Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind staat voor loodzware taak: ‘We kunnen vol aan de bak’

Laatste update:

Danny Blind staat voor een hels karwei. De kersverse bondscoach moet het Nederlands elftal naar het EK van 2016 in Frankrijk loodsen en weet dat de weg naar het WK van 2018 in Rusland ook niet gemakkelijk zal worden.

/

Oranje werd bij de loting in Sint-Petersburg zaterdag gekoppeld aan Frankrijk, Zweden, Bulgarije, Wit-Rusland en Luxemburg. Natuurlijk hoop je van tevoren dat je toplanden als Frankrijk en Italië kan ontlopen. Ook omdat alleen de nummer één van de poule zich rechtstreeks voor het WK plaatst”, zei Blind tegen het ANP.

“Wij zijn dus aan Frankrijk gekoppeld. Ik kijk uit naar twee prachtige wedstrijden. Daarnaast kan je misschien wel zeggen dat Zweden, Bulgarije en zelfs Wit-Rusland de zwaarst mogelijke tegenstanders uit pot drie, vier en vijf waren. Dus wat dat betreft kunnen we vol aan de bak. Maar laten we eerlijk zijn, mooie tegenstanders motiveren alleen maar."


Denk jij dat Oranje het WK van 2018 gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zit er een keer een topland in de poule. Dan is het gelijk loodzwaar. Ik zie meer dan genoeg potentie om eerste te worden. Alleen zweden en Frankrijk uit worden lastig.

25 juli 2015 om 20:00

Alleen met Blind? Lijkt me sterk, maar ik wil hem wel een kans geven hoor.

25 juli 2015 om 21:19

Captainwazza
Blind staat toch niet op het veld? En hij is als trainer meer dan in staat om het beste elftal op te stellen hoor.., zo moeilijk is dat niet.
Een bondscoach moet puur de beste spelers selecteren en laten spelen, hij is geen clubcoach die (vaak) ook spelers beter moet maken.

Alle landen in deze poule zijn er ook echt niet gerust op dat ze Nederland hebben geloot hoor. Depay staat op het punt om definitief door te breken op topniveau, Robben is er ook gewoon nog bij, het middenveld stroomt over van de goede voetballers. En tegen de tijd dat de kwalificatie begint zullen de defensieve zorgen ook al een stuk minder zijn, let maar op (riedewald, Willems, Kongolo, de Vrij, van der Wiel, Janmaat, Tete, Veltman, genoeg keus).

25 juli 2015 om 20:02

Mooie reactie van Blind. Er was altijd veel gezeur over het lage niveau van alle andere Europese landen in de kwalificatie.

Maargoed, eerst maar eens de focus op het komende EK, want als hij dat niet haalt zal waarschijnlijk iemand anders deze kwalificatiereeks mogen begeleiden.

25 juli 2015 om 20:07

Nederland kan gewoon van Frankrijk en Zweden winnen.
Zo kijkt Frankrijk ook tegen Nederland aan.
Die zijn ook niet gerust.

25 juli 2015 om 20:18

eerste boven frankrijk eindigen? blind heeft gelijk met zijn opmerking dat sterke landen motiveren want tegen kleintjes onderschat nederland altijd. is wel opmerkelijk dat ze uit elke poule de sterkste hebben zowat, zelfs luxemburg had beter gekund(san marino oa, al is de afstand wel gunstig. wit rusland en bulgarije is wat dat betreft minder aantrekkelijk al moet je die kunnen pakken, wel veraddelijke tegenstanders die je niet bij voorbaat pakt, maar interessant want frankrijk en zweden pakt ze in uitwedstrijden ook niet makkelijk.

Hopen dat Ibrahimovic al gestopt is al international

25 juli 2015 om 21:04

Om te scoren, moet je wel ballen krijgen.
Net zoals van Persie alleen kan scoren als hij kansen krijgt.
Als afmaker is Ibrahimovic beter.

Zo'n soort opstelling voor oranje in 2018 ?
En weet iemand een goede spits/dé goede spits voor voor het WK ?

Cillisen
Tete (?)
De vrij
Kongolo (?)
Willems
Clasie
Ziyech (?)
Wijnaldum
El ghazi (?)
???
Depay
25 juli 2015 om 20:04

Tja, dat is over 3 jaar. Ligt aan de ontwikkeling van huidige spelers. Wat doen de broertjes De Jong, wat doen Dost en Zivkovic, maar ook kan een Muhren of Van Wolfswinkel in beeld zijn. Dit weet eigenlijk niemand.

25 juli 2015 om 20:10

Daar heb je een punt, maar probeer dan een opstelling te mken die in de lijn der varwachtingen ligt. Daarin zou luuk de jong of zivkovic en mischien ook wel die nieuwe aankoop van AZ Erdan wel mooi in de kunnen. En op de bank of mischien al basis spelers als van de beek, ould chick, nouri, nieuwkoop en noem ze maar op. Maar nog maals een team wat een beetje in de lijn der varwachtingen ligt.

25 juli 2015 om 20:29

Ik verwacht dit:

Cillissen
Janmaat
De Vrij
Veltman/BMI
Willems
Clasie/Wijna
Ziyech
Strootman
Robben
Depay
Kishna/Ghazi
25 juli 2015 om 20:38

@captainwazza,
Denk jij dat veltman en bmi grotere talenten zijn dan kongolo en riedewald ? En dat strootman zijn vorm weer terug krijgt en uberhaupt weer fit word ? Verder zou janmaat idd ook nog wel eens rb kunnen worden izoals je zegt want als als die zich op deze manier blijft door ontwikkelen haalt hij de top wel. En robben jammer maar waar die is dan ook al tegen de 34 dus denk dat hij op de bank komt.

25 juli 2015 om 21:32

Kongolo zou kunnen, je weet niet hou hij zich ontwikkelt, het zijn maar voorspellingen hoor.

25 juli 2015 om 22:25

Voel je niet aangevallen hoor, ik heb ook geen glazenbol , maar we zullen zien

25 juli 2015 om 20:26

Hier ik help je even op weg.

Als Dost zijn goede lijn van vorig seizoen doorzet dan wordt hij de nieuwe #1, maar ik heb het gevoel dat het waarschijnlijk Luuk of Zivkovic zal worden. Locadia zou het ook kunnen worden als hij meer aan spelen toekomt de komende seizoenen.

Cillessen
Tete
De Vrij
Riedewald
Willems
Clasie
Klaassen
Wijnaldum
El Ghazi
Zivkovic
Depay
25 juli 2015 om 20:33

@scrumptti0uz,

Ben het helemaal met je opstelling eens. Als ik veel mensen mag geloven is riedewald een groter talent dan kongolo idd en heb je ook concurentie op de bamk. Met deze opstelling zou je ook nog 4-2-3-1 kunnen spelen met clasie als echte cvm en wijnaldum als loper. Maar ik demk niet dat een locadia of dost oranje haalt, puur omdat ik denk dat wolfsburg op termijn een stap te hoog is en locadia geen basis plaats gaat krijgen bij psv, maar ik laat me graag verrassen

25 juli 2015 om 21:33

Dan is het alsnog een vrij jong team, zou het liefst wel Robben er in doen voor leiderschap en ervaring.

26 juli 2015 om 10:43

Ik ben het eens met jou verdediging, als die jongens heel blijven zijn het in potentie de beste kandidaten.

De bezetting van het middenveld valt te betwisten aangezien we daar een moordende concurrentie hebben. Jongens als Strootman, Bazoer, van Ginkel. Maher, Donny van Beek, Sinkgraven, Daley Blind en waarschijnlijk nog een paar komen in aanmerking voor een posititie. Ik verwacht dat Wijnaldum en Clasie uiteindelijk geen basisspelers zullen zijn maar wel zeer degelijke stand-in's. Als ze tenminste niet voorbij gestreeft gaan worden. Ik zet mijn geld op een middenveld met van rechts naar links Klaassen, Bazoer en Strootman.

De aanval is de meeste interessante linie. Wie gaan de stap maken naar de absolute top van al de veel belovende talenten die we hebben. Momenteel lijken Promes, El Ghazi, Depay de meest logische kandidaten voor de vleugels. Al lopen er nog een paar jongens meer rondt die in aanmerking kunnen komen.

De spitspositie is voor mij nog een groot vraagteken. Dost en Zivkovic lijken op dit moment de beste kandidaten. Luuk de Jong lijkt momenteel aan zijn top te zitten maar ik laat me graag verrassen.

25 juli 2015 om 21:13

Ja van Persie, of Depay zelf.
Spelers als Sneijder, Robben en van Persie kunnen er nog steeds bij zijn, met de nodige verjonging, die nu al ingezet is.

25 juli 2015 om 22:26

Ga je er van uit dat die spelers basis staan of bankverwarmers zijn ???

Totaal aantal stemmers: 100
'Ja' voor halen WK 48%
'Nee' voor halen Wk 50%

Wat heeft de overige 2% gestemd Voetbalzone?

25 juli 2015 om 20:15

Neutraal, door gewoon meteen op "stem" te klikken.

Hij heeft toch van Basten bij zich. Die weet wel hoe je van Frankrijk kunt winnen.

Het maakt niet uit wie we tegenhebben.
Nederland kan van iedereen winnen.
He hebben zoveel kwaliteiten.

kan er iemand eens uitleggen waarom blind de vervanger van hiddink is?

25 juli 2015 om 20:43

Was al de bedoeling dat hij dat werd na het ek, maar omdat hiddink weg is is hij nu al voor de leeuwen gegooid, kort gezegd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren