Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Betis komt na grootse carrière met opvallende ‘nieuwe rol’ voor icoon Joaquín

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Real Betis heeft op ludieke wijze wereldkundig gemaakt in welke rol Joaquín bij de club betrokken blijft. De middenvelder, die dinsdagavond zijn afscheidswedstrijd speelde na een imposante loopbaan van 23 jaar, gaat aan de slag als buschauffeur, zo valt te lezen op Twitter. De tweet is een kwinkslag naar zeven jaar geleden, toen Joaquín achter het stuur van de teambus stapte om enkele rondjes over het trainingscomplex te maken.

Beelden van die rit leidden destijds in Spanje tot grote hilariteit. Met de nodige instructies van Pepe, de vaste buschauffeur van Betis, manoeuvreerde Joaquín zich in 2016 vakkundig over het parkeerterrein. Toen de middenvelder in zijn nek werd gehijgd door zijn ploeggenoten met de vraag of ze hun eindbestemming wel zouden halen, diende de middenvelder hen van repliek. "Zwijg en doe je veiligheidsgordel om", aldus een lachende Joaquín.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het blijft een prachtige kerel!

8 juni 2023 om 10:39

Alles valt of staat met je definitie van top. Wereld top? Europese top? Nederlandse top?

Dat laatste lijkt me wel van toepassing op Depay. Voor Nederlandse begrippen is ie top.

8 juni 2023 om 11:21

voor Nederlandse begrippen is Depay niet top wel voor Nederlands club voetbal maar niet voor Oanje Overmars Robben Bergkamp Van Persie Makaay Hasselbaink van Nistelrooij Van Hooijdonk Cruijf Van Basten Kluivert Gullit Johnny Rep Rensenbrink Faas Wilkes Abe Lenstra waren allen veel betere voorhoede spelers dan Depay.
Depay hoort meer in het rijtje Huntelaar

8 juni 2023 om 11:52

Depay is anders wel alltime topscorer of iig binnekort. Makaay, Hasselbaink en v Hooijdonk speelden amper in Oranje, waren vooral supersubs door de aanwezigheid van de echte elite. Ben het met je eens dat hij niet kan tippen aan het niveau Bergkamp etc. Maar we moeten niet doen of hij er geen klote van kan natuurlijk.

8 juni 2023 om 12:28

Vergelijken met reeds gestopte spelers heeft geen zin. Voor de huidige Nederlandse maatstaven is hij een top aanvaller. Sla alleen Gakpo momenteel hoger aan. Gewoon Nederlandse top dus.

8 juni 2023 om 12:39

Makaay en hesselbank bijv speelde niet omdat ruud en patrick altijd speelde, wil niet zeggen dat ze minder waren als depay?! Makaay gouden bal bij deportivo, hesselbank topscoorder premier leaque…. En wat deed depay?

8 juni 2023 om 13:06

Depay heeft alleen in het Nederlands elftal veel doelpunten gemaakt, bij echte topclubs kwam hij i.t.t. de andere genoemde spitsen niet aan de bak. Depay heeft het goed gedaan bij Oranje, maar het team werd ook vaak om hem heen gebouwd, nam alle penalty's en de rest van het team scoorde weinig. In de tijd met Van Persie bijvoorbeeld had je ook buitenspelers die vaak scoorden of middenvelders zoals Sneijder die veel goals meepikte. Nu heb je dat eindelijk pas net weer met Gakpo.

8 juni 2023 om 21:06

dat heeft wel zin want dat zijn decades achter elkaar dat we geweldige spelers hadden.
we hebben nu gewoon een hele slechte lichting voorin in het doel en op het middenveld
Depay de ster van nu zou niet eens geselecteerd worden in de tijd van Faas Wilkes of in de tijd van Cruijf in de tijd van Basten of in de jaren van Van Nistelrooij

8 juni 2023 om 21:09

hij kan ook niet tippen aan het niveau Makaay Hasselbaink en zelf aan Van Hooijdonk
Makaay gouden bal Deportivo en jaren lang de nummer 1 spits van Bayern
Hasselbaink jaren lang een goalgetter en werd topscoorder in de Pl
Depay kan prima voetballen maar staat voor mij meer in het Rijtje Huntelaar Kuijt

8 juni 2023 om 22:18

Van Hooijdonk sla je hoger aan dan Huntelaar, Duits top scoorder???

Makaay was top scoorer in Europa. Speelde o.a. bij Bayern. Dat was gewoon Europese top in zijn hoogtijdagen.

Cruyff, van Basten, dat was gewoon wereldtop.

Zoals ik al zij, welke top hebben we het over, wereldtop (van Basten, Cruyff), Europese top (makaay,) of Nederlandse top (van Hooijdonk).

8 juni 2023 om 10:45

Bijna topscorer aller tijden in Oranje toch? Hij loopt sinds 2020 ongeveer 1 op 1 in Oranje?

Gekke cijfers voor iemand die geen NL top is.

8 juni 2023 om 13:09

Het team werd ook om hem heen gebouwd en verder waren er weinig killers in het team. Ik durf te wedden dat als hij zijn gehele interlandperiode met Gakpo links, Robben rechts en Xavi Simons op 10 had gespeeld dat hij een stuk minder goals zou hebben gemaakt.

8 juni 2023 om 13:13

Dus als je een team om Depay heen bouwt is hij top. Dan zijn we het toch eens?

8 juni 2023 om 13:26

Dat is een interessante weddenschap. Depay was jarenlang onze beste aanvaller. Dat geeft vooral aan hoe droevig de spelers om hem heen waren. Juist met zo'n goede aanval om hem heen had die veel meer kansen gekregen, en dus misschien wel juist meer goals (en zeker meer assists) gehad.

8 juni 2023 om 10:49

Volgens mij gaat dit topic niet over Depay.

Joaquin, echt een fantastische kerel. Volg hem ook op Instagram, wie een beetje Spaans begrijpt lacht zich een breuk soms.

Een volgende legende die het spelletje achter zich laat....

Joaquín Sánchez Rodríguez wat een speler en een echte Real Betis man. Ondanks zijn uitstapjes naar ACF Fiorentina, Valencia CF en Malaga CF ga je de boeken in als de grootste Real Betis speler ooit met een gedeelde 1e plaats van meest gespeelde La Liga wedstrijden van 622 waarvan 488 namens Real Betis.
Prachtige laatste La Liga wedstrijd afgelopen zondag tegen Valencia en in de 60e minuut een schitterendde publiekswissel.
Ook zijn afscheidswedstrijd van afgelopen dinsdag was super mooi met namen als Ricardo Oliviera, Marcos Asenciou, Morientes, Raul, Van Nistelrooij, Casillas, Reina, Guti, Denilson, Sergio Ramos en Jesus Navas (notabene 2 Sevilla mannen!), Capdevilla. Wat een tijden waren dat zeg.

Mooie speler, die Joaquin!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren