Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bezoek een Premier League-wedstrijd vanaf 76 euro. Koop hier je tickets!

Laatste update:

Voetbalzone staat voor ‘Alles rond voetbal’. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan die de voetbalfans van nog meer service voorziet! Onze betrouwbare en ervaren partner XS2Event heeft een ticketshop ontwikkeld, waardoor je eenvoudig tickets kunt bestellen voor de mooiste Premier League-voetbalwedstrijden. Heb je altijd al een Engelse topwedstrijd willen zien tussen twee Londense grootmachten of een absolute degradatiekraker die van groot belang is voor lijfsbehoud in de Premier League? Neem dan snel een kijkje op het platform en zorg dat je een ticket voor de wedstrijd naar keuze bemachtigt. De link naar de ticketshop vind je bovenaan in onze menubalk.

Benieuwd naar het aanbod? Koop je tickets in deze ticketshop!

Staat een topwedstrijd als Tottenham Hotspur tegen Chelsea op jouw bucketlist? Deze ticketshop geeft je overzichtelijke informatie en de mogelijkheid om veilig en snel losse voetbaltickets te kopen. Je kunt ook tickets kopen voor andere duels uit de Premier League. Zo staan er ook twee degradatiekrakers op het programma: West Ham United - Nottingham Forest en Leeds United - Southampton. Het is ook mogelijk om een wedstrijd te bezoeken bij de oudste club uit Londen, want het goed draaiende Fulham speelt thuis tegen Wolverhampton Wanderers.

Via de ticketshop profiteer je van aantrekkelijke prijzen. Hierdoor is er de mogelijkheid om een wedstrijd bij te wonen van clubs uit de grootste en bekendste competities van de wereld! Bij veel andere aanbieders bestaat er geen mogelijkheid om losse wedstrijdtickets te kopen en/of betaal je al snel te veel voor een complete voetbalreis! Je koopt dus enkel een wedstrijdticket, eventuele vlucht en hotel kun je zelf aanschaffen. Ideaal te gebruiken als je in het land zelf bent, aangezien je geen gedoe meer hebt met clubkaarten.

In de ticketshop is het mogelijk om kaartjes te kopen voor verschillende duels in de Premier League. Ga je voor een absolute kraker of om je favoriete speler te bewonderen? Navigeer dan naar jouw favoriete club uit de Premier League en selecteer een wedstrijd naar keuze. Vervolgens kies je je gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Zodra je je persoonsgegevens hebt ingevuld en wedstrijdtickets hebt besteld, ontvang je deze via de mail. Heb je meer vragen over een ticket of hulp nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op via het kopje ‘vragen’ op het ticketplatform.

De volgende duels staan op het programma in de Premier League:

- Vrijdag 24 februari: Fulham - Wolverhampton Wanderers
- Zaterdag 25 februari: West Ham United - Nottingham Forest
- Zaterdag 25 februari: Leeds United - Southampton
- Zondag 26 februari: Tottenham Hotspur - Chelsea

Welke wedstrijd zou jij graag bezoeken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren