Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind trekt boetekleed aan: ‘Onterecht dat hij de schuld op zich neemt’

Laatste update:

Manchester United verloor woensdag met 1-0 van FC Basel, maar is desondanks zeker van de knock-outfase. Alleen als the Mancunians in de laatste speelronde met 6-0 van CSKA Moskou verliezen en FC Basel wint, dan kunnen zij nog als derde eindigen in Groep A. Ondanks dat men vrijwel zeker doorbekert, was José Mourinho logischerwijs niet tevreden na de minimale nederlaag.

“We hebben verloren omdat we in de eerste helft 0-5 voor hadden moeten staan, maar we konden niet scoren. We speelden zo dominant dat het leek alsof het onmogelijk was dat we niet zouden winnen vanavond”, aldus Mourinho. “De ervaring leert dat als je zoveel kansen mist, je jezelf in een moeilijke situatie manoeuvreert. Ik geloof dat de meesten na rust wel tevreden waren met een 0-0 gelijkspel, maar toen scoorden zij in de laatste minuut.”

Rechtsachter Michael Lang groeide uit tot de matchwinner, want hij kroop uit de rug weg van Daley Blind en schoof bij de tweede paal de 1-0 binnen na een lage voorzet van Raoul Petretta. De linksback van Manchester United nam na afloop de schuld op zich, maar dat was volgens Mourinho niet nodig: “Het is niet terecht dat hij het zichzelf kwalijk neemt, want hij speelde een goede wedstrijd en het is de schuld van iedereen op het veld. We misten zoveel kansen dat we het onszelf gewoon moeilijk maakten.”

In de studio van BT Sport was lang niet iedereen overigens enthousiast over het spel van Manchester United. “De eerste helft was goed, zonder groots te zijn, maar de tweede helft was gewoon slecht. Het komt wel goed, maar vanavond was het erg teleurstellend”, zei Frank Lampard. Ook Rio Ferdinand was kritisch: “In de tweede helft ontbeerden ze discipline. Het was gewoon niet goed genoeg.” En Ian Wright: “Het was een zwak optreden, slordig. Al met al was het gewoon een erg zwakke prestatie van Manchester United.”

Was de tegengoal een fout van Daley Blind?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooie reactie van Morinhou, maar die geeft spelers individueel nooit de schuld. Slecht gezien van Blind waardoor je verliest. Dit is de reden waarom hij geen vaste basisspeler is voor united. Verdedigend gewoon matig. Toch ben ik wel benieuwd hoe het zou uit pakken met Blind op het middenveld.

22 november 2017 om 23:45

Haha, Mourinho die dat niet doet? Vaak juist iets te extreem daarin

23 november 2017 om 21:18

Blind speelt juist hartstikkke sober constant. Mag die ook eens een keer een fout maken? Als er niemand een fout zou maken dan zou er nooit meer gescoord worden. Ook niet in de top.

Ik snap werkelijk niet waarom mensen nee stemmen op deze poll. Hij laat gewoon zijn man lopen en zit fout. Punt. Natuurlijk hadden ze deze pot allang op slot kunnen gooien en zijn als team gefaald.

23 november 2017 om 00:07

Mee eens. Was het verlies van United de schuld van Blind? Nee. Maar die tegengoal? 100% zeker.

23 november 2017 om 02:25

Nee niet mee eens, ondanks dat United voor had moeten staan, die bal had nooit gegeven morgen worden. Dat wordt in de D’tjes al benadrukt. Blind speelde daarentegen een prima wedstrijd!

23 november 2017 om 07:28

Toen de bal gegeven werd stond de aanvaller achter blind, deze aanvaller reageerde feller en attenter dan blind die er niet goed uit zag. Hij was wel zo eerlijk het toe te geven.

23 november 2017 om 14:55

Die voorzet had er uit gehaald moete worden, daarbij laat smalling zijn benen ook wijd open staan.

Snap de critisie niet.
Waar staat of heeft Mourinho gezegd dat ze de gehele wedstrijd domineerden?
Hij heeft het alleen over de eerste helft. Dat ze die zo domineerden en met 5-0 voor hadden moeten staan.
Daar is niks op af te dwingen. Speel je een heel andere tweede helft.

Verder wel chique van Mourinho dat hij het opneemt voor Blind tegenover de pers .
Blind is er zelf ook eerlijk in geweest dat het zijn fout was. Siert hem wel.
Helaas werd zijn fout wel afgestraft. Met als nederlaag als gevolg.
Was anders geweest als je met meerder doelpunten voor stond

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren