Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bij elke goal van Luis Suárez had ik zoiets van ‘wow’’

Laatste update:

Luis Suárez speelde woensdagavond de wedstrijd van zijn leven. De aanvaller van Liverpool had na 39 minuten in de thuiswedstrijd tegen Norwich City (5-1) al zijn hattrick te pakken en na de onderbreking kwamen daar nog eens een vierde doelpunt én een assist bij. Na afloop kwam manager Brendan Rodgers superlatieven tekort om de prestatie van de Uruguayaan te omschrijven.

/

“Ik heb nog nooit iemand zo goed zien spelen”, claimde Rodgers. “Het was een geweldige avond voor Luis en ook een plezier om naar te kijken. Bij elk doelpunt had ik zoiets van ‘wow’. Het was simpelweg een ongelooflijke prestatie.” Suárez speelde dinsdagavond pas zijn negende Premier League-duel van het seizoen. Desondanks staat zijn teller reeds op dertien treffers.

“Als je scoort op de manier zoals Luis dat regelmatig doet, dan is dat schrikwekkend. Je kan eigenlijk niet meer van hem vragen. Hij heeft zijn geld verdiend en je ziet hoe blij hij was. Deze club zit Suárez als gegoten”, verzekerde Rodgers. Nog nooit scoorde een voetballer in de Premier League minimaal drie keer in drie wedstrijden tegen eenzelfde tegenstander.

Luis Suárez wordt topscorer van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar 22 miljoen voor gekregen. Doet me nog steeds pijn.

5 december 2013 om 00:45

Ik dacht 26 miljoen, het mooie was dat er in het AD één of andere waardeloze voetbalverslaggever was die Ajax voor gek verklaarde toen ze nee zeiden tegen 15 miljoen of iets in die richting. Uurtje later was bekend dat Ajax Suarez voor ongeveer 26 miljoen had verkocht en weer een uurtje later was zijn tekst weggehaald.

5 december 2013 om 06:22

26 miljoen is natuurlijk ook veel te weinig. 40 miljoen had normaal geweest, maar Ajax heeft toen echt dom gehandeld. Suarez was normaal gesproken zeker 40 waard, maar Ajax verkocht hem op het moment dat hij het allerminst waard was. Door een mindere vorm en het bijtincident was zijn waarde tijdelijk gezakt, maar iedereen wist dat Suarez zich ging herpakken. Ook had Suarez nog een meerjarig contract. Ik blijf met het idee zitten dat hij enkel verkocht is zodat de directie bonussen kreeg, omdat zij de club winst bezorgd hadden... Van Liverpool was het onderhandelen juist goed. Ze deden alsof er nauwelijks geld beschikbaar was voor transfers. Hierdoor kon Suarez relatief goedkoop gehaald worden. Snel daarna werd Torres verkocht en kwam Caroll voor 40 miljoen... Nog een teken dat Ajax in verhouding met een fooi akkoord is gegaan...

5 december 2013 om 07:16

@De Toekomst: 26 miljoen is alsnog een prachtig bedrag voor een speler uit de Eredivisie. Het is triest, maar spelers uit de Eredivisie gaan niet meer voor bedragen als 40 miljoen weg. Daarvoor is het niveau gewoon wat te laag. Uiteindelijk was Suarez -ook gezien de belachelijke transfersom voor bijvoorbeeld Witsel en Bale- het makkelijk waard, maarja. Ik vind dat Ajax toen op dat moment het maximale eruit heeft gehaald.

5 december 2013 om 07:36

40 miljoen voor een speler uit de eredivisie gaat nooit gebeuren of het moet Messi zijn die er in 1 seizoen 70 inschiet

5 december 2013 om 07:40

26 miljoen is behoorlijk veel. De hoogte van het bedrag wordt beinvloedt door de hoogte van het salaris. Klein voorbeeld, als een speler 1000 euro per jaar verdiend en heeft een 4 jarig contract, dan kan die voor heel weinig verkocht worden. In elk geval 4000 euro voor de afkoop van het contract en iets meer als er goed onderhandeld wordt. Als een speler 10 miljoen verdiend per jaar en heeft een contract van 5 jaar, dan moet je minimaal aan 50 miljoen denken.

Nu komen er meer zaken bij kijken, maar veel is afhanklijk van de onderhandelingspositie van de club. In elk geval kunnen we spelers uit de eredivisie niet tegen de hogere bedragen verkopen die in het buitenland soms zo gewoon lijken. Puur omdat we hier minder betalen.

5 december 2013 om 08:42

Suarez schoot er dat jaar meer in dan Messi en Ronaldo , sterker nog, meer dan wie dan ook in Europa.

5 december 2013 om 08:46

Ik beaam dat 26 miljoen veel te weinig was en ook ik riep dat Suarez 40m waard was, maar Suarez zelf wilde dolgraag weg en had ook de keuze om naar Tottenham te gaan (wat ik destijds zelf gedaan zou hebben ipv Liverpool, alhowel Liverpool meer geld voor Ajax gaf).

De spelers die Ajax de laatste paar jaren verkoopt zijn continu onder de marktwaarde, Vertonghen is nu meer waard, Toby en Christian waren meer waard, Gregory, Suarez inderdaad, Maarten Stekelenburg, noem ze allemaal maar op, geen ging voor de hoofdprijs weg.

5 december 2013 om 09:30

Ik denk dat Ryan Babel wel degelijk voor de hoofdprijs is vertrokken ;-) Maar dat is natuurlijk al een tijdje geleden. Ook voor Anita denk ik dat we een goede deal hebben gemaakt, van Alderweireld moeten we het nog zien.

Als er nu iemand voor Suarez komt, zullen ze met een Bale-achtig bedrag moeten komen. En ik zie Real Madrid nog komen ook met dat bedrag. Dat zal wel een dodelijk elftal worden zeg, met Ronaldo, Suarez, EN Bale. totale kosten: 300 miljoen

5 december 2013 om 10:32

Dat klopt, zowel voor Anita als voor Babel hebben we inderdaad nog de hoofdprijs ontvangen, maar als je vd Wiel er bij haalt, die kon ooit voor 20m verkocht worden, maar dat had Ajax maar niet gedaan, waarschijnlijk was vd Wiel veel meer waard dan dat.

Helaas, het werd uiteindelijk "slechts" 6m (waar ik me op dat moment nog gelukkig mee prees) en zo zijn er nog wel wat voorbeelden geweest.

5 december 2013 om 10:40

22,5 miljoen en ik dacht dat als ze CL haalde of hij een x-aantal wedstrijden zou spelen het 26 werd.

5 december 2013 om 16:51

Voor de mensen die het hebben over "het is veel voor een Eredivisie speler" of "meer ga je niet krijgen voor een Eredivisie speler"; hij stond bij Uruguay boven Forlan die op dat moment ook top presteerde bij Atletico Madrid..... Het talent spatte eraf. En dan nog iets; de Portugese competitie is in de breedte minder sterk en spelers brengen daar ook 40 miljoen op. Ook was al te zien dat Suarez beter was dan Caroll... Ook op dat moment was Suarez al duidelijk meer waard dan die 22 miljoen exclusief clausules.

5 december 2013 om 17:24

suarez hadt bijgetekend,maar mondeling was al afspraak dat hij weg mocht in de zomer!.. (jaar later dus)
die heeft hij ook verdiend,hij heeft altijd z'n best voor ajax gedaan en ajax heeft goed bedrag aan hem over gehouden.
kun je wel meer willen vragen qua vraagprijs,maar vergeet niet wensen van speler,na z'n trouwe dienst!.

laaste seizoen huntelaar bij ajax heeft huntelaar 33 doelpunten gemaak waar van zeker 20 (intikkertjes) dank zij suarez z'n assist!

5 december 2013 om 09:14

Volgens het jaarverslag was het iets van 18 M.
Maar hij was dan ook op dat moment voor 7 wedstrijden geschorst wegens bijten.

5 december 2013 om 09:29

Maar 8 miljoen voor gekregen. Doet nog veel meer pijn, zeker de manier waarop. Dus niet zeiken.
Los daarvan, geweldige voetballer natuurlijk!

5 december 2013 om 10:42

Ja en Nacional nog minder.
Jullie zullen ook wel wat krijgen, van die 26 miljoen,
Als hij nu voor 5 miljoen word doorverkocht krijgt Ajax weer een leuk zakcentje.

5 december 2013 om 12:47

5? 50 neem ik aan dat je bedoelt?

Wenger haal deze man op in de winter. Hij verdient het om in de cl uit te komen en voor prijzen te vechten. Liverpool zal zoals gewoonlijk uit de top 4 vallen

5 december 2013 om 00:40

Ik hoop eigenlijk dat hij voor mijn club uitkomt. Tovenaar is het ook.

5 december 2013 om 00:49

Hij zal wel heel veel kosten, helemaal na vandaag en liverpool zal hem niet laten gaan denk ik

5 december 2013 om 01:14

Dream on.

Als alles zo gewoonlijk was dan was Liverpool nog steeds een van de beste ploegen ter wereld..

5 december 2013 om 01:20

Haha en dan zeg jij dream on met je liverpool een van de beste teams ter wereld

5 december 2013 om 07:15

Liverpool heeft al zo'n 10 jaar geen toonaangevende ploeg dus wat loop je allemaal te verzinnen man?

5 december 2013 om 08:14

Je loopt wel veel onzin te zeggen hier. Als ik jou moet geloven, heeft Liverpool se laatste 10 jaar gene toonaangevende ploeg gehad. Hoe verklaar je dan dat Liverpool de Champions League in 2005 won en in 2007 weer in de finale kwam?

5 december 2013 om 11:03

Teddiursa

Dus de CL is geen toonaangevende prijs?

Volgens mij weet hij zelfs niet eens wat hij doet,en lukt het meestal ook, een hotse knotse voetballer, maar dingen lukken ook dat maakt het speciaal.

5 december 2013 om 00:59

Volgens mij weet jij niet waar je over praat.

5 december 2013 om 01:46

Hij doet onmogelijk dingen en het lukt ook,ik heb juist bewondering voor hem. Hotse knotse bedoel ik mee een frommel speler niets mis mee dat maakt het juist mooi.

5 december 2013 om 07:03

Een frommel speler die hotse knots erlangs gaat klinkt eerder als een soort van belediging, geen erge hoor, want ik begrijp wat je bedoelt, maar het klinkt wel heel simpel

Tegen Norwich,ja tegen de gunners zag ik hem niet. Tegen Nederland op het wk zag ik hem niet. In grote wedstrijd zie ik hem niet. Als ik er naast zit zeg mij dan hoeveel doelpunten hij heeft gemaakt tegen Barcelona Real Bayern Manchester chelsea etc etct etc..

5 december 2013 om 00:48

Tegen Nederland kan ik me voorstellen dat je hem niet zag. Hij was geschorst na zijn handsbal tegen Ghana (ghana toch?).

5 december 2013 om 00:58

Haha klopt hij deed niet mee tegen NL. Voor Uruguay loopt hij overigens 1 op 1 . Voor Liverpool scoort hij idd het meeste tegen de kleintjes, maar vorig jaar scoorde hij ook thuis tegen city en chelsea en uit bij Arsenal en Everton. Dit jaar scoorde hij ook weer uit bij Everton en heeft hij daarnaast nog maar 1 topwedstrijd gespeeld tegen Arsenal waar hij slecht was, maar wel kansen creëerde. Aankomende maand speelt hij tegen Spurs, city en Chelsea uit dus we zullen zien samen met Aguero op een ander niveau op t moment. En ja hoe wil hij tegen barca, real of zo scoren als Liverpool ver verwijderd is van CL- voetbal?

5 december 2013 om 00:52

2 goals tegen Chelsea 2 goals tegen United tegen Bayern nog nooit gespeeld net als Barca.

5 december 2013 om 01:04

OK mea culpa

5 december 2013 om 01:11

Spurs2 jij weet niet waar je over praat! Denk of check eerst voordat je weer met onzinz aankomt! Suarez is gewoon goed maar ja jij hebt liever Soldado

5 december 2013 om 01:44

Volgend jaar praten we verder ik praat onzin nu

5 december 2013 om 07:52

Spurs is al helemaal drama dus praat geen onzin hier.

5 december 2013 om 01:30

Liverpool speelt al een hele tijd geen CL meer dus hoe moet ie scoren tegen die teams. Los van de Engelse.

Zo gewoon de mond snoeren, goh wat kan hij toch geweldig voetballen rasvoetballer!

Wat een speler!!! Suarez! Het blijft nog steeds ontzettend jammer dat hij bij Ajax iedere keer naast de prijzen greep! Maar wat heeft hij zich ontwikkeld. Mensen twijfelden destijds nog aan Suarez. Maar in deze vorm behoord hij tot de top van de wereld!

Als hij nu nog de schwalbes en rare acties ,zoals bijten, uit zijn spel weet te halen zal de waardering alleen maar groeien. Nu heeft zijn genialiteit nog wel eens te leiden vanwege zijn schwalbes en onbegrijpelijke acties.

5 december 2013 om 01:01

Als ie nog ff was gebleven dan was ie kampioen geweest.

5 december 2013 om 01:15

Gewoon erg jammer dat hij dat niet mee heeft kunnen maken , ik had hem dat zo gegund!

Fantastische instelling altijd en daardoor publiekslieveling nr 1. Ik ken maar weinig spelers die met zoveel passie spelen als Suarez. Echt een winnaar. Ondanks dat hij de ster van het elftal was was hij nooit te beroerd om veel arbeid te leveren voor het elftal. Hij ging altijd voorop in de strijd en dat doet hij ook bij Liverpool iedere keer!

5 december 2013 om 10:47

Hij heeft wel een aandeel gehad, en een kampioensbonus!
Bij hem wist je gewoon dat er een goal uit kwam als hij op de keeper af ging.
Maar toen speelde het team ook in dienst van hem.
Nu is dat anders, iedereen mag scoren.

Wat een speler!!! Suarez! Het blijft nog steeds ontzettend jammer dat hij bij Ajax iedere keer naast de prijzen greep! Maar wat heeft hij zich ontwikkeld. Mensen twijfelden destijds nog aan Suarez. Maar in deze vorm behoord hij tot de top van de wereld!

Als hij nu nog de schwalbes en rare acties ,zoals bijten, uit zijn spel weet te halen zal de waardering alleen maar groeien. Nu heeft zijn genialiteit nog wel eens te leiden vanwege zijn schwalbes en onbegrijpelijke acties.

5 december 2013 om 01:20

Bij Liverpool wint hij ook niks...hij moet echt een transfer maken naar een topclub.

5 december 2013 om 01:25

Ja inderdaad. De tijd om te vertrekken is allang gekomen en dat weet hij ook. Het is niet voor niets dat hij afgelopen zomer eigenlijk wilde vertrekken.

Maar voorlopig doet Liverpool het uitstekend in de PL. En als Suarez deze vorm weet te behouden dan kunnen ze nog wel hoge ogen gooien.

5 december 2013 om 07:58

League Cup.

5 december 2013 om 10:48

Hoop eigenlijk dat hij blijft.
Hoop niet dat hij een gevalletje Torres dan word bij een andere club, als hij niet scoort gaat hij zich irriteren, en dat wil je niet bij Luis.

Het is gewoon hopen dat Liverpool de top 4 gaat halen dit seizoen, dat is een must om de aansluiting te houden en zelfs het gat te verkleinen.

Ik sluit niks meer uit in deze competitie, Arsenal, City en Chelsea zullen denk ik sowieso wel in de top 4 gaan eindigen. Over United en Tottenham durf ik niks te zeggen, ook sluit ik Everton niet uit.

Het is gewoon de taak aan Rodgers om net als in de laatste winter transferperiode twee goede aankopen te doen. Dan hoop ik eigenlijk op een echte controleur en een vleugelspeler. Gerrard was vandaag bijvoorbeeld weer subliem, ik heb het idee dat hij de opdracht had gekregen om verder vooruti te spelen en ik vond hem persoonlijk na Suarez de beste van het veld. Ik zou hem daar zolang mogelijk houden, toch zijn beste plek.

Het liefst Konoplyanka en een speler als M'villa.

Mignolet
Johnson
Skrtel
Agger
Enrique
M''Villa/Hen
Allen/Lucas
Suarez
Gerrard/Cout
Cout/Kono
Sturridge
5 december 2013 om 01:31

Ik dacht altijd dat united er wel bovenop zou komen, maar als ze punten blijven verspillen komen die echt in de problemen. Dan is jullie grootste concurrent voor plek 4 verrassend genoeg everton.. Dat zou een mooie derbystrijd worden moet ik toegeven.

5 december 2013 om 04:49

Met een Moyes als coach bij een top ploeg en liever Fellaini halen dan özil dan behaal je niets..
Manu zal gewoon wegzakken en Liverpool komt in de plaats. Nu dat Fergie weg is zal het nog heel lang duren voordat Manu terug weer op gang komt.. Zelfs met een v.persie in je ploeg! v.persie heeft zijn doel bereikt bij Manu.. goed voor hem, maar in Arsenal kon hij een standbeeld hebben naast Thierry Henry binnen paar jaar..

Ik heb Suarez altijd een goede speler gevonden maar vandaag heeft hij het nog eens bewezen! Deze man verdiend beter dan Liverpool met alle respect.. Real Madrid zou perfect zijn voor hem!

Kan er iemand vertellen waarom Rodgers niet blij was voor Suarez? Hij juichde niet eens ( heb highlights gecheckt ). Lijkt mij een rare man.

5 december 2013 om 12:11

Ik moet ook zeggen dat ik heel hard ga lachen als United geen top 4 haalt en Arsenal kampioen wordt. Maar goed, die kans is nog altijd bijzonder klein.

Suarez is wel een baas hoor pfoe wat een goals , ik ben al blij als ik scoor op de amateurvelden. En hij maakt er gewoon 4 in de Premier League ben overigens wel blij dat hij weg is bij Ajax , in de Kuip deed hij het me altijd ff te goed 🙈

Schrikwekkend?

Mooie goals idd, en met 5 wedstrijden minder dan de rest topscorer zijn is toch wel heel knap.

5 december 2013 om 10:50

Vind het wel leuk dat er 2 spelers in de top 3 topscorers staan.
Net als in Frankrijk overigens waar Zlatan en Cavani er in staan.

Ajax had deze man dik voor 30 miljoen moeten verkopen. Best jammer want was een koopje voor Liverpool en nu is is hij dik het dubbele waard.

5 december 2013 om 10:51

Tja zo werkt dat, wij kunnen of durven geen 30/40 miljoen te vragen.
Had wel wat geweest dat je a'la sneijder gewoon 30 miljoen had gekregen.
Zit je de komende jaren financieel gescheten.

Grappig dat we nu niet hem als maatstaaf nemen voor het niveau van de eredivisie tov de pl. Als zo n Bony faalt in de pl, lopen we te janken over het niveau hier, maar bij de prestaties van Suarez bedenkt niemand dat ook hij afkomstig is van onze o zo zielige comp....

5 december 2013 om 10:54

Ach een Sneijder, Cruijff, Huntelaar, Sneijder en V/d Vaart komen hier ook vandaan.
Dan praat je wel over een tijdje geleden.
(ajax)
Ook Zlatan heeft hier nog gespeeld.
Huntelaar was 2 seizoenen geleden ook gewoon topscorer in de Bundesliga.
Spelers groeien ook in het buitenland.
Uiteindelijk zijn we toch een kweekvijver voor talent.
In portugal vragen ze 10x meer terwijl die competitie echt niet sterker is, zij hebben net als ons 2 topclubs(misschien hier zelfs nog 1 meer)
Alleen zij scouten gewoon erg goed in het buitenland(brazilie vooral)

Prachtig hoe hij Fer te kakken zet bij de derde. Techniek genoeg. Steekt echt in een bloedvorm.

off topic: waarom krijgt Aspas een 8,2? Hij heeft nauwelijks twee minuten gespeeld

Ik heb de wedstrijd gezien en ik kreeg kippenvel, ik heb de doelpunten via Youtube gezien en ik kreeg kippenvel. Vervolgens nog maar Match of the Day gekeken en ja hoor, kippenvel. Wat een prestatie en wat een spelers, by far de beste spelers van de Premier League. ''he has it all''

5 december 2013 om 10:55

De eerste speler die 3x op rij een hattrick scoorde tegen dezelfde tegenstander voor Liverpool meende ik te horen uit de mond van de commentator...
Toch leuk voor hem dat hij ook zo de geschiedenisboeken in gaat.

Petje af voor hem. Wat een geweldenaar

Samen met Aguero is hij de beste spits van de PL, wat een speler! Weergaloze doelpunten en acties, echt fenomenaal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren