Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Blind voert twee wijzigingen door bij Oranje in afsluitend oefenduel’

Laatste update:

Nederland speelt zaterdagavond in vriendschappelijk verband tegen Oostenrijk en sluit daarmee de oefencampagne af. Na de 1-1 tegen Ierland en de 1-2 zege op Polen krijgt Danny Blind nog een gelegenheid de nodige spelers aan het werk te zien en zo een geraamte te vormen bij Oranje, dat in de herfst begint aan de WK-kwalificatiereeks.

/

Het ziet er volgens het Algemeen Dagblad naar uit dat Patrick van Aanholt en Ron Vlaar achterin starten, een wijziging ten opzichte van de voorgaande twee oefenduels. Vlaar kwam niet in actie tegen Ierland en Polen, maar mag nu van meet af aan meedoen. Van Aanholt viel tegen de Polen aan het begin van de tweede helft in en start nu waarschijnlijk aan de linkerkant van de verdediging.

Tonny Vilhena, Kenneth Vermeer en Jeroen Zoet blijven zo als enigen over als spelers die nog helemaal geen minuten maakten tijdens de oefentrip door Europa. Bondscoach Blind merkte vrijdag al op dat hij Vilhena graag laat debuteren, maar dat de mogelijkheid zich daar dan wel voor moet aandienen. Zoet en Vermeer moeten afwachten of ze nog in actie komen.

Ron Vlaar moet in de WK-kwalificatiereeks achterin basisspeler zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Bruma/De Vrij en Van Dijk gaan uitmaken wie er centraal staan en dat Ron Beton zich moet schikken in de rol van bankzitter

4 juni 2016 om 08:01

Dat denk ik ook ja. Vlaar is niet meer de speler van het WK 2014 en je ziet gewoon dat ie wat ouder begint te worden. Ik denk dat Blind uiteindelijk best eens weer kan gaan terugvallen naar t Louis van Gaal systeem met 5 verdedigers en dan De Vrij, Van Dijk, Bruma centraal (willems/v.aanholt/blind of dijks links en Veltman/Tete/Janmaat of vd Wiel rechts)

4 juni 2016 om 08:23

Bruma heeft me positief verrast tegen Polen, hij speelde heel sterk tegen Lewandowski. Hoewel ik Vlaar een uitstekende verdediger vind, denk ik dat Bruma prima die plek kan invullen als hij zo speelt.

4 juni 2016 om 08:31

Vlaar hoort niet bij de selectie blind wilt een team gaan bouwen voor de wk en haalt hij een speler die al in een half jaar dat hij speelt bij az steeds slechter gaat spelen daar kan je niet meer opbouwen en er zijn genoeg alternatieven voor zijn positie waar je mee kunt gan werken

4 juni 2016 om 08:31

Nou dat vondt ik de eerst helft toch wel meevallen met een paar fouten.
Vooral waar Milik een 100% kans krijgt waar Bruma als een welp langs de bal maait.
Herstelde zich tweede helft wel wat meer imo.

4 juni 2016 om 08:34

@michael; Denk dat Vlaar erbij zit vanwege zijn mentaliteit en om die reden zou ik hem erbij houden.
Spelen is een ander verhaal.
Maar in tegenstelling tot een van Persie heb je wel wat aan Vlaar als wissel die gaat niet chagrijnig lopen doen.

4 juni 2016 om 10:39

Bruma maakte inderdaad één flinke inschattingsfout, gleed daar ook weg volgens mij. Verder heeft hij ontzettend goed en eigenlijk foutloos gespeeld.

4 juni 2016 om 12:20

Waarom zou je tot beste van de CL verkozen keeper opstellen als je ook Cillisen hebt ?
oh ja ... De bondscoach heet Blind.

Over een week speelt Oostenrijk op het EK dus die gaan de wedstrijd sws niet volop.

4 juni 2016 om 08:06

Dat valt wel mee denk ik, het is de uitzwaai wedstrijd!!! voor eigen publiek die wil je altijd winnen om zo met een extra goed gevoel naar het ek te gaan.

Misschien ziet Blind nu in dat Willems er niet op vooruit gaat. Hij is op dit moment een zwakke schakel.

4 juni 2016 om 10:01

Klopt ja. Ik als PSVfan vond willems vorig jaar zo goed. Dit jaar echter een groot drama en die lijn trekt hij lekker door naar het Nederlands elftal. Iets zit niet goed in dat koppie.

4 juni 2016 om 10:42

Vond hem tegen Polen in de eerste helft beter dan van Aanholt in de tweede helft. Zelfs uit vorm is hij gewoon op dit moment de beste keus.

4 juni 2016 om 11:52

Nou dan heb jij een andere pot dan mij gezien want ik vond Willems echt drama tegen Polen en zeker niet beter in de 1ste helft dan van Aanholt in de 2e helft. Lekker met van Aanholt starten vanavond!

4 juni 2016 om 10:21

Ik vond het Van Aanholt laatst niet beter doen. Kwam aanvallend niet aan de pas en werd er meerdere keren uitgespeeld. Die gast kan echt niet verdedigen. Had liever Dijks, Ake of Kongolo gezien (Pieters nog meer een streepje voor maar die is geblesseerd).

4 juni 2016 om 10:40

Van Aanholt is beter wil je zeggen? Verdedigend allebei niet heel goed, maar aanvallend brengt Willems veel meer.

4 juni 2016 om 17:29

Als Nederlands elftal zijnde zit je nu in een fase dat je eerst moet zorgen dat je het verdedigend op orde hebt. Van Aanholt past momenteel gewoon beter in dit team, hoewel ik denk dat er in de toekomst wel weer een plekje voor Willems zal zijn (mits hij zich juist ontwikkelt).

Ron heeft zijn diensten bewezen. Maar er zijn nu betere centrale verdedigers. Bruma, van Dijk en de Vrij zijn allen beter.

Hoop heel erg dat Vlaar zn vorm van het WK gaat oppakken, wat een beest was het toen zeg. Haha terwijl ik dit typte dacht ik bijmezelf eigenlijk; moet iedereen zn vorm van het WK oppakken maarja.

Vlaar moet altijd spelen in Oranje. Hij is, volgens mij, de enige dertiger van deze selectie. Hij heeft ervaring, speelde op het EK 2012 en WK 2014. Hij zou samen met Bruma het hart van de defensie moeten vormen. Al vind ik Van Dijk het helemaal niet slecht doen. Ook de Vrij komt er weer aan dus ik ben benieuwd welke keuzes Blind gaat maken.

Ik hoop zo dat de bondscoach cab Aanholt gaat gebruiken als linksback. Want wat vindt ik die linksback van PSV een flapdrol zeg. Heeft alleen een goeie voorzet. Weet iemand waarom Dijks niet is geselecteerd?

4 juni 2016 om 08:45

Omdat Dijks niet goed genoeg is.

4 juni 2016 om 10:24

Dijks was dit seizoen ontzettend belangrijk voor Ajax. Aanvallend zorgde hij voor heel veel aanvallen en verdedigend stond hij als een beest te verdedigen. Waarop baseer je dat hij niet goed genoeg is? Of is het omdat hij van een top drie club komt? We kennen ondertussen allemaal je stokpaardje wel.

4 juni 2016 om 11:57

hahaha serieus, aanvallend goed?? hij bakte daarbij er juist helemaal niets van.
Kan geen één goede bal geven, dijks moet gewoon lekker op eigen helft blijven. Leuk voor ajax en daar blijft het bij.

4 juni 2016 om 12:25

Welk stokpaardje moet dat zijn dan? Volgens mij ben je in de war...

4 juni 2016 om 09:04

Ik vind Willems ook een flapdrol, maar als er iemand slecht inviel tegen Polen was het Van Aanholt wel.

4 juni 2016 om 09:17

Ik verwacht dat Haps uiteindelijk de linksback.

4 juni 2016 om 10:17

Willems komt terug van een zware blessure en het kan 1 jaar duren voordat je dan weer op niveau bent.
Van aanholt kan niet eens de eerste paal goed afdekken (waardoor Polen een doelpunt scoorde).

4 juni 2016 om 09:36

Willems heeft inderdaad geen beste tijd nu. Als hij echter de vorm van afgelopen jaar weer te herpakken dan is hij veruit de beste op die positie.

4 juni 2016 om 10:43

Zelfs uit vorm is Willems beter dan van Aanholt.

4 juni 2016 om 14:13

Van Aanholt vind ik ook geen oranje-klant. Willems eigenlijk ook niet. Als hij kan opstomen en voorzetten, prima, maar verdedigend maakt hij gewoon teveel fouten. Ook zijn passing is ronduit zwak en kiest hij te vaak voor een risicoloos balletje terug. Daarnaast heeft hij (naar mijn bescheiden mening) een vervelende uitstraling. Te arrogant voor een speler die nog maar weinig heeft gepresteerd... Ook de keuze van Promes begrijp ik niet goed. Laat in de wedstrijden bij oranje maar weinig zien. Gewoon eredivisie-middelmaat. Maar goed er moet volgens Blind een 'geraamte' van een man of zeven komen na deze oefenwedstrijden. Daar horen deze spelers dus niet bij.

4 juni 2016 om 15:19

Zoveel fouten in de verdediging maakt Willems echt niet meer hoor. En passing is zeker niet slecht. Af en toe oogt hij een beetje lui, maar verder heeft hij niet echt zwakke punten. Wat voor uitstraling hij heeft maakt mij echt geen bal uit.

En Promes speelt niet in de eredivisie he, maar in de russische. Doet het daar ook heel goed en zal transfer maken naar bijv. spurs.

Vreemd dat zoet en Vermeer geen minuten maken. Na zo'n seizoen verdienen beiden wel een helft.

Het zou leuk zijn voor de andere goalies als 1 van hun nog een wedstrijdje mee mag pikken. Het is niet zo dat Cillessen echt beter is dan Zoet en Vermeer.

4 juni 2016 om 09:36

Bartje, je houdt niemand voor de gek hoor ;-)

4 juni 2016 om 11:49

Ik vind dat wel in ieder geval.

Waarom wéér Cillessen in de goal? Zoet heeft een fantastisch seizoen gedraaid (in ieder geval een betere dan Cilessen) dan mag je hem ook wel belonen met een van de drie nietszeggende interlands? In plaats daarvan maar vasthouden aan een doelman die toch al twee jaar stilstaat in zijn ontwikkeling.

Cillessen is wellicht nog beter dan Zoet, maar nu zijn zowel Zoet als Vermeer eigenlijk voor niets mee haast terwijl hun concurrent nu niet bepaald duidelijk beter is.

4 juni 2016 om 13:03

Met Ajax maar 21 tegendoelpunten gehad en 18 cleansheets? Zijn toch geen verkeerde statistieken en beter dan Zoet en Vermeer.

Toch lekker da we in de verdediging en op het middenveld alle posities goed bezet zijn. Gewoon 2 of 3 spelers die heel gewaagd aan elkaar zijn op hun positie. Op de aanvallende posities mag er nog wel wat meer kwaliteit bij komen. Met Bas Dost, Luuk de Jong en Narsingh als back up worden we niet vrolijk.

Als Robben weer helemaal fit is komt hij er ongetwijfeld bij als is het maar voor de energie die hij brengt. Daarnaast rekening ik erop dat El Ghazi zich komend seizoen zodanig ontwikkelt dat hij zich ook in de nationale selectie speelt. El Ghazi heeft nog een paar stapje te zetten maar hij heeft alles in huis om van absolute toegevoegde waarde te zijn voor het nieuwe oranje.

Weet iemand wie in de toekomst een serieuze concurrent voor Vincent Jansen kan gaan worden. Die jongen is momenteel veruit de beste spits die we hebben in Nederland. Dat zegt veel over hem maar ook over zijn concurrentie. Vincent Jansen is samen met Kevin Strootman en Jasper Cillissen echt zeker van hun stek als ze fit zijn.

Op de overige posities hebben we veel opties aangezien er verder bijna niemand is die er echt bovenuit steekt op hun positie.

Op deze manier hoort Daley Blind niet bij de beste 11. Benieuwd hoe zijn vader hier mee om zal gaan.

Lijkt me ook wel dat Zoet een plekje op het veld verdiend heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren