Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beugelsdijk witheet na ‘schande’: ‘Dit is een vieze, een hele vieze actie’

Laatste update:

ADO Den Haag werd donderdagavond geëlimineerd in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Fortuna Sittard was met 3-0 te sterk, al mocht de thuisploeg van geluk spreken dat Vitalie Damascan in de eerste helft geen rode kaart kreeg van scheidsrechter Siemen Mulder voor een harde charge jegens Aaron Meijers. Tom Beugelsdijk noemt de actie van Damascan na afloop in gesprek met FOX Sports een ‘schande voor het voetbal’.

“Dit is een vieze, een hele vieze actie. Heel eerlijk, ja. Die moet je... Nou ja. Een Beugelsdijkje? Nou, dit heb ik nog nooit gedaan. Nog nooit, echt niet. Dit is gewoon een schande voor het voetbal. Dan kunnen ze zeggen dat ik keihard speel en ik speel altijd mannelijk mijn duels, maar niet zo vies. Dit vind ik echt een schande”, zo zegt Beugelsdijk zichtbaar geïrriteerd. Damascan was uiteindelijk in de tweede helft een van de drie doelpuntenmakers voor Fortuna.

Ook Mark Diemers, aanvoerder van Fortuna, werd na afloop gevraagd naar de charge van Damascan. Hij gaf echter te kennen dat hij het moment nog niet had teruggezien. Diemers reageerde wel op de strafschop die de Limburgers kregen, voor een vermeende overtreding van Elson Hooi op Felix Passlack. “Nee, dit is geen penalty”, zegt Diemers direct nadat hij de beelden van het moment terugziet.

“Dat zie je gelijk. Passlack draait hier zijn lichaam er slim in, maar volgens mij raakt hij (Elson Hooi, red.) hem amper. Zijn been gaat een beetje tussen het been van Passlack, maar ik denk dat het geen penalty was. Ik ben blij dat er vandaag geen VAR was”, besluit Diemers met een kleine glimlach.

Snap jij de woede van Tom Beugelsdijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gekke actie, maar Beugelsdijk is de laatste die mag zeuren kan zo een compilatie maken van hem met 10 ergere overtredingen. Gewoon frustratie dat ze eruit liggen.

Het zal den haag ook eens een keer mee zitten he in de beker.. Schandalig benadeeld vandaag. Hoe kun je als scheids ook een been op die hoogte niet zien en dan vervolgens wel geel geven?

Siemen Mulder als scheids.. Je verwacht het niet als je leest over zulke fouten.. Wanneer wordt die man eens een keer voor een paar wedstrijden geschorst?

1 november 2019 om 03:15

Dat is inderdaad absurd. Ik kan me nog voorstellen dat je jet niet hebt gezien, bijvoorbeeld omdat er een speler on ke gezichtsveld stond. Maar als je het hebt gezien dan kun je toch alleen maar rood geven .

1 november 2019 om 06:48

ADO heeft t zelf verpest maar die Mulder is inderdaad wel heel slecht 2 cruciale momenten weer en die mag wekelijks aan blijven klote in de eredivisie.

Beste Beugelsdijk. Wat ben jij een slechte verliezer. Hou gewoon je mond. Je geeft een kopstoot en elleboog die ongezien gaat. Laag IQ zonder zelfreflectie.

1 november 2019 om 10:37

Beugelsdijk is niet heilig maar hij heeft wel gelijk. Is een potentiële benenbreker. Over dat IQ en zelfreflectie kan ik je zeggen dat deze gozer super relaxed is buiten het veld en echt wel naar zichzelf kijkt. Een sociale jongen en mede daardoor populair in Den Haag.

1 november 2019 om 13:04

Beste voetbaldiertje. Heb je de wedstrijd gisteren gezien? Beugelsdijk geeft in 5 minuten een kopstoot en elleboog. Hoe kun je deze charge vooroordelen als je dit doet? Damascan probeert nog voor de bal te gaan. Wat Beugelsdijk doet heeft niks met voetbal te maken. Als jij kritiek op anderen levert terwijl je dit in een wedstrijd doet, dan heb je niet het vermogen om zelf te reflecteren.

Mulder staat al heel lang bekend als een van de slechtste arbiters die over de Nederlandse velden lopen. En dat kan wel kloppen, want iedere keer als ik hem een wedstrijd zie leiden, krijgt hij het voor elkaar fout op fout te stapelen. Beter de fluit inwisselen voor een dwarsfluit...

Het is achterlijk inkomen maar het is ook overduidelijk dat de sliding wordt ingezet (en dan met name dat hoge been) om de pass te blokken, niet gericht op speler/benen. Die kerel van ADO staat vrijwel stil om die pass te geven en die Damascan vliegt voorlangs in een rare poging om te blokken.
Absoluut te wild inkomen, maar toch ook niet de meest schandalige overtreding die je ooit hebt gezien.

1 november 2019 om 08:31

Dan ben ik nog steeds van mening dat deze tackle te hoog is in relatie met de positie van de speler van Ado. Wanneer hij er compleet voorbij vliegt is er misschien niets aan de hand, maar op deze wijze inkomen zo dicht bij de speler brengt gewoon gevaar op blijvend letsel mee. Donker rood. Edit: Tevens stond de ADO speler misschien bijna stil, regelmatig zie je in gevallen als dit dat een "nepschot" gedaan wordt, waarna ze vooruit lopen met de bal. Wanneer de ADO speler dit gedaan had, was dit dus wel fout gegaan.

1 november 2019 om 08:40

Geen excusus zoeken, dit was gewoon een debiele actie die donkerrood had moeten zijn.

1 november 2019 om 09:12

Ik heb niks met ADO of Fortuna, dus hoef ook niet op zoek naar excuses. Van mij mag het best ook rood zijn voor roekeloos inkomen maar Beugelsdijk en sommige andere mensen doen net alsof dit de ergste benenbreker is die ze ooit hebben gezien. Daar ben ik het gewoon niet mee eens.

Sorry hoor, als hij hem met het het hoge been geraakt had, had ik het begrepen. Dat is echter niet zo, hij raakt hem met zijn sliding met zijn lichaam (terecht geel). Kraaay jr moet ook niet zo overdrijven met zn interviews

Een hele vieze actie, een schande. Jezus, iemand zet een sliding in om de bal te blokken en glijdt vervolgens gewoon aan de man voorbij. Er wordt niemand geraakt. En dat is dan een schande? Wat een onzin. Het mooiste is nog dat dit komt uit de mond van iemand die enkele maanden geleden nog bijna een enkel brak in Alkmaar.

1 november 2019 om 02:47

Hij glijdt voorbij? Zijn hoge been gaat voor de bal maar met zijn lage been knalt hij toch vrij hard die gozer omver. Niet perse rood, maar wel donkergeel. Heel bewust een hoog been en een laag been voor de logische impact die volgt.

1 november 2019 om 08:41

Dan zou ik mijn bril nog eens opzetten als je zegt dat er niemand wordt geraakt. Dit is gewoon zuiver rood man.

1 november 2019 om 09:13

Ik verwoord het misschien onjuist dat ik zeg dat niemand geraakt wordt, maar ik bedoel uiteraard met zijn been waarmee hij de tackle inzet. Dat gaat volledig aan Meyers voorbij. Zijn tweede been heeft hij volledig gebogen en zit aan de grond. Hij kan dat been toch niet eraf draaien?

1 november 2019 om 08:41

Dan zou ik mijn bril nog eens opzetten als je zegt dat er niemand wordt geraakt. Dit is gewoon zuiver rood man.

1 november 2019 om 08:41

Dan zou ik mijn bril nog eens opzetten als je zegt dat er niemand wordt geraakt. Dit is gewoon zuiver rood man.

Ik had iets anders verwacht toen inde tekst las, dit is voor mij geen rood maar terecht een gele kaart.

Dit is te schandalig voor woorden, dit is gewoon donkerrood. Buiten dat, is het ook raar dat er hier GEEN var aanwezig is. Overal een var, of nergens een var lijkt mij beter. Niemand weet waar hij aan toe is. Spelers van Fortuna waren de hele wedstrijd aan het bloedzuigen en dan vooral die Ninaj. Wat een engerd!

Hopen dat ADO volgend jaar een keer een gunstigere loting heeft!

1 november 2019 om 08:16

Niet zo lekker geslapen vannacht?
Als er iemand een bloedzuiger is, is het lex immers wel. Daarbij was er bij geen enkele wedstrijd in de beker een var, niet huilen dus

1 november 2019 om 09:24

Het is gewoon niet te doenom er een var bij te hebben, want dan moet je dat overal doen. Dat betekent dat je ook bij de amateurs VAR moet hebben, die daar de middelen niet voor hebben. Daarbij heb je daarvoor niet genoeg VAR getrainde scheidsrechters. Je kunt niet bij sommige bekerwedstrijden wel en andere niet een VAR hebben. Er kan pas een VAR aan te pas komen in een veel latere fase van de beker.

1 november 2019 om 13:07

Gast... ADO fan? Ik bedoel hoe kun je zuigen veroordelen als je meest geliefde speler een kopstoot uitdeelt en 4 minuten later een elleboog? Beetje krom niet?

Misschien ben ik een onwijze bikkel hoor, maar hij probeert toch de bal te blokken? De tackle is niet eens op de speler. Als hij dit op z'n knie doet, mag je hem 6 wedstrijden schorsen, maar dit is hoogstens geel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren