Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Blind moet bij nederlagen tegen Wales en Duitsland zijn koffers pakken’

Laatste update:

Het Nederlands elftal wist zich niet te plaatsen voor het EK in Frankrijk en na de dramatische reeks werd er al flink gezaagd aan de stoelpoten van bondscoach Danny Blind. De keuzeheer nam het voor het einde van de kwalificatiereeks over van Guus Hiddink, maar het is de vraag of Blind wel de juiste persoon is. Volgens de bezoekers van Voetbalzone zijn de komende oefenwedstrijden tegen Wales en Duitsland doorslaggevend.

/

Het Nederlands elftal oefent in de komende interlandperiode tegen tegenstanders die zich wél wisten te plaatsen voor het EK: Wales (vrijdag) en Duitsland (dinsdag). Als Nederland beide wedstrijden verliest, moet Blind zijn koffers pakken. Dat is de mening van 81 procent van de bezoekers van onze website.

Op de vraag ‘Als Nederland niet van Wales en Duitsland wint, moet Danny Blind weg’ hebben bijna 12.000 bezoekers van Voetbalzone een antwoord gegeven. 81 procent van de stemmers heeft dus bevestigend geantwoord, terwijl 19 procent van mening is dat Blind ook bij twee nieuwe nederlagen mag blijven zitten. Blind is nu vier wedstrijden bondscoach van Oranje. Er werd nipt gewonnen van Kazachstan, maar duels met Tsjechië, Turkije en IJsland gingen verloren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je van Wales verliest, wellicht wel, maar niet als je van Duitsland verliest, aangezien we door kwaliteitsverschil best van Duitsland kunnen verliezen ongeacht wie de trainer is.

13 november 2015 om 03:25

Dat dacht iedereen ook van Tsjechië, Turkije etc.. persoonlijk hoop ik gewoon dat beide wedstrijden worden verloren. Dan kan deze clown en hipelijk ook meneer van oostveen zijn koffers pakken.

13 november 2015 om 03:26

Dat ze met het kwaliteitsverschil zouden moeten winnen bedoelde ik te zeggen

13 november 2015 om 08:42

Ik voorspel 2x pakkie, ze spelen waarschijnlijk wel in een systeem wat meer in balans is. Maar geloof niet dat Blind in staat is een team door een lastige wedstrijd te loodsen.

Ik heb hij moet weg gestemd, omdat ik vond dat hij al weg moest gaan.... Als je kijkt naar het verleden van blind: hij is overal mislukt na zijn voetballoopbaan... Stop ermee danny...

13 november 2015 om 07:46

Ik lees jou post en denk: eigenlijk krijgt deze man helemaal geen eerlijke kans. Ik geef toe, ik heb ook vanaf het eerste moment met de grond gelijk gemaakt. Zijn selectiebeleid, uitstraling en verleden wekte alleen maar extra irritatie op. Maar als ik het even reeel bekijk, naast de 3 bovengenoemde irritaties, heeft die man helemaal geen kans gehad. Komt in een zinkend schip, verliest een paar keer omdat het team toch in de losing mood is... ik hoop dat ie weg gaat hoor, verschrikkelijke engnek, alleen toen ik jou post las dacht ik: Tja, die man kan er ook niet zoveel aan doen dat hiddink het zo verneukt heeft!

13 november 2015 om 08:06

Hij was daar natuurlijk wel gewoon bij, bij hiddink....

Probleem hiermer is dat je nooit van duitsland gaat winnen. En winnen van wales zonder een bale is natuurlijk niet een wereld prestatie. Dus wat kan je eigenlijk concluderen uit deze oefenpotjes?

Duitsland zal de eerste helft wel eventueel met de sterkste 11 gaan beginnen maar de 2e de helft zal waarschijnlijk de hele basis elftal gewisseld worden als je dan niet wint met je beoogde basis eftal dan weet ik het ook niet.

13 november 2015 om 00:18

die kans is op zich wel aanwezig dat ze niet met de sterkste 11 komen of afmaken.
maar als je een beetje de geschiedenis kan dan denk ik dat duitsland er op gebrand is om gehakt te maken van nederland zeker ze nu niet in topvorm zijn.

zelfs muller maakt grapjes over robben. ik denk persoonlijk dat ze pas de 11 basis er uit knikkeren als ze al met een doelpunt of 2 a 3 verschil gaan wisselen.

maar mocht jou scenario gebeuren dan zelfs denk ik dat nederland helaas geen kans maakt,

we shall see

Bert van Oostveen denkt er natuurlijk anders over. Die is te trots om naar het volk te luisteren

13 november 2015 om 00:27

Denk niet dat het volk heel veel beter zou doen...

13 november 2015 om 07:35

Buiten de Ajax en PSV supporters om hadden de meesten op Koeman gestemd en dat was een veel geschikter kandidaat geweest! De PSV supporters zagen liever Hiddink van wegen zijn achtergrond en de Ajax supporters wilde geen Koeman omdat hij zijn laatste seizoen Feyenoord had getraind en onder van Gaal speelde er al veel Feyenoorders dus liever niet nog meer en Blind zou het daarna overnemen.
Nederland heeft meer neutralere supporters dan Ajax en PSV samen. Dus als het volk mocht bepalen dan hadden wij weer een gezellige zomer

13 november 2015 om 08:46

Nou als PSVer vind ik Koeman veruit de beste kandidaat. Alleen jammer dat deze niet beschikbaar is.

Blind zou al lang weg moeten zijn, net al de lichtgewichten Van Oostveen en Jelle "wie?" Goes. Wat een komieken, als dat al de leiding heeft en neemt over ons voetbal, dan weet je dat we nog vele donkere jaren voor ons hebben. Ik steek alvast een kaarsje op.

Ik was in zijn Ajax tijd helemaal niet weg van Blind, maar wat er nu over hem uitgespuwd wordt is zwaar overdreven en grotendeels onterecht. Men kijkt veel te kortzichtig alleen naar de resultaten, maar je moet ook naar de omstandigheden kijken.
Wat er nu allemaal over Blind wordt gezegd wordt aangestuurd door de kritiek die het hele land had na zijn 4 wedstrijden; op dit moment kan ie toch niks goed doen, wat ie ook doet. Er is altijd wel een manier om het negatief uit te laten komen.

Blind heeft nog steeds geen eerlijke kans gehad in mijn ogen. Hoeveel invloed denk je dat een bondscoach kan uitoefenen in slechts 4 wedstrijden in dit soort wedstrijden? Het is niet zo simpel als: ''oh, Blind verliest 3 van de 4 wedstrijden dus dan moet ie wel een slechte coach zijn en is niet geschikt''. Dit had iedere coach kunnen overkomen, zelfs de (voor velen lijkt het) almachtige Louis van Gaal. Zelfs Guardiola of wie dan ook. Wie je ook opstelt of wat je ook wisselt.
En de beslissingen van Blind vielen vooraf bijna allemaal te verdedigen hoor, waren vaak helemaal niet onlogisch. Noem maar wat. Vooraf hoorde je er ook weinig over, maar naderhand kritiek leveren kon opeens iedereen.

13 november 2015 om 01:56

niet helemaal met eens. het spel is gewoon slechter dan onder hiddink. toen stonden we tenminste 3e nu is jet berder afgezakt. zijn slectiebeleid slaat nergens op door spelers op te roepen doe nog niets bij NE te zoeken hebben en niet spelen met het neste materiaal ter beschikking in cruciale wedstrijden. daarbij komt nog eens de lakse manier van communicatie maar buiten waardoor hij veel erger overkomt dan dat hij is.

13 november 2015 om 06:02

Blind heeft in 4 wedstrijden 8 doelpunten tegen gekregen. Hiddink deed het met 6 tegentreffers in 6 wedstrijden. En je moet niet vergeten dat hij de assistent was van Hiddink en dus betrokken bij alle 10 interlands onder Hiddink. Blind stond 4 maanden aan het roer toen Nederland in de Arena op een 0-3 achterstand werd gezet door de Tsjechen.
Hij kreeg al gelijk kritiek toen hij Ziyech niet eens uitnodigde voor de voorlopige selectie. Die fout is onuitwisbaar.

13 november 2015 om 08:49

Als je die kwalificatie wedstrijden op zich bekijkt had hij niet slechter kunnen selecteren, wisselen en een systeem op de mat kunnen brengen. Geen enkele keuse was maar een beetje resultaat gericht.

13 november 2015 om 13:55

Zo kortzichtig allemaal deze reacties. Men kijkt teveel zo: ''oh de wedstrijd ging verloren, de coach heeft het dus slecht gedaan'', en minder als "'hoe is de nederlaag tot stand gekomen en waar lag dat aan''.
Voorbeeld: Mourinho's resultaten zijn nu toch ook dramatisch, (veel extremer en langduriger zelfs dan de 4 potjes van Blind) maar iedereen is het er toch wel over eens dat die man als trainer wel iets voorstelt? Blind wordt werkelijk waar alles kwalijk genomen en is overal schuldig aan maar bij Mourinho is dit veel minder het geval.
Als coach is het mogelijk dat je gewoon logische en goede keuzes maakt maar alsnog verliest, zelfs tegen hele zwakke teams. Achteraf is het makkelijk om die keuzes af te kraken puur omdat je verliest ja, maar zo simpel is het niet.
Wat ook zo is is dat je tegen de mini-teams minder invloed hebt als coach dan in echte topwedstrijden. Tegen de kleine landen is het al snel beuken tegen de defensieve muur die is opgetrokken en hopen het meezit en dat die vroege goal snel valt zodat het makkelijker voetbalt, maar op het WK bijv tegen sterkere landen kan je echt een tactiek uitdokteren.

@markbakel. ''toen stonden we tenminste 3e nu is jet berder afgezakt''. Dit is zo'n kortzichtige en simpele reactie...
Ja het spel was niet best nee maar dat ligt ook aan de omstandigheden en het soort tegfenstander. Waarom slaat zijn selectiebeleid nergens op? Noem eens voorbeelden dan. Vooraf gezien was er bij lange na niet zo veel kritiek op als achteraf. Achteraf wist iedereen het opeens beter.
Lakse communicatie naar buiten? Doel je op dat 'bellen incident'? Dat is zo overtrokken. Zoveel deed ie daar toch niet fout. Ik vind Blind juist rationeel en rechtdoorzee overkomen op persconferenties, beter dan die politiek correcte onzin.

@vierdag, eerste zin is zo narrow-minded als wat. ''blind heeft in 4 wedstrijden 8 doelpunten tegen gekregen. Hiddink deed het met 6 tegentreffers in 6 wedstrijden'' Je gaat op basis daarvan toch niet serieus conclusies trekken wie er beter is.
En als je dan het argument gebruikt dat Blind ook invloed had tijdens Hiddink's periode, dan kan je ook zeggen dat ie dat had tijdens het succesverhaal op het WK want daar was ie ook assistent. Maar natuurlijk haalt men alleen het negatieve eruit.
Had ie Ziyech moeten uitnodigen? Ziyech doet het pas de laatste paar weken/maanden echt goed. Ten tijde van die selectie hoorde je nog vrijwel niemand actief roepen om Ziyech in Oranje. Toen was ie nog helemaal niet zo geweldig bezig En er was sowieso zat concurrentie op zijn positie. Zoals ik al zei, achteraf zo makkelijk praten.

@geizels. Noem eens voorbeelden dan. Dit is gewoon blind kritiek leveren zonder argumenten.

Gebeurd toch nooit, het is maar een oefenwedstrijd hoor. Het resultaat boeit niet eens..

13 november 2015 om 07:37

Raking waardoor je steeds verder gaat zakken en je in moeilijker potten terecht gaat komen. Nederland wordt dan het België van aantal jaren terug

13 november 2015 om 10:44

Onzin, dit Oranje heeft genoeg kwaliteiten. We moeten allemaal niet zo deprimerend doen. Het is jammer dat we het EK missen, maar het heeft ons ook niet echt mee gezeten met blessures en individuele fouten. Er komt zoveel talent aan, maar dat heeft tijd nodig.

Blind is net zo'n rakker als die beleidsbepalers bij Ajax nu. Die gaat heus niet weg bij oranje ook al verliest hij deze twee wedstrijden.

Die man moet toch wel blind zijn als hij er nog in geloofd! Mede dankzij hem geen ek gehaald. Paar wedstrijden verliezen in kwalificatie wk, dan opstappen. Kan een ander het nog even snel oplossen anders lopen we het wk ook nog mis. Ik zeg: Blind, wees verstandig voor je zelf en voor mij. Stap op voordat het te laat is!

13 november 2015 om 07:29

Alleen dankzij hem? Hiddink heeft er ook een groot aandeel aan

Blind heeft nooit en echte kans gehad. Al lang voordat hij echt bondscoach werd werd hij ongeschikt geacht.
Natuurljk is het als ( assistent) bondscoach mede verantwoordelijk voor de wedstrijden en resultaten, maar dan is hij dus ook mede verantwoordelijk voor de derde plaats op het laatste WK, dus zo slecht heeft hij het niet gedaan.
Zolang de media, in welke vorm dan ook, hem blijft afbranden zal hij nooit een eerlijke kans krijgen.
Hij is en blijft ook afhankelijk van de kwaliteit, inzetbaarheid en inzet van de spelers,

Ik ben geen fan van Blind en twijfel aanzijn omgang met spelers ( zie v Persie) , maar geeft hem indeze oefenperiode een kans om een nieuw elftal op te zetten.

En welke nobody krijgen we dan? Kluivert?

13 november 2015 om 09:51

Beetje respect voor Kluivert a.u.b. (ondanks dat hij als coach (nog) niet gekwalificeerd is voor Oranje.

13 november 2015 om 11:31

We hebben nu ook al een nobody. Had al het veld moeten ruimen tegelijk met Hiddink. Heb geen vertrouwen meer in KNVB (van Oostveen). Blind blijft zitten ook na twee oefenpotjes die er niet toe doen. We gaan zo ook het WK missen.

Hoezo moet je je koffers pakken als je als coach zijnde verliest van de beste nationale ploeg ter wereld? Voormalig wereldkampioen met alleen maar top spelers in het elftal notabene. Tegen Wales mag er nog kritiek worden geuit, maar verliezen tegen Duitsland is geen schande.

Nou...dan maar hopen dat wales en Duitsland de figuurlijke trekker overhalen....we kunnen ons dan weer richten op de kwalificaties. Damn we zijn gewoon door deze nietsnut het eindtoernooi misgelopen. Met deze brokkenpiloot wordt het in sep-16 niets, let maar op mijn woorden. Koeman had niet misstaan, misschien straks gewoon weer Van Gaal of geef Verbeek een kans voor mij pad Stevens of haha De Haan daar zit meer gogme me in dan Blind. Jonk verlaat straks Ajax nood gedwongen, kan Blind daar aan de slag om de boel kort en klein te maken tot aan de afgerond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren