Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind ontvangt afmelding uit Rotterdam en roept PSV'er alsnog op

Laatste update:

Jeroen Zoet mag zich alsnog melden bij het Nederlands elftal voor de oefeninterlands tegen Wales en Duitsland. De doelman van PSV was in eerste instantie gepasseerd, maar is zondag opgeroepen als vervanger voor Kenneth Vermeer, die zich heeft afgemeld.

/

Vermeer kwam niet ongeschonden uit de Klassieker tegen Ajax; de doelman kampt met liesklachten en kan daardoor niet in actie komen tegen Wales (13 november) en/of Duitsland (17 november). Dat betekent goed nieuws voor Zoet, die met Jasper Cillessen en Maarten Stekelenburg mag gaan uitvechten wie er onder de lat zal staan.

Zoet had in de laatste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië nog een basisplaats bij Oranje, maar zakte sindsdien dus flink in de pikorde. De PSV’er was voor bondscoach Danny Blind slechts vierde keuze, maar mag zich nu alsnog melden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed bezig! Ben ook blij dat Blind weinig Feyenoorders oproept. Scheelt weer blessures

8 november 2015 om 18:34

Net als feyeniels hierboven ben ook jij goed in verstoppertje spelen wazza. Maar ik heb je gevonden in het kamertje met het woord 2de garnituur op de deur.

8 november 2015 om 18:36

Haha gelukkig roept hij wel ajax spelers op van ajax. Kunnen ze lekker ervaring op doen.

Ik heb zo'n flauw vermoeden dat de helft van de spelers Danny Blind liever kwijt dan rijk zijn

8 november 2015 om 18:21

Heb zo'n vermoeden dat je gelijk hebt, maar als de spelers het zeggen dan worden ze niet opgeroepen.

8 november 2015 om 20:03

Want Blind heeft Janmaat na zijn eigen goal het elftal uitgegooid of heeft Blind hem juist terug gehaald bij de selectie?

Want Indi is boos op blind omdat Blind hem opriep en hij vervolgens rood pakte?

Want Robben verwijt het blind dat hij aanvoerder werd en zich vervolgens opblies in het eerste kwartier van de wedstrijd?

Waarom zouden de spelers een probleem hebben met Blind?

8 november 2015 om 21:43

Ik ben bang dat dat het probleem niet is, ze zijn gewoon niet goed genoeg vergeleken met de tegenstanders. De klasse van Robben heeft dat lange tijd verbloemt, maar na de Wk2010 generatie is er een complete generatie spelers mislukt. We missen de aansluiting van de groep tussen 25-30.

Nu spelen we met een paar veteranen aangevuld met wat normaal gesproken jong Oranje had moeten zijn. Wie je nu ook aanstelt, het wordt niet beter. Dit heeft gewoon tijd nodig zodat de nieuwe generatie stappen kan maken. Pas over een paar jaar doen we weer mee (helaas).

8 november 2015 om 22:21

Onder Hiddink wonnen we ook niet van Ijsland, En het ligt er echt niet aan welke spelers je selecteert. Bruma, Veldtman, van Dijk of iemand anders, het is gewoon internationaal gezien erg matig. Alleen Robben is van wereld klasse.

Goedzo laat keneth maar lekker op zuid, daar in dat oranje verprutsen ze m toch alleen maar

8 november 2015 om 20:03

roep heel ajax gewoon op dat is het toch bijna ja. zelfs een ajax bondscoach ik hoop dat ze verliezen deze onzin wedstrijden

8 november 2015 om 20:06

Zoet, Janmaat, Bruma, Kongolo, van Dijk, Wjinaldum, Clasie, Veijnovic, Robben, Elia, Depay, de Jong, Promes en Dost zijn Ajacied geworden ofzo?

En dan laat ik Strootman, de Vrij, Vlaar en Willems buiten beschouwing wegens blessures.

8 november 2015 om 20:27

Rdeboer20? Klinkt als een naam dat een beeld schets van een ajacied. Maar dat even ter zijde. Zoals je waarschijnlijk weet spelen er ook een paar spelers bij ajax die uit komen voor het deense nationale elftal, zelfs ook een Zuid-Afrikaan, duitser,

8 november 2015 om 20:28

En een pool. Dus heet het team oproepen voor het nationale team is helaas geen optie.

8 november 2015 om 21:56

even kijken hoe de ajacieden reageren maar even serieus gasten blind kijkt een beetje met een ajaxbril dat is gewoon jammer. ik snap waarom sommigen een uitnodiging laten schieten ze hebben niks om voor te spelen

8 november 2015 om 22:25

Dat is aantoonbaar onzin, 14 spelers hebben geen enkele relatie met Ajax.

Tel daarbij op dat Cilessen al international was voor hij bij Ajax kwam, Huntelaar van Heerenveen komt en is opgeleid bij Psv, Sneijder gewoon bij Real en Inter heeft gespeeld en goed genoeg is, dan valt het allemaal reuze mee.

Ik zou als ik Zoet was een blessure veinzen. Dat Blind het zich maar uitzoekt, roept ie Diederik Boer of zo maar op. Als derde keeper kijken naar een afstraffing door Duitsland schiet je ook niks op.

8 november 2015 om 18:42

Ben al altijd fan van nem geweest

En ook een vervanger voor Bazoer? Of dat niet?

8 november 2015 om 20:10

Ik denk het wel, hij had weer last van zijn knie. Wellicht een goed moment voor Proper of hendrix.

8 november 2015 om 20:23

hendrix vindt ik een goede keuze

Vermeer 5x op doel bij oranje , nul tegen doelpunten.
Zegt toch wat over de kracht van oranje met vermeer op doel.

Wat hoop ik dat de Duitsers het Nederlands elftal afmaakt. En Wales mag van mij ook winnen.

8 november 2015 om 20:12

Vermeer heeft zich zelf afgemeld voor Oranje, hij is niet gepasseerd.

p.s. dit was een reactie op Hargle, geen idee waarom hij verkeerd geplaatst is.

voor dit nederlands elftal zou je niet moeten willen spelen. vreselijk met zijn staf.

Ik hoop dat Nederland deze 2 oefen wedstrijden gaat verliezen. Dan krijgen we waarschijnlijk pas een
nieuwe bondscoach met een nieuwe technisch staf. Hopelijk gaat van Oostveen er dan ook uit.
Onder Blind wordt het niks met Nederlands elftal.

8 november 2015 om 21:45

Niet goed onder Hiddink, niet goed onder Blind. Ben bang dat het ook onder een nieuwe coach niet goed zal zijn. We missen momenteel gewoon goede spelers tussen de 25-30. Zolang die er niet zijn, heb je het tegen elke tegenstander moeilijk.

We moeten eens realistisch zijn. We missen gewoon de kwaliteit. In Nederland kunnen de spelers alleen maar zeggen hoe goed ze z.g.n. zijn. Als je die reactie van PSV ook weer leest over het Nederlands elftal. Alsof die spelers ons land hadden kunnen redden. Te belachelijk voor woorden.

Hopelijk krijgen ze dik club de komende wedstrijden. Dan zijn we in ieder geval verlost van blind en van oostveen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren