heb van rhijn twee maal tegenover Neymar gezien en twee maal was van rhijn de sterkere. Verbaasde met echt hoe hard van rhijn, neymar aanpakte. En janmaat doet het niet geweldig bij het nl elftal. Leuk wat hij bij newcastle doet, maar van Rhijn verdient gwoon een kans, ajacied of niet.

9 november 2014 om 16:58

Janmaat deed het voor het WK altijd prima in Oranje, hij werd niet voor niets standaard boven vd Wiel gekozen.

9 november 2014 om 16:58

Janmaat heeft het 2 jaar lang uitstekend gedaan in het Nederlands elftal dus je praat onzin. Een speler op basis van 1 wedstrijd afschrijven is in amsterdam misschien normaal maar in de rest van Nederland niet.

9 november 2014 om 17:09

Als Janmaat dan zo goed is, waarom werd hij dan door van Gaal uit de basis gezet tijdens het WK ten faveure van Verhaegh en Kuyt, notabene een aanvaller?

Ook las ik dat Janmaat aan het begin van het seizoen tot de zwakste schakels behoorde bij Newcastle. Dan is het toch niet raar dat hij buiten de boot valt de laatste tijd? Dan zal het echt niet alleen aan de wedstrijd tegen Tsjechie liggen, maar aan zijn vorm.
Hij kan zeker van waarde zijn als 2de rb achter van der Wiel als hij deze vorm kan behouden.

Jij grijpt gewoon elk moment aan om je aversie tegenover Ajax duidelijk te maken. Wordt gewoon een beetje triest.

9 november 2014 om 17:14

Ik lees geen enkele aversie tegen Ajax hierboven. Je moet kritiek tegen een speler die voor ajax voetbalt jezelf niet zo persoonlijk aantrekken Ajaxcitizen. Een voetballiefhebber mag toch een voorkeur hebben voor een speler? Of heeft een voetballiefhebber die zich enigszins kritisch uitlaat over een ajaxvoetballer meteen last van een aversie tegen ajaxvoetballers? Ik vind dat wel erg overtrokken en zelfs een beetje aanstellerij.

9 november 2014 om 17:17

Als van der Wiel zo goed is waarom speelde hij dan een slecht EK en wilde ze bij Ajax hem weg hebben voor van Rhijn?

Janmaat had inderdaad aanpassingen nodig, maar is nooit uit de basis gehaald, zou er een reden voor zijn?

Triest? Hoe jullie altijd jullie spelers als wereldsterren bombarderen is triest

9 november 2014 om 17:20

Ten eerste was v d wiel geblesseerd, dus of hij boven hem verkozen is kun jij niet weten.

9 november 2014 om 17:22

Ojah hij was zo goed dat zelfs kuyt zijn positie innam. Hij deed het niet onnaardig, was de beste optie op dat moment en als feyenoorsupporter mag ik hem ook heel graag, maar hoe van rhijn nu speelt, vind ik beter dan janmaat. Janmaat in oranje vind ik sws minder dan hoe die bij zij cub presteert

9 november 2014 om 17:26

Heb je Van Rhijn vandaag gezien? Die haalde weer zijn oude vertrouwde niveau van vorig seizoen.

9 november 2014 om 17:26

Elke reactie waar ajax of een speler van ajax in wordt betrokken, dan zie je fransen er als de kipen bij zijn om zijn gal te spuwen baardgrasmus. En meestal zonder enige vorm van onderbouwing of wat dan ook. Kijk ook even bij de live wedstrijden. Alleen maar bezig met provoceren richting Ajax en Ajacieden.
Daarom dat ik zo reageer op hem.

OT: Als Janmaat zijn spel in een stijgende lijn kan door trekken, VDW het goed blijft doen bij PSG en van Rhijn ook zijn goede spel van de afgelopen weken kan laten zien heb je genoeg opties voor de rb positie. Alleen maar goed voor Oranje die concurrentie.

9 november 2014 om 17:26

Voor het WK speelde hij goed! Het WK was idd teleurstellend. Van Rhijn en Janmaat begonnen tegelijk en Janmaat won het van hem of zou van Gaal er kijk op hebben gehad?

9 november 2014 om 17:28

Janmaat speelde tot het WK bijna 2 jaar lang voor oranje. Is van der Wiel 2 jaar lang geblesseerd geweest?

9 november 2014 om 17:33

Mijn reactie was jiet naar jou toe San90, maar naar fransen.

VDW speelde een slecht EK ja. Net als alle andere Oranje spelers.
Wie speelde er wel een goed EK dan volgens jou?
VDW staat nu gewoon basis bij PSG en je ziet gewoon de progressie die hij heeft geboekt als je hem een beetje volgt.

En je scheert alle Ajacieden blijkbaar over een kam wat betreft het ophemelen van
eigen talenten. Daar kunnen Feyenoorders anders ook wat van. Hoe snel hoorde je genoeg Feyenoorders roepen dat de Vrij gelijk maar met van Gaal naar Man U moest gaan, omdat hij op het WK zo goed was? Ik lees dat hij bij Lazio anders vaak genoeg bij de zwakste schakels behoort en in Oranje is hij samen met BMI ook vaak debet aan tegendoelpunen.

Doe nou niet alsof het alleen Ajacieden zijn die eigen spelers ophemelen. Dat gebeurt bij elke club.

9 november 2014 om 18:50

Baardgrasmus: veel ajacieden zien het al als aversie tegen ajax als je een speler of ex speler van een andere Nederlandse ploeg beter vind dan een speler of ex speler van hun.

9 november 2014 om 17:54

Geweldig inderdaad. Goed spelen tegen West Brom of Barcelona. That's another cook.

9 november 2014 om 20:31

Speelde tegen Liverpool en City ook sterk toen Newcastle won. En van Rhijn blundert tegen Cambuur. Thats another Cook.

10 november 2014 om 10:27

Van rhijn speelde toen ook sterk tegen city toen ajax won in engeland bij hun thuis? Wat is je punt? Ik denk dat ajax liverpool in deze vorm ook wel kan hebben dus wat is je punt?

9 november 2014 om 23:36

Ik vind alle drie de rechtsbacks even slecht. We hebben de keuze uit een flegmatieke drol (VD Wiel), de wisselvallige Van Rhijn en een simpel werkertje (janmaat).
Nou, als ik moest kiezen, dan zou ik kiezen oor het simpele werkertje.

En dan hebben we in Oranje van Rhijn ipv Janmaat. Toegegeven, Janmaat kende een stroeve start, maar hij is zelfs uit vorm echt een heel stuk beter dan Van Rhijn.

9 november 2014 om 17:17

Zit diep hea?

- Om je vraag te beantwoorden vdw was geblesseerd op het wk.
- Nou hebben jullie het altijd erover dat je iemand niet moet ophemelen na 1 wedstrijd? En als van rhijn al het hele seizoen de man in vorm is, neymar uit de wedstrijd speelt en dan kom jij aankakken met janmaat die 1 leuk wedstrijdje dit seizoen laat zien? Beetje triest om je aversie tegen ajax zo te laten zien mannetje.

9 november 2014 om 17:24

Janmaat speelt al zeker twee jaar op een niveau waarvan Van Rhijn slechts mag hopen dat hij het ooit aantikt. Dat Janmaat wat minder begon bij Newcastle doet daar nog niets aan af, ook die drieënhalve wedstrijd die Van Rhijn leuk heeft gespeeld niet.

9 november 2014 om 17:45

Laten we daar het seizoen van maken die 3 wedstrijdjes niet? En vorig seizoen had van rhijn een dipje ja waarschijnlijk herinner jij je niet dat daarvoor van rhijn ook al beter dan janmaat was? En fijn dat je ook ingaat op het feit dat vdw geblesseerd was en dat janmaat gewisseld werd door nota bene kuyt

Een genialiteit van de Spanjaard. Welke precies, er staat geen eens een naam?

9 november 2014 om 16:54

Ayoze Perez

Nou is bojan zeker weer even goed als Messi?

"op slag van rust brak een genialiteit de wedstrijd open. De Spanjaard werkte een voorzet vanaf rechts van Daryl Janmaat met een hakbal achter zijn standbeen achter doelman Ben Foster: 0-1"
Welke Spanjaard precies?

Edit: Ik neem aan dat dat dan wel Ayoze Perez zal zijn geweest

9 november 2014 om 22:17

Jup. Ayoze Perez

Nadat Anita na een ijzersterke seizoen was weggegaan bij Ajax horen wij echt nauwelijks iets van hem, en hij speelt niet zo vaak bij Newcastle United.. Ik vraag me af waar het mis is gegaan?

9 november 2014 om 17:14

Ja, hij speelde best vaak, kwam op de bank, ging verhaal halen of hij niet vaker mocht spelen.
maar dat pikten ze niet zo bij newcastle, daarom zit ie nu op de bank.

9 november 2014 om 21:07

Is nu gewoon niet goed genoeg. Gepasseerd in de pikorde. Colback, Abeid en Tioté staan nu sowieso boven Anita in de pikorde. Het is jammer, maar waar.

Helaas was het wederom bedroevend wat Spurs op de mat legden. De eerste kans; een kopbal van Kane na een voorzet van Chadli was het eerste wapenfeit. Helaas was deze niet krachtig genoeg om een gemakkelijke middag ervan te maken.

Het blijft een terugkomend ritueel:
- een overvloed aan spelers in en rondom de 16 van de tegenstander maar geen besluitvorming;
- balverlies waardoor de tegenstander kan uitbreken.

Mason is tot op heden een van de lichtpunten na zijn debuut tegen Arsenal. De rest laat het stuk voor stuk afweten. Daarnaast was de invalbeurt van Dembélé ook uiterst teleurstellend en is het in plaats van maximaal 2 keer raken eerder 22 keer raken voor Dembélé. Met zoiets komt er nooit snelheid in het aanvalsspel.

Gaat steeds slechter met Spurs en kijk er eerlijk gezegd niet al te veel van op, Pochettino heeft nou eenmaal tijd nodig om een team te kunnen bouwen met materiaal waar eigenlijk grotendeels voor gekozen is door Levy.

Mooi om te zien dat Newcastle nog steeds aan een uitstekende reeks bezig zijn na een slechte seizoensstart. Had niet verwacht dat Pardew voor zo een omkeer zou kunnen zorgen nadat hij zelfs onder druk stond om ontslagen te worden niet al te lang geleden.

Is helemaal geen aversie tegen Ajax.
Ik kan mij altijd een argument van de Ajax supporters herinneren:

9 november 2014 om 17:25

Stomme telefoon verbinding! Lukte niet helemaal met mijn bericht

Jongens ,jongens wat is die Eriksen slecht.
Stelt totaal niks voor.
Kom maar snel terug naar Nederland want de PL is veeeeel te zwaar voor deze jongern.

9 november 2014 om 22:16

Oordeel je nu over 1 wedstrijd of over meerdere? Want Eriksen is overall gewoon lekker bezig hoor.

Edit: Spelfout.

Ik volg stoke city niet, maar jk ben wel benieuwd hoe bojan het daar doet weet iemand daar meer over?

Mooie aanvallen, goeie goals en een groeiende teamgeest. Het gaat lekker bij Nufc en zo mag het blijven ook!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren