Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Beto: ‘Ik had meer kansen willen krijgen bij PSV’

Laatste update:

Luiz Humberto Da Silva Silva, kortweg Beto da Silva, is officieel speler van Grêmio. De transfer werd vrijdag al afgerond, maar de twintigjarige linksbuiten heeft nu ook daadwerkelijk zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen gezet.

/

“Ik heb bij PSV niet de kansen gekregen die ik wilde krijgen”, zei de Peruviaan op de persconferentie. “Ik had er meer van verwacht, maar heb er tegelijkertijd veel geleerd en ben nu klaar voor deze nieuwe uitdaging. Ik ben blij dat ik in een team kom te spelen dat erg veel kwaliteit heeft. Ik ga alles geven om goed in het team te kunnen passen.”

“Tegen de supporters van Grêmio zeg ik: ik ben blij om hier te zijn en hopelijk gaan we met deze grote club veel prijzen winnen”, vertelde Beto, die zijn debuut in het eerste elftal van PSV nooit wist te maken. De deal leverde PSV overigens naar verluidt vier ton op.


Had Beto meer geduld moeten hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij viel deze jongen niet eens op bij Jong PSV, dus erg missen gaan ze hem niet.

24 januari 2017 om 21:28

Klopt. Werd in eigen land enorm gehyped en er werd daar al verrast gereageerd dat hij zijn wedstrijden bij Jong moest spelen. Maar daar heeft hij op wat leuke momentjes na niks bijzonders laten zien.

25 januari 2017 om 00:36

Deze jongen heeft het niet laten zien dat hij echt een aanwinst zou zijn.
En als hikzelf ook liever weg wil en je kan n half miljoen vangen als psv zijnde. ..moet je dat doen.

Als je een kans wilt krijgen moet je niet weggaan voordat je die kans gegeven kan worden.

24 januari 2017 om 22:43

Of: als je graag een kans wil, maar je krijgt hem niet, moet je weggaan.

25 januari 2017 om 01:11

Hij was pas een halfjaar bij PSV.

Als je bij de beloften van PSV in beeld blijft voor de nationale selectie van Peru heb je genoeg potentie om een kans te krijgen bij Psv. Het zal best dat Da Silva ook mindere wedstrijden heeft gespeeld bij Jong Psv, maar dat doet Luuk de Jong ook in het eerste. Zeker nu de spoeling dun is en ook Bergwijn, Narsingh en Pereiro grillig presteren had het Cocu gesierd ook eens een signaal af te geven naar De Herdgang en gewoon eens de gok te wagen. Goed te zien dat de club er alles aan doet meer uit de opleiding te halen, maar hoort ook bij dat je gewoon eens een van die jongens voor de leeuwen gooit. Ajax heeft die bravoure wel en daar mag PSV best eens een voorbeeld aan nemen. Het is niet de eerste keer dat PSV te voorzichtig is met zijn talenten. Klaas-Jan Huntelaar is de grootste verspilling uit de clubgeschiedenis geweest, maar - eveneens uit Peru - ik kan me ook nog het talent Reimond Manco herinneren. Ondanks zijn ongelukkige achternaam kun je zien dat dit een buitenspeler was die talent bezat. Is ook niets uitgekomen...

24 januari 2017 om 21:41

Misschien zegt het we iets over het elftal van Peru? Beto heeft in al doe tijd misschien 1 goede wedstrijd gespeeld.

24 januari 2017 om 21:42

Signaal afgeven? Sorry, hoor, maar je moet een selectie voor de hoofdmacht wel verdienen door goed spel bij Jong Psv, niet omdat de speler anders niet blij is.
Lammers scoorde aan de lopende band bij Jong Psv, dus die had meer kansen mogen krijgen. Niet dat die goals een garantie voor succes waren in de eredivisie, maar hij heeft er veel meer recht op dan Beto.

24 januari 2017 om 22:00

In beeld wellicht, maar hij heeft naar mijn weten slechts 4 interlands gespeeld, en is al een tijdje niet meer opgeroepen is het niet ?

Wat debroervantheo wil beweren klopt overigens ook wel redelijk, zeker nu Farfã n niet meer speelt, Guerrerro over zijn top is, is de selectie van Peru niet meer zo dik bezaaid op de flanken. Sowieso spelen de meeste spelers uit de Peruviaanse selectie nog in hun eigen competitie (niet van een hoog niveau) met uitzondering van een paar, die bij teams als Malmã¶, Tolucon (mexico) en dus Jong PSV spelen. Grootste vedette is dan nog steeds Guererro bij Flamengo, maar niet raar dus dat Beto in beeld in is.

24 januari 2017 om 22:15

Elke keer als er PSV het 'nalaat' een jongeling te brengen wordt het voorbeeld Huntelaar weer genoemd. Ik kan het echter wel begrijpen dat Huntelaar niet gebracht werd. PSV had destijds Kezman in de gelederen, die voor veel geld gehaald was, en er 30 per jaar in schoot. Hadden ze die er dan uit moeten halen ten gunste van een speler die het in de A1 wel lekker deed ?
Huntelaar had gewoon niet het geluk van een speler uit vorm of een blessure in het eerste.

24 januari 2017 om 22:31

De spagaat tussen jeugd en ervaring zal altijd een debat punt zijn bij Psv. Aan de ene kant wilt Psv graag jeugd door laten stromen, en trekt her en der jeugdige talenten aan. Anderzijds leunt men graag op ervaring en zo het resultaat binnenhalen. Voor beide aspecten valt iets te zeggen, zolang je maar kampioenskandidaat nummer 1 bent! Deze jongen had ik de huidige selectie wel een kans mogen krijgen, met alle blessures. Aan de andere kant mogen we erop vertrouwen dat Cocu, Langerer en Jansen het goed inzien en hij nog geen kans gehad heeft.

24 januari 2017 om 23:12

PSV moet met meerdere dingen rekening houden natuurlijk en ik denk dat het juist terecht is dat hij geen kans heeft gekregen. Bergwijn krijgt terecht de voorkeur boven hem want die is op dit moment gewoon beter, Narsingh kon PSV ook niet buiten de selectie halen want dat kost je gewoon een paar miljoen en Pereiro is zeker beter en zinchenko ook lijkt mij.

25 januari 2017 om 12:11

Leuk en aardig, maar het hoeft toch niet per definitie aan PSV te liggen dat het er niet uit gekomen is?

Huntelaar is inderdaad een ongelukkige geweest achteraf, maar goed, dat gebeurt soms. Sommige spelers zijn nu eenmaal laatbloeiers, soms heb je net pech dat er op jouw positie iemand rond loopt die gewoon altijd speelt (kezman bijvoorbeeld), of je hebt spelers die denken dat ze er al zijn, en pas wakker geschud worden als ze weggestuurd worden, en dan toch nog de stap kunnen maken.

En zo'n Manco die je bijvoorbeeld noemt had ongetwijfeld ergens wat talent zitten, maar ik heb de beste man nog een half jaar aan het werk gezien in Tilburg, en sorry, maar die gozer kon er echt helemaal niks van...

Gezien de zwakke opties op rechts heeft deze jongen gewoon gelijk. Hoeveel kansen heeft z'n Narsingh wel niet gekregen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren