Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concrete interesse dient zich aan: Bart Verbruggen kan naar absolute top

Laatste update:

Bart Verbruggen staat hoog op het lijstje bij Bayern München, zo meldt Het Nieuwsblad. De Duitse recordkampioen wil rustig voorsorteren op het pensioen van Manuel Neuer en ziet in de goalie van Anderlecht een mogelijke opvolger. Verbruggen geniet echter ook nog altijd interesse vanuit de Engelse top. Een zomerse transfer lijkt in ieder geval onafwendbaar

Verbruggen is niet meer weg te denken onder de lat bij Anderlecht en blinkt daar bijna wekelijks uit. Zo was de Nederlander een van de weinige stabiele krachten tijdens het met 2-0 verloren Conference League-duel tegen AZ. De interesse van Manchester United en Liverpool was al bekend, maar nu komt daar de naam van Bayern bij. De Duitsers hebben met Neuer en tijdelijke vervanger Yann Sommer twee keepers die met hun 37 en 34 jaar nog beperkt houdbaar zijn en zoeken daarom naar een opvolger.

Bayern heeft in de aan AS Monaco verhuurde Alexander Nübel (26) wel een alternatief voorhanden, maar oriënteert zich ook op andere opties. Verbruggen is een van die opties. De twintigjarige Bredanaar zou eerst verhuurd moeten worden – mogelijk weer aan Anderlecht – en moet dan op termijn de wacht overnemen in de Allianz Arena. Sommer kan nog wel enige seizoenen mee, maar van Neuer wordt een spoedig afscheid verwacht. De 117-voudig Duits international heeft nog een contract tot medio 2024 en leeft op gespannen voet met Bayern.

Volgens Het Nieuwsblad moeten de Duitsers minimaal tien miljoen neertellen, willen ze Verbruggen naar Beieren halen. De goalie kan echter ook voor een Engelse overstap kiezen: Naast Manchester United en Liverpool hengelt ook Burnley naar de diensten van Verbruggen. De Nederlander ligt nog tot medio 2025 vast bij Anderlecht en is pas bezig aan zijn eerste jaar ala basisspeler. Begin dit seizoen was hij nog derde keus achter Hendrik Van Crombrugge en Timon Wellenreuther.

Zou jij Bart Verbruggen een overstap naar Bayern München aanraden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb de wedstrijd tegen az niet helemaal gezien maar is deze verbruggen echt al zo overtuigend goed?

21 april 2023 om 23:07

Ik vind van niet. Vind hem niet meer dan een prima keeper. Puur door leeftijd interessant dat die er al staat

21 april 2023 om 23:11



Voor zijn leeftijd is hij gewoon erg goed. Is de hoofdreden dat Anderlecht zo ver kwam in de ECL. Heel groot keeperstalent. Goede reflexen, heeft bewezen penalties te kunnen keren en is vooral erg sterk in de 1 tegen 1.

21 april 2023 om 23:18

Wat ik zeg prima keeper, bijzonder voor z’n leeftijd, maar hij komt pas net kijken, wie zegt dat dit geen one season wonder is?

21 april 2023 om 23:39

Gister was niet echt zijn dag qua pingels dan....

21 april 2023 om 23:45

Vond hem beide potten tegen AZ niet zo imponeren eigenlijk. Kreeg weinig te doen en toch 2x moeten vissen en geen penalty gestopt in de reeks.

22 april 2023 om 02:25

Dat is echt precies hetzelfde als noppert naar beneden halen. Ooh mensen zeggen dat hij een penalty killer is, maar hij heeft die ene wedstrijd die we live keken geen penalty gekeerd dus zo bijzonder is het niet. Clubkeepers zijn er niet om penals te stoppen. Een penaltykiller is eem bonus voor toernooien. Geen grote factor voor clubs.

22 april 2023 om 07:16

Beide AZ goals kon hij niets aan doen. Een penalty en een 2 tegen 1 siutatie. Weet verder niet hoe goed hij is maar de goals kon je hem niet aanrekenen.

22 april 2023 om 07:43

Noppert is ook geen bijzondere keeper, staat los van zijn penalty's

Zou ik zonde vinden. Goede Nederlandse keeper moet nu gewoon spelen, en niet daar 2 jaar op de bank zitten.

21 april 2023 om 22:49

Lees anders het artikel even
"De twintigjarige Bredanaar zou eerst verhuurd moeten worden - mogelijk weer aan Anderlecht"

Zou mooi zijn als deze Verbruggen de topkeeper van Oranje kan worden. Lang geleden dat er echt een Nederlandse keeper als basisspeler bij de absolute top heeft gezeten. Neuer wordt ook nog is ouder. Maar goed ze hebben bij Bayern wel veel keepers straks als zowel Neuer als Nubel weer terug zijn. En daarnaast is Sommer er ook nog.

21 april 2023 om 23:05

Als reserve zal hij niet snel beter worden ...

21 april 2023 om 23:14

Gelukkig wordt hij, volgens het artikel, meteen weer terugverhuurd aan Anderlecht. Of denk je dat hij daar op de bank belandt?

21 april 2023 om 23:27

Is natuurlijk voor de toekomst gehaald en wordt gelijk verhuurd als die gaat komen. Neuer en Sommer gaan niet meer lang mee. En het schijnt dat Nubel ook weg wil. Dus kan in de toekomst prima de eerste keeper worden mits hij natuurlijk het goed doet bij Anderlecht.

21 april 2023 om 23:42

@spurs

Ik reageer op de zin "een Nederlandse keeper als basisspeler bij de absolute top heeft ".

Dat is dus niet het geval

Mooie mogelijkheid. Gelijk contract tekenen en lekker die verhuur jaren pakken bij Anderlecht totdat Neuer toe is aan vervanging. Heeft helaas niet het eeuwige leven.

Wie weet krijgen we weer eens een topkeeper. Met Bijlow toch leuke keepers voor de komende jaren.

We gingen er voor zitten gisteren, de nieuwe Mark Flekken (een keeper die uit het niets komt) penalty killer, hij had alles! Gisteren totaal niet kunnen onderscheiden, geen penalty gepakt en de goal van Odgard (weliswaar buitenspel) in de korte hoek moest ie gewoon hebben.. misschien een momentopname of had ie een slechte dag, maar nu hoevrn Noppert en Bijlow zich nog geen zorgen te maken! De keepersdiscussie laait weer op

21 april 2023 om 23:36

In die wedstrijd tegen Villareal was hij anders absoluut geweldig aan het keepen. Ik zag echt onmogelijke reddingen van hem. Ook gister toch een hele goede redding met zijn been. En over die penalty’s kan je ook gewoon zeggen dat ze heel goed zijn genomen. Misschien dat die van Clasie houdbaar was, maar dan is het nog altijd 50 procent gokken naar de juiste hoek duiken.

21 april 2023 om 23:57

Dat geloof ik wel maar na gisteren heeft ie zich helaas onder toeziend oog van Lodewijks niet kunnen onderscheiden..waardoor er nog altijd geen vaste nummer 1 keeper is.. cilissen is na vorige week en tegen Frankrijk lijkt mij exit

22 april 2023 om 06:42

Een keeper beoordeel je niet op 1 wedstrijd. Net als je een speler niet op 1 wedstrijd of een invalbeurt om de 4 weken moet afrekenen. Toch doen mensen het. Apart.

22 april 2023 om 07:15

Niets apart aan. Veel mensen kennen hem enkel van de wedstrijden tegen AZ. Daar baseren ze hun mening op. Ik vind het eerder apart dat jij dat niet begrijpt. Ik vond hem in dat tweeluik ook niet sterk, maar ik ga mijn tijd niet verdoen met Anderlecht kijken. Dus mijn beeldvorming is op die 2 potten gebaseerd

22 april 2023 om 03:44

Als we dan keepers echt op 1 wedstrijd gaan beoordelen dan zou Bijlow zich wel ernstige zorgen moeten maken want die was niets bijzonders tegen Roma.

Verbruggen is echt een keeper met talent. Een trainingsbeest als ik ze bij nac moet geloven, was met Tein Troost een van de top talenten bij nac.

20 jaar en heel veel potentie. Ten Rouwelaar nam hem indertijd mee naar Anderlecht en hij is daar momenteel vrij onomstreden. Bayern is misschien wel ineens een hele grote stap maar als ze hem rustig kunnen brengen gaan ze er veel plezier aan beleven

Als dit het grootste keeperstalent van Nederland moet zijn, dan hebben we de aankomende 10 jaar alsnog een keepersprobleem.
Wat een ‘dertien in een dozijn’ keeper, echt helemaal niks bijzonders heeft ie.

Die moet Ajax echt 100% binnen gaan halen. En dan gelijk een jaartje verhuren aan FC Utrecht volgend seizoen. Dit is een potentiële eerste doelman voor Ajax! Want Rulli zal niet eeuwig bij Ajax blijven hoogstens nog 1 a 2 seizoenen denk ik.. Dus dan kan Bartje het stokje zo overnemen onder de lat. En Gorter of Setford de 2e doelman worden.

Mocht Verbruggen al vertrekken dan heeft Anderlecht een probleem. Van Crombrugge deed het zeker niet slecht, maar zou te duur zijn en heeft plaats moeten maken voor het opkomende talent om hem zo misschien nog sneller naar de exit te duwen, wat voorlopig niet gelukt is.
Verbruggen mag van mij zeker al een stap hogerop maken. Ondanks het een verlies zal zijn voor Anderlecht. Die is gewoon te goed, zeker als Anderlecht volgend jaar geen Europees speelt, dan moet hij uitkijken naar een andere club in een sterkere competitie, eventueel gecombineerd met een club die Europees speelt.
Bij elke speler van wat niveau wordt Ajax genoemd, maar in dit geval vind ik het eens een goede keuze. Een serieuze opstap, jaarlijks spelen voor de titel, wat er bij Anderlecht niet in zit. Normaalgezien zelf CL. En van daaruit heeft hij sneller kans om de doelman te worden van de nationale ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren