Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind: ‘Ik denk alleen niet dat Van Gaal mij op zal stellen als aanvaller’

Laatste update:

Daley Blind werd vorig seizoen bij Manchester United al ingezet als linksback en verdedigende middenvelder en voor komend voetbaljaar lijkt hij zich te moeten richten op een rol als centrumverdediger. Daar heeft Blind geen problemen mee, zo laat hij optekenen in de Engelse media.

/

“Ik heb in de jeugd veel als centrumverdediger gespeeld en ook bij Ajax heb ik een aantal wedstrijden op die positie gespeeld”, begint Blind. “De manager weet dat ik een speler ben die op meerdere posities kan spelen. Ik speel waar de manager bij nodig heeft. Hij gebruikt me nu als centrumverdediger en daar ga ik dan mijn best doen.”

“Iedere positie vereist weer wat anders, maar ik ken de verschillende posities”, gaat Blind verder. “Ik probeer me op de juiste manier aan te passen en ik probeer mijn eigen spel te spelen. Ik denk alleen niet dat de manager mij op zal stellen als aanvaller”, lacht de verdediger annex middenvelder.

Is Daley Blind goed genoeg als centrumverdediger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt snelheid tekort

26 juli 2015 om 19:38

Dat is geen excuus , Terry is ook niet de snelste

26 juli 2015 om 19:44

Terry compenseert dit dan ook met een enorm blok ervaring en fysieke kracht. Daarbij speelt Terry bij Chelsea niet met een hoge lijn, waardoor dit tekort minder zichtbaar is dan voor een Blind die van Van Gaal wél hoog op het veld moet staan als CV.

26 juli 2015 om 21:12

Gaat om inzicht en met een team verdedigen. Hoog, laag, maakt wat dat betreft niet veel uit. Uiteraard zal het wel wat uitmaken als het team verdedigend niet goed staat, maar dan kan een verdediger sowieso niet zo heel veel doen.

26 juli 2015 om 19:40

Komt alles tekort voor een echte CV.

26 juli 2015 om 19:43

Noem eens de echte eigenschappen van een verdediger? Dat verschilt namelijk ook uiteraard zijn er wel een paar basis eigenschappen. De ene cb voetbalt goed mee de ander is meedogenloos. De een is een goeie kopper de ander timed perfect..

26 juli 2015 om 19:46

In de premier league?

Groot, sterk, meedogenloos, goede slidings kunnen maken, kopsterk.

26 juli 2015 om 20:10

Blind kan ook niet koppen. Plus idd te traag en te lief. Sowieso gewoon een erg overschatte speler.

26 juli 2015 om 20:59

Iemand kan moeilijk overschat zijn als hij bij ieder topic wordt afgekraakt waarin hij genoemd wordt.

26 juli 2015 om 21:28

Lennon, idd te triest voor woorden. Iedere topic, word die jongen de grond in gestampt. Het is beter ook dat soort lui te negeren.

26 juli 2015 om 22:08

Dat zeiden ze ook over zijn vader.. Je weet wel die cv die niet goed genoeg werd geacht voor het NL, maar ondertussen wel een Europacup 2, 3 en een cl won met Ajax en jarenlang aanvoerder van datzelfde Ajax. Zijn vader was een laatbloeier, maar tactisch erg sterk. Wellicht geldt voor Daley hetzelfde?

27 juli 2015 om 07:27

Ik ben medogenloos en voetbal mee. Maar wie ben ik.... ik speel in de 4e klasse. Ook intresant he.

26 juli 2015 om 19:45

Uhmm maar een cv staat meestal niet bekend om hun snelheid volgens mij. Terry is ook niet bepaald de snelst.
Denk meer dat hij door andere eigenschappen te kort komt voor een cv positie.

26 juli 2015 om 20:24

Terry Haha is net als kramer vergelijken met ronaldo

26 juli 2015 om 21:08

Behalve dat Kramer dan wel bij Barcelona zou moeten spelen.

Blind is namelijk op hetzelfde niveau & positie actief als Terry en ook nog eens om een team dat dezelfde doelstelling heeft (landstitel). Dan kan je die dus wel eerlijk vergelijken.

26 juli 2015 om 22:38

Terry kan ook maar 1 trucje. In n geparkeerde bus is hij geweldig. Met ruimte achter zich wordt t hard minder. Met Engeland was t ook nooit wat op de grote toernooien

27 juli 2015 om 01:15

@babymongo

Dat is niet waar aangezien Chelsea ik schat max 8x zeer defensief ingesteld is van de 50-60 wedstrijden die ze spelen.

We moeten natuurlijk niet doen alsof dat de standaard is.

26 juli 2015 om 20:31

Voor een back komt hij wel snelheid te kort maar niet voor centraal

26 juli 2015 om 21:25

En meedogenloosheid.
Koptechniek(verdedigend) niet goed genoeg.
Sliding is niet goed genoeg.
Is geen keiharde mandekker a la Jaap Stam.

27 juli 2015 om 10:52

Voor een centrale verdediger heeft hij genoeg snelheid

Logisch dat het hem niet zoveel uitmaakt, zolang hij hij maar speelt. Zou dom zijn om geen CV te halen als je Blind daar neerzet..

Doet het tot nu toe goed als verdediger. Volgens mij was dat ook zn plek in de jeugd, maar weet t niet zeker. Uiteindelijk zal hij wel op de bank komen als er iemand wordt aangekocht, want hij komt snelheid te kort. Maar al met al blijft Blind me wel verrassen

26 juli 2015 om 19:37

Snelheid is overschat Terry en Mertensacker zijn toch ook niet snel maar wel goede verdedigers.

26 juli 2015 om 19:40

Terry en Mertesacker zijn alleen fysiek en verdedigend wel een (heel) stuk beter dan Blind. Niet om lullig te doen maar zie je Daley Blind al een duel winnen van Diego Costa? Arme Daley vliegt door de lucht dan.

26 juli 2015 om 19:43

Als je goed positioneert en voetballend uit situaties komt..

26 juli 2015 om 19:44

Mertensacker is fysiek helemaal niet zo goed hoor..

26 juli 2015 om 20:34

Mertesacker moet je niet vertrouwen alleen als hij een snelle verdediger naast zich heeft

26 juli 2015 om 20:44

Terry zag er 10x slechter uit dan Mertesacker toen hij een jaar met ruimte in de rug speelde. Terry is juist zo goed omdat hij in een compacte formatie zijn fysiek goed gebruikt en ook een uitstekende inspeelpass heeft.

26 juli 2015 om 20:55

Nee maar heb hem gisteren tegen Barca wel gewoon goed zien spelen tegen Suarez, een snelle beweeglijke goede speler. Blind speelde heel degelijk en stond goed kort op Suarez, en had hem gewoon in de zak. Voetballend is blind heel degelijk, zijn passing js goed te noemen. Beter dan al die koekenbakekrs die er nu staan, maar die verdedigend dan weer goed zijn. Een mix is dan toch perfect. Frank de boer was ook niet de snelste, maar was slim en kon goed voetballen. Dat is blind ook.

26 juli 2015 om 21:04

Blind mist snelheid, lengte, kracht en toch vooral agressie en gif. Blind is te lief, je moet meedogenloos kunnen zijn in de premier league. Blind is een redelijk goede opbouwer en heeft een staande tackle die oké is. Verder mist hij naar mijn mening te veel om bij een topclub te spelen als centrale verdediger.

26 juli 2015 om 21:05

In de zak nog wel? Suarez had geen kind aan Blind hoor. Dat hij 2 keer de paal raakt betekent niet dat Blind hem in de zak had.

26 juli 2015 om 19:37

Sluit ik me bij aan. Had Suarez in bedwang

26 juli 2015 om 19:44

Had suarez totaal in bedwang.
Suarez had genoeg kansen

26 juli 2015 om 19:44

Totaal niet bedoel ik

26 juli 2015 om 19:45

Suarez in bedwang? Weetje hoevaak blind niet bij suarez was waardoor hij vrij kon uithalen

26 juli 2015 om 21:14

Als die niet twee keer van de paal af stuitert maar binnen valt bij Suarez had je gezegd dat blind er geen zak van kan.

26 juli 2015 om 19:44

Exact dat. Blind heeft zich de afgelopen jaren in verschillende omgevingen altijd weten aan te passen. Ik ben het er mee eens dat hij op dit moment nog niet het niveau heeft waar MU naar streeft. Maar het zou me niet verbazen als hij zichzelf dusdanig verbetert en een bepaalde positie zich eigen maakt dat hij ook bij deze club veel wedstrijden in de basis zal spelen. Misschien dat Daley ons in de toekomst blijft verassen zoals hij in het verleden al heeft gedaan

Dat word banken voor Blind

Zal wel back-up worden.

27 juli 2015 om 19:58

Maar wel een goede back up achter waarschijnlijk Otamendi of op de LB achter Shaw.

Blind speelde een geweldige wedstrijd en werd ook zo beoordeelt door alle fans die het werkelijk hebben gezien

Hij belandt uiteindelijk wel op de bank. Op ieder positie is er wel iemand die beter is.

Ik denk straks zelfs helemaal niet meer.

Blind is geen 'specialist'. Hij kan alles een beetje maar dat is allemaal net niet goed genoeg. Bijvoorbeeld een Pirlo of een Sneijder in zijn goede tijd is gewoon standaard de nummer 10. Dat soort voetballers zie je nooit op meerdere posities spelen, snap je wat ik bedoel?

Wat ik wil aangeven is dat Blind gewoon een reserve speler wordt volgend seizoen. Hij komt jammer genoeg gewoon te kort.

Blind doet het gewoon goed.
Bij ajax oranje en manchester voldoet hij boven alle verwachtingen.
Ik heb veel respect voor hem en nee mensen ik ben geen ajaxied

Dat Van Gaal mogelijk Blind als CV ziet kan mogelijk duiden op dat Van Gaal 5-3-2 wilt gaan spelen. 2 echte verdedigers achter een voorstoppers en meevoetballende Blind. Hij oefent bijvoorbeeld ook met Depay centraler in de aanval, een koppeltje met Rooney.

Linksback, linker middenvelder en nu libero
Dat gaat niet he. Drie verschillende posities.
Twee kan nog maar drie niet in het moderne voetbal waarbij een speler geschikt is voor 1 positie en de reservebank..

Ik kan mij een Johan Cruijff-schaal wedstrijd tegen PSV herinneren dat Blind cv speelde.. dat was op zn zachtst gezegd geen succes. Werd weggespeeld door links. Hij zal zich moeten gaan richten op de lb positie en concurreren met Shaw

26 juli 2015 om 21:30

Links moet zijn Lens

Laten we eerlijk zijn. Als Louis van Gaal niet de manager was geweest van Manchester United was Daley Blind al lang doorgeselecteerd.

27 juli 2015 om 01:24

observe, domme opmerking. Wat is het voordeel voor Van Gaal om Daley Blind de hand boven het hoofd te houden?

27 juli 2015 om 02:49

Ja daarom laat hij van persie ook vertrekken. Want van gaal trekt alle nederlanders voor. Depay, ook al zo'n miskoop zeker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren