Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijna dubbele cijfers voor Galatasaray; Pandev maakt hattrick

Laatste update:

Galatasaray heeft ook zijn tweede groepswedstrijd in de Turkse beker gewonnen. Het team van Hamza Hamzaoglu was dinsdagavond met liefst 1-9 te sterk voor vierdeklasser Balçova Yasamspor en stond bij rust al met 1-5 voor. Goran Pandev maakte zijn eerste hattrick sinds januari 2009. Fenerbahçe was eerder op de dag al met 1-3 te sterk voor Bayburt.

Balçova - Galatasaray 1-9
Galatasaray was na één helft spelen al klaar met de tegenstander, maar na tien minuten zag het er niet naar uit dat het een gemakkelijke avond zou worden. Balçova kwam toen door een kopbal van Melik Yegin namelijk op voorsprong en even later voorkwam Sinan Bolat een ruimere achterstand. Na een klein halfuur spelen maakte Pandev de verlossende gelijkmaker, door na een vrije trap van Tarik Camdal van dichtbij binnen te koppen. Hamit Altintop maakte er vervolgens uit een strafschop 1-2 van en Pandev schoot de 1-3 in de verre hoek. Olcan Adin tekende met een fenomenale knal, na een voorzet van uitblinker Yasin Öztekin, voor de 1-4 en Pandev bepaalde de ruststand met een kopbal op 1-5.

Wesley Sneijder kreeg rust en ontbrak in de wedstrijdselectie, maar ook na de pauze werd de Oranje-international niet echt gemist. Via Sinan Gümüs, Olcan en een dubbelslag van Yekta Kurtulus liep Galatasaray namelijk nog uit naar een 1-9 overwinning. Naast Sneijder deden overigens ook sleutelspelers als Burak Yilmaz, Selçuk Inan en Semih Kaya niet mee. Galatasaray, dat tweede staat in de Süper Lig, speelt zaterdag thuis tegen Mersin Idman Yurdu.

Bayburt - Fenerbahçe 1-3
Zonder Dirk Kuyt kende Fenerbahçe een vliegende start op bezoek bij de club uit de 3. Liga. Pierre Webó schoot de bal met zijn linker binnen, na een goede actie van Alper Potuk. De thuisploeg beet daarna echter sterk van zich af en creerde enkele open kansen. Kazim Seker miste zelfs een strafschop. Webó maakte er vervolgens 0-2 van en op slag van rust deed Bayburt via een rake penalty van Kazim wel wat terug. Fenerbahçe was na rust volledig de baas en via een hard schot van Mehmet Topuz werd het 1-3. Het voorbereidende werk bij dat doelpunt kwam van Diego Ribas. Het eerste duel in Groep E ging door Fenerbahçe nog verloren (Kayserispor, 1-2).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinan Gumus, komt een hele goede spits aan voor Gala en Turkije

16 december 2014 om 21:29

Wat een talent

16 december 2014 om 22:54

Geloof me.. ik ben niet zo'n persoon die meteen gaat opscheppen, maar ik volg deze jongen al best lang en met de juiste mentaliteit, geen/weinig blessures en meer minuten kan het een a la Aguero worden en kan Arda evenaren..

Ik had verwacht dat cim bom zou winnen maar met negen doelpunten dat niet

Sinan Gumus moet echt meer speeltijd krijgen !!

Olcan Adin vandaag 90min lang de volle 100 procent gegeven mooi om te zien

Jongens Sinan Gumus is een flank speler, maar hij deed het uitstekend op de 10 positie en later in de punt van de aanval. Hij is op dit moment topscorder van Galatasaray paf team. Hopelijk krijgen Koray Emre Can en Burhan Coskun ook meer kans..

16 december 2014 om 21:51

Birhan Vatansever*

16 december 2014 om 22:04

Giovinco12,
Sorry die was ik vergeten hij ook, maar we vergeten nog een talent Burak Yilmaz verdediger van jong Galatasaray. Hij lijkt op David Luiz qua zijn kapsel. Dat wordt ook een hele goede verdediger in de toekomst..

16 december 2014 om 22:40

Dat is een wat overschatte talent vind
ik. Er wordt ook alleen gepraat over hem omdat hij zo een kapsel heeft. Maar deze Birhan en Sinan kunnen echt groot worden!!

Prachtige wedstrijd en goed gespeeld. Achterin nog een paar steekjes laten vallen maar gelukkig maar... Er moet altijd ruimte zijn voor verbetering.

Sinan.. Sinan.. Sinan. Ik werd vaak tegengesproken als ik het over hem had. Ik weet dat dit een wedstrijd is tegen Fc bal op het dak maar hier kon je echt wel de kwaliteiten zien van hem. Gangstarr haha geintje

16 december 2014 om 22:00

Hehe houd toch op man. Wat zijn jullie toch goed in ophypen. Mag ik jou erop wijzen dat deze jongen even oud is als Gokhan Töre ? Ik wil het eerst zien tegen serieuze tegenstanders en dan zien we wel verder. Paar leuke goals in de PAF-lig maakt je nog geen 'big thing'.

16 december 2014 om 22:06

Heb je gelijk in. Bijna 21 al klopt. Maar is het nou dat je het gewoon geen goeie speler vind of kan je niet tegen het gehype? Töre is inderdaad als veel verder kwa ervaring. Maar niet iedereen hoeft er op zijn 21e al te staan. Voetbal is een rare wereld mijn renktas. Maarja gelijk heb je. Moet het nog maar effe zien of die het maakt of niet.

De harten van velen heeft die gelukkig vandaag verovert hopelijk ook binnenkort de jouwe.

16 december 2014 om 22:11

En Drogba werd op zijn 21e pas een profvoetballer. Niet zo negatief he, gangstarr.

16 december 2014 om 22:25

Hodri

Ik kan niet tegen de hype. Op Webaslan hoor ik iedereen Sinan Gumus roepen alsof ze hem al jaren volgen en alsof hij een wereldtalent is. Men creeert onnodig een hoge verwachting, als het tegen gaat vallen gaan ze hem weer uitfluiten en uitjouwen. Laat die jongen gewoon z'n wedstrijden pakken en we zien het dan alweer.

Speelde hij bijvoorbeeld beter dan Yasin of Tarik ? Nee. Maar daar hoor je niemand over, want een Yasin is 27 en heeft geen hype. Afwachten.

16 december 2014 om 22:27

Bunyoooo

Niet negatief, wel nuchter. Ik doe niet mee aan hypes.

17 december 2014 om 01:39

Deze jongen is niet eens even oud als Gokhan Tore dus ik weet niet waar je over praat, Gokhan Tore is 2(!!!) jaar ouder dan Sinan Gumus en waar stond Gokhan Tore 2 jaar geleden? Inderdaad op de bank bij Rubin Kazan en Hamburg. Gokhan Tore maakte zijn eerste professionele goal pas vorig jaar dus. Wat Sinan vandaag liet zien was gewoon goed, hopelijk word het een grote al hou ik zelf ook niet van dat ophemelen

17 december 2014 om 11:21

Nee, maar Gokhan had daarvoor wel een heel seizoen gevoetbald in de Bundesliga bij Hsv. Rubin had 5 miljoen voor hem neergelegd.

Ik ben het eens met gangstarr. Wij Turken zijn heel goed in het hypen van jonge spelers. Dat zie je nu ook bij Atinc Nukan van Bjk. Speelt één goede wedstrijd tegen een zwakke tegenstander en mensen doen al alsof hij de opvolger van Materazzi is. Nergens voor nodig.

Bij Galatasaray ontbreekten Sneijder, Muslera, Umut, Burak, Selcuk, Semih, Chedjou, Sabri, Emre en Melo. Eindelijk speelden we met een goede reserve team. Bruma, Yasin en Sinan Gumus blinkten uit. Yasin 4 assists en de later ingevallen Sinan 1 goal en 2 assists gegeven. Sinan Gumus gaat nog een grote speler worden bij Galatasaray, wat een ongelooflijk talent heeft hij. De tegenstander was ook niet zo best, ookal begonnen ze goed.

16 december 2014 om 21:38

*ontbraken

16 december 2014 om 21:39

*blonken

16 december 2014 om 21:49

Je kunt ook je reacties bewerken hè ? Klikken op potloodje tussen de melding en reactie. Zo voorkom je een monoloog.

We speelden tegen een 3e divisie club die 9e staat in de competitie. Als je die commentator superlatieven hoort gebruiken, dan ga je jezelf toch afvragen: Zijn jullie nou echt zo lomp ? Spelers die er in de competitie weinig van bakken, waren ineens Messi. Zijn ze ineens sneller en sterker geworden of zou het dan toch liggen aan de amateurs van Fc wie-zijn-jullie-nou-weer-spor ?

Soms schoot Yasin verwoestend met rechts, schreeuwt de commentator Olcan(stijf links) schiet de bal hard over. Hoe worden die mensen commentator ? Of Levent Tuzemen die dit bekerduel als voorbeeld gebruikt om het verschil tussen Prandelli en Hamzaoglu aan te duiden. Een avondje luisteren naar Melih Sendil zou sommige Atv-commentators geen kwaad doen.

16 december 2014 om 21:49

Ik vond die commentators wel geinig; oh dus pandev kan ook scoren? of er is geen plaats meer op het papiertje na de 1-8 haha.

16 december 2014 om 21:53

Of ik zal niet vertellen waar die bal van telles is beland..

16 december 2014 om 21:53

Ik vond ze ook geinig, maar niet door hun foute grappen hehe. Hij zei na een kwartier: Het js toch niet te geloven dat er zoveel kwaliteit rondloopt bij een 3e divisie club(bloedserieus, geen sarcasme). Of bij die simpele 1-0: Dit leek wel een aanval van Bayern. Dan ga ik al helemaal niet hebben over het reclame maken voor de soapseries.

16 december 2014 om 22:02

Hahaha commentaar was erbarmelijk! Namen verkeerd, hakkelen... Zeggen dat yasin beter kan stoppen met scoren en er dan achter komen dat het yekta is en daarna na 2 goals toch zeggen die jongen heeft het op zn heupen... Om te huilen was het!

16 december 2014 om 22:15

Ja die commentators nam ik niet serieus. zoveel fouten maar vond die droge grappen wel leuk zo ondertussen.

16 december 2014 om 22:02

Gangstarr,
Renkcan je hebt helemaal gelijk alleen vergeet dit niet, zulke teams als Balcova nog wat spor daar de spelers van willen zich ''bewijzen'' vandaar dat ze ineens messi en Ronaldo worden .
Vanmiddag had je Fener die ook niet verdiende om te winnen omdat de tegenstanders als Messi Ronaldo en Iniesta speelden :P

17 december 2014 om 21:03

Beko, lees mijn reactie is opnieuw. Ik bedoelde het Messi voorbeeld op een andere manier

17 december 2014 om 11:25

En bij ieder doelpunt moesten ze 3 keer kijken om te zien wie het was. Was het Pandev? Yasin? Pandev? Inamoto?

Volgens mij waren ze allebei die hard GS-supporters. Maar daar geilen ze in Turkije op. Daarom ook dat Güntekin Onay heel vaak wedstrijden van BJK moest becommentariëren. Hoor je hem ook weer van die onzin uitkramen door zijn fanatisme.

17 december 2014 om 21:01

Ik ben ook supporter en fanatiek, maar ik kan wel een objectieve reactie plaatsen. Die mensen zijn echt regelrechte amateurs met 0,0 voetbal verstand.

17 december 2014 om 14:32

De commentator was Umit Aktan. Die commentator van de legendarische 3-3 tegen Manutd. Dus waarschijnlijk was hij al commentator toen jij (en vele voetbalprofessors hier) met je pipi aan het spelen was terwijl je moeder jouw luier aan het verschonen was. Maar dat neemt niet weg dat het een afschuwelijke en lachwekkende wedstrijdsverslag was gisteren.

17 december 2014 om 14:39

Die van 'bütün Michaellar' (vertaling: alle Michaels)?

17 december 2014 om 20:36

Wil jij alsjeblieft niet mijn moeder in jouw reacties gebruiken ? Wie ben jij nou weer ? Wil je dat ik over jou moeder begin ? Nee toch ? Houd dan de mijne erbuiten schaamteloze lomperik.

Eindelijk mocht Sinan spelen, nu hopen dat hij vaker mag spelen. Hij is toch de toekomst op de flanken samen met Bruma. Die overigens beetje voorzichtig speelde en geheel logisch op zo een veld.

Spijtig, nu zullen de Yasin's en Pandev's zeker niet vertrekken. Ik zag sommige spelers veel fouten maken, en dan nog tegen zo'n team...

Het is duidelijk te zien welke spelers het niveau aan kunnen en welke niet

Was even in de war met Sinan Kurumus.. 20 jarige oudspeler van Besiktas.. Deze heet dus Sinan Gormus.

Denk niet dat het wat gaat worden met hem, Gala zal wel zijn plafond zijn.. Als ie echt zo goed was, dan had Stuttgart hem niet laten gaan, of was ie opgevallen door een andere bundesliga club.

16 december 2014 om 22:02

Sinan Gumus Heet hij , maar het was een leuke wedstijd om naar te kijken en ik verwachte al van Gala dat ze met een hoog verschil zou winnen

16 december 2014 om 22:03

Gaf aan te willen vertrekken en werd daarom als wissel gebruikt in het tweede elftal. Mocht naar het eerste maar hij koos er voor om te vertrekken omdat hij lang niet die kans kreeg.

Aanbiedingen waren er ook van onder andere: Twente, Nec, 'hannover als ik het goed heb, Kasimpala, FB. Sinds kleins af aan is GS zijn cluppie daarom koos hij ook hiervoor.

17 december 2014 om 11:27

Dan is de kans groot dat die zelf zijn carriere gaat verpesten. Bij een Twente of een Kasimpasa was die veel meer aan spelen toegekomen en als je het daar goed doet, kan je altijd nog naar GS, maar dan wel met een hogere status.

16 december 2014 om 22:03

Sinan Gumus

sinan gumus wat een talent die gozer, ze moeten hem egt meer kans geefen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren