Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD weet dat Ajax inzet op zeer onwaarschijnlijke winterse transfer

Laatste update:

Ajax heeft interesse getoond in Alexander Nübel, zo schrijft het Duitse BILD. De Amsterdammers zijn op zoek naar een nieuwe doelman en houden de verrichtingen van de 26-jarige Nübel naar verluidt in de gaten. Het is echter lang niet zeker of een transfer tot de mogelijkheden behoort.

Nübel staat immers onder contract bij Bayern München, dat hem verhuurt aan AS Monaco. Er wordt echter gesproken over een vervroegde terugkeer van de doelman, omdat Manuel Neuer onlangs een blessure opliep die hem tot aan het einde van het seizoen aan de kant houdt. Het terughalen van Nübel zou de keepersproblemen van der Rekordmeister in één klap oplossen. De goalie zelf hoopt echter dat het niet zo ver gaat komen.

Hij zou volgens BILD geen goede band hebben met Toni Tapalovic, de keeperstrainer van Bayern. Dat zou een eventuele transfer naar Ajax wellicht mogelijk kunnen maken, ware het niet dat AS Monaco ook niet zit te wachten op een vroegtijdig vertrek van de keeper. Nübel zou aan het einde van het seizoen wel de overstap kunnen maken naar de Johan Cruijff ArenA. De Telegraaf meldde wel eerder dat Ajax al deze transferperiode een keeper wil binnenhalen.

Andries Noppert zou daarvoor in beeld zijn, zo werd eerder al bekend. De Fries stond het afgelopen WK als eerste doelman bij Oranje onder de lat en bewees een betrouwbare sluitpost te zijn. De Amsterdammers moeten wel diep in de buidel tasten om hem los te weken bij sc Heerenveen, dat tien miljoen euro vraagt voor Noppert. Mocht het niet lukken om in januari een nieuwe doelman te halen, zou Nübel dus in beeld kunnen komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gerucht gaat juist dat hij in de winter terugkeert naar Bayern, omdat Neuer een tijdje uitligt. Op Ulreich zit je natuurlijk al helemaal niet te wachten.

18 december 2022 om 13:05

Volgens mij lijkt Nübel juist wat voorwaarden te hebben voor een terugkeer: Tapalovic zou eigenlijk weg moeten én hij wil zicht op minuten ná terugkomst Neuer.

18 december 2022 om 13:17

Ik dacht dat ze voor Bounou gingen als vervanger van neuer

18 december 2022 om 13:49

Wellicht wordt Bounou zijn vervanger. We gaan het zien

18 december 2022 om 14:21

Lol, toch niet die keeper van Marokko?! Denk dat Bayern eerder achter Livakovich aan zit, die laat het al langer zien

18 december 2022 om 14:59

Hahaha laat het langer zien laat me niet lachen. Livakovich goede keeper maar speelt al heel lang in Kroatië. Bounou speelt aantal seizoenen erg goed bij Sevilla. Heeft daar ook als ik het goed heb vorig jaar of 2 jaar gelden de prijs voor beste keerper van Laliga ontvangen.

18 december 2022 om 15:17

Oohja want Bounou speelde dit WK zijn eerste wedstrijden als keeper??

Onhaalbaar. Die Duitser kan bij heel veel clubs terecht en gaat niet in de Eredivisie spelen. Ajax moet onze Friese topper Noppert kopen bij Heerenveen. Een geweldige keeper die wat Friese nuchterheid brengt in het hooghartige Ajax met grote praatjes. De Toren van Joure in Amsterdam. Geweldig!!

18 december 2022 om 13:32

Dat klinkt leuk natuurlijk maar of hij echt het niveau aan kan moet nog blijken. Dan hebben we het over meer dan 5 wedstrijden waarin hij, op de laatste wedstrijd na en met topverdedigers voor zich en in een defensief systeem, het niet heel lastig had.

Hij zit nu bij Monaco, dat hem niet kwijt wil. Bayern wil hem terughalen, omdat ze hem nodig hebben. Die gaat wel naar Ajax, ja.

18 december 2022 om 13:22

Sarcasme denk ik? De enige top game van het WK was tegen Argentinië. Of worden zijn paar reddingen tegen Equador en de VS ook al als top gezien. Hij mag er ook wel een paar tegenhouden daar is hij keeper voor.

18 december 2022 om 13:43

Denn01

Als het gaat om presteren tegen top teams kunnen we heel onze selectie weg doen naar aanleiding van de eerste helft van dit seizoen.

Is het trouwens een trend geworden om Noppert helemaal af te zeiken?

18 december 2022 om 13:48

Ik ben Noppert helemaal niet aan het afzeiken dat is in mijn ogen gewoon realisme. Hij mag het van mij proberen bij Ajax maar ik denk dat hij niet de keeper gaat zijn die het verschil gaat maken. De bal tegen de VS in het begin was zeker belangrijk, verder was het gewoon normaal keeperswerk wat hij liet zien. Ik vind het juist andersom dat mensen net doen alsof we Van der Sar in zijn prime hebben zien keepen bij het NL elftal.

Livakovic of grbic halen. Grbic 2e keeper van atletico. Grote stevige doelman met uitstraling. Goedkope gok

18 december 2022 om 13:33

Ik denk dat Livakovic nu niet realistisch is. Grbic zal nog wel kunnen, want die gaat Oblak, ondanks dat die nu in een mindere vorm verkeerd, uitspelen. Alleen denk ik dat Atletico hem ook niet zo makkelijk laat gaan, totdat ze een vervanger voor hem hebben gehaald. Mede omdat Simeone maar twee keepers in zijn selectie heeft opgenomen.

Oblak, de Gea, Sommer, Schmeichel, Handanovic, Neto, Rossi & Bayindir. Allemaal voorbeelden van keepers die een contract hebben die in 2023 vervalt. Doe je ding Ajax. De laatste 2 moeten wel haalbaar zijn en als je kans wil maken kn je beter nu gaan kopen

18 december 2022 om 13:28

Waarom zouden die naar Ajax willen?

18 december 2022 om 13:56

Staan toch wel namen bij die eventueel haalbaar zouden zijn. Sommer, Oblak en de Gea zal een lastig verhaal worden en ik denk dat hun nog geen seconde over Ajax nadenken. Het contract van Schmeichel heeft hij verkeerd ingeschat. Handanovic is natuurlijk ook al een redelijk oude keeper.

Maar de overige keepers die hij noemt zijn toch niet volstrekt onhaalbaar, met een mooi salaris zou je er misschien echt wel een van kunnen halen.

Die gaat natuurlijk nie voor Ajax kiezen. Kan makkelijk stap omhoog maken.

Want nubel zou goedkoper zijn? Lijkt me niet. En als hij evt bij Monaco kan blijven dan moet die dat doen. Prima competitie, behoorlijke club en een goed leven daar. En dan zou je naar Amsterdam gaan, klote stad en iedere week worden afgezeken door Valentijntje Driessen.

Die tien miljoen voor Noppo is gewoon te gortig voor een keeper die voor het eerst in zijn hele carrière een goed halfjaar heft gekeept en zichzelf niet voor schut zette in één van de meest defensieve ploegen van het WK met spelers van Manchester City, Liverpool en Internazionale in de verdediging. Natuurlijk heeft Heerenveen alle recht op hun vraagprijs maar het is moeilijk recht te praten vanuit het technisch management van Ajax. Stel, hij maakt het seizoen in vergelijkbare vorm af bij Heerenveen, dan mag je erover nadenken.

18 december 2022 om 14:00

Gelukkig zijn alle andere aankopen wel goed te praten. Die conceicao is nog een logische, de rest is zwaar overbetaald. Een te dure keeper kan er er ook wel bij, toch? Al haalt Ajax ze liever voor nog meer geld terug uit het buitenland.

18 december 2022 om 14:02

Noppert heeft een prima wk gespeeld, logisch en terecht dat Heerenveen hoog in de boom gaat zitten. Doet Ajax precies zo. Sowieso als Ajax komt moet je beginnen met 10 mln vragen.

18 december 2022 om 23:12

Dat zeg ik ook? Het is een terechte vraagprijs an sich, Ajax moet het gewoon niet doen.

Ik zie het al gebeuren, Ajax gaat eerst alle onmogelijke opties af, zoals Nübel en Livakovic, voordat ze erachter komen dat Noppert naar het buitenland is. Nog een half jaar Pasveer met Stekelenburg als backup. Mooi als dat uitkomt voor de andere ED clubs.

Mission Impossible. Waar is de tijd gebleven dat er altijd een schaduwlijst is. Nu lijkt het meer op de waan van de dag. Nübel moet zijn huidige club dan gedag zeggen en eveneens moet hij zijn oude club negeren omdat hij zo graag onder Schreuder wil trainen...

Noppert is te duur. Die Griek van Benfica heeft bijgetekend. Ik zou de portemonnee trekken voor Lafont!

Met andere woorden, het blijft afwachten tot Ajax met een fatsoenlijke keeper in verband wordt gebracht.

Ajax vist achter het net ,of Pasveer en Stekelenburg moeten, na hun laatste verjaardag, opeens 10 jaar ouder zijn geworden ipv 1 jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren