Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bod tussen de 10 en 15 miljoen moet Bosz aan gewenste versterking helpen

Laatste update:

PSV zet vol in op de komst van Zeno Debast, zo schrijft het Eindhovens Dagblad maandagavond. De centrale verdediger van Anderlecht wordt gezien als een serieuze kwaliteitsimpuls en moet in Eindhoven de concurrentiestrijd aangaan met André Ramalho. Verwacht wordt dat PSV later deze week een eerste bod neerlegt bij de gevallen Belgische topclub.

Trainer Peter Bosz heeft vanaf het begin aangegeven zijn achterhoede te willen versterken en lijkt met Debast zijn zin te krijgen. PSV dient echter wel eerst stevig te onderhandelen met Anderlecht, dat niet van plan lijkt zonder slag of stoot mee te werken. Debast wordt in België gezien als een van de grootste defensieve talenten. Bronnen rond de speler melden dat PSV deze week een bod van tussen de 10 en 15 miljoen gaat uitbrengen.

Het valt te betwijfelen of dat genoeg zal zijn, daar Anderlecht naar verluidt inzet op minimaal 15 miljoen euro. Debast ziet zelf een overgang naar PSV wel zitten en is al in gesprek met de club. Van een persoonlijk akkoord is echter nog geen sprake. De centrumverdediger stond zondag tijdens de competitiewedstrijd tegen Royal Antwerp (1-0 winst) nog in de basis en maakte de negentig minuten vol. De mandekker is steevast verzekerd van zijn plek in de defensie van Paars-Wit.

Biedingen afgeslagen
Debast heeft over interesse niet te klagen. Eintracht Frankfurt en Villarreal boden ruim twee weken geleden al tevergeefs op de mandekker. Het Nieuwsblad verklapte al dat het bod van PSV hoger zal liggen dan dat van de concurrenten. Anderlecht-trainer Brian Riemer ging zondagavond na het gewonnen competitieduel met Antwerp in op de interesse in zijn pupil. “Zeg nooit nooit in het voetbal, maar ik verwacht dat hij het seizoen bij Anderlecht afmaakt. Hij voelt zich hier goed en we hebben hem nodig.”

Is Zeno Debast een versterking voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Psv speelt weer poker voor gevorderde. Flink bedrag voor een cv en waar je eigenlijk een pure verdediger nodig hebt gaan ze voor een voetballende optie. Dit terwijl je vnv toch weer met ramalho, teze en in mindere mate van aanholt aankomt. Ook geen vervanger van guti. Wat nu als sanga niet vertrekt? Dan ga je met een 6 het seizoen in. Er wordt nogal wat risico gelopen!

8 augustus 2023 om 08:05

Op rechtsback zijn we wel voorzien met Teze en Sambo, van Aanholt en Mauro Jr op linksback is ook zeker voldoende.

Op 6 zijn we bezig met Vrankcx (nu weet ik niet of hij door PSV wordt gezien als opvolger voor Sangaré of als vervanger) maar er is genoeg beweging.

Ook met Tillman erbij voor de nummer 10 positite hebben we straks met Sangaré, Vranckx, Veerman, Saibari, Til, Babadi en evt Tillman voldoende middenvelders.

Op centraal denk ik inderdaad ook dat we meer een verdediger a lá Moreno nodig hebben, Boscagli is voetballend en opbouwend ijzersterk.

Om eerlijk te zijn ken ik deze Debas niet goed dus we zullen het zien, ik heb in ieder geval super veel zin in het nieuwe seizoen.

8 augustus 2023 om 08:07

Hoezo risico? Er is niet meer uitgegeven dan er is binnen gekomen. De selectie is fit, de achterhoede staat een stuk beter als vorig seizoen. Heeft ook zeker met vertrouwen en trainer te maken. Ze halen alleen kwaliteit binnen en dus niet zoals in het verleden veel geld voor middelmaat. Het spel is in deze fase al verzorgd. Je hebt het over een echte verdediger, maar we zijn vorig seizoen zovaak juist voetballend achterin op ons bek gegaan, daarom is Boscali een verademing. Nee, ik zie de risico's niet, Stewart is nadrukkelijk bezig met de 2 posities waar nog iets moet gebeuren. Halen ze CL en blijft Sangare, dan ziet het er juist zeer florissant uit, halen ze geen CL dan hebben ze in ieder geval een selectie om in Nederland bij de eerste twee plekken te komen.

8 augustus 2023 om 08:33

Hoezo staat de achterhoede beter dan vorig seizoen? Toch niet op basis van de JCS hoop ik?

Het is echt een terugkerend fenomeen hier op VZ onder de PSV supporters. Gedurende het vorig seizoen is er volop kritiek op de verdediging, maar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen is het weer vol optimisme. Op basis van wat?

Vooralsnog ben je er als PSV zijnde niet sterker op geworden. Topspeler kwijt (Simons) en topspeler erbij (Lang). Gewaarde breedte speler kwijt (Guti) en gewaardeerde breedte speler erbij (Pepi).

Wat heeft PSV aan een aankoop van 19? Is die zoveel beter dan een Ramalho en Teze? Je kan beter iemand halen die er direct staat en de rest van de middelmaat kan coachen.

8 augustus 2023 om 08:44

Achterhoede staat beter op basis van een teruggekeerde Boscagli, Sambo en v Aanholt (die pas in de winter kwam). Dat zijn 2 (imo 3) basisspelers die je vorig seizoen niet had.

8 augustus 2023 om 09:03

Boscagli is toch gewoon een goeie voetballer, misschien zelfs wel beter op 6 dan op 4. Sambo heeft nog geen officiële wedstrijd gespeeld dus kan je niks over zeggen. En wat is dat nou voor onzin om een speler niet mee te rekenen terwijl die er al 7 maanden is inmiddels..

8 augustus 2023 om 09:19

Ik geef gewoon antwoord op je vraag. Van Aanholt was er het halve seizoen niet bij, dus het lijkt me niet onlogisch om die er even bij te vernoemen. Maar enfin, dan hou je dus nog een basisspeler (en gelijk de beste, verwacht ik) en een potentiële basisspeler over. Over Sambo kun je prima wat zeggen, die heeft namelijk gewoon een heel seizoen in de subtop Eredivisie goed gepresteerd.

Dus terugkomend op je vraag; daarom staat de achterhoede dus beter dan vorig seizoen.

8 augustus 2023 om 09:43

"over Sambo kun je prima wat zeggen, die heeft namelijk gewoon een heel seizoen in de subtop Eredivisie goed gepresteerd."

Dat zegt toch echt helemaal niets. Bij PSV is alles anders. Bij Sparta was alles leuk en aardig, alles was boven verwachting. De verwachtingen bij PSV liggen een stuk hoger, je moet nog maar zien of Sambo kan aanhaken.

"van Aanholt was er het halve seizoen niet bij, dus het lijkt me niet onlogisch om die er even bij te vernoemen."

Hij was er ook een half seizoen WEL bij. Dus waarom zou je doen alsof de verdediging nu beter staat omdat er een linksback in staat......die er al een half seizoen staat??

Ik snap wel dat Bosz versterkingen wil voor achterin. De verdediging van PSV is al jaren ondermaats. Zeker met het voetbal dat Bosz graag speelt, heb je gewoon een solide verdediging nodig.

8 augustus 2023 om 09:58

@Messibazoer Je vergeet de belangrijkste schakel .... de trainer. Op basis van de gehele voorbereiding staat het hele elftal meer in balans, de backs zijn geen veredelde buitenspelers meer, vandaar dat Teze het ook beter deed in de JCS en Boscali brengt meer rust achterin. Een jongen van 19 levert in de toekomst hopelijk meer op dan een gearriveerde verdediger. Stewart wil weer kapitaal creëren op het veld en zoekt daar de spelers naar.

8 augustus 2023 om 10:41

@messibazoer: ' Sambo heeft nog geen officiele wedstrijd gespeeld'.
Als je dit als maatstaf neemt kun je dus nooit een aankoop of na huur teruggekeerde speler meenemen. In jouw eigen reactie neem je Lang en Pepi wel mee, maar die hebben ook geen officiele wedstrijd (jc daargelaten) gespeeld dus tellen niet mee.

8 augustus 2023 om 11:05

@bizzlad, natuurlijk moet je zien of Sambo kan aanhaken, maar het is kul dat je er helemaal niets van kan zeggen. Op basis van wat hij heeft gepresteerde bij Jong PSV eerder, Sparta vorig seizoen en de oefencampagne dit seizoen staat er in ieder geval een prima back-up op rechts en heb ik goede hoop dat hij basis gaat staat gedurende het seizoen.

Verder snap ik ook wel dat er nog versterkingen worden gezocht, maar daar ging het in dit stukje discussie niet om. Volgens mij is het klip-en-klaar dat de verdediging van PSV er beter voor staat dan vorig seizoen rond deze tijd en ook beter voor staat dan eind vorig seizoen.

8 augustus 2023 om 11:06

@bizzle, betreft PvA kun je daar wel wat van zeggen. In de 2e seizoenshelft stond het verdedigend gewoon al beter, en PvA deed in de VrCL niet mee, daar stond Max nog wat te rennen als een kip zonder kop. Vergelijking is vorig jaar voorrondes tegenover nu, en daarmee durf ik ook te beweren dat het nu beter staat. Sambo wel mee eens, die moet het nog laten zien.

8 augustus 2023 om 11:30

Ik had idd niet perse de vergelijking met Begin vorig seizoen getrokken, meer met vorig seizoen algemeen genomen.

Ik denk ook wel dat de verdediging nu beter is dan vorig jaar, maar blijf het centrum wel echt een zwakke plek vinden in dit PSV. Die Ramalho.....kom op man. Daar kan je als zichzelf respecterende top 3 club in NL toch niet mee aankomen. Zeker niet als je ook de CL in wilt.

8 augustus 2023 om 15:16

Klopt, in de JC schaal was het binnen 3 minuten weer billenknijpen met die rare kopbal van hem. Hij groeide daarna wel in de wedstrijd, maar doe mij maar een duo Teze/boscagli met Sambo op rechts. Of zelfs Obispo als sloper naar Boscagli. Of natuurlijk nog liever een nieuwe naam of Gerrit terug.

8 augustus 2023 om 08:49

Daarnaast wil Anderlecht helemaal niet verkopen. Zou het raar vinden als de Belgen hem weg doen voor minder dan 15 miljoen.

Ik zal eerlijk toegeven dat ik deze jongen nog nooit heb zien spelen, maar is dit nou de gewenste defensieve versterking van PSV? Net als bij Ajax is bij PSV de verdediging het zorgenkindje. Debast heeft er net één seizoen op zitten bij Anderlecht en is nog maar 19 jaar oud. Hij is schijnbaar talentvol, dus dat is mooi, maar op dit moment heb je toch liever een speler die iets ouder is en er gelijk staat?

8 augustus 2023 om 08:09

Als je die jongen nooit hebt gezien, hoe kan je je dan afvragen of hij de juiste versterking is? Bosz heeft hier ook een stem in en die is misschien wel enthousiast. Hij moet ermee werken.

8 augustus 2023 om 08:43

Romarky, een ervaren slager in de verdediging, naast de voetballende boscali, is wenselijk

8 augustus 2023 om 09:05

@Sjefvan Run precies dat en het liefst een Franse die makkelijker kan communiceren met Boscagli. Er lopen er zat rond in de middenmoot van de Ligue 1. 15 miljoen is erg veel voor 1 verdediger. Je kunt bijna 2 a 3 halen voor die prijs. Eigenlijk heeft PSV twee verdedigers nodig want Ramalho is echt zwaar ondermaats.

8 augustus 2023 om 11:16

@romarky

Mijn verhaal maakt mijn argumenten toch vrij duidelijk? Ik baseer dit volledig op zijn leeftijd en het feit dat hij er nog maar één seizoen op het hoogste niveau heeft opzitten.

Nogmaals, ik heb hem inderdaad nog niet zien spelen dus ik kan geen goed oordeel over hem vellen. Maar aangezien de verdediging het zorgenkindje is had ik persoonlijk verwacht dat er iemand met ervaring zou komen.

Van een 19 jarige moet je maar afwachten of hij er meteen staat. Het is ook niet heel onwaarschijnlijk dat deze nog een vormdip gaat meemaken. Dat zul je minder snel hebben met een iets oudere speler met meer ervaring.

Ik wil de speler Debast niet afvallen, het was een oprechte vraag of dit nou de grote versterking voor de verdediging moest zijn.

8 augustus 2023 om 11:22

Jij denkt dat iemand die al jaren bij Anderlecht speelt geen Frans kan?

Hoe kan dit nou een toptalent zijn als hij op 19-jarige leeftijd voor ong 10 miljoen weg mag? Anderlecht zou toch wel gek zijn om een potentiële wereldtopper voor zo’n bedrag te laten gaan?

8 augustus 2023 om 11:06

Anderlecht zit in diepe financiële problemen dacht ik.

8 augustus 2023 om 13:08

Hmmm, niet helemaal juist.
De eigenaars hebben geld zat, ze willen denk ik van de zware contracten af en/of geld cashen op het juiste moment, bvb bij een opbod situatie tussen psv, Frankfurt enz voor 1 van hun getalenteerdere spelers.
Goeie, technische, snelle speler, maar weinig verdediging skills. Wordt momenteel gecoacht en gedekt door verthongen , wat helpt voor zijn ontwikkeling.

8 augustus 2023 om 15:15

Wel juist. Als Anderlecht z'n injecties niet van de eigenaar gehad had, draaide het een operationeel verlies van tientallen miljoenen (27 miljoen). Dat is slechts over het vorige boekjaar(!). De club heeft veel te hoge kosten voor wat het omzet. Dat is ook de reden waarom Anderlecht niet zomaar van alles kan weigeren. Spelers hebben flinke contracten en de kosten moeten drastisch teruggebracht worden.

Mocht PSV dit voor elkaar krijgen dan zou dit wel eens heel goed uit kunnen gaan pakken. Zie veel mensen hier roepen dat Ze juist een pure verdediger nodig hebben en dat ie te duur is. Maar PSV voetbalt nu juist anders, zoals je zag tegen Feyenoord afgelopen vrijdag. Druk zetten en zelf voetballen. Dat is dus precies waar Debast z'n kwaliteiten liggen. En zo'n gigantisch risico is het niet, want de club heeft de middelen om deze "gok" te nemen. Ik zou het toejuichen als mijn club zo'n speler zou halen, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren. In Eindhoven gaan ze hier veel plezier aan beleven.

Gebaseerd op mensen die deze jongen vaker hebben zien spelen, lijkt dit weer een typische aankoop die op aanraden van de falende PSV scouting wordt binnengehaald. Men heeft voor naast een voetballende verdediger als Boscagli een pure verdediger nodig die eventueel ook nog de defensie kan aansturen, maar men haalt een rechtsbenige, mindere versie van Boscagli als concurrent/opvolger van Ramalho.
Aan de bal schijnt Debast zeer goed te zijn, maar verdedigen is juist zijn zwakke punt waar Vertonghen hem bij Anderlecht mee moet helpen. Om daar dan een bedrag van ruim 10 miljoen voor neer te leggen vind ik persoonlijk onbegrijpelijk, maar het past perfect in het aankoop beleid van PSV de afgelopen jaren.

8 augustus 2023 om 09:33

Dus jij vind Lang een slechte aankoop? daar ga je nog op terug komen..en Pepi vind jij dus ook niks terwijl hij er zoveel maakte bij een degradant en international is van Amerika.. dat je zegt falende scouting..

Vertonghen hem helpen..vertonghen word zelf juist geholpen die komt niet meer vooruit..debast is veel feller en 3x zo snel en voetballend minstens zo goed..technisch nog beter..

8 augustus 2023 om 09:45

Lol.....in hoeverre moet je jongens als Lang en Pepi heel uitgebreid scouten? Zijn geen vondsten van onbekende pareltjes ofzo he. Iedereen knet ze en iedereen weet wat ze kunnen. Beetje Martin v. Geel scouting.

8 augustus 2023 om 09:56

Lang vind ik een uitstekende aankoop, verwacht dat hij minstens op het podium eindigt voor Speler van het Jaar zolang hij het hele seizoen fit blijft. Pepi past met zijn snelheid perfect in het hoge drukzetten wat Bosz wil bewerkstelligen, dat zal wel in overleg zijn geweest met Stewart die hem al jaren kent vanuit zijn werk bij de Amerikaanse bond.

Als PSV denkt met Debast hun defensieve problemen op te lossen vind ik dat inderdaad een voorbeeld van falende scouting. Ik geloof best dat die jongen een groot talent is, maar hij is nu simpelweg niet het type verdediger wat PSV nodig heeft. Wel interessant dat je aangeeft dat Debast als verdediger feller is dan Vertonghen, ik heb juist gelezen dat feller in de duels worden een van zijn grootste verbeter punten is. De defensie is met afstand de zwakste linie van PSV, een 19-jarig talent zal de problemen daarin echt niet magisch verhelpen.

8 augustus 2023 om 09:59

Zijn toch aankopen of niet.. hij zegt typische aankopen van de falende Psv scouting.. dat zullen we dan nog weleens zien..

8 augustus 2023 om 10:02



Ja verbeter punten die heeft elke speler zelfs bijv. een Diaz van Man.city of De Ligt heeft nog verbeter punten..en Debast is pas 19..logisch dat er dan nog verbeter punten zijn..

En hoezo is de defensie zo zwak dan? volgens mij hielde ze gewoon de 0 tegen Nottingham en de 0 tegen Feyenoord..zo slecht/zwak is dat toch niet..

8 augustus 2023 om 10:55

Omdat dit een relatief onbekende speler is die uitgebreid gescout zal moeten worden. Met jongens als Lang en Pepi weet je precies wat je in huis haalt zonder hele uitgebreide scouting.

De wedstrijd tegen Nottingham heb ik niet gezien, maar tegen Feyenoord de 0 houden was niet heel lastig. Die speelden zo vreselijk slecht en creeerden helemaal niets.

8 augustus 2023 om 11:08

Bij Lang ben ik niet zozeer bang dat hij niet fit blijft, maar wel dat hij met regelmaat een schorsing aan zijn broek krijgt. Bij ieder opstootje gaat die betrokken zijn (zo ook afgelopen vrijdag) en daar krijg je direct geel voor. Laat staan als het niet loopt en hij overkookt. Voetballen kan die, maar is ook licht ontvlambaar.

8 augustus 2023 om 11:24

Verdedigen is echt geen zwak punt hoor. Dat kan en moet veel beter als hij de top wil halen maar dat is bij elke verdediger in de eredivisie want de top halen er maar enkelen.

Er wordt stevig overdreven als het over zijn verdedigende capaciteiten gaat.

8 augustus 2023 om 14:21

@ Lierse , daarbij wordt in België het pure verdedigende werk veel serieuzer opgevat als in Nederland. Zo'n Debast zal juist heel goed passen in de Eredivisie. Net zoals, andersom, een pure verdediger soms afhaakt, hier, om elders te floreren.

Sowieso zag ik tegen Feyenoord Ramalho weer gruwelijk schutteren en ballen foutief inspelen die direct gevaar opleverden. En dan nog niet eens onder echte druk. Teze? Faalt omdat hij niet kan voetballen onder druk. Obispo, zelfde laken een pak, maar dan het ergste. Het panikeert allemaal bij de vleet. Doe mij maar een jongen die comfortabel aan de bal is.

8 augustus 2023 om 15:20

We hebben het hier over 10 tot 15 miljoen euro. PSV heeft niet de luxe om betreft die bedragen in potentie te scouten. Die jongen moet er gelijk staan, anders laat kritiek niet lang op zich wachten, ondanks zijn jonge leeftijd. Dat gebeurt niet in Belgie en bij Anderlecht, omdat hij daar nog geen prijskaartje heeft en supporters maar zeer zelden negatief zijn over talenten van de eigen club.

Niets ten nadele van deze Debast hoor. Je moet absoluut wat kunnen als je op die leeftijd al basisspeler bent bij Anderlecht, maar voor dat bedrag haal je ook ervarenere verdedigers op die je al meer als zekerheid zou kunnen zien. Vooral omdat PSV een leider achterin nodig heeft. Spelers die comfortabel aan de bal zijn, hebben ze wel met Boscagli en Teze. Ze hebben echt iemand nodig die veel weghaalt achterin en de boel neerzet.

Ik vind het dus dubbel. Wacht een jaar en je hebt kans dat hij voor het dubbele naar een top competitie gaat, maar PSV heeft hem momenteel niet per se nodig. Daarbij is 10-15 miljoen voor PSV gewoon erg veel geld. Als je hem haalt, haal je hem meer voor de toekomst dan voor het heden. Ja, je stelt hem op, maar die gaat nu echt de verdediging van PSV niet leiden of iets dergelijks.

Ik verwacht wel dat hij komen gaat. Ook zullen Tillman en Vranckx wel komen. Dan zijn ze naar mijn mening wel redelijk rond. Mocht Sangaré vertrekken dan moet er sowieso een middenvelder bij.

Een middenveld met Vranckx - Veerman - Tillman is denk ik van behoorlijk niveau voor de eredivisie.

8 augustus 2023 om 09:56

Waarom Tillman erin? Laat Babadi maar staan tot iemand laat zien dat hij beter is dan hem. Die jongen liet tegen Feyenoord hele goede dingen zien.

8 augustus 2023 om 10:19

Lijkt me niet slim om een heel seizoen op een jonge jongen als Babadi te gokken.... Zeker niet wanneer je CL weet te behalen....dan wordt het een zwaar seizoen voor zo'n jongen.

8 augustus 2023 om 11:32

Dan zeggen we toch hetzelfe: Laat hem maar staan tot iemand anders beter is. Die jongen zal vast nog wel een dip krijgen in zijn prestaties en dan kan een Tillman of Saibari (zie ik zelf wel zitten op het middenveld) erin komen. Maar totdat iemand laat zien dat hij beter is dan Babadi, zou ik Babadi erin laten. En snel die jongen een nieuw contract laten tekenen!

8 augustus 2023 om 10:03

Vranckx komt alleen als Sangare gaat.

8 augustus 2023 om 15:23

Ik weet niet of PSV dan echt klaar voor het grote werk is. Ik geloof niet dat Debast al verder is dan Boscagli of Teze. Ja, in zijn ontwikkeling wel omdat hij al aardig op dat niveau zit en 4-6 jaar jonger is, maar op korte termijn wordt de verdediging er nog niet beter op. Bovendien is het te veel van wat PSV al heeft, terwijl ze juist gebaat zijn bij een centrale verdediger die veel weg kan halen.

PSV heeft naast Boscagli juist een slager nodig. Debast is verre van dat. Hij kan goed voetballen en zou zelfs nog als verdedigende middenvelder kunnen spelen, maar hij is verdedigend twijfelachtig. Kijk, dat je geen Alex gaat vinden is logisch, maar kijk dan iig naar zo’n type speler.

De Ketelaere, Debast, Lang (en eerder Hazard bijv ook)... ik weet nog toen ik ED ging volgen dat Ajax spelers haalde als Zimling encdat PSV spelers haalde als Narsingh. We hebben natuurlijk ook spelers als Poulsen en Guardado voorbij zijn komen, maar als ik deze zomerperiode weer eens lees met wat voor namen de ED ploegen komen ben ik toch blij hoe de eredivisie is gegroeit. Dit is dankzij de topclubs maar ook zeker de clubs er onder die ook flink hun best hebben gedaan. Hopelijk flikt PSV het. Wordt weer een leuk seizoen, helaas dat mijn eigen clubje een divisie lager speelt (maar wel met Bacuna als aanvoerder nu)

8 augustus 2023 om 15:27

Wel mee eens, al denk ik ook dat het door de markt komt. Hoe dan ook ziet het er goed uit. Ajax draait even slecht, maar die hebben geld genoeg om zich te kunnen herpakken. PSV en Feyenoord lijken er bovenop te zijn, AZ draait nog altijd lekker en blijft mooie bedragen ontvangen, terwijl FC Twente zich ook langzaam weer meldt in de subtop. Ik verwacht dat Vitesse ook wel weer klimt mits er geen rare dingen meer gebeuren en Utrecht blijft ondanks matig beleid wel redelijk stabiel. Die vind je na een slecht seizoen niet zomaar in het rechter rijtje terug en er is ook niet veel nodig om ineens vijfde te eindigen.

Oh psv doe dit nou niet. Deze jongen kan niet verdedigen!!!!!

Ik zou nog steeds graag Sangaré in de verdediging willen zien. Ik denk dat hij daar uitermate geschikt voor is zolang hij z'n aanvallende impulsen weet te onderdrukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren