Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerlijke treffer ex-Eredivisionist luidt ruime zege Besiktas in

Laatste update:

Besiktas heeft dinsdagavond zonder briljant te spelen een ruime zege geboekt op Caykur Rizespor. Door in beide helften twee keer te scoren stond er uiteindelijk een 0-4 eindstand op het scorebord. Het hoogtepunt van de wedstrijd was de openingstreffer van ex-Vitessenaar Milot Rashica.

De 27-jarige buitenspeler begon in de basis bij Besiktas. Rashica, die 2,5 seizoenen speelde voor Vitesse, startte als rechtsbuiten en moest onder meer spits Cenk Tosun van aanvoer voorzien.

De Kosovaar brak zelf al in de vierde minuut van het duel de ban. Hij kreeg de bal aan de rechterkant van het veld ingespeeld en dribbelde richting de vijandelijke zestien. De verdedigers van Rizespor lieten na Rashica adequaat aan te pakken, waardoor de flankspeler kon uithalen: 0-1.

Op slag van rust zou Besiktas de voorsprong verdubbelen. Aan de rand van de zestien ontving Semih Kilicsoy de bal van Demir Ege Tiknaz. Eerstgenoemde vuurde een schot recht op Rizespor-doelman Gökhan Akkan af, maar de keeper blunderde en zag de bal in het doel belanden: 0-2.

De 0-3 viel snel na de pauze. Een mislukt schot van Rashica belandde in de voeten van Kilicsoy. De achttienjarige aanvaller speelde vervolgens een verdediger uit en schoot feilloos raak.

Rizespor kreeg gedurende het duel de nodige kansen, maar was ondermaats in de afronding. Het gros van de pogingen was niet tussen de palen, waardoor Mert Günok vaak eenvoudig redding kon brengen.

Zo'n tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd zou de schade voor Rizespor nog groter worden. Kilicsoy reageerde attent op een lange bal en won een duel van een Rizespor-verdediger. Het Turkse talent had vervolgens een lage voorzet in huis, waarna Tosun voor leeg doel simpel kon binnentikken: 0-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk om te zien dat Kilicsoy zich goed ontwikkelt, hopelijk trekt hij zijn goede vorm door. Goede overwinning van BJK, hadden ze zeker nodig.

In seizoenen dat het sportief wat minder gaat, breken er bij ons toch 1 of 2 jonge spelers door. Hetzij uit de jeugd, hetzij spelers die voor goedkoop zijn aangetrokken. Dorukhan, Guven, Ridvan, Ersin, Emirhan, Serdar en nu dus Semih en waarschijnlijk ook Demir Ege. Verlengen met Semih was het eerste en waarschijnlijk ook de beste zet van het nieuwe bestuur. Als het aan de vorige voorzitter lag, was hij nu al vertrokken. Santos moet er niet eens aan denken om hem op de bank te zetten, dat is artikel 1 van onze grondwet.

Voetballend vond ik ons heel zwak, Rizespor speelde een goede eerste 45 minuten maar hun keeper had blijkbaar heel veel last van de kou. Het zat ons heel erg mee. Zelfs Ghezzal kon daar niks meer aan veranderen.

9 januari 2024 om 20:23

Het is nog steeds schandalig dat Çebi jongens als Ridvan, Serdar en Emirhan zo makkelijk heeft laten gaan. Je had nu gewoon een prachtige kern van eigen jeugd kunnen hebben. Doodzonde.

9 januari 2024 om 20:36

Ook Dorukhan en Guven heeft die gratis laten vertrekken. Zelfde met Larin.

9 januari 2024 om 20:38

“Zelfs Ghezzal kom daar niks meer aan veranderen” sorry bro moest hier echt om lachen 🤣, wel zielig dat Ghezzal een abnormale downgrade heeft gemaakt, was toch altijd het mannetje daar.

In een pikdonker seizoen is Semih Kilicsoy toch echt een lichtpuntje. 18 jaar oud, scoort laatste wedstrijden aan de lopende band. Fysiek sterk, dribbelvaardig, afmaker.

Senol Gunes en Burak Yilmaz moeten hun trainersbadge echt in de prullenbak gooien. Hoe kan je zo een talent compleet negeren?

9 januari 2024 om 20:12

En dan hadden we nog een Riza die alleen maar aan het klagen was, maar gebruik maken van Semih? Ho maar!

9 januari 2024 om 20:42

Het lag sowieso nooit aan Riza Calimbay volgens hem, zijn liefde voor Besiktas heeft zijn carriere momenteel kapot gemaakt, ook omdat hij op het verkeerde moment is ingestroomd natuurlijk, hij was bij ons (ik ben Sivasli) wel erg geliefd, dom dat hij vertrokken is daar.

9 januari 2024 om 20:46

Ik heb sowieso het idee met Riza Çalımbay dat het ook nooit aan Riza Çalımbay ligt. Altijd excuses zoeken en nooit de hand in eigen boezem steken. Na zijn laatste persco waar hij zijn halve elftal voor de bus had gegooid was die imo sowieso af. Gewoon niet topclub-waardig. Voor een Sivas, Ankaragücü, Kayseri een uitstekende trainer.

Semih Kilicsoy, wat een talent! Onder de voorgaande 3 trainers geen kans gehad. Krijg nu speeltijd omdat er 5 spelers buiten de selectie werd gezet

Besiktas fans kunnen eindelijk eens juichen, gefeliciteerd met de 3 punten, Semih gaat een grote speler worden kan niet anders, onze toekomst voor het Turkse nationale elftal ziet er goed uit, Arda Guler, Kenan Yildiz, Semih Kilicsoy, 17 jarige Yunus Emre die naar Engeland is gegaan, Efe Akman op het middenveld, 18 jarige keeper van Konya die voor nu uitstekend doet, ben benieuwd of we ook talentvolle verdedigers hebben rondlopen.

9 januari 2024 om 20:14

Emir Ortakaya van Fener doet het nu goed bij Kocaelispor. Volgens mij loopt er nog een jonge gast rond bij Altay of Manisa die ook buitenlandse interesse geniet.

9 januari 2024 om 20:34

We hebben eindelijk eens een goede lichting voor de toekomst! Ik zag ook dat Berkay Yilmaz een 18 jarige linksback is met veel potentie, ik heb in jaren niet zoveel vertrouwen in onze Turkse jeugd gehad.

9 januari 2024 om 20:47

Ja Ayberk Karapo zal je bedoelen. Die is de rest van het seizoen uitgeschakeld momenteel

9 januari 2024 om 20:17

Er is een 17 jarige CV bij Kasimpasa, Yasin Özcan die het al twee seizoenen aardig doet. Even aanzien of ie bij een stap hoger ook goed presteert maar dat is geen onaardig talent om in de gaten te houden.

9 januari 2024 om 20:35

Ik ga hem zeker in de gaten houden, thanks voor de info broeder!

9 januari 2024 om 20:45

Qua verdedigers zitten we voorlopig wel goed vind ik. Serdar Saatci begint te klimmen tot basisspeler bij Braga en Emin Bayram is momenteel niet weg te denken bij Westerlo.

9 januari 2024 om 21:42

Wat heeft Efe Akman precies laten zien?

9 januari 2024 om 22:45

Heb je hem weer, ik heb het over voor in de toekomst, het is dat hij geen kans krijgt maar letterlijk iedereen ziet potentie in hem hij is nogsteeds maar 17 jaar, ook weer typerend dat je uitgerekend een Galatasaray speler moet navragen, je obsessie begint zielig te worden.

9 januari 2024 om 23:06

Je hebt Kaplan ook nog van ajax...

9 januari 2024 om 23:09

En unuvar die geswitched heeft

Semih Kilicsoy doet me echt denken aan Tevez (nee Semih is nog geen Tevez), kan dribbelen, mannetje passeren, schieten en ook nog eens beresterk met zijn 18 jaar, hopelijk wordt ie net zo goed als Tevez

Ik erger me wel gigantisch aan Cenk, ze konden beter hem uit de selectie zetten ipv Abubakar. Zie Rosier nog wel terug keren.

Wat een diamant is Semih Kiliçsoy! Doet me heel erg denken aan Nihat Kahveci. Hopelijk blijft Santos ook Semih gewoon opstellen, wij hebben niet zo lang geleden nog een bejaarde Portugees gehad die een toptalent niet wou laten spelen. Aanvallend komt er wel wat aan hoor bij het Turks elftal met Güler, Yildiz, Uzun en nu ook Kiliçsoy.

Besiktas was bar slecht. Rizespor was vele malen dreigender, maar hoe dichter ze bij de 16 kwamen, hoe klungeliger het werd.

Semih laat toch leuke dingen zien. Voor zijn leeftijd oogt hij ook erg sterk. Niet des Turks. Hopelijk gaat hij zo door!

9 januari 2024 om 22:53

Turkse Aguero

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren