Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD: Rashica staat voor binnenlandse transfer van twintig miljoen euro

Laatste update:

RB Leipzig is tot een akkoord gekomen met Milot Rashica over een zomerse transfer, zo weet BILD te melden. De nummer drie in de Bundesliga moet in de komende weken echter nog wel tot een definitief akkoord komen met Werder Bremen. RB Leipzig is naar verluidt bereid om twintig miljoen euro neer te leggen voor de 23-jarige Rashica, die inmiddels ruim twee jaar actief is voor de degradatiekandidaat uit de Bundesliga.

Enkele bepalingen in het tot medio 2022 lopende contract van Rashica bij Bremen kunnen de onderhandelingen echter bemoeilijken. De voormalig buitenspeler van Vitesse is bij handhaving van de club voor 38 miljoen euro over te nemen. Bij degradatie zakt de vraagprijs naar vijftien miljoen euro, wat voor RB Leipzig een stuk aantrekkelijker lijkt te zijn. De clausules zijn echter tot 15 juni geldig, als het seizoen 2019/20 nog niet is afgelopen en ook nog niet bekend is of Bremen voor de Bundesliga behouden blijft.

Een compromis moet evenwel uitkomst bieden, benadrukt BILD. RB Leipzig moet in dat geval twintig miljoen euro betalen voor Rashica, zelfs als Bremen degradatie niet weet af te wenden en de transfersom automatisch zakt. Door enkele bonussen kan het totaalbedrag daarna alsnog met enkele miljoenen oplopen. Frank Baumann, technisch directeur van Bremen, meldt dat er geen concreet bod voor Rashica is binnengekomen in het Weserstadion.

Rashica, die in januari 2018 voor circa zeven miljoen euro werd overgenomen van Vitesse, is recentelijk ook in verband gebracht met Borussia Dortmund en Liverpool. Een zomerse transfer richting RB Leipzig lijkt echter het meest voor de hand te liggen, nu de clubs al in gesprek zijn over de deal. Rashica kwam voor de coronacrisis tot zeven doelpunten in twintig wedstrijden namens Bremen, dat de teleurstellende zeventiende plaats bezet in de Bundesliga. De laagvlieger heeft nog tien wedstrijden om degradatie naar de 2. Bundesliga te voorkomen.

Zou Milot Rashica een aanwinst zijn voor RB Leipzig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was al bang dat het over Dortmund ging, want werd ook al een poosje bij ons genoemd. maar ik vind het hem niet bij ons passen. Voor Leipzig weet ik ook nog niet waar hij zou moeten staan, zij hebben echt genoeg aanvallers in de selectie.

12 mei 2020 om 13:03

Hij is beter dan Poulsen en Schick. Die ik beide te statisch vind. Forsberg en Nkunku zijn geen echte spitsen en spelen daar nu ook tevaak.

12 mei 2020 om 13:09

Ja ok, Poulsen doet het nog aardig dacht ik en dacht dat Schick op het eind ook naar behoren deed en dat ze van plan waren Schick definitief over te nemen. We gaan het zien denk dat het dan Rashica of Schick gaat worden, lijkt me dan op dit moment Rasica wel realistischer aangezien hij ook niet heel veel moet kosten want dacht dat Schick rond de 26 miljoen moest kosten?

12 mei 2020 om 13:56

Ik vind Poulsen echt een spits van niks. 1 leuk seizoen gehad, speelt onder Nagelsmann ook bijna niet.

12 mei 2020 om 14:54

ElPhenomenoMaar Rasicha is ook geen echte spits terwijl een Schick het erg goed doet als aanspeelpunt en is niet van de bal af te krijgen. Ik vindt dat Leipzig met Dani Olmo al een soort zelfde speler heeft en missen toch snelheid op de flanken wat een Rasicha of Olmo niet hebben. Vindt ze meer passen op de 10 positie.

12 mei 2020 om 15:33

Nou, Rashica is anders wel bijzonder rap meen ik me te herinneren.

12 mei 2020 om 13:10

Schick is natuurlijk gehuurd met een optie tot koop. Zal mij niks verbazen als ze die optie gaan lichten maar ik vraag me af of ze bereid gaan zijn om aan de vraagprijs van Roma te voldoen, zeker omdat ze er zelf flink voor hebben betaald. Daarnaast lijkt Poulsen te vertrekken en ook Werner. Rashica is natuurlijk multifunctioneel al heeft die wel zijn beste wedstrijden op links gespeeld en een buitenspeler kunnen ze nog wel gebruiken in de selectie.

12 mei 2020 om 13:19

Heb nog geen geruchten om Poulsen gelezen, maar indien hij zou vertrekken kan ik deze deal nog enigzins voorstellen. Wel heb ik geruchten gelezen dat Leipzig bezig zou zijn met Luca Waldschmidt wat dan volgens mij de vervanger van Werner zou moeten zijn. Qua kwaliteiten zou Rahica zeker van waarde kunnen zijn mits hij in het systeem past.

Hele goede speler. Gaat Leipzig nog veel plezier aan beleven.

hij heeft grote stappen gezet het is nu een prima speler voor Leipzig

12 mei 2020 om 14:59

Alleen heeft Leipzig met Olmo een zelfde soort speler waardoor het overbodig is hem te halen en kunnen beter spits halen, want Poulsen rendeerd niet echt als spits en naast Schick zou het beste zijn nog een spits halen omdat Werner waarschijnlijk weggaat.

Als Werner dan ook nog eens blijft zal je wel een enorm snel en dodelijk koningskoppel hebben voorin.

Gulacsi
Klostermann
Upamecano
Konate
Halstenberg
Nkunku
Sabitzer
Laimer
Angelino
Werner
Rashica
12 mei 2020 om 13:17

Die twee zijn allesbehalve complementair, dus het zou mij eerlijk gezegd juist verbazen als dat een koningskoppel gaat worden. Werner is gebaat bij een aanspeelpunt, zelf is hij dat (nog) niet.

12 mei 2020 om 13:58

Ik weet niet hoor. Nkunku speelt ook vaak naast Werner en dat vind ik beter lopen dan wanneer Poulsen of Schick er naast speelt wat veel meer een aanspeelpunt zijn. Een aanspeelpunt is alleen leuk wanneer die speler ook van daadwerkelijk goed niveau is.

12 mei 2020 om 14:04

Is Angelino volgend seizoen ook bij RB, ik dacht dat hij nog van city was?

12 mei 2020 om 23:12

Leipzig heeft optie tot koop van 30 miljoen euro.

Rashica deed het in Arnhem al behoorlijk goed ondanks zijn jeugdige leeftijd. Inmiddels heeft hij zich bij het tegenvallende Werder toch dusdanig ontwikkeld waardoor hij een mooie transfer kan maken. Hopelijk is hij een voorbeeld voor meer talentvolle voetballers, die Vitesse als opstap zien.

Samen met Eggestein de beste en belangrijkste speler van Bremen. Jammer dat die vertrekt want voorin was het al niet veel soeps..

Ik vind 20 miljoen al dan niet met bonussen een koopje voor iemand als Rashica. Die zie ik na Leipzig nog wel een stap maken.

Rashica is echt een lekkere voetballer, doet het heel goed bij Weder. Mooie stap voor hem. Is het niet wat raar om Rashica naast Werner te zetten, dat lijkt me niet geweldig voor de balans voorin.

ik dacht dat ze bij redbull leipzig geen spelers kochten?die kozen toch ervoor om spelers op te leiden? ( keita werner poulsen)

12 mei 2020 om 17:27

Ben je sarcastisch nou?Keita voor bijna 30m opgepikt bij Salzburg,Werner voor 14m bij StuttgartEn hoewel Poulsen slechts anderhalf miljoen gekost heeft, was die jongen ook al een jaar of 19 toen hij overkwam...On: Blijf het jammer vinden dat Rashica toendertijd niet naar PSV kwam. Ik weet dat er toen wel interesse was, maar dat de man te duur was. Mooi om te zien hoe die zich ontwikkeld heeft en zou de stap naar Leipzig aan moeten kunnen. Ook nog altijd slechts 23 jaar, dus heeft de tijd om naar het niveau dragende speler toe te groeien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren