Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Blessure van Cech is slecht nieuws voor Atlético Madrid’

Laatste update:

Chelsea-keeper Petr Cech liep dinsdag in het Champions League-duel met Atlético Madrid een schouderblessure op. Voor Atlético is dat met het oog op de return wellicht een voordeel, maar komend seizoen hebben de Spanjaarden wel degelijk last van de kwetsuur van Cech. Het kan namelijk gevolgen hebben voor Thibaut Courtois.

/

De verwachting is dat Cech zich moet laten helpen aan zijn ontwrichte schouder. Als de Tsjech onder het mes gaat, is hij vermoedelijk zo’n drie maanden niet inzetbaar. Chelsea wil in de eerste maanden van het nieuwe seizoen wel een goede en betrouwbare sluitpost onder de lat, dus een langer verhuur van Courtois aan Atlético Madrid is daardoor geen optie. Dat meldt Marca.

Voor de blessure had het er nog alle schijn van dat Courtois een nieuw contract zou gaan tekenen bij Chelsea, maar dat hij nog wel een extra seizoen op huurbasis bij Atlético zou blijven.

Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin. Seizoen begint pas in augustus en dat is 4 maanden van nu vandaan. VZ zet ook maar onzin neer

24 april 2014 om 10:55

Vz meldt alleen wat de kranten melden. Marca is een grote krant in Spanje en dit is vrij cruciaal nieuws voor twee topclubs in de wereld

24 april 2014 om 11:05

Vz is geen krant. Het is een verzamelbron van kranten. Als er in de telegraaf staat dat Ajax vanaf nu een basketbalclub word is het vrij verstandig om dat te melden. Als inderdaad Ronaldo met vier benen gaat voetballen volgens Marca, AS of El Mundo Deportivo dan is dat vrij verstandig om te melden. Het is en blijft nieuws over voetbal omtrent een van de betere spelers in de wereld.

24 april 2014 om 15:30

Maar die krant komt alleen niet met zulke domme ideeën

24 april 2014 om 10:59

Mocht het zo zijn dat Courtois idd echt de kans gaat krijgen bij Chelsea denk ik dat het einde verhaal is voor Cech als eerste keeper bij Chelsea. Cech is zeker een fantastische keeper maar begint wel op leeftijd te raken. Voor een keeper valt het mee maar wanneer Courtois het ook super doet. Dan scheelt het wel flink wat jaren. Al is Cech wel ook een clubheld voor Chelsea denk ik? Maar dat moeten de Chelsea fans maar zeggen.

24 april 2014 om 11:03

Cech is inderdaad een clubheld.

24 april 2014 om 11:04

Ja Cech is absoluut een clubheld. Hij heeft voor ons zo veel betekend in al die jaren, zonder hem zouden we nooit de CL hebben gewonnen. Zolang Cech zo goed presteert als nu hoef ik Courtois niet bij ons te zien. Iemand die al die jaren zo goed presteert, en nu nog steeds een van de beste (voor mij de beste) keepers ter wereld is, verdient het niet om na al die jaren trouwe dienst zo opzij gezet te worden. Cech moet gewoon onze keeper blijven zolang hij zo goed blijft presteren.

24 april 2014 om 11:00

Het is Marca die het schrijft hé.

Maar het zou inderdaad wel een roddel kunnen zijn, zowel van Real Madrid-kant als van de Chelsea-kant misschien.

Wat ik elders had gelezen was dat ze bij Chelsea in ieder geval de voorbereiding op het nieuwe seizoen willen beginnen met hun vaste keeper, en als ze Cech niet hebben dan moeten ze daarvoor Schwarzer of zo gebruiken en met alle respect maar die is al 40 of 41 jaar oud. Dat is geen optie voor de toekomst natuurlijk, en het zou zonde zijn om dan een keeper als Courtois niet te gebruiken.

24 april 2014 om 12:53

Helemaal geen onzin.. Ik denk dat chelsea in het achterhoofd houdt dat cech ook weleens slecht uit die blessure kan komen, dus dan is het helemaal geen rare gedachte.. niet iedere speler komt even sterk terug na een zware blessure en zeker niet de wat oudere spelers.

24 april 2014 om 11:09

Cech zal heus wel op tijd herstellen voor het nieuwe seizoen dus daar hoeft Atletico niet zo zeer bang voor te zijn.
Tenzij Mou Cech niet meer als eerste keeper ziet voor het volgende seizoen, maar dat lijkt me stug.

Ik vindt Cech beter dan Courtois. In de afgelopen maanden zag je wat blunders bij Thibaut en Cech is er bijna niet op te trappen. Ik kijk vaak wedstrijden van beide en toch heb ik liever Cech in het doel dan Courtois. Echter is Courtois pas begin 20 jaar en wordt dus een hele grote in de voetbalwereld. Ik denk zelfs dat hij in de buurt gaat komen Casillas met zijn 4x op rij gewonnen trofee voor keeper van het jaar.

24 april 2014 om 11:42

Blunders? Ik heb er toch maar 1 gezien de voorbie maanden. De own-goal kan je toch moeilijk een blunder noemen. Hij voorkomt op schitterende wijze een zeker doelpunt, maar heeft gewoon ongeluk dat die bal binnen gaat.

En dan kan courtois erna weer gaan banken als die helm weer fit is. Zou doodzonde zijn en denk niet dat hij daar zo blij mee is (geld voor beide).

Deze berichten beginnen toch langzaam maar zekere irritant te worden...

Als Cech straks even last heeft van diaree is dat ook gelijk slecht nieuws voor Atletico m.b.t. de situatie rondom Courtois?

Het is allemaal super vervelend dat hij die belssure op heeft gelopen. Maar als hij nu onder het mes moet dan en 3 maanden out is. Dan komt hij toch precies in de voorbereiding op het volgend seizoen terug. Een blessure gun je niemand maar als je toch wordt getroffen door iets is dit moment waar men nu in zit aan een kant ook goed, want men is bijna klaar. Maar aan de andere kant. Als je club mee doet voor een x aantal prijzen kan het je wel vervelend zijn. Hoe dan ook hij zal weer fit zijn voor het begin van het volgend seizoen. Daarnaast is Cech voor een keeper nog erg jong, hij kan nog jaren mee en dat ook zeker op absoluut top niveau. Deze blessure zal hem zeker weten niet terug gooien wat de prestaties betreft.

Die poll is toch ook ongelofelijk.. 20 voor Cech. Het moet niet gekker worden.

Chelsea moet Courtois gewoon blijven verhuren of wat misschien nog beter is gewoon verkopen met een terugkoop clausule voor een bepaald bedrag.

En wat Atletico betreft zij moeten maar kijken wat ze doen. Courtois is bij hun uitgegroeid tot een absolute steunpilaar. Maar het is nog steeds een huurling waar je dus niets over te zeggen hebt. En als je mee wil blijven doen in de top van Spanje/europa dan moet je het gewoon niet willen dat een of andere huurlingen een dragende krachten binnen de club worden.

Dus Cech mist gewoon het WK door onbesuisd inkomen van raul Garcia.

Als ik chelsea was zou ik courtois nu helemaal terug nemen zonder nadenken.

Verdeel alles desnoods verdeel je de competitiie wedstrijden en laat je courtois league cup fa cup keepen.

24 april 2014 om 11:11

Raul Garcia kreeg een zet van David Luiz en liep daarom Chech half ondersteboven dus je eerste opmerking klopt niet

24 april 2014 om 11:21

Tsjechië gaat geen eens naar het WK.

24 april 2014 om 11:43

Courtois league cup en fa cup. Euuuhm Not, daar is Courtois te goed voor.

Ik vind Cech op dit moment nog een betere keeper

Vergeet het Courtois zal een definitieve transfer aanvragen, hij wil zekerheid. Ik hoop dat er in de toekomst geen talentvolle belgen meer naartoe gaan, talenten krijgen er toch geen kans.

24 april 2014 om 13:49

Ik ben voor! Alle Belgische talenten naar Atletico
Maar even zonder dollen, ik zie Courtois en Lukaku graag komen voor Costa...

Courtois op doel zou heerlijk zijn. Het is een keeper die veel vertrouwen geeft aan de defensie. Maar Cech is ook geweldig.. pfff.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren