Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blanc uit frustraties: ‘Ergens is een grote fout gemaakt, zo is het gewoon’

Laatste update:

Paris Saint-Germain raakte Kingsley Coman deze zomer kwijt aan Juventus en een andere getalenteerde middenvelder, Adrien Rabiot, lijkt de club ook te gaan verlaten. De negentienjarige Fransman wil zijn aflopende contract niet verlengen en wordt in verband gebracht met clubs als Arsenal, AS Roma, Juventus en Internazionale.

/

Trainer Laurent Blanc is daar niet blij mee: “Voordat Coman uit Parijs vertrok, draaide hij mee bij het eerste elftal. Hij en Rabiot waren een van de interessantste talenten uit onze opleiding. Maar PSG raakt ze beiden kwijt en ik vraag me af hoe dat komt. Weet je, Marco Verratti heeft nog een twee- of driejarig contract, als ik me niet vergis. We hadden die andere twee jongens ook behouden als die dezelfde contractuele voorwaarden hadden gekregen.”

“Ergens is er een grote fout gemaakt, zo is het gewoon”, zo werd Blanc tijdens de persconferentie voor het zaterdagduel met Stade Rennes geciteerd door Le Parisien. “En als we Rabiot verkopen, dan gebeurt dat in januari. Maar dan moet een club natuurlijk wel een akkoord bereiken met PSG. Het is in ieder geval niet de bedoeling dat we hem voor niets laten gaan.”

De 48-jarige coach werd ook gevraagd waarom hij Rabiot niet heeft opgenomen in de selectie voor de Champions League: “Jullie weten dondersgoed waarom hij niet op de lijst staat. De trainer neemt zo’n beslissing niet in z’n eentje, de club bepaalt ook. Adrien hoort op dit moment bij PSG, maar staat gewoon niet op de Champions League-lijst…”, besloot Blanc.

Denk jij dat Adrien Rabiot zijn contract nog gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax was ook 1 van de geintresseerde, alleen als namen Arsenal en Juventus voorbij komen ben je al machteloos.. dan vraagt een club als PSG meer geld voor hun huidige-speler.

En Blanc.. hoe dat komt? Misschien dat jullie een oliesjeik hebben die alles wat vast zit gewoon koopt bij andere clubs, dan komen zulke talenten natuurlijk niet in de basis te staan. Dacht dat hij er slim uit zag.. heb me dus vergist

12 september 2014 om 19:06

Ik denk niet dat de interesse van Arsenal serieus is. Ze hebben enkel nog een cvm nodig. Rabiot zou een vreemde aankoop zijn, maar met Wenger weet je nooit.

12 september 2014 om 19:29

Rabiot is toch een cvm?

12 september 2014 om 20:07

De interesse van Arsenal in Rabiot is serieus. Hij heeft een aantal gesprekken met Wenger gehad, dat zal niet voor niets zijn.

12 september 2014 om 23:52

Cvm/cm idd,maar Arsenal heeft denk ik meer behoefte aan een powerhouse voor die positie dan iemand als rabiot.

13 september 2014 om 07:53

Denk dat Ajax juist heel erg aantrekkelijk is voor talenten! Kijk maar naar Muric. Hij kon ook naar de grotere clubs, maar speelt nu gelukkig bij Ajax.

Onbegrijpelijk inderdaad. Die Coman ken ik niet maar die Rabiot die heeft op mij toch wel een geweldige indruk gemaakt in de wedstrijden die ik m heb zien spelen. Een van de beste in zijn leeftijdscategorie, op cm/cvm. Feilloos gevoel voor positie, goeie passing en enorm rustig aan de bal. Hoop dat hij een mooie club vind waar hij aan spelen toe gaat komen!

Wordt een mooie aanwinst voor Roma in januari

12 september 2014 om 22:30

Gaat naar Arsenal gabber

13 september 2014 om 00:28

Hij was al bijna akkoord met Roma vorige maand en zal in januari gewoon komen.

@raoulie: ik zie niet in waarom een cm/cvm last zou hebben van een spits en een verdediger

13 september 2014 om 09:45

Er kan wel een hoop gebeuren tot en in januari. Denk ook niet dat alleen Roma en Arsenal geinteresseerd zijn. PSG moet verkopen en het is een groot talent. De clubs zullen voor hem in de rij staan. Hopelijk heeft hij zin om Arteta te komen vervangen..

13 september 2014 om 10:28

Ik betwijfel het. Hij is nogal een eikeltje en wordt gemanaged door zijn moeder, die omschreven wordt als een feeks. Dus ja. Bij Arsenal houden ze niet van dat soort gasten, helemaal niet als ze jong zijn.

Net zoals het een fout was dat sakhk wegging en dat straks oa areola en ongenda straks weggaan. Schaduwzijde van dit psg, kunnen niet top spelers combineren met eigen jeugd. Dit zijn niet zomaar talentvolle spelertjes, dit zijn echt toptalenten.

13 september 2014 om 00:00

Topclub zijn en talenten inpassen is wel mogelijjk, kijk naar Bayern, maar ook gewoon lastig. En koopclubs nemen daar de tijd gewoon niet voor.

Tja je moet je top talenten toch een wedstrijdje of 10-15 laten meespelen. Anders voelen zij ook dat ze geen kans hebben. En dan vertrekken ze zoals Rabiot nu. Ik ken hem niet maar als hij daadwerkelijk het toptalent van Psg is dan laat je die jongen toch minuten maken? In de Franse beker wedstrijden en tegen nrs 10 en met 18 in de basis zetten. Tijdens de thuiswedstrijden.

13 september 2014 om 01:04

afgelopen seizoen heeft hij gewoon 20 wedstrijden meegedaan dus die gedachten gaat hier niet op. Ik denk dat hij gewoon bang is dat hij de concurrentie gaat verliezen tegen Verratti, Matuidi, Cabaye, Motta en Pastore

Als hij wil gaan spelen dan moet hij naar Arsenal. Arteta en Flamini hebben volgens jaar geen contract meer en worden oud. Als er dan 1 van die vertrekt kan de ander vechten met Rabiot voor de plekke voor de verdediging. Zou gelijk een upgrade zijn op Arteta en kan nog veel groeien.

Ja de fout die al jaren wordt gemaakt is dat ze alleen maar kopen, kopen, kopen in plaats van een jeugdspeler een keer de kans te geven. Dan denkt zon junior ook ga wel ergens anders heen, kan ik tenminste lekker ballen. Je moet die gastjes een beetje vertrouwen geven in plaats van een godsvermogen uit te geven aan een middelmatige verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren